Alla älskar inte Alice

Idag på psykologin skulle vi se Alla älskar Alice. Jag har aldirg sett en konstigare film. Eller jo, men den här filmen är ju riktigt weird. Den är mitt och Jessicas nya hatobjekt. En flicka som är sjukt jobbig, en mamma som kastar krukor genom fönster, en pappa som lämnar sig familj och en älskarinna som är lite smått galen och inte tror att hon gjort något fel. Ja, och just det, lite incest också. Jag ser såå fram emot morgondagens lektion när vi får se hur den slutar..



Time after time

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I'll be waiting
Time after time
If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I will be waiting
Time after time


Detta är helt Idols fel.

Dag 1

Varför känns det som alla håller på att ändra sin livsstil och börjar med dieter och tränar och skit? Tycker det är rätt så underhållande på tanke på tiden, det är ju höst. Då äter man sjuktmycke och går omkring i myskläder och känner ingen ångest över att visa sig i bikini? Men nej då det är helt tvärt om tydligen. Konstigt. Men efter en viss person ( tänker inte säga vem) sa en taskig sak till mig (mohaha) tänker jag nu börja träna. Eller inte riktigt, jag har tagit på mig en utmaning. För er som känner mig vet ni att jag inte tacker nej till en sådan. Så nu är det så här. Om prick en månad, den 29 okt, fyller jag 17. Så hur mycket är det möjlig att gå ner i vikt på en månad? Kankse inte så mycket? Men det ska iallafal provas nu. Snacka om jag behöver ett stort  lycka till. men som tur är har jag min tränar vän Lina med mig coh vi har redan börjat hitta på aktiviteter. Kosten här hemma är omgjord redan. och Alex har fått i uppdrag att slå till mig så fort jag stoppar något onyttigt i munnen (eller slå mig innan får vi hoppas). Så nu får vi se hur det går. Jag återkommer igen om en månad för att se hur det gått. Alex vad ligger på 5kg.. Fan vad jag känner mig pressad nu. Vi ska inte ens diskutera vad som kommer hända om jag misslyckas. Dumma utmaning, dumma Alex, dumma mig själv. Jag måste lära mig att säga nej.

Snabbis

Känns som jag kommer får stressa rätt så mycket i veckan av alla läxor. Inte bra. Stress på hög nivå säger jag. Jag kommer väl bli sjuk på fredag igen.. mohaha. nej, nu ska jag ut och röra på fälsket. Det blir rutin med Linapina. Kolla det börjar redan Alex, visst är jag duktig?

love,malin

Hold on

Äntligen hemma efter en skoldag som verkade vara en evighet. Har inte mycket att skriva fast jag måste nämna vår sjuka samhällelektion. I vår klass så går det inte att vara normal, det går bara inte. Det är någon konstig sak som gör en konstig helt enkelt.

B:Vad är feminist?
Tulle. Ja, det är såna som inte rakar sig under armarna.

L: Så, om du hade en chans att vara med vilken tvshow som helt i hela världen och få dina 15 minutes of fame, vilken serie skulle du välja?
Tulle; The simpsons!


Och inte nog med det så blir Tulle väldigt sur om han inte på uppmärksamhet och vad gör man då? Jo, man drar läraren i hans byxor för att få uppmärksamhet. Sånt här beteende är inte normalt ska jag lova. Men  jag klarade mig genom dagen, fastän jag började gråta tre gånger. Två av gångerna av skratt, en av dem för jag hade något i ögat.



love,malin

Footprints in the sand

Ni måste se den här videon!

http://www.youtube.com/watch?v=d08X2lN669k


Söndagar är mysdagar

Herregud vad jag älskar söndagar. Iallafall när det är höst. Det är så otroligt mysigt. Att vara med familjen hela dagen och gå omkring i affärer i mysiga höstkläder och bara ta det lungt. Fan vad jag är nöjd med denna dagen. Det är inget speciellt över den men den är så jävla perfekt. Just nu sitter jag här vid datan med en filt om mig och känner lukten av pappas kanelbullar som står i ugnen. Himelskt. Söndagar + höst = perfekt.


love,malin

Byebye

Malmö är för litet.
Jag och Lina har världens plan.
Ni ska få se, vänta bara.
Mohaha

Bitchfight?

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Fryser som fan och har världens huvudvärk. Får nog gå och lägga mig i min varma säng igen. Pappa och mamma kom hem med en "girls night in collection"-box med 5 olika tjejfilmer. Har redan sett en av dem ( Win a date with Tad Hamilton). Vi ska åka dit där dem köpte den imorron igen för jag ska kolla priset på OTH boxarna. Ja, jag har ett beroende. Ha en trevlig lördagkväll.

love,malin

Top ten

 1) Wake up call - Hayden Panettiere
 2) Det snurrar i min skalle - Familjen
 3) Mr. Brightside - The killers

 4) She's the one - Robbie Williams (live, ska det vara)
 5) Burnin' up - Jonas Brothers
 6) Sometimes - Britney Spears
 7) My prerogative - britney Spears

 8) when I grow up - Pussycat dolls (tyckte inte alls om låte förrän jag satt bakom en tjej på bussen som hade den på repeat, efter det har jag haft den i huvudet)
 9) Never again - Nickelback
 10) Och såklart måste vi ha med Full på min cocacola.

