BEFORE I DIE - ANIMALS







SIMON OCH EKARNA


Blev bio med Lina igår. Fick äntligen sett 'simon och ekarna'. Riktigt fin film som fick mig att vilja gråta ett par gånger.


LÖRDAGEN


I lördags var jag rätt trött på att ligga hemma och tycka synd om mig själv så det blev på med lite smink och mot Bellevu för hemmafest. Konstiga hemmafester alltså. Det ska alltid hända något. Ibland blir man ju faktiskt lite rädd.



Nyktert.


NY VECKA

Mitt internet har inte funkat sen i fredags vilket har sugit. Har inte kunnat läsa bloggar eller se mina serier. Panik. Men det är ny vecka och jag är frisk igen. Yey! Har en kul vecka framför mig och en antagligen galen helg också. Hur det kommer gå återstår att se.

Ska tillbaka till jobb i kväll. Det är alltid så trögt att jobba när man varit borta några dagar men det kommer gå bra! Mickis går brevid för sista gången så jag har någon att jävlas med hehe.



Bakisbild från igår.


BEFORE I DIE - HARRY POTTER




THAT'S RIGHT


BEFORE I DIE - BOOKS





MORMOR



Idag vill jag bara säga hur mycket jag älskar dig och att jag inte skulle vara hälften så tuff eller gilla vin hälfen så mycket om det inte vore för dig. ♥


SÄGER VÄLKOMMEN TILL MIN NYA KOLLEGA!


ONSDAG


Det händer inte särskilt mycket här. Ligger och tycker synd om mig själv och kollar på för mycket tv och tar lite för mycket hostmedicin som ger mig konstiga drömmar.
Öppnade datan för första ¨gången på tre dagar, mest för det inte fanns något kul på tv och nya säsongen av stylisterna började i måndags.


16-årig tjej med pärlhlsband. Vad hände där?


SJUK

Mår inte så bra. Har fått feber och har ont i hela kroppen och ska inte ens nämna vilken jävla hosta jag fått, mickis har fått stå ut med en hel del klagande på jobb kan jag säga..


BEFORE I DIE - KIDS






MYS


Söndag innebär vilodag. Det är det enda jag håller med bibeln om. Så syrran har lovat att fixa mina fötter och måla dem fina. Hon fick en massa nagelsaker av mig i julklapp och det är ju bara rättvist att jag ska få lite nytta av dem sakerna också, right? Sen blir det väl en film och ostbricka på det. Det är det nya här i det Zilverframeska hemmet. Hoppas ni får en mysig söndag ni med! ♥




BEFORE I DIE - THE UK






SÖNDAG


Efter att har jobbat tio dagar av elva så har det varit jävligt skönt att vara ledig denna helgen. Så skönt att jag inte ens sutit vid datan. Bara tagit det lugnt och druckit vin typ. Har en hel veckas jobb framför mig, kul. Fast på tisdag så börjar Mickis jobba hos mig! Oj, vad jag kommer ha kul hehe.


ÄCKLIG


PERFECT


HEJSAN.


Hej mina små kycklingar. Jag råkade dumpa bloggen för twitter lite.. Men jag kommer tillbaka.


THE VOW


.......

Favim.com-25786_large


RSS 2.0