Ordinary People

Hejhej. Fredagen känns som den varit en evighet. Har världens huvudvärk och vill bara lägga mig men ska först se Idol. Schlager tema, känns rätt så bajs det också.

Fick precis sms från Alex som är på Slagthuset och ser Björn, är inte alls avundsjuk. Fast hon har lovat en jävla massa bilder. Dumma Alex.

love,malin

Fredag

Hejhej, idag är jag uppe rätt så tidigt. Ska duscha och skit nu sen sticker jag och Malin till Nova och spenderar pengar ;) Har inte träffats på en kort evighet så det kommer bli en hel del tjejsnack också. haha


love,malin

Är Lina helt frisk?

Hejhej. Måste bara berätta om en sak som hände igår natt.

Jag är inne på msn och en kille som jag inte vet vem det är börjar skriva.
- Jag var inne och läste din blogg.
- Okej?
- Ja, du vet den bilden när du matar din kompis?
Va fan, jag har ingen bild när jag matar min kompis? Men jag kommer fram till att han menar bilden på mig och Lina från helgen där hon äter sin äckliga blandning.
- Jaha, vad är det med den bilden?
- Ja, alltså din kompis tunga ser konstig ut, är hon helt frisk?
Snacka om jag börjar skratta. Och för er som sett bilden och undrat så är det rom, ni vet röda fiskägg? haha.

love,malin

364

Hejhej. Så, då var min födelsedag över. Nu är det bara ännu en tråkig dag.


Dagen spenderades med min överdrivet konstiga familj med en resa in till Köpenhamn och sen tillbaka till kära Malmö för en äcklig hamburgare. Fan vad jag tjatar om den jävla hamburgaren. Tyvärr är inte nån av mina blondisar här utan dem är i Stockholm och i Göteborg. Så jävla typiskt att fylla år på lovet då. Fast på fredag bär det av till Nova lund för att spendera födelsedagspengar med min kära stjärnsyster som jag inte sett på en månad!


Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på OTH och äta Ben and Jerry glass. Imorron börjar bantningen igen. Va fan, man lever bara en gång och då vill man väl vara så snygg som möjligt? Fan vad hemskt det är att jag tänker mig snygghet och smalhet. Nu va jag djup.

love,malin

P.S Lina lär dig att svara på SMS!



Birthday time

Hejhej alla. Idag är det min födelsedag vilket innebär en massa mat. Bantningen tar en paus men bara för en dag. Hittills har man gått ner lite över 4 kg. Är faktiskt väldigt nöjd och stolt men det är långt ifrån mitt mål. Nog om sånt skit. Nu ska jag in och duscha och göra mig iordning sen ska vi inte till Köpenhamn för det årliga "Birthday shopping". Sen ikväll ska vi till Max och äta hamburgare. Fan vad jag är sugen på en hamburgare! Vi hörs!


love,malin

I know

Hejhej, nu är jag uppvilad efter en helg med Lina. Fastän vi inte har gjort något speciellt är jag sjukt trött. Kanske beror på att jag varit uppe halva natten efter ha blivit halvt misshandlad av Whisky (Linis katt)? Har rivmärken överallt. Jag hatar katter!
För övrigt har det varit en rätt så trevlig helg. Vi har bla lyckas laga mat tsm! Jag och Lina funkar inte i köket annars. Vi har kollat på överdrivet många filmer, druckit ca 7 lite cola och 100 koppar te. Vi har även lärt oss att hundar är smartare än vad mn tror och att katter är det hemskste djuret alive. Vad har mer hänt? Jo! En gammal klasskompis kom ut ur gardroben, eller inte lika mycket som han hoppa ut. Det kom som en lite chock faktiskt.


Vingar av glas. A <3

Nej, jag vill inte vara med på bild när jag är osminkad.

Jag posar och Lina äter sina kulor.

Lina vill heller inte vara med när hon är osminkad.

love,malin

Söndag

Vädert är bajs så jag och Lina sitter inne och gömmer oss osminkade och myser med tända ljus. Vi ska snart sticka och handla och jag ska lyxa till det lite genom att laga lax till oss. Fan vad duktig jag är. För övrigt har jag och Lina ingen anning alls vad klockan är, alla klockor här hemma visar olika tider.


