FIN FILM

580945_2355953076416_435959390_n_large

SJUKT ONAJS

En sak som är sjuk onajs är fan allergi. Och såklart vaknade jag upp med en allergisk reaktion i min arm efter fyra myggbett. JAG HATAR MYGGOR. Alltså fan vad jag ser ut. Så jävla svullen och röd. Om man kunde bli hög på allergitabletter skulle jag vara högre än Turning Torso just nu.  Att jag överlevde utan allergitabletter i Ungern för två år sen är fan ett under.


TIMBUKTU

 
Gissa om jag blev lycklig idag på lunchen när jag såg att de sisa artisterna till Malmöfestivalen var släppta? Och gissa hur glad jag blev när jag såg att Timbuktu var med på listan? Tack! Som jag längtat!
 
A6-2_large
10365913_large

WONK

Det blev utgång igår, för första gången på nästan en månad! Mama is gettin' old. Haha

Det var kul. Och varmt. Väldigt varmt.


Skulle ta en bild på mitt smink. Vilket inte går utan att se ut som en total bitch. Vilket som tur är är en rätt bra look på mig.



Stulen bild från Fannys instagram hehe


Det vanlig dagen efter-hänget hos Adam.


EN MÅNAD KVAR


LANA DEL REY


SUN AND ICECREAM

Har spenderat mer än halva dagen med att köra omkring i stan. Lämnat familjen, hämtat vänner, hämtat faster, hämtat familjen, köra hem vänner. Kvällen spenderades i stan med Michaela och Danne. Vi åt god paella sen körde vi ut till västra hamnen och åt italiensk glass, mums! Västra hamnen är så himla fint på sommaren det är bara synd att hela Malmö är där ute.


"Om jag dör vill jag inte till himlen, Jag vill hellre till Österlen."

 
Ikväll har familjen plus mina fastrar varit och sett Danne Stråhed och haft picknick. Rätt mysigt fast jag bara kan en av hans låtar.

LAST NIGHT

Det blev en kväll på Lilla torg igår med ett par glas vin med min kära mor, syster och faster som är nere från Uddevalla. Mys!

 


TISDAGSKVÄLL

 
Vin, världens bästa vänner, Tomas Ledin, Kaffe, bilsnack, skratt och världens finaste tavla som nu är min. ♥

BILKÖRNING

I tisdags var en väldigt, väldigt bra dag.
På kvällen kom mina fina vänner och skulle hämta upp mig för att senare sticka hem till Adam och dricka lite vin och fira att jag tog körkort. Men inte nog med att dem skulle hämta mig så tvingade dem mig att köra Adams föräldrars bil. Där står jag och haft mitt körkort i cirka tre timmar och ska köra en bil som jag aldrig kört för och som dessutom tillhör en väns föräldrar. Efter en del frågor, bland annat om bilen är försäkrad svalde jag räddslan och körde iväg. Och nu. Nu snor jag varenda bil jag kommer åt. Mamma får gömma bilnycklarna för mig.

KÖRKORT!

Usch. Med extrem ångst och nervositet hoppade jag in i en 31 gradig bil i tisdags eftermiddag. Cirka 40 minuter senare hoppade jag ur bilen med världens största leende och med mamma skrikandes i telefonen.

Äntligen.


RSS 2.0