17:00 30 April

Det börjar bli rätt så tråkigt med mina rubriker känner jag, kanske dags att skaffa ett par "riktiga", fast detta har ju ungefär blivit mitt "tecken" om jag själv får säga det.. ;)

Varit rätt så härlig dag, dagen började tyvärr med danska sen var det hotellektion där vi gick i stan och kollade och svarade på olika frågor om hotellen, sen var det dags för lunch och datalektion sen sluta man :D Tog då bussen till mammas jobb sen åkte vi till Burlöv centrum för att köpa ett kors till syrran som konfimeras på lördag och en klänning på gina till mig :) Jag har blivit beroende att att köpa klänningar...
Nu håller jag iallafall på att snacka med Lina och vad vi ska göra ikväll, allt är fortfarande lite "oplanerat", men det fixar sig nog :)

Såg ni förresten Desperatan igår? Är det bara jag eller håller inte saker och ting bli lite "out of control"? Känns bara löjlig numera, borde kanske ta och lägga ner det? Fast det blir nog lite svårt.. Kanske bara se klart den här säsongen? Fast det kommer ju aldrig att funka.. Förresten ska dem ju bara spela in i tre år till så det blir ju bara 6 till säsonger..? love,malin

16:18 30 April

HJÄLP! Någon som vet hur man sätter på lösögonfransar? För er som läser min blogg vet ni att jag köpte lösögonfransar igår och idag var det då dags att prova att sätta på dem och det gick ju hur dåligt som helst! Finns det något speciellt sätt man ska göra på eller? Jag har suttit och kollat runt på olika videos men fattar fortfarande inte, kanske det bara är jag som är ovanligt trög eller ? Finns det någon som har något skitbra tips eller något i den stilen? :D



För det är ju inte alls så enkelt som tjejerna på filmerna visar ! jaja.. love,malin

19:50 29 April

Så nu är man äntligen hemma efter några timmar istan. Snacka om mina fötter gör ont nu, behöver verkligen ny ballerinas :) Och dem jag var iväg för att titta på? Ja, dem blev det inget av istället blev det lite andra små saker som:

Lösögonfransar (tänkt prova dem på lördag) 39:- H&M
Armband 49:- H&M


Svarta shorts 98:- H&M

Vit oversize t-shirt 129:- GinaTricot

Ska se Ugly Betty och Desperatan, kommer kanske senare inlägg senare :) love,malin

16:27 29 April

Herregud, vilken härlig dag det varit ! :D Dagen började med NP (nationella prov i engelska hör och läs förståelse, kunde gått bättre..) Men efter det åt vi i äckelmatsalen, blä! Sen gick jag, Louise, Adam, Fanny och Alex in till stan, Fanny och Adam åt lunch sen gick vi i affärer :)  Hittade ett par skit söta skor som jag nog ska köpa :) Sen var ju Adam tillbaka och berättade om min lilla pinsama händelse i fredag.. Får väl bjuda på mig själv lite och berätta för er kära läsare ;)

Det var så här att jag stod och väntade på att Robin skulle blir klar på toa för jag behövde ju såklart också gå. När jag väl gått på toa och skulle tvätta händerna var vattnet skitkallt och jag blev ju rädd och tog upp mina händer mitt där "hålet" (där vattnet kommer från) är och det kommer så klart vatten på hela min klänning, och med lite alkohol i kroppen blev det ju skti kul så jag går ut i köket där Adam och Louise var och skrattar som fan och utbrister: Fan va jag är våt! (eller något i stil med det..) Och så klart uppfattar ett par tonåringar det som något helt annat.. Så nu har jag fått smeknamnet "våtis", gulligt va ? :) Lite smått pinsamt dock, men som sagt får man bjuda på sig själv i bland ;)

Efter skolan blev det fika på Hansa med Ida, Petra, Anna och Adam. Och gissa vad jag och Petra ser ? Jo, Ben and Jerry fyller år och dem bjuder alla på gratis glass! :D Lycka eller vad ? Så klart springer jag och Petra dit och ställer oss i kö som var rätt så lång men det fick fort :) Och bara några meter innan vi var framme kommer ju resten och folket som också ska ha glass :)

Nej, nu ska jag ha dem skorna! Tar nog och drar med mig syrran in till stan..(6) hörs sen love,malin