Jag är kär. iiiiiiiiiiih

love,malin

I'm gonna destroy you

God natt kära läsare. Ni ska få nöjet att läsa ett till inlägg. Just nu är klockan lite över 2.. eller 1? Vet inte riktigt när det är meningen att skruva tillbaka den jävla klockan. Iallafall så sitter jag i soffan med Linas laptop medans hon sitter och kollar på nåt wannabe Abba sak på tvn.

Har ni sett Vingar av glas? Herregud säger jag bara! Jag är kär, inte i filmen utan i en av skådisarna i den, fast bara i den filmen. Han är inte lika snygg i vanliga fall. haha. A <3 förlåt men, iiiiiiiih! Ok, jag skyller detta på att jag är trött.

love,malin


Time 2 say goodbye

Godkväll snokare. Lina och jag har faktiskt lyckas att hjälpas åt med maten idag, det händer inte ofta kan jag säga. Som ni säkert har läst förr så är Lina helt enkelt kass i köket. Fast vi kom på att hon borde vara bra på att laga mat, matlagning är ju kemi. Vi kom även på att någon borde gömma en kamera och filma allt vi gör och säger, det skulle bli sann underhållning kan jag lova er! Nu ska vi sätta oss och se Vingar av glas. C u later.

love,malin

Lördag

Hejhej. Så, väskan är packad. Nu ska jag bara äta en snabb lunch med mamma sen kör hon mig till Lina där jag ska bo fram tills måndag, Lina är rädd för att vara själv ;). Vi hörs!

love,malin

My day

Min dag i punkter.
-Haft en lugn dag i köket, jobbade med Felix vilket innebär att jag förvandlas till superboss, and I like it. Jag borde få jobb som chef någonstans. Helst med en skithög lön.
-Adam och Alex kan inte jobba med varandra. När man sätter ihop två kontrollfreaks så blir det näst intill katastrof och dem två blir bitchigare än mig.
-Det var Liz sista dag vilket innebar tårta, presenter, en del hemligheter i rökrummet och efter att ha sett Anonym få tårar i ögonen börja dem flesta tjejer brista ut i tårar. Rätt så hemsk upplevelse, fick deja vu av avslutningen i nian.
-Efter att ha 8 missade samtal av Lina så träffade jag henne. Hon åt på en hållplats, vi åkte och "fixa" lite saker till hennes syster. HOST. Vi snacka jävligt mycket skit och om, as always, kärlek.
-Lina är en apa. Hon har köpt min kjol.
-Mamma har nostalgi, han har på sin "absolut 80"-skiva på. Jag önskar att jag va ung på 80-talet, dem hade faktiskt den bästa musiken då.
-Nu ska jag hjälpa mamma med maten, det är ju precis vad man vill göra efter varit 6 timmar i ett kök?
-Ikväll är det ABBA-tema i idol. Lycka.


Dags att göra iordning vagnen!

Tim fick näseblod men Fanny tyckte inte att det va så synd om han så hon satt sig på honom istället.

Blondie saknar ett antal skruvar om man säger så..

DOHDOHDOH

Adam-"Snälla, bara försvinn!"

Fan vad vi är bra, don't u think?
TÅRTA!


love,malin

Black and white


Only you

Hejsan, idag är jag på skitbra på humör. Allting är så jävla bra just nu. Bara en dag kvar i skolan, inga läxor, fyller år om mindre än en vecka och för en gångs skull har jag faktiskt pengar. Och sist men inte minst, det är så sjukt mysigt ute, riktigt höstigt. Underbart! Vill bara mysa under en filt med en varm kanelbulle och ett glas mjök, men det tänker jag inte, inte förrän på onsdag iallafall.


Idag har jag bara varit i skolan i en timme. Känns rätt så onödigt att sticka till skolan för en lektion men vad jag man inte för att så studiebidrag? Efter skolan blev det en snabb runda in till stan där jag fick köpt lite smycken, hitta även en väldigt snygg väska som jag dirket foto och skicka som MMS till mor, MMS är dem nya önseklistorna.

love,malin



"Jag såg handsvettskille komma för 10 minuter sen."

Hejhej. Har nästan precis kommit hem så, precis som alltid, ska ni får höra om min dag. Dagen började med matteprov som gick så dåligt att min lärare tvinga hem mig med matte A boken för att jag skulle kolla igenom den. Som tur de fick jag en liten heja ramsa på tavlan som fick mig på bättre humör. Efter det var det projekt och företagande där vi fick tillbaka våra prov, vg, like always. haha Sen var det dags för första lunchen men eftersom vi fick stressa så till nästa lektion så blev det en till senare lunch men djupa och behövande samtal med Alex och Petra. Sista lektionen var psykologi, alltid roligt. Sen stack jag till Bladins och överraskade Lina och bjöd på fika. Gulligt av mig, ellerhur?

Nej, nu ska jag se Ugly Betty och OTH.

Jag och Lina upptäckte även att jag är riktigt full av fördomar, jag tror bla att hennes rektor har knark i sitt skåp. Mer ska vi inte gå in i detta.
love,malin


I do love u

Hejsan grisar. Det funkade bra tyckte jag. Jag fick lite klagomål för min "kåtlista" som jag gjorde förr. Petra tyckte att hon skulle vara etta men tyvärr, du får iställer vara etta över snyggaste kåtaste människor alive. Bra va ?

Nu vidare till dagen. Dagen började med ett mega prov i engelska. Sen var det dags att jobba på projektarbetet. Allt gick först i lås men sen gick det svinigt bra, om allt går rätt så kommer jag vara författare till två böcker nästa år mohaha.  Sen så slutade jag, var inte med på idrotten så det var riktigt nice att sluta kl. 12. Just nu försöker jag få mamma att köra mig till burlöv men det går inte så bra. Mamma, om du läser detta vilket du alltid gör så ska du veta att du uppför dig som en riktig surfitta just nu! Fast jag är jätteglad för att du köpte Sex and the city filmen till mig så den behöver du inte lämna tillbaka för jag kalla dig surfitta! Så nu har jag fjäskar lite för mycket så nu ska jag ner och tjata lite till..


love,malin

Fly on the wings of love

Hejhej, är hemma nu, har precis sett klart dagens OTH. Det är riktigt sjukt hur lätt jag bli beroende av tv-serier. Nog om det. Jag har haft världens problem idag. Dem har låst varje toalett i skolan som straff för vi tände på den, snacka om dra alla över en kam? Så man har fått springa från byggnad till byggnad för hitta toaletter som är öppna. Dem är inte kloka nån stans dem lärarna!
Mamma kom för en stund sen och sa att Prison Break börjar ikväll, snacka om lycka, har inte sett nån reklam om att de skulle börja. Wentworth Miller<3! Förlåt för fjortisvarningen. Nej, nu ska jag plugga som alltid.

love,malin

Kåtaste människorna alive

Sitter i mediateket just nu och har ett snack med min absolut inte så väldigt icke homo vän Yvette. Fråga inte om vad som skrevs precis, det blir så när man har två människor brevid sig som blandar sig i vad man skriver. Men till ämnet nu. Jag kom precis på att bland mina bekanta så finns nog dem kåtaste människorna alive. Så jag tänkte göra en top tre lista, hoppas ingen känner sig stött.

1)Yvette
2)Petra
3)Marie


46) Alex


love,malin

I can't

Nu jag har pluggat längre än vad jag vill erkänna att jag gjort men jag tror inte att något av det jag läst faktiskt har gått in. Nu ska jag kolla igenom det en sista gång sen ska jag titta på Gossip girl och en film. Hej IG i samhälle.

love,malin

Till dem ensamma


Malin, the nerd

Plugga, plugga, plugga. Det är allt jag gör. Sen tror jag att jag håller på att bli sjuk, min hals gör jätteont. Har jag sagt att jag hatar samhälle?  Sen har jag engelska och matte också, ännu bättre. Kill me, kill me now.

love,malin

I'm gonna tell you my secret

Så, nu har släkten åkt och nu är det bara mamma och pappas vänner kvar så det är fritt fram för mig att ta av mig klänningen och sätta på mig myskläder. Härligt, men något som är mindre härligt är att jag nu ska sätta mig och plugga samhälle. Jag som trodde jag skulle slippa samhälle när jag valde hotel och restaurang men icke sa Nicke. Fast det blir ju värre, i trean ska vi ha naturvetenskap. Tur då att jag har mina bitches! Jag har redan bokat tid hos Lina för matteprovet på onsdag. Tur att hon redan har en privatlärare i matte!