Call me painter man

Igår snacka jag och lina om att flytta ihop när vi pluggat färdigt. Flytta ihop i LA eller NY. Stor drömmar. Men jag vill iallafall bort från Sverige och se världen. Med eller utan Lina som room mate. Du vet att jag älskar dig, mohaha.

Nu ska jag fortsätta att rita på mina väggar, skriva ut fotot och rita på dem, lyssna på weird musik och rita på min spegel. Min djupa sida har nog hoppat fram. Jag skyller på det svarta nagellacket.

och nej, det var inga bajsvibbar ;)

love,malin

Full på min cocacola

Shit vad trött jag är, det är helt sjukt. Känner att jag inte borde vara så här trött.
Va fan, jag är bara 17! Eller inte ens det..


Jag och Lina har suttit och kollat på Singing Bee (där hon så klart sitter och sjunger med i varenda jävla låt vilket är helt sjukt..) och sen kolla vi på Linas kvällsbok. Jag kan verkligen sitta och skratta rätt igenom den filmen. Jag vet inte om jag älskar den eller hatar den.

Och till dig, jag blev bara arg för du är anonym. Tyckte bara att det var väldigt onödigt. Du får ju stå för vad du säger. That's it, så sluta sura. Och om jag skolkar är det upp till mig, och det är ju inte som du aldrig skolkat förr?



BÖGOPERA! Förlåt men om ni sett Linas kvällsbok så fattar ni. HAHa

Nej, nu ska jag stänga av "full på min cocacola" och lägga mig och kolla på OTH

love,malin


Fredag







Lina stack för en stund sen. Hon skulle hem och äta så nu väntar jag bara på att hon ska bli klar så ska vi cykla till coop för att handla frukt till fruktsalladen vi ska göra. Fast jag kom precis på att Lina hatar frukt. Undra vad hon nu har planerat. Hon är ju väldigt speciell den där fröken Fors. Nej, nu ska jag bara hitta min vinterjacka och sen på pinkie!


love,malin

Stå för era åsikter.

Snälla nån, detta trodde jag inte. Men om man inte är smartare än så så får man väl skylla sig själv. Att kommentera anonymt är ju jävligt fegt. Och korkat. Speciellt på en sida där dem registrerar ip-adresserna. Så det var ju bara att hitta vilken datan just DIN ip-adress hörde till. Känner du dig träffad nu lille vän? Så jag säger det igen, bara för att det är så jag tycker, fan vad jag är bra.

Fan vad bra jag är!

Tänk vad mycket man hinner med när man inte är i skolan! Jag har hunnit kolla på första delen av "oskyldigt dömd", jag har städat mitt rum, jag har hunnit kolla på ett avsnitt av SATC, jag har hunnit göra ansvarsfull alkoholhanterings läxan som inte ska vara klar förrän torsdag och jag har hunnit göra upp en veckas meny. Fan vad jag är bra. Men frågan är hon jag ska nu lata mig till Lina slutar kl. 5 eller om jag ska fortsätta mitt tempo och börja med svenskan? Hm.. Ja, det blir en stund framför datan iallfall. Det finns alltså fördelar med att skolka förutom att vara ledig från skolan - man få mycket gjort också! Fan vilken cool förebild jag är.

love,malin

When I grow up

Hejsan, det var inte alls så kul som jag trodde att stanna hemma, jag har bara varit uppe en timme och är redan uttråkad. Så jävla typiskt mig. Får väl sätta mig med alla läxor som ska göras. Fast jag kan ju gotta mig åt att min klass snart ska få städa hela köket. Mohaha. Så psykologi, svenska eller ansvarsfull alkoholhantering? Ah, screw it, jag sätter mig framför TV med en film istället!




love,malin

I can't take it

Nej, nu orkar jag inte mer. Jag behöver ta en lite timeout. Tyvärr går det ut över skolan också. Skola imorron? nej, tack! Skolka? Ja tack! Nu ska jag lägga mig och kolla på tv hela natten och gå omkring i pyjamas hela dagen imorron och njuta av att vara hemma själv. Underbart. Tur att jag har en sån underbar mamma som förstår när man behöver en paus. Fast kankse inte så bra att hon stöttar mig när jag skolkar? Nej, jag får lära mig av mina egna misstag. Så har det alltid varit och det har ju hjälpt mig rätt så mycket tycker jag. Jag älskar mig mamma. Hej mamma!