19:18 28 April

Eftersom bloggen den senaste veckan har blivit mer än välläst och har nu mer läsare än vad jag någonsin haft på min blogg tänkte jag att det var dags för en ny look. Hur jag ska gå till väga vet jag absolut inte och jag kommer prova mig fram. Jag ber om ursäkt om bloggen kommer vara lite rörig och konstig dem närmsta dagarna men jag hoppas resultatet blir snyggt som fan ! ;D Om ni har några tips så får ni såklart dela med er, jag vet att jag säger det hela tiden men det är ju ingen som gör det så jag fortsätter att tjata ;) love,malin

16:33 28 April


Hittade en rolig sida med olika blandningar av olika kändisar, tycker dem var rätt så kul.. :)

16:20 28 April

Kom hem från skolan för ett tag sen och så klart sätter jag mig dirket vid datan, mycket av ett liv man har nu för tiden? Det här med blogg tar rätt så mycke tid men ändå slutar jag inte att skriva, men som sagt blir jag beroende av saker jättelätt..

Idag blev det sommar, så enkelt är det. I natt sov jag för första gången detta året med öppet fönster (min säng står precis vid fönster så det blir lätt att jag börjar frysa). Och inte nog med det åkte jag, Alex och Louise till stan på lunchen och jag åt min först sommarglass vilket betyder frånochmed nu så är det sommar och ingen kan säga något för att ändra de, kanske bara om det börjar snöa imorron..;)

Hade mitt engelska book talk idag, själv! Ingen i min grupp dök upp och tyckte de var roligare att skolka.. :( Så där satt jag med läraren och prata engelska, pinsamt! Och inte nog med det så satt jag och sa "asså" hela tiden! Känns som mitt betyg sjönk lite på det ? Får ta igen på nationella prov imorron..love,malin

09:14 28 April

Sitter i skolans mediatek just nu. Började  20 i 9 med svenska som vi bara hade i 20 minuter, onödigt ? Men det är ju för snällt att låta oss ha sovmorron?

Jag har faktiskt kommit på ett sätt att få ännu mer läsare, man åker lite på andra bloggerskers fame. Ni kankse vill ha en förklaring? Jo, det var så här, efter att jag igår hade skrivit in någon kommentar till Blondinbella, kankse inte den snällaste emn ni fattar, så höjdes mina läsare med ungefär 30 %, skit bra ellerhur? Så om allt det är som krävs är att kommentera folks inlägg, vilket jag är skitbra på, eller jag är bra på att kommentera folk överhuvudtaget - jag är ju lite av en bitch.. Så kommer antal läsare höjas som fan, eller var de bara lite tur ? Jag får bara fortsätta och se vad som händer ju :)

Har ni by the way lagt märke till att jag har min första reklamsak i sidan som jag själv fixat dit ? Kolla i allafall in sidan, dem har jättesnygga smycken och fri frakt! :)

Men nu måste jag sticka, Louise är klar med vad hon skulle göra vid datan och står nu och väntar, tycker inte om att folk tittar på mig när jag skriver blogg, fråga mig inte varför, jag tycker bara om när folk läser färdiga inlägg helt enkelt :) love,malin

20:07 27 April

Bloggar värda att läsa:

kenzas.se - Har inte läst den så länge men hittills är den bra. Ung tjej som skriver om sitt liv blandat med lite mode. Och plus i kanten tjänar hon egna pengar utöver sin blogg.

peyre.blogspot.com- Måste erkänna att jag hade lite förofattade meningar om den här tjejen men efter läst hennes blogg så har det helt ändrats. Härligt tjej som skriver om allt möljigt och inte bara om sig själv och dem senaste festerna som jag trodde. Måste bara säga förlåt!

blondinbella.se - Hon ligger kanske lite mer i mitten. Ibland orkar jag inte med henne och trycker ner hennes blogg innan jag läst klart inlägget, men för det mesta läser jag faktiskt klart och tycker att hon kan komma med rätt så underhållande inlägg. Men hon känns ändå lite för bortskämd och personligen tycker jag hon känns lite som en falsk liten... Men kan ändå inte riktigt slita mig från hennes blogg. Kan hon inte bara ta bort alla bilder på sig själv?

stinalee.se - Pinsamt nog började jag faktiskt läsa hennes blogg idag. Men hittils gillar jag vad jag ser!