Marcus försökte hjälpa mig med min ipod men den vägrar att kopplas ihop med datan så jag får väl radera allt och börja om från början. Fan vad allt ska vara jobbigt då. Nej, nu ska jag tycka synd om mig själv och plugga till den jävliga musiken som dem spelar på nedervåningen.

love,malin

I’m surrounded by liars

Hejhej, idag är det lördag vilket innebär att jag har rätt så mycket att göra. Jag måste plugga som en gris i samhällen nu, fattar egentligen inte vad det är jag ska plugga på. Sen ska jag städa rummet, duscha och hjälpa mamma med alla mat för ikväll är det dags för släktkalas, men det är väl alltid kul..? Ja, man får ju en heldel pengar, har redan fått min laptop så jag är mer än nöjd. Sen fick jag ju min kamera för 2 månader sen så jag har faktiskt inget att önska mig.. Ja, det var allt nu ska jag plugga som fan.


love,malin

Not good

Steg upp imorsen, sminkade mig och tog på mi och var helt klar att åka till skolan. Men sakta men säkert smög världens ångestattack på mig. Så, efter ett samtal med mamma, ringde hon och förklara situationen för min lärare. Det blev alltså ingen skola idag. Jag måste verkligen lära mig att slappna av och inte skjuta upp saker och bara gör allting senare för då kommer allt på en gång. Synd bara att det är på fredagar vi är i köket för det är oftast då dem kommer. Precis innan helgen när det är meningen att slappna av, då kommer dem. Jag får skuldkänslor av att slappna av. I etta va det ok för då var fredagar bajs men inte nu längre. Nu måste jag rycka upp mig. Förlåt för ett tråkigt inlägg.


love,malin

recently your ego is goin' through the roof, maybe u need a wake up call?

Hejhej, är så uttråkad så ni ska få en kvälls update också innan jag lägger mig. Har ögonen på det där fet programmet på trean samtidigt. Fattar inte varför, det är så sjukt vidrig. Hur kan man vilja vara världens fetaste person? Usch, sånt fattar jag inte. men jag måste säga att det är ett bra program för att få motivation för att gå ner i vikt.

Har sovmorron i mogron, ska inte var på stortorget förrän halv 10 och gå igenom frågorna innan vi går in på Etage och eftersom vi bara har en lektion imorron så slipper vi skolan! Super.

By the way, idag är det 2 veckor till jag fyller 17! Bara ett år kvar..

love,malin

Fanny & Petra


Fanny



My day

Eftersom jag inte har lagt in bilder på en evighet så får ni även några såna från dagen.


Hårmassage var på schemat

Alex ville såklart inte vara med


Petra fick också lite massage


Adam tyckte vi var dumma ihuvudet och tänkte hoppa ut ur fönstret..Tyvärr gjorde han inte det.

Videobloggar

Eftersom vi hade en överdrivet lång håltimme innan spenderade vi tiden med att filma en hel del så så fort videosarna kommit upp på youtube så ska ni få njuta av dem. Hoppas ni inte tar dem på allvar.

Ännu en catfight..?

hejhej, sitter i skolan och väntar på matsalen ska öppna. Har precis haft prov i Projekt och företagande, kunde gått bättre. Förre det var de matte men jag jobba inte ett enda tal för jag fick något frågefomulär att Marie som jag gjorde istället och som tack fick jag en trisslott. Och jag vann! Inte så mycket men ändå. 25kr gånger 2, det är ju ändå 50 spänn.. haha Nej, nu måste jag nog gå känns som det är påväg att bli en lite catfight brevid mig... DHONDHON.

love,malin

Who needs a heart when a heart can be broken?