I've seen so much more than you know

Hejsan mormor, min nya läsare! :)


Kom hem för en stund sen, stack direkt till en restaurang efter varit på Body Art och piercat. Men vad var det som blev piercat då? Ja, det var min vänstra bröstvårta. Nej, ta det lungt. Fast mormor du sa faktiskt att jag hellre fick pierca mig där än i tungan så nu får du skylla dig själv. Haha, nej, nu ska jag sluta. Det var sis som idag fyller 15 som pierca sig i naveln. Fast det gick inte så bra, det tog en kort evighet eftersom hon vägra att sluta skratta, den knäppgöken. Men till slut gick det bra. Efter det stack vi till restaurang och åt och träffa pppas danska kompis och hans sambo som är min faster (rörigt much?) Också ni får så klart också njuta av några bilder.


Systrarna Zilverfram.


Här får du en bild Alex, men bara för du tjatar så! Du får den sura minen på köpet..


Piercad sis på 15-års dagen!


Paket öppning! Hoppas Dennis vet att jag också vill ha en ny mobil när jag fyller år..Iphone tack!


Matdags! Kycklig med mozzarella till mig ofc!


love,malin

Happy Birthday



Idag börjar vi med att säga grattis till min syster, Mimmi, som fyller 15 och till min pappa, Guzz, som fyller 42. Grattis!


Idag blev jag väckt redan kl 6. 15 för att sjunga för Mimmi innan mamma stack till jobbet, jag började inte förrän 10 vilket innebar att jag va uppe alldeles för tidigt! Så efter vi sjungit gick jag och la mig igen. Sen, 1½ timme senare var det dags att stiga upp igen. Stressa som fan och ner med kaffet sen skynda sig till bussen som man missar iallfall. Bussjävlar.
By the way, nu när vi väl är inne på bussar har jag kommit på världens grej när det gäller bussar. Ni hatar väl precis som mig när folk ska sätta sig brevid er? Ja, då gör ni så här: lägg alla era saker på sättet brevid, prata i telefon och titta ut genom rutan. Då är det ingen som frågar om dem får sätta sig brevid dig för du pratar ju redan i telefon och dem kan inte bara sätta sig för du har saker brevid dig. Mohaha. Vad hemsk jag är..

Iallafall, sen hade jag bara en lektion, ansvarsfull alkoholhantering där det pratades om droger och alkohol. Rätt så skönt med såna lektioner där man inte behöver göra så mycket.

Nu väntar jag bara på att alla ska komma så blir det caketime! Hör sen!

love,malin

Dear Mr president


one in a million

Hejsan igen. Kom precis hem från stan, det blev en fika på Waynes på stortoget med Malin efter skolan. Alltid mysigt. Fast jag fick inte min hasselnötslatte utan provade en ny smak idag: vit chocklad. Den var också helt underbar men inget slår min nöt!

Nu ska jag ta på myskläderna och kolla på veckans One tree hill. Älskar oth fast den nya säsongen har blivit lite som en skräckfilm. Får se vad som händer här näst..

love,malin

I need you..


Sitter ännu en gång och väntar på att lektionen ska börja. Denna gången väntar vi på psykologi, det räddar verkligen min dag. Sitter med ipoden på högsta volym och råkar sjunga med imellanåt och folk tittar otroligt snett på mig (speciellt dem två idioterna som sitter brevid mig haha, hejhej!) Vad mer kan vi berätta? inte så mycket faktiskt, jag borde egentligen plugga. Har jävligt mycket att göra men av nån konstig anledning så bryr jag mig inte. LALAL jag är bäst! uttråkad much? nej, nu ska jag fortsätta sjunga högt för mig själv. hejdå bajskorvar.

love,malin

Do you dare?

Nej, nu har skolan verkligen kickat in, vaknade precis efter att ha somnat när jag kollade på OTH. Lycka till när jag ska lägga mig ikväll.

Snart är det iallafall dag för Idol, just det, när ni väl snackar om idol måste jag bara nämna att att jag blev förföljd av en Jihde kopia idag, han var sjukt lika och han var på samma buss som mig både på väg till idrotten och från, jävla stalker eller överreagerar jag bara en heldel?

Vad mer kan jag säga? Just det, rubriken! Som alltid har mina rubriker hemliga meddelande att ge ut fast det är inte så många som fattar dem så nu ska jag faktiskt förklara den. Alex utmanna mig idag om jagg jag ska vara snäll och ärlig. Men det kan man ju inte vara samtidigt? Så, eftersom det är svårast att vara 100% ärlig så ska jag vara det till veckans slut. Kankse inte låter så svårt men jag borde varna er om ni har lust att fråga mig "passar jag i den här tröjan", "får detta mig att se tjock ut" eller något annat. Kommer väl gå bra..


love,malin

Foto time!