Bloggar värda att undvika:

Kissie.blogg.se -
orkar inte med tjejen helt enkelt. Känns som man måste känna henne för att kunna läsa hennes blogg och hon känns lite för mycket åt fjortishållet..

KarinOlofsson.blogg.se - inget där som intreserar mig helt enkelt.


Och för att vara extra snäll tänkte jag lägga till några bloggar som ägs av folk jag känner som jag dagligen kollar om där finns något kul att läsa ! :)

inthisforever.blogg.se
karinwingren.blogg.se
fannyangerborn.blogg.se
malinlindh.blogg.se

Ni får gärna tipsa om bra bloggar! :) love,malin


19:02 27 April

Har haft ett snack med min käre far :) Han ska kolla med sin kompis som det finns kvar jobb på den restaurangen i Köpenhamn så vi får hoppas att jag får jobb där. Fyllde även i mitt IV/inriktningsval till tvåan, det blev restaurang och ämnena: matte b, engelska b, psykologi a+b och fördjupning i karaktärsämne :) Blir nog bra hoppas jag, men i värsta fall går det nog att byta :) Allt känns iallafall bra nu och min lilla kris som jag hade för några timmar sen är nu över ! Skönt de, men jag har fortfarande en del sacker jag måste snacka om med en del personer.. Har iallafall städat mitt rum nu, tog inte alls 3 timmar och fick dammsuga två gånger, alltså en gång mer än vad Blondinbella gjort i hela sitt liv.. Förlåt men var tvungen, känner mig väldigt emot henne idag..? Kom precis på att jag helt glömt att lägga in veckans talang, men vet inte om jag orkar? Tyckte det ändå inte var nån speciell där denna veckan.. men ska duscha nu sen gå ner och göra lite av min filmanalys tillsammans med en kopp varm te :D love,malin        

13:52 27 April

Usch! Orkar verkligen inte.. Känner mig väldigt nere och allt känns så sjukt tråkigt.. Måste städa mitt rum, måste plugga, måste göra min svenska filmanalys och måste lämna in mitt IV val.. Och sen är det skolan imorron, kna det inte bara bli sommar ? Sen har jag inget jävla sommarjobb iheller, så jag kommer inte ha ett enda öre att leva på i sommar känns inte så jävla bra det i heller.. Och så måste jag välja om jag vill gå hotell eller restaurang, är inte hundra på vad jag ska välja där, men det lutar nog mest mot restaurang hållet.. Nämde jag att  IV valet ska vara inlämnat imorron? Ja, så det är inte precis som jag har väldigt lång tid på mig.. Sen kommer hela jävla veckan vara så jävla stressig med Mimmis konfirmation och allt, har lovat mamma att hjälpa henne.. Sen känner jag att jag måste snacka med vissa personer, måste göra upp ett schema med pappa coh verkligen hitta ett sommarjobb! Just nu känner jag bara för att hoppa av skolan redan nu och praktisera fastän det bara är några veckor kvar..ångest..! love,malin

13:22 27 April

Eftersom det inte finns några bilder än att sno så skiter jag i det och berättar om fredagen istället :)
Kvällen började med att jag mötte Louise på konsum för att vi skulle köpa chips som vi skulle ha med oss till Adam, och nu i efterhand kommer jag ihåg att det aldrig blev några chips ätna? Därefter fick vi springa till bussen och så klart hade jag helt fel klänning till det som flög upp och allt, men inte på det sättet ni tror ;) Vi åkte till gustav och sen bytte till fyran som tog överlång tid, men som tur de underhöll vi oss på vägen, eller underhöll och underhöll, Louise sov halvt och jag skicka sms till en person som lite så där trakaserar (?) mig, så dem blev en hel del hot-sms.. Kvart i sju hoppa vi av i Klagshamn och fann oss brevid två åkrar och en landsväg, vem sa att klagshamn inte var landet? Men Fanny kom och möte oss och snart var vi framme vid Adams hus :) Sen tog det inte lång tid tills vi börja grilla :) Känns som jag inte har så mycket mer att berätta? Det blev iallafall en väldigt mysig kväll mer härligt folk och god mat och dryck :) Och för att inte nämna roliga citat, tillochmed från mig som nog kom med det dummaste på hela kvällen.. Men vi saknade ju en person..eller inte :) Tyvärr slutade inte kvällen så värst bra.. love,malin

13:34 26 April

Jag skriver ett senare inlägg om igår när jag orkar och när folk lagt in sina bilder på bdb så jag kan sno dem, tyvärr var jag väldigt dålig på att ta fotot igår  (Blir ju roligare att läsa ett inlägg med bilder..?)