Hejsan! Ni anar inte vad jag gjort idag! Jag har varit inne på ett gym - och tränat. Lat som jag är blev jag pressad som fan av min tränare/assistent så mina axlar värker som fan nu men jag fick det gjort iallafall. Så nu förtjänar jag en klapp faktiskt. Bra jobbat Malin. Och just det, jag och petra kom på en till anledning varför man ska gå till gym. Pojkar. Fina pojkar...

Måste berätta en konstig sak som hände på bussen också. Det hoppar på en man med röda knästrumpor, svart shorts, svart t-shirt och ett kors som var lika stort som ett A4 papper med Jesus på och så hade han jättelångt svart hår och skägg. Väldigt skum kille. Och om inte det var nog så höll han en dvd där det stod "Bibel" på. Har någon hört om Jesus har återuppstått?

Ställde mig på vågen i morsen - 2,2 kg. Bra början. Känns som jag har väldigt bra flytt på saker och ting nu. nej, nu ska det hårdpluggas Projekt och företagande.

love,malin

Söndag

Hej, idag är jag på lite smått dåligt humör. Jag försökte hitta några nyheter till engelskan imorron men icke sa Nicke. Det har inte hänt en skit, noll, nada, ja inget alls i världen nu i helgen. Nog om det. Pappa kom hem innan med typ hundra naturdiet till mig, hälften av dem är den äckliga sorten men det är bara att dricka och se glad ut. Om man vill vara fin får man lida pin. Fast han köpte ett helt jävla kilo nötter till mig så det gör saken bättre.

Vad har man mer att berätta då? Jo, just det! Jag har blivit biten av en spindel på foten så nu är den helt svullen och blå/röd. Nu kankse jag slipper idrott

För er som känner mig kan jag ofta berätta hur det spökar här hemma. Några av er kanske inte tror på spöken men det gör jag! Innan fick vi ett brev i posten där det stod att dem letade efter folk som ville berätta sina spökhistorier som dem varit med om här i "spökstället" och att dem håller på att skriva en bok. Men det är ju trevlig att dem döpt om vårt hem till Spökstället och att dem nu skriver en bok om hur läskigt det är att bo här?

love,malin


Lördag

Svenska referatet är klar så jag tycker att jag förtjänar en lite paus från mitt hårdpluggande. Blev väldigt glad när jag satt mig vid datan och upptäckte att Britneys nya video har kommit ut. Fan bara att min ipod vägrar att kopplas ihop med min data, har inte kunnat lägga in låtar på över en månad. Döda mig. Nej, nu kallar skolböckerna..





love,malin

Fredag

Hejhej, snacka om jag har varit off idag, har bara gått omkring i en dimma och varit tyst..ja, förrutom under matkriget med Tim. Det är något jag är bra på. Kriga! Haha, kanske för jag har en sån talang att reta folk? Iallafall så har jag varit dietkock idag vilket innebär att man jobbar själv vilket är skittråkigt. Men det gick bra, med lite hjälp av min superhjälte till assistent, Alexandra Frida Oliva Täääärnström. (?) Tack så jättemycket för all hjälp! ;) (som inte alls va så mycket, jag är jätteduktig, jag lovar!)

Som alltid va jag helt färdig efter att vara i köket, mer än vanligt faktiskt, somnade tillochmed i bilen på väg hem. Då är det farligt. Jag måste verkligen börja att dricka kaffe igen. Nej, jag ska inte. Sen när jag kom hem gick jag och la mig igen och sov till sju. Önska mig lycka till när jag ska lägga mig ikväll. Fast det är helg så det är bra.

Snart ska jag kolla på idol. Jag har en plugghelg framför mig. Fast det ska bli härligt, bara ta det lugnt. Jag behöver det, big time!


love,malin

BABABABAB

FOR THE RECORD 


HAHA


My do list

Herregud vad jag har mycket att göra i helgen och nästa vecka och varesig ni vill veta eller inte så kommer jag nu dela med mig av min jobbiga "2 do list".