Idag har kameran varit framme hela tiden, inte bara min utan det vara även dags för klassfoto idag. Gick väl någorlunda bra. Fast med vår klass kan man inte förvänta sig så mycket. Fick en del "behind the scenes" bilder som jag ofc kommer dela med mig av. Annars känndes det väldigt onödigt att gå till skolan idag, hade egentligen bara engelska b.




love,malin
Sorry Alex det blir inga fler bilder ;)

Goodbye my lover


With or without you

Hejsan älskade läsare! Idag är jag faktiskt rätt så glad fastän jag inte borde vara det. Konstigt, men jag är ju rätt så skum ändå? Iallafall, imorron är det fotodags, känns som om man kunde fått reda på det liiite tidiagre? Dumma Maggan.. Så nu har jag en lite kris - vad ska man ha på sig? och hur ska jag lyckas täcka över min finne på bästa sett? Hela Malmö kommer ju ha möjlighet att se den här bilden.. Hm, vilka jävla problem jag har! Men jag tar nog mina nya långa kofta och leggings? Ja, det blir nog bra.. Fan vad jag hatar klassfoto! Jävla mög.

Just det! Jag fick hem mina nya skor idag! Ett par ugg-kopier i rosa! OFC! Vad annars skulle jag ha om inte rosa? Bimbo varning much?

Nej, nu ska jag tvätta mitt hår för andra gången idag (har blivit besatt av att tvätt mitt hår?) sen ska jag kolla på nya avsnitt av 2½ men ! Myskväll!

Hej Alex.

love,malin

Drugs

Hejhej, har ingen svenska så vi sitter i datasalen och väntar på nästa lektion ska börja, engelska b. Inte så jättekul. Just nu sitter jag och drogar några konstiga saker som jag fick av Julia men dem är bara goda i början sen spottar jag ut dem, jag kan lungt säga att folk börjar få PMS på mig när jag sitter och spottar hela tiden haha. nej, nu ska vi sticka, Alex ville bara att jag skulle skriva ett inlägg innan vi stack. Min blogg är ju så himla underbar? mohaha Ska bara dela med mig av ett citat innan vi sticker!
I matsalen, jag har problem att få upp min väska som tydligen har fastnat och skriker ut " Jag får inte upp den!" helt plötligt kommer det för bi en lärare i 50års åldern "ja, det problemet brukar jag också ha.." Ofta?

love,malin

one more secret..

Hejsan, bloggandet har varit lite dåligt i helgen, har inte varit på humör helt enkelt. Jag en sån deppig period just nu.
Har spenderat kvällen med Malin, det var ju mer än en vecka sen senast. Har precis fått gjort klar min jävla engelsk novell och psykologin, allt annat får vänta. Känns som vi har så jävla mycket självständigt arbete som ska göras i skolan nu. nej, nu ska jag sluta dampa på takida och in i duschen. Sen ska jag begrava mig i kuddar och kolla på film tsm med en stor kopp varm choklad. Mums. Imorron kallar verkligheten igen, kan jag inte bara få stanna där jag är nu? Fast i en höstkväll, en mysig söndag utan skolan och ansvar.

love,malin

Dead

Hej, jag lever har bara varit lite off. Satt barnvakt igår och tjäna lite pengar. imorron är det dags för skola igen vilket innebär ångest. Jag tror jag behöver några sorts tabletter som lugnande eller lyckopiller? Mamma kommer och hämtar mig om en stund sen ska vi åka hem. Idag ska jag bara äta godis och göra läxor. Skit. Blir en film också tror jag. Synd bara att jag missar Kim. Får träffa han en annan ång, det var en evighet sen senast..

Nej, nu ska jag lägga mig i Jennys soffa och kolla på idol och vänta på mor.


bajsbajsbnajsbajsbajsbajsbajsbajs


love,malin

Gone..

Va precis inne på min engen blogg och tittade och upptäckte att den ser skitkonstig ut. Något måste göras. Är trött på hela bloggen nu. Allt ska bort.


So much pain..


How to save a life..

Vet inte vad det är med mig, känner inte för någonting. Vill bara ligga och sova och titta på TV, deppigt eller? Har en jävla engelsk novell att skriva som jag inte orkar med, har överdrivet mycket psykologi att göra - fastän jag gillar psykologi betyder det inte att jag gillar läxa. Sen har jag annat småskit att göra också. Får väl dränka mig i kaffe och göra det nu annars kommer väl det bli att jag sitter och gör det på söndagkväll. Ett lov skulle sitta fint nu men nejdå, det är en månad dit. Skit. Förlåt för detta otroligt tråkiga inlägg. Världen är tråkig, så enkelt är det. Jag behöver något nytt, en förändring.


love,malin

Here you come again..

Tjenis Penis.