Mamma väckte mig imorse kl. 8! Snacka om man hade problem att stiga upp? Men vi skulle åka till min farbror och hälsa på han :) Trevligt fastän omständigheterna, har inte träffat han sen sportlovet ju..

Just nu tycker jag att det är skitsnyggt att ha herrklockor, på tjejor då, och när jag imorse såg att pappa hade en ny klocka så blev jag helt förälskad i den, och den passar super snyggt till mina silverpumps, går i samma färg och allt :) Och man kan koppla den till telefonen och allt, känns lite som en spiongadget? Lägger in en bild på den i den mörkare silver :) love,malin
                                                   

17:03 25 April

       
  Bara för den här killen är överskön och låten är ju inte helt fel heller.. :)

15:39 25 April

Jag fick mitt nya id igår :D Så nu slipper jag gå omkring och oroa mig för att någon ska se att mitt namn och personnr inte stämmer :)
Dagen började med danska, har jag nämt hur mycke jag hatar danska? Lite tur att vi bara har nybörjarkurs på vår skola..(a) Sen va det y-teori som helt spåra ut, man kan verkligen inte leka med vår klass ( och jag menar bokstavligen leka, och för er som inte fattade de, host Lina, så lekte vi en lek på lektionen för vi inte hade något att göra) alla började iallafall anklaga alla för fusk och alla började ge löjliga svar... Sen var det dags för mig att ha mitt "book talk" men läraren var inte där! Så där hade jag och Louise stått i 20 minuter helt i onödan. Sen ringer min telefon det var Julia som ville träffa mig (min styvkusin som bara är 3,5 :) ) hon och hennes mamma var på Burger King och åt så jag och Louise promenerade dit och åt med dem, känns som jag har svårt att säga nej när jag går och träffar min farbrors flickvän och dotter tillsamans med en kompis? Sen var det matte och gympa, inte så mycke som hände där faktiskt, men nu ska jag gå ner och fixa lite saker innan jag sticker till Adam, ska vara där halv sju och han bor i Klagshamn så de kommer ta sin lilla tid att komma dit också, känns som saker och ting kommer bli lite stressigt.. love,malin


12:45 24 April

Kom precis hem, har varit hos tandläkaren! Hatar att vara hos tandläkaren! Det är inte de att jag har tandläkarskräck utan de att dem pillar och håller på i en mun.. känns lite som mun-våldtäkt, bara jag som känner så? Men iallafall så har jag slutat nu :D Hade bara 2 lektioner (H) (Jag har mitt engelska "book talk" imorron när hälften av klassen är ledig) Sen tog jag och Louise bussen till vide men inte förrän jag hade sett olala, den in ;D

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, vi ska träffa mormor och hitta på vad vi ska göra på systers konfirmation, sen ska vi köpa grillspet till imorron, imorron bär det av till adam's place för grillning :) Sen ska jag vaxa benen, pain säger jag bara!
love,malin
P.S jag glömde att skriva att jag fick fucking G på mitt jävla matte prov! :D Lycka! D.S

20:40 23 April

Tredje inlägget idag ? Men det här kommer inte bli ett inlägg utan bara ett försök att lägga in ett youtube-klipp. Har äntligen fått lite hjälp så nu ska jag kolla om det funkar :D

Och om detta nu funkar så ska jag precis lagt in en låt som jag dampar extremt mycket på just nu :) love,malin

16:57 23 April

Andra inlägget idag, jag börjar för fan bli en riktigt bloggare nu ;D
Jag stack till skolan för att göra provet och när jag väl kommer dit upptäcker jag att jag är en timme (!) försenad! Jag måste sett fel på klockan eller något :S Men jag fick iallafall komma in och göra provet ändå, tur de.. Gick inte så jättebra :O.. Bara för jag sa så där i mitt andra inlägg! Blir nog ett VG ändå, hoppas jag :)
Efter jag gjort provet mådde jag väldigt mycke bättre och följde med mamma och sis till Burlöv för att kolla på skor, hittade ett par som nog kommer bli köpta till lördag :) Sen måste jag också köpa en klänning till Mimmis konfirmation som är nästa lördag.. Börjar bli ont om tid.. Är ju en jävla massa som ska bli gjort till dess, jag ska prova olika frisyrer och sminkningar på Mimmi, vi måste hitta ett par skor till henne och ett kors som hon gillar plus lite andra smycke, för er som inte vet är jag hennes personliga stylist.. ja, hennes och Lina's ;D Det måste ju betyda att jag är rätt bra på det? Kanske borde få betalt också, eller vad säger du Lina ? ;D Vi hörs! love,malin
                                      image28