 


-Skriva Sv referat, do monday
-Plugga Yteori, prov måndag
-Plugga projekt och företagande, prov ons
-Göra lite matte, prov onsdag? Assistent..?
-Göra klart grupparbetet till miljö och säkerhet
-Fixa frågor till en intervju
-Prata med min metor så jag får ledigt på torsdag
-Ha möte med Marija om vårt projektarbete
-Boka tid med rektorn angående vårt projektarbete
-Fixa eng nyhet till måndag
-Eng glosor till tisdag
-Intervju på Etage, torsdag



Är det något jag missat min kära assistent?

love,malin


I need more

Hejsan gullisar. Nej, det funka inte..

Kom hem för en stund sen och direkt springer jag upp vid datan för att göra läxa och blogga. No life varning? men eftersom jag är så jävla bra på att skjuta upp saker får jag göra dem nu men det kommer inte hjälpa så mycket, kommer bli en lugn helg helt enkelt. En helg med myskläder och läxor. Och te. Vi får inte glöma teet. Nej, nu ska jag fortsätta att nörda mig.

love,malin

Det vackraste jag vet

God morgon darliiiings.

Jag är ovanligt pigg, vilket är jätteskönt. Då bli man klar jättesnabbt och har tid för att sitta vid datan och snoka! Idag har jag bara en lektion, ansvarsfull alkoholhantering, som är en lektion där vi inte gör så mycket utan mest snackar så det är jätteskönt! Ska snart väcka pappa för han har lovat att köra mig till skolan. Jag får överdrivet härliga känslor nu, det kommer bli en bra dag. Ingen stress, inga lektioner och inte så mycket läxa. Jag mår bra.


love,malin

Sms konversion

-Att skriva referat suger åsnekuk!
-Att sammanfatta lagar som skrevs åt Jesus suger åsnekuk. Pappa får översätta gammelspråket.

Jag ursäktar språket. Eller inte..

Ego Girl

Heeeeeeej


Sitter och håller på att skriva mitt referat till Ego Girl vilket inte var så lätt som jag trodde. Är mycket lättare att skriva en recension där man får ha med sina egna åsikter men nejdå. Tycker verkligen inte om min svenska lärare längre. Får väl jobba lite hårdare på den.

Iallafall, det har varit ännu en dag i skolan med bara onödiga lektioner där man inte gör något. Börjar bli lite irreterande. Visst det är skönt men ju mindra vi gör ju mer läxor får vi känns det som.

Nej, nu ska jag fortsätta med läxan.

love,malin

Paus

Har hållt på med psykologin i över 1½ timme nu så jag tyckte jag förtjäna en paus. Har bara sista uppgiften kvar som så klart är den jobbigaste. Kan dem inte bara ta det först så man får det lätt i slutet? Nejdå, man måste jobba som fan och när man är som segast lägger dem in världens stöt. Den jobbigaste uppgiften de vill säga. Det är nästam som dem planerar att ha det så. Hur kan vi jävlas med dem mer än vad vi redan gör? Son of a bitch!


Jag har upptäkt att min lärare som jag har i projektarbetet är störtskön. Vi satt och disskutera regler som vi skulle ha i gruppen så skriker hon bara ut: Annars är ju det bara att säga BLOW THE WHOLE FUCKING THING UP! Jag menar, den här kvinnan är ca 60+ (jag hoppas hon inte läser detta). Nästa vecka har hon lovat mig att jag ska få ta bild på henne, då ska ni få se.

Nej, nu måste jag göra klart det sista innan Ugly Betty börjar! Kyss

love,malin

Tisdag

Heeeeeeejsan!


Har bara haft två seriösta lektioner idag, om ens det. På gympan provade vi på Body balance, vilket va väldigt avslappnande. Tur att man har såna gympalektioner! På eftermiddagen kom lite people från Malmö Arena och gav oss lite info om hur att ska gå till när vi ska jobba där. Jag hade verkligen ingen anning om hur jävla stort det är. Jag känner att jag kommer få panik när jag är där, kommer sluta med att jag gråter i ett hörn. Ush.