Rätt så trög dag, men slapp skolan iallafall. Fast känns rätt så onödigt att man steg upp kl. 8 för att åka till skolan och få reda på att man inte har några lektioner. Så man stack in till skolan i stället och åt frukost på EH sen in på H&M och köpte lite saker. Jag är verkligen ett offer. Inne på EH var det nästan bara turister och vem går dem och frågar om inte mig? Det kom fram en tjej från något konstig land och fråga om någon restaurang där hon kunde äta svensk mat. Vad föreslår man då? Ikea där hon kan äta swedish meatballs? Inte vet jag så jag skicka iväg henne till Lilla torg. Och på bussen kom det fram två personer och frågade var vi var, men hallå har ni sett den där skylten som sitter i taket? Eller hört rösten som pratar ibland? Vad sägs som lyssna på den eller läsa skylten? Crazy people.. Och nu när vi väl är inne på crazy people, vad fan är det som händer i Malmö? Det är typ weird people överallt och poliser i varenda hörn. Borde jag vara rädd? Nog från mitt tjat, ni har hört tillräckligt nu.

love,malin


Onsdag

Onsdagkväll, studiedagen är slut. Ångest. Vill inte till skolan imorron fastän jag bara har en lektion. Känns ju så jävla onödigt.. Sen har man läxa att köra också, hur är det meningen att man ska kunna hinna med allt? Får sticka in till stan imorron när jag slutar och fixa pappas present. Och på lördag ska jag sitta barnvakt och tjäna lite.. Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt

love,malin

Dolly, bögmusik i hög nivå <3


Gårdagen

Oh herregud! Filmen igår, Patrik 1,5, snacka om bra! Blev helt förälskad i bögfilmen! Lina börja tillochmed gråta och jag måste erkänna att tårarna var påväg under några scener. Vill gå och se den idag också! Den fick helt klart 5 av 5. Ska se om den går och ladda ner.. Nej, men inte för att överdriva så va den en av dem bästa filmer jag sett - och den va svensk! Jag hatar svenska filmer. Visst, hon kunde ju lista ut hur den skulle sluta men allt var så gulligt och inslaget i Dolly Parton musik. Underbart. Har fortfarande ont i kinderna av allt skratt. Jag är kär i en film.





love,malin

Patrik

Nu ska jag snabbt sminka till mig lite och sånt skit innan lina kommer och möter mig kvart över, sen bär det av in till stan för middag och bio; Patrik 1,5 såklart. Kameran är så klart med och vi får väl hoppas att min bitches ställer upp på en video också? Jaja, hör ikväll!♥


Kolla vad jag hittade, bilden är från våren 2006.

love,malin

What the fuck!

Alex gick precis tillbaka från början på min blogg och då upptäckte vi att min blogg fyllde 1 år i fredag och jag glömde helt bort det.. Dåligt av mig.. Förlåt bloggis :)

Festis

Hejsan snokare, kära läsare! Fjäsk much?

Har egentligen idrott men har cp-mensvärk så jag och Alex sitter i datasalen i stället. Jag måste lära mig att ha min kamera sladd med mig överallt så jag kan lägga in bilder när jag är i skolan! Blir mycke roligare inlägg om man har bilder till tycker ni inte? Alex sitter och skrattar brevid mig, gissa åt vad? Jo, min underbara blogg. Snacka om få en liten självförtroende kick? ;) haha nej, nu ska jag sluta. Om en halvtimme är det dags för psykologi, jag älskar psykologi. Jag är en nörd. En riktigt nörd. hej Alex, jag fick bättre än dig på provet igår. Jag kommer aldrig låta dig glömma det.. mohaha

Ikväll blir det tjejkväll! Middag och bio. Underbart. Jag ska få se Patrik 1,5. Mer underbart. Nu ska jag bara komma med ett ställe i kan äta på..

love,malin

In school

Just nu sitter jag i mediteket i skolan och väntar på Loi ska bli klar med sin loggbok så vi kan få mat i oss. Fast det är ettor i köket så vi ska inte förvänta oss för mycket. Ettorna är kassa! Jävla lammkött... Imorse på engelska gick brannlarmet, jag gissar på att det var ettornas fel? Och vet ni vad man ser? En tjej som springer omkring med en låda bullar och ropar "JAG RÄDDA FRUKOSTBULLARNA!" Okej, hon skrek inte men hon sa det väldigt högt.. För att citera Alex: Jävla amatör.

Nej, nu ska jag få mat i mig sen blir det idrott som jag absolut inte ska medverka på. Efter det är det psykologi som står på schemat !

love,malin

Take me away

Eftersom jag fortfarande inte har något nerladdningsprogram så får Youtube bli min bitch där jag just nu lyssnar på låt efter låt och serie efter serie, thank god for youtube!