11:04 23 April

Har fortfarande inte fått nån hjälp om hur man lägger in youtube-klipp här, vad är det för dåliga läsare jag har ? :O

Iallafall väcktes jag av Ture för drygt en timme sen, ska in och duscha nu och läsa igenom livsmedlen en gång till innan jag sticker till skolan för göra provet, men det kommer nog gå bra, inte för att skryta men det går alltid bra för mig på livsmedel, men bara för jag sa det kommer det väl gå dåligt? :O
Imorron är det prov i livsmedelhygien, något som jag inte pluggat till, måste komma på en anledning till att slippa det? Kanske tandläkaren, ska ju ändå dit, säger bara att jag läste fel tid..(6) jaja, vi hör senare och ni som vet hur man får in youtube klipp på blogg.se kan ju hjälpa till ellerhur? Annars kommer jag bara att fortsätta tjata :D love,malin

18:55 22 April

Hejhej :)
Har inte varit i skolan idag, tror jag blivit lätt matförgiftad eller något iden stilen.. =S Väldigt äckligt..
Så i stället har jag legat hemma och kollat på Tv och pluggat till livsmedelprovet som jag har imorron, tror inte jag går till skolan imorron utan bara till sista lektionen och gör provet..
Just de ! De där med att de var jobbigt med att ha två bloggar ? Jag har bestämt mig vilken jag ska ha kvar, den här :D Jag ska sluta skriva iden andra så fort jag fattar hur man lägger in youtube.klipp iden här, någon som kan hjälpa mig ? För jag ser fullt med bloggar som har youtube-klipp men själv vet jag inte hur man lägger in just på den här sidan..
Jag måste också berätta om en pinsam sak som hände för några minuter sen.. Det var så här att jag fick in på hemsida 1000apor.se, brukar göra det när jag är lite allmänt uttråkad men iallafall så stod där något med Björn Gustafsson och besatt som jag är tryckte jag där och ni annar inte vad som hände ! Det kom upp en ruta med bögporr! :O Och det var intre precis unga killar med snygga kroppar utan gubbar i 50-årsåldern med ölmage och höll på... Och det gick inte att trycka ner! Och som det inte var allt så kom min pappa förbi precis då.. Pinsamt eller vad? Som tur gick det bara att skämta bort.. Men gud vad äckligt!
Nu ska jag ner och se om jag hittar mina papper till livsmedelshygien, har prov på det på torsdag, kommer inte gå så bra.. "/ jaja,vi hörs! love,malin
image27

19:11 20 April

Gårdagen: Åkte till stan men mamma, mimmi och Ture och mötte mammas kompis + hennes dotter. Uppdraget var att hitta en konfirmationsklänning till syrran som konfimeras om 2 veckor. Och så klart när jag är med, hittar ja övermånga klänningar som man ska ha och till slut köpte hon två klänningar för hon kunde inte bestäma sig vilken hon ville ha.. ;) vi kanske är sysken after all?

Sen åkte vi hem, men inte innan både jag och min syrra hann bitcha oss så det räcker för några veckor framöver.. ;) Sen satt jag, syrra och Ture på balkongen med varsen drink, glass och lite cigg (inga cigg för min del såklart, jag är duktigt, jag faller inte för grupptryck (H) ) Sen följde jag med mamma och handla mat och jag sen hjälpte att tilllaga (H) blev tacos :D yummie!

