Loose yourself

Äntligen! Har dampat som fan på att jag känner igen 2 av personerna i Gossip Girl och nu har jag kommit på varifrån! Han som spelar Dan (Penn Badgley) känner jag igen från "John tucker must die" där han spelar John's bror a.k.a The other Tucker, men där har han långt hår. Och den andra jag känner igen är hon som spelar Serena (Blake Lively) som jag känner igen från "The sisterhood of the traveling pants" där hon spelar Bridget.
          


Igår va det varmkök som gällde, där jag fick jobba med Fanny för hon va ensam i sin grupp. Vi fick göra en äcklig svampsoppa som inte va så kul sen fick vi vara i disken vilket absolut inte va kul för mannen som jobbar där va faktiskt väldig oförskämd!
Sen stack jag hem till Lina däe jag pluggade lite, väääldigt lite, sen hjälpte jag Lina och Karin att laga mat vilket dem inte är så bra på, eller Karin kan men inte Lina (a) Sen va de hem och se Gossip Girl <3 älskar de programmet :D Sen va de I huvet på Gynning och sen Weeds :) Idag har det inte hänt så mycke förutom att vi hade en och en halv timmes håltimme som vi inte visste att vi hade så i stället för att stanna kvar i skolan och äta lunch kunde man gå upp til stan och va där två och en halv timme..
Sen har jag också varit skitduktig och fixat en reunion för oss tjejer i gammla klassen :) Kommer bli jättekul tycker jag :)
xoxo Malin

RSS 2.0