Skolbilder


Söndagstankar

Pappa sitter några meter ifrån och pratar danska. "-Jag är inte svensk jag är skånsk." Min pappa är en tvättäkta snappehane. Tror jag iallafall. Eller så är han en wannabe dansk. Något av det är han iallfall. Eller något där imellan? Jag får höja musiken. U2. Bra musik. Fast den byttes precis ut mot Robbie. Han är härligt konstig. Världens bästa liveartist. Om han någon gång kommer till MalmöArena ska jag se han, det är ett löfte. För en kvart sen var jag nere och hämta Ben and Jerry glass, den är fortfarande orörd. Det såt "if it's melted, it's ruined" på de. Jag gissar på att den är förstörd nu? Nej, den smakar faktiskt bättre. Underbart. Skolaböckerna ligger i sängen och skriker på mig - Y-teori och psykologi. Nej, inget som lockar. Jag skolkar istället. Nej, det gör jag inte - då får jag bara mer att göra senare. Fan va jag är deppig just nu. har lust att packa en väska och sätta mig på ett tåg och åka runt bara. Kan det inte vara sommar igen?

Julia

Som sagt, video är den nya bilden på min blogg.


Wanna know my secret?

Extrem huvudvärk. Trött som fan, har sovit sjuk dåligt i natt. Blev väckt halv 4 av mobilen ringde - dolt nummer men jag tror jag vet vem det är.. Sen blev jag väckt av att Julia skrek som fan för Ture höll på med henne, då va kl. halv 10. Kom precis på att jag har prov imorron som jag måste plugga till + psykologi att göra, orkar inte. Jag tänker skolka hela jävla veckan. Nu ska jag dränka mina sorger i ben and Jerry glass.


love,malin

Söndagsmys


"Han ligger med ett fruntimmer!"

Okej, har nu lagt in videon från igår. Jag och Lina har gått undan från allt folk och sitter inne i själva "butiken" och har precis sett två människor ha sex på toan, inte visste vi att sånt hände på snobbfester? Iallafall så kommer det in två fyllon som inte är helt normala. Självklart tog jag tillfället i akt och börja filma. Varsågoda!


I fucking hate you

Hejsan hejsan, just nu sitter jag osminkad i myskläder oh väntar på syrran och mamma ska bli klara så vi kan åka till "Polackerna" och få köpt lite småsaker. Ikväll blir det antagligen bio, Patrik 1,5 om vi får platser. Vill jättegärna se den filmen faktiskt! När jag kommer hem ska jag lägga in bilder och video från invigningen. Puss


love,malin

Your strength is so hard to find

Hemma igen, trött som fan och ont i benet. Tror jag cyklade "fel". Kvällen har varit konstig. Ursäkta för detta konstiga inlägg men som sagt - trött. Det går inte att stiga upp kl. 6 och sen vara uppe till halv 2, det är inte mänskligt. Imorron kommer ni faktiskt få njuta av ännu en video. Kul va ? Video är den nya bilden.  Iallafall om du läser min blogg. Nej, nu ska jag gå och lägga mig med sminket på, klänningen på, smyckenen på - allt på. Så trött är jag om blogga orkar jag. Snacka om jag kommer vara nice imorron när jag vakanar. Hemsk tanke. Jag få nog ta av mig sminket ändå. Herregud vilka problem jag har. Ännu ett "hög-" inlägg. Godnatt, jag kommer försvinna in i en värld med musik.


love,malin

Fortsättning följer..


Moviestar


This is Tulle






Torsdag

Min dag för en som vill veta:

Skola, endast två lektioner - lycka!
Hade en sjukt lång lunch vilket innebar mycket lekande med min kamera. En massa bilder på Tulle plus filmande som kommer upp så fort youtube släpper till lite (kul va ? - ja, jag vet. Jag är inte normal)
Till EH för att göra läxa, sa hejdå till Petra som åker bort en vecka sen fcik jag även träffas mina bitches en kort stund. Satt där äver 2 timmar.
Hem. Handla med mammi. Laga mat. Skicka alla bilder till Tulle. Äta. Idol. Duscha. Få min dagliga dos av OTH. Ja, så ser min kväll ut. Imorron blir det köket hela dagen och kvällen någon invigning(?). Kyss lovers.

love,malin


Sometimes I run, sometimes I hide

Hejsan lovers.

Varit överdrivet trög dag. Nu början man känna av att skolan börjat. Känns inte bra. Skulle passa bra med ett sommarlov nu? Efter skolan stack jag, Alex och Loi in till stan för att stirra på folk. Helt seriöst. Men det var en skoluppgift, jag lovar. Vi skulle kolla in en grupp av männsikor och se hur dem uppförde sig and stuff. Man kände sig lite "stalker-ig" - om det nu är ett ord.

På bussen hem kolla jag igenom min inkorg, upptäckte att jag hade fått 2 sms igår kväll som jag inte ens hört, bara tryckt bort. DÅ sover man djupt, riktigt djupt. Jag vaknar alltid av mobilen annars.

Nej, nu ska jag ner och kolla på idol med mor min. Börjar inte förrän 10 imorron så det blir sovmorron!

love,malin

Morgonpigg(!)