Sen gick jag till Lina, vi stack till konsum och köpte naturgodis ! :D Sen stack vi hem till mig och Lina, som alltid satt sig framför min tv (på golvet tillochmed!) för att se Elvis när min föräldrar satt på deras Elvisdvd, värst rutin att sätta på den varje lördag.. Sen följde jag och Ture Lina hem (Ture hade bråkat med syrran så jag gick muta han med cigg för att följa oss, jag vågar ju inte gå hem själv efter följt Lina! (a)

Dagen: Mått allmänt dåligt idag, vet inte varför, pallar bara inte.. Sen har jag jävla svenskan som jag inte fattar vad jag ska göra.. Har iallafall valt film :) Men nu ska jag in iduschen sen ska jag sätta mig framför tvn med Ben&Jerry glass och se parlamentet, Björn är ju med ! :D <3 Fjortisvarning... jaja, men de va allt.. love,malin

                                                   image26

21:41 18 April

Oh fuck not u again.. Va bara tvungen sorry :)

Dagen börja med danska, blä (nån som kan den danska termen?) Sen y-teori (yrkesteori för er som inte vet) sen lunch :) På lunchen hade jag bestämt med Adam att vi skulle ta oss till hemmakväll för att han skulle köpa Ben & Jerry glass till mig, ta det inte fel, han köpte till sig själv också :) Sen var det jävla fucking mattefittprov :O Fick så jävla dåligt så det inte finns, sjukt pinsamt. Helt allvarligt jag fattade 10% av va vi gått igenom inte inte mindre !

Efter skolan kom jag hem för att se att Ture va här, fast inte Mimmi, lite konstigt enligt mig ( För er som inte vet är Ture syrrans kille) Iallafall skulle jag följa med mamma och Ture till citygross (!) När vi väl var där blev det liten kundvagnsrace där, så sjukt omoget men så sjukt kul, ibland måste man ju vara lite barnslig, man måste ju få leva ?:) Sen var det hem igen för att äta sen körde jag och Ture "gissa låten", känner verkligen att jag varit sjukt social med han idag, men så går det om man sticker hemifrån när ens kille är här, sorry, sis ;)

Känner mig sjukt trött just nu, har fan somnat 2 gånger den här veckan när jag kommit hem från skolan, helt sjukt! Så nu känner jag faktiskt för att gå och göra lite te och lägga mig och läsa min engelskbok och sen sova :) Ska bara blogga lite i den andra bloggen sen ska jag nana kudden :) love,malin

                   image25


18:38 17 April

Hejhej snokare :) Jag har faktiskt tänkt en del (konstigt va ?) på om jag bode slå ihop mina bloggar för som ni förhoppningsvis vet så har jag bloggar vilket är väldigt svårt men jag vill inte ta bort någon av dem och jg tycker det är synd att bara lämna en av dem, några tips ? (a) Jaja, jag får vänta och se hur jag gör :)

Idag började jag 8:30 med NP i engelska, fick inte så bra faktiskt, satt först i 20 min för att komma på vad jag skulle skriva för att sen strycka det och börja om från början så jag hoppas på ett G just nu.. "/ Efter det bar det av till EH för att äta frukost med Fanny, Ida, Adam och Robin, trevligt förutom dem två ammande kvinnorna brevid oss, vad sägs som lite privacy för deras del ? Iallafall när man är på ett cafe och folk försöker äta ? Efter det bar det av för en lite prommenad genom stan (schalalal) sen möte jag Karin och Lina och inte träffat dem på ett tag och sen har dem precis varit i Stockholm så det var ju trevligt fastän det bara var för en liten stund, sen tog jag bussen hem :) Det var nog det mesta som hänt. love,malin

15:08 16 April

Hade inte tid att skriva igår men här kommer lite med snabbadrag vad som hände:
Kallkök, rätt kul förutom att jag var skiträdd för vikarien :O Läskig typ.. Gjorde hemmalagad glass, som sluta med glass krig mellan adam och alex.
Efter skolan blev det fika med adam,ida,petra och fanny (jag har blivit rätt så dålig på att skriva namn med stor bokstav?) sen gick jag och adam till konserthuset för att ta bussen :) Sen var det hem för att hjälpa pappa med maten :) gulligt va ? :) Sen var det DH och träning :) (Fan va jag blivit bra på det där med träning ;) ) love,malin