Nej, nu ska jag göra min psykologiläxa som jag trodde skulle vara klar nästa veckan men ska tydligen vara klart till imorron. Bajs. Press. Blir nog ingen promenad med Lina idag, får sitta på träningscyklen under DH istället.

love,malin

Patetiska tankar

Hittills har det gått bra. Smoothie till frukost, sallad till lunch och GImat till middag. Plus en promenad med Lina! Nu jävlar kör vi igång igen! Imorron blir det ingen mat alls. Endast smoothies, nutrilett och frukt går ner. Jag håller mig till Petras diet nu. För att gå ner 3,3 kg på en veckan låter ju bra? Fan vad patetiskt inlägg detta blev. Det är iallafall bra att jag är medveten om det..?


love,malin

Jag känner mig ovanligt djup


She belonged to a guy, the aggrasive kind



She was barely 17 and too young to be drinking wine

Fri som en fågel

 


Måndag

Jag har gått igenom dagen som en blind människa. Jag har känt mig fram utan att veta vad jag gjort. Jag är så jävla trött att jag snart kommer ramla ihop. Och inget kaffe får jag heller, det är ju inte bra för en. Va fan gör jag mot mig själv?


Dagen började iallafall med att min grupp stack till segevång för att intervjua kökschefen på Pegga upp. Jävligt skön snubbe (fan va de lät snobbigt!). Sen var det lunch, blev en äcklig EH sallad för mig, urk! Fan vad jag går in för detta! Sen hade vi bara två lektioner. Jävligt onödig dag.

På väg från skolan fick jag vittna höjdheten av bortskämdhet. Eller lathet, jag är inte hundra på vad det var. Iallafall så tappade Alex pengar på marken, tittar ner på dem och fortsätter gå. Måste säga att jag blev lite smått arg på henne.

love,malin



God morgon

Jag är uppe men jag är inte helt hundra på om jag är vaken. Behöver ine ta bussen förrän om lite mer än en timme så jag har lite tid att blogga!

Jag upptäkte precis att jag bara har två lektioner idag! Fast sen har jag ju håltimmar också.. Fan vad jag hatar håltimmar!

Jag har precis tagit fram en frukt mix från frysen (papya, mango och annanas) så jag ska göra mig en frisk smoothie till frukost. Nu har jag en stentuff tid framför mig. Bajs.

love,malin

God natt

klockan är snart halv 12 och jag inte det minsta trött. Bajs. Man kan verkligen inte gå och lägga sig halv 6 på en söndag morron och tror att man kan gå till skolan imorron och att man ska må hur bra som helst. Okej, jag har lärt mig min läxa. Från och med nu ska jag lägga mig senast 3 förutom på lov. Egentligen borde jag ta tillfället i akt och göra läxa men så klart gör jag inte det. Jag är så jävla extremt lat. Jag borde anställa mig en liten posl kvinna som slår till mig så fort jag inte städar mitt rum eller skiter i läxorna. Tror ni att man kan hitta någon sån annons på blocket? "Jag tar 20 kr i timme för att slå folk.."? Fast det är ju ett yrke som passar mig.. mohaha. nej, nu skriver jag bara en massa trams. Godnatt läsare


love,malin

Byebye diet!

Imorron har det gått den första veckan av mitt "hälso liv". Ja, och efter igår kan jag nog rätt så lätt säga att jag misslyckats rätt så mycke? Känns som vågen kommer visa mer imorron än vad den gjorde för en vecka sen? Nej, nu får jag skärpa mig. Kommer träna som fan hela veckan och leva på smoothies, frukt och nutrilett. Ingen skräpmat, alkohol och ingen annan skit heller. Nu jävlar. Lina är du med mig?


love,malin

Ni har väl inte glömt bloggkoll?

bloggkoll

Girls just wanna have ...









Snacka om jag kommer ha problem att somna ikväll och inte nog med det utan att ha problem att stiga upp imorron. Fast jag behöver inte stiga upp förrän åtta eftersom jag är ledig från dem två första lektionerna sen ska vi ändå inte vara på segevång förrän 10.