Ja, kl. är halv sex. Halv 6! Och jag är uppe, pigg är jag också! Fast det kanske beror på att jag gick och la mig 20 över 8 igår? Fick feber på kvällen så det var bara att lägga sig. Så just nu väntar jag på att klockan ska bli 6 så jag får lov att duscha. Får inte duscha förre kl. 6 av mamma, hon säger att jag väcker alla annars.. Jaja, får väl läsa några av dem miljoner bloggar jag har att läsa på bloggkoll...

love,malin


P.S Jag var ju och klippte mig igår! Har numera kort och tunt hår, känns jättebra :) Skulle behöva färga det också.. Sen fick jag nya böcker av mor! Att älska som en porrstjärna och Star av Pamela A. BYE!


Måndag

Så hur har min dag sett ut? Jo, så här. Dagen började med ett besök till um som gjorde att jag kom en halvtimme sent till matten men min lärare släppte in mig ändå, man har ju en assistens som fixar allt sånt. Sen var det lite tråkiga ämnen där imellan sen avsluta vi dagen med 1½ timmes engelska, tröttsamt!

Just nu har jag iallafall precis vaknat, somnade en stund i syrrans säng av nån konstig anledning, fråga inte vad jag gjorde där. Mina bekymer med datan fortsätter! Ipoden vill inte "kopplas" ihop med datan, helt sjukt. Känner att jag har kommit till den delen där jag är redo att betala nån att koppla in allt min shit i datan!

nej, nu ska jag tvätta håret och sen kolla på tv.

love,malin

I skolan

Just nu sitter jag i datan salen i skolan och gör ett arbete, eller jag och jag Louise gör det mesta, hon låter mig inte komma i närheten efter jag gjorde fel så nu sitter jag brevid henne och bloggar och kommer med kul kommentarer på olika dialekter som sen Adam och Tim mobbar. Jag är mobbad, det är inte kul. Nej, nu ska jag hjälpa Loi istället, bloggar mer i kväll om jag hinner - måste fixa med datan också. Jag hatar datorer! Hejdå!



love,malin

Helt galen.. galen i dig.

Hej, är på lite bättre humör nu, kunde rädda lite som pappa hade nån sorts "back up" på. Fråga inte, jag vet inget om sånt. Nu har jag iallafall alla gammla bilderungefär framtid nyår sen tar det slut så det är typ 9 månaders bilder som är borta. Kan ju ta lite från bdb men det är inte samma sak. Jag har ungefär hälfen av musiken också, fast det är all pappas musik så det mesta är rock, och precis som bilderna så är det bara låtare som tillhör mig fram till nyår typ. Så det blir en hel del fixande. Kommer sitta uppe halva natten till Thomas Ledin låtar, därav rubriken. Jag gillar svensk musik -  det är sån sommrig feeling med det.

love,malin


AH!!

Är så sjukt arg just nu, något hände med datan och allt bara försvann. ALLT! Alla bilder från dem senaste två åren och all musik, precis allt! Kommer ta en evighet att fixa om allt men bilderna kommer jag aldrig få tillbaka. Alla bilder från när jag gick ut nian, mimmis konfirmation, när mimmi blev misshandlad, nyår bebis bilder på min kusin och allt annat skit. Så jävla typiskt! Fan vad jag är arg. Har ingenting. Inga roliga bilder, inga bilder från hela ettan, inga från sommaren eller förra sommare. INGET! Fan vad jag är deprimerad nu..

love,malin

Lyckostund

Fick världens lyckorus (?) precis när jag såg att One tree hill börjar sändas imorron igen! Har redan sett hela säsongne men det stoppar inte mig. Snacka om jag kommer tröttna på OTH nu? Det går varje eftermiddag på 5:an + nya avsnitt varje söndag samtidigt som jag ser säsong 6 varje måndag så fort det sänts i Usa? Nej, det går verkligen inte att sluta titta på OTH.. om det inte slutar precis som Oc - dåligt alltså.



love,malin

you touched my soul

Fredag - vår "kök-"dag. Underbart. Visst inte så mycket bättre sätt att avsluta en skolvecka än att spendera den i stora kock kläder och gå omkring och luffa.

Idag fick jag jobbar med "Robin-som-inte-kan-använda-en-kniv". Han skar sig tre gånger på två timmar därefter fick han inte vara i närheten av vad jag gjorde haha. Jag är nog lite bossig i köket.