20:26 14 april

Heeej :)
Skrev inte igår, fast det märkte ju alla ni snokers, fast hade inte egentligen något att skriva om så de spelar ingen roll :)
Idag har det varit överhärligt väder! Vår ! :D Finally! Har längtat som fan, och nu kan jag äntligen använda klänning utan att frysa. Har faktiskt gjort ännu ett inköp av en klänning, va bara en vecka sen senast, nytt beroende kankse ? =S Fast idag köpte jag en vår/sommar klänning som har lite stil av 90-tal, fast inte lika mycke som den första klänningen jag prova, fast den gillade inte Louise och Alex, dem sa att jag såg ut som deras mormor! :O Bitches (6) och förresten måste jag berätta en sak innan jag fortsätter! Jag har varit bitchigare än vanligt idag, ja, det är lite medvetet, men iallafall va jag riktigt förjävlig mot alex (mohahah) inne på gina tricot omklädnings rum och gav henne en riktigt hard time så är det två tjejer som kanske är 13 som står i andra omklädningsrummet helt tysta och helt plöstligt hör man "-Herregud vilken bitch hon verkar vara!" Rätt så underhållande :) Okej, men tillbaka till min klänning ;) Den andra klänningen som jag jag prova, den som jag såg ut som en mormor i, tänkte jag åka in till stan igen imorron och prova för att va säker att jag inte vill ha den.. ;) inte alls beroende ?
image22
Som jag sa har jag varit överdrivet bitchig idag och det blev verkligen inte bättre med att Miso i min klass som by the way har världens störst pormasker jag någonsin sett och jag lovar, jag överdriver inte ! (Sa ju att jag var bitchig..) Sa något helt jävla onödigt som verkligen fick mig att smälla av, herregud säger jag bara! För det först säger han något så jävla onödigt så man bara blir så deprimerad och arg så att jag råka ta ut det på fel personer (förlåt Adam) men senare när alla var i omklädningsrummet försöker han öppna toadörren där jag är inne, då gick det verkligen för långt och jag dampar mer än vad jag gjort på väldigt länge, fy fan... och folk bara stod och stirra och visste inte vad dem skulle göra eller hur dem skulle reagera, rätt så underhållande :)image23

Nu har jag inte mer att skriva om, men bara innan jag sticker och tränar (visst är jag duktigt? Fast det måste jag ju göra efter två dagars syndande..) måste jag bara berätta vad för slags musik jag lyssnar på just nu, det börjar på Britney och slutar med Spears, och det är inte precis några av hennes ny låtar utan det är sometimes och i'm not a girl haha, pinsam, ha? love,malin


22:17

HejHej snokare :) Dagens update kommer här ! :)

Eftersom jag och mamma tänkt ha en mysig mor-dotter-dag igår oh den inte blev av hade så har vi den iimage20dag istället :) Jag gjorde goda drinkar sålänge mamma tog fram alla sakerna. Så nu har jag både fått manikyr och pedikyr och ansiktsmask och allt möjlig härligt! :D Har egentligen inte så mycke mer att berätta om dagen, ska snart ner till min kära mor igen, vi ska se en officer och gentleman :) Tänka sig vilken tur jag har som kommer så bra överrens med min mamma och är så nära henne, tycker jättesynd om all er som inte har en sån bra relation med sin mamma, tycker det är väldigt viktigt att man ska kuna berätta allt för sin mamma eller både föräldrar! image21Tack mamma, jag älskar dig! <3 Är inte jag världens gulligaste dotter or what ? :) I övrigt har jag en klump i magen om vad som kommer hända imorron, tyvärr kan jag inte dela med mig om den dela av mitt liv, kanske om jag gör en till blog och verkligen skriver ner allt men gör dem som anonym? hm.. nya planer här kanske ? Jaja, jag hoppas vi läses imorron igen :) Godnatt alla snokare ! love, malin.

21:41

Hej bloggen, hej snokare :) Här är då mig dag :)

Dagen började med att jag fick sms av min mamma (som ligger väggivägg med mitt rum) klockan 8:30 där det stog "Jag har en plan! Vakna!" Eller något i stil med det, jag var som sagt väldigt trött. Själva idén var att vi skulle till Hansa, EH och köpa frukost :) Mysigt, finns inget bättre än att få nybakade scones och en varm latte på morronen :)(Ja, jag har syndat lite idag..) Efter det bar det av till Jenny för att hämta upp dem (för er som inte vet är Jenny min mammas "bästis" och hon har världens sötaste dotter som dem flesta verkar tro är mig..^o)) Sen var det inte mer av de.