By the way, jag hade helt gkömt att Gossip Girl börjar idag, snacka om jag blev glad! Nu ska jag in iduschen, ta en titt på eng glosor, göra mig en frisk smoothie och lägga mig och kolla på det ! Perfekt söndag kväll! Läxorna skjuter jag upp ännu en gång, dum Malin! Får göra dem imorron eller tisdag..

love,malin

Jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Så då är man hemma, ungefär 12 timmar senare. Jag vet inte riktigt hur jag mår, antligen jävligt bra eller jävligt dåligt.

Imorse vakna jag i ett rum av att någon satt på sängkanten och foto mig - men ta det lugnt det va bara Linas bror som var uttråkad så det var bara av att somna om igen.


Igår stack jag och Lina till Sofia för tjejmiddag där det bjöds på god mat och goda drinkar, lite "jag har aldrig" där vi fick lära känna varnadra kanske lite för bra? Hårspray..? Senare på kvällen kom det även, för att citera Karin: ett inslag av killar. Kvällen avslutades med att äta fet mat på stippes, en lång promenad genom stan, lite sång : jag blev full på min cocacola ofc, försöka komma med sista bussen hem och en sjukt jobbig ringsiglan från en gammal tant. Just det vi får inte glömma att jag och Lina nästan kom i en catfight inne på stippes! Det kom en fram en man i 30 års ålder och börja snacka med oss, tyvärr gilla inte hans fru det! haha, det är en sjuk, fast kul, värld vi lever i. Detta va allt från mig, nu ska jag duscha och lägga mig.

love,malin



Ego,ego,ego..

Drink

Karin 1 och Karin 2

Boys

Girls

Skål

Nattmat

Some days I'm a super bitch

Hejsan, jag har blivit jättedålig på att blogga och tyvärr kommer det inte bli bättre. Har jättemycket läxa och bajs att göra nu i veckan så bloggandet kommer inte vara igång så mycket. Men jag kommer åter, det lovar jag. Så lätt är det inte att bli av med mig.

Just nu har jag iallafall två problem. Vad ska jag ha på mig och hur ska jag komma hem i natt? Jag och Lina ska på tjejmiddag till en bladinare (?) vid namn Sofia. Och jag var inte alls inställd så vad jag ska ha på mig börjar krisa lite nu. Sen vet jag inte hur jag ska komma hem i natt. Ska jag ta bussen genom rosengård själv eller ska jag cykla mitt i natten från Lina? Eller vara extremt lat och låta pappa betala för en taxi? Vilka problem. Nej, nu ska jag sota ögonen och hitta något att ha på mig. Vi hörs imorron och hoppas på en hel del bilder!

love,malin

Another day another drama

TjenisPenis.

Skorna som vi har i köket tar verkligen död på en! Dem har världens hårdaste sula som gör att man inte bara får ont i fötterna utan också benen och ryggen. Riktigt hemskt. Och inte nog med det så har hela dagen gått väldigt dåligt. Hoppas på en bättre vecka nästa vecka.

Ikväll har Lina lovat att stå ut med mig så vi ska se Camp rock på disney. Jag är så otroligt mogen, don't you think? Jaja, nu ska jag göra alla miljoner läxor som måste göras.

love,malin

God morgon

Vaknar kl. 7:30 och får panik. Va fan kl. är halv åtta! Fan jag ska vara i skolan och byta om till mina kock kläder nu! panik. Nej, vänta, det är bara torsdag. Väckarklockan ringer inte förrän om en kvart. God natt.


Nu ska jag gå och göra mig iodrning, bussen kommer om 50 minuter.

love,malin

Onsdag

Varit en rätt så skön dag men lektioner som inte kräver så mycket arbete. Ska bli skönt med en till sån dag imorron, börjar 10 och slutar 12!  Fast tyvärr innebär det rätt så mycket läxa, får väl skolka på fredag igen så jag kan göra allt? Annars får jag göra det hela helgen och det blir inte så kul ju.. Nej, nu ska jag kasta i mig lite mat sen träffa Lina. Vi ska se Patrik - igen! Ja, vi har redan sett den en gång på bio men den är ju så underbar!

love,malin

RSS 2.0