Lunchen blev lika kul som förra veckan. vet inte varför men varje gång (eller dem två senaste gångerna..) blir samtalet alltid hur killar uppför sig, dvs sex för en som är dumma. Alltid underhållande. Speciellt när man kommer med så klockrena citat. Speciellt Petra! Finns nog ingen roligare i min klass att snacka om sex med än den människan! Hej mamma, hej pappa.

nej, nu ska jag laga mat och sen cykla i väg på min underbara rosa cykel till Malin.

love,malin

Torsdag

Hejhej :)

Skön dag, började tio och hade bara två lektioner, ansvarsfull alkoholhantering och något med miljö (vet inte riktigt vad den lektionen heter..)

och just det! Råka ut för en till turist idag som självklart skulle ta sexan men lugn jag sa inte "Take the sexbus", engelskan skötte sig bra idag! Sen trodde inte busschaförren på mig när jag sa att jag skulle ha "ett barn" fast det är ju inte så konstig eftersom nästan ingen av alla hundra chaförrerna i Malmö inte kan svenska..

Nej, nu ska jag begrava mig i engelska, psykologi och svensknovellen sen kolla på idol!

love,malin

Idol-time

Nej, nu ska jag ner och kolla på Idol med mammi, om ni har tur så kanske det blir mer bloggande sen ;)

love,malin

Andra videon


Malin framför kameran



En till video kommer få fort youtube slutar vara en sån bitch!

Onsdag

Hejsansvejsan!
Långtråkig dag i skolan, började med matte b. Det är inte mänskligt att kunna räkna matte direkt på morronen, vem fan är människan som gjort vårt schema och får jag slå han? Och eftersom jag mådde så sjukt illa, precis som varje dag underhöll jag mig med att ta bilder istället som jag ofc kommer dela med mig av!

Efter skolan träffa jag Malin i skolan är en studhjälp. Jag dampade lite med att filma lite men Malin var rädd för kameran så dem blev inte så jättebra men vi tycker dem är underhållande iallafall. Delar med mig av dem i ett senare inlägg.


Louise och Fanny jobbade för fullt.. eller inte :)



Matteläraren Maija, vacker eller vad säger ni?



Adam ville inte vara med på bild.


love,malin

Godmorgon Sverige.

Kolckan ringde 5:40, helvete. In och duscha, trodde att jag skulle ramla ihop av trötthet. Måste dränka mig i kaffe. Måste ha kaffe. Jag kanske borde skolka och sova hela dagen? Det skulle sitta helt underbart! Vi har ändå tråkiga ämnen idag, börjar dagen med Matte B. Döda mig nu. Fast sen har vi ju faktiskt psykologi! Nej, tänk på alla barnen i Afrika som inte ens har en skola att gå till och här får jag en gratisutbildning värd några hundratusen och så sticker jag inte dit? Nej, nu får jag skärpa mig. På med sminket, på med kläderna, på med leendet och i med kaffet.



 

love,malin


Another day another drama

Hejsan, kvällen blev inte alls vad jag tänk, varför går tiden så jävla fort? Blir galen, kommer sitta med läxor hela kvällen imorron vilket är skitkonstigt eftersom vi inte har några? Hur kan man komma efter efter endast två veckor is kolan? Eller det känns så iallafall. Går inte att ladda ner OTH heller, inget går som jag vill. Känner att jag måste lägga mig snart fast jag inte är trött, vilket innebär att jag inte kommer somna och försova mig imorron och sen dränka mig i kaffe. Min livstil är inte nyttig. Nej, jag ska illafall försöka skriva min novell till svenskan annars får jag bara skriva i min bok. Vem vill ha nöjet att läsa den först? ;) Har redan haft några som frågat, fast tänkt då blir den inte bra? Tänk så blir dem besvikna? Nej, nu är jag ännu mer deppig. Bajs. Nu ska jag lägga mig och läsa Projekt och företagande. Ännu mer Bajs. Fast jag såg iallafall Brolle reklamen.


love,malin

Tisdag

Jag har just nu världens PMS på personen som gjort vårt schema. Hatar att ha idrott mitt under dagen och sen sticka tillbaka till skolan för att ha lektioner, det är inte meningen att saker ska vara så!


Iallafall, dagen började med engelska b, tycker om engleska men inte dirket på morronen, dumma schemaperson! Sen satt vi oss i aulan för att se film, BRAD PITT <3 (ja, jag har värsta fjortisförälskelsen i han) sen var det dags för idrott. Fast min idrottslärare är rätt så underhållande, trodde jag faktiskt inte - han ser ut som en riktigt surgubbe!
Sen var det dags för psykologi - det räddade verkligen min dag. Psykologi är skitkul!

Nej, nu ska jag skriva min svensk novell, lite i boken och sen kolla på One tree hill som hade premiär igår, nu är jag glad igen. Älskar att skriva, älskar one tree hill.

love,malin

BRB

Igår såg jag Bring it on för första gången och bleb helt sjukt kär! Ny favoritfilm här ja.. Måste bara säga att jag blev helt förälskad i hur dem prata i förkortningar, jävligt underhållande och därav rubriken.

Ska med till ikea nu, behöver saker till mitt rum. Bloggar igen om ett tag!

love,malin

RSS 2.0