Men i eftermiddags, ja då hände det saker ska ni tro! Det är ju såhär, bor man på vanna, ja, de är ibland som att vara med i en typisk såpa. Okej, så här var det: mamma gick in till köket,vet inte vad hon gjorde där, men några sekunder senare skriker hon till: "Va fan ! Det är en polis här med typ ett gevär !" Jag och Jenny bara: "Skämtar du med oss eller?" Och nyfikna som vi är går vi såklart ut i köket för se vad som händer. Och sant som det var stog där en polis med en k-pist, men helt plöstligt var det inte en utan fem till som springer i i lägenheten :O, Och då måste man ju bara se vad det är som händer, eller det är bara jag ? Men iallafall passade jag på att ta en promenad som var där det "hände" och vad ser jag då? Jo, så många poliser att jag tappat räkningen och hela jävla insatsstyrkan och polisbilar, sa jag inte att de va dramatiskt här ? Och efter en stund kommer där ut en polis med en pistol, som inte va hans, och efter där min "kära" granne med tre poliser som höll henne.

På kvällen kom min faster hit som rest från Uddevalla så jag fick äntligen träffa min kusin igen, har inte träffat han sen i december och han är bara lite över ! så han växer ju så himlans fort! Men detta var iallafall min dag, hoppas ni har haft en underhållade läsning, ses i morron :D love, malin

19:07

Fan va jag blivit bra på blogga, bloggar ju varje dag, i både mina bloggar också (H) Eller så betyder det bara att jag blivit mer nördig (om det nu går ?) Iallafall så ska ni få höra om min dag varesig ni vill eller inte (6)

Dagen började med att jag stack till skolan, hade hygienprov som fick svinigtbra :D hade bara två fel ! Bara synd att det var omprov..(a) Sen var det NP i aulan i tre timmar, jag som inte har varit så smart dem senaste dagarna, hade ju min vattenflaska med mig + en yoggi, och såklart va jag tvungen att gå ifrån 2 gånger för att... pudra näsan :) Efter det blev det lunch med Louise.  Och eftersom Louise har lektion igen kl.2 va jag översocila så jag höll hennes sällskap i stan, hittade en ny hanväska inne på Bianco footwear för halva priset, det blir ju bara bättre och bättre :)

I eftermiddags åkte jag mamma och sis till Jägers för att titta på skor, men dem hade inget intressant "/

Imorron är det studiedag vilket jag och mamma har gjort till en mamma-dotter-dag :) Hör mer om den imorron :) love,malin

                                                                            image19

15:28

Varit rätt så härlig dag :) Stack till skolan, hade danska (hata!) sen hotell, sen stack jag, hade ingen data och hade värst ångesten över livsmedelprovet så jag gör de nästa vecka. Sen stack jag och möte Karin och LinaChina Box och åt lunch :), thaimat :D
Imorron blir de prov i hygien, som jag måste klara annars ka det hända att jag får IG i de ämnet :O(hata hygien och fattar ingenting om bakterier och virus osv) sen blir det också NP i svenska, är menningen att jag ska skriva om våld och som tur de har jag redan en idé (Y) :) Nej, men nu ska jag skriva i min andra blogg, skvaller <33, sen ska jag kolla på O.C, har för mig att dem sänder det avsnittet där Marissa dör, tycker om de avsnittet av en konstig anledning, kankse för jag inte tycker om hennes karaktär? Efter det är det stud varning som gäller, men på fredag är det iallafall studiedag :D love, Malin.

                                                                            image18

One of us.

Okej, jag har inte skrivit på länge men har faktiskt tänkt börja skriva igen, har ju annan blogg nu, mauuliin.fashionblogg.se, den har tänkt ha kvar den här så nu får jag väl börja skriv på allvar igen :) Har inte hänt så mycke, bara en massa jävla prov och pluggande och en jävla massa ångest :( inte så kul.. "/ Fast jag har varit "ren" i 37 dagar nu, grattis till mig, och börjar faktisk "bruka allvar".
Fick reda på idag att vi har prov i morron i livsmedel, vilket inte är så kul eftersom jag inte har pluggat. Måste verkligen få MVG på de provet för sen få de i betyg så har ångest nu så jag tänkte gå hem från skolan imorron efter lunch.. :) På torsdag har jag två prov sen slutar jag :D och på fredag är det studiedag. tack gode gud ! :) Men nu ska jag *****, hör av mig :) <3


RSS 2.0