WEBBCAM



Har äntligen hittat mappen som mina webbkamera bilder hamnar! Det tog bara sådär tre veckor. Men bättre sent än aldrig!
Idag är jag ledig. Härligt. Och mitt hår är stort. Ida sa nämligen att hon skulle hämta mig 12 men 11:20 ringde telefonen och jag hade precis kommit ut ur duschen så mitt hår har självtorkat. Crazy hår alltså.

Nu: leka med kameran hehehehe


FIGHTER



After all of the stealing and cheating
You probably think that I hold resentment for you
But, no, you're wrong

'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter

So thanks for making me a fighter



IGÅR - THE ARK


ADAMS-RAY AND MAGGIO


Igår var en helt jävla bra dag. Vi shotade lingon/mango shots. Adams sputade ner sin lägenhet med vin. Jag delade med mig av mina värsta fyllor. Vi spang genom hela gågatan för att hinna till Daniels konsert. Vi dansade. Vi sjöng. Vi dansade ännu mer. Och precis när Daniels sista låt "gubben i lådan" börjar spelas börjar det stört regna och ingen bryr sig och bara dansar och sjunger med som det inte vore en morgondag. Så himla jävla underbart. Helt fantastiskt. Amazing. Man brydde sig inte om regnet, man frös inte. Fyllan, dansandet och lyckan höll en varm i dem där fyra minuterna. Sen, sen sprang vi genom gågatan igen. I pissande regn höll jag mina vänner i händern, skrek ut att jag var gravid och att vettnet gått för att komma förbi. Lite så där härligt måste jag säga. Inte delen att jag sa att jag var gravid men delen där jag sprang genom folkmassor i regnet och hade så himla kul. Såklart skulle Adam också halka mitt i allt. Sen var det bara upp i hans lägenhet, föna håret, ta en till shot för att hålla värmen och sen springa ut i regnet igen för Maggios konsert. En tjej som jag alltid har haft en hatkärlek mot. Älskar hennes musik men har inte varit så förtjust i henne som person men igår gav hon en jävligt bra konsert. Och allt bar toppades när Daniel kom ut på scenen igen. Så jävla bra. Helt fantastiskt. Tyvärr var jag för upptagen med att njuta av tillfället för att ta bilder men ibland är minnena starkare än bilderna. Så det så.

»


YOU AND I.



Äntligen är den här! Sjukt grym video!


OND DATA


Har jobbat i sju dagar. Mest för jag ska kunna vara ledig så mycket som helst denna veckan för att orka se alla artister på festivalen. HAr inte ens öppnat datan på tre dagar. Då har jag fan varit trött alltså. Ska ta igen en massa nu.
Loggade in på bloggkoll: 190 nya blogginlägg att läsa.
Loggade in på mailen: 21 nya mail.
Och ett antal räkningar att betala på det.

Tror fan att jag stänger ner datan igen.


SJUKT_KUL_TJEJ91


Trodde jag skulle få vara ledig idag men icke sa nicke. Fast det är den korta passet jag ska jobba så det är okej. Ska jobba som en djävul denna månaden för att få upp en någorlunda bra lön. Har förlorat så sjukt mycket på att vara sjukskriven. Not kul.
Pengar ♥ haha



IS SOMEONE GETTING THE BEST OF YOU?


VARVAR NER


Sitter och varvar ner genom att lyssna på radio ett - sveriges nya pratradio! Haha, deras slogan är fast i huvudet.
Mamma ligger redan och sover brevid mig. Allt den kvinnan behöver är en kudde och sen slocknar hon.
Funderar på att sätta på en avsnitt Glamourama. Blivit lite fast i det, och att avsnitten bara är en kvart gör inte saken lättare. Skitlätt att bara sätta på avsnitt efter avsnitt efter som de är så korta och plötsligt har man suttit vid det i två timmar..


VATTENPÖLAR


Första arbetsdagen på sex veckor är avklarad. I början var jag lite lost men senare gick det jättebra. Förutom regnet. Fast det innebar bara att jag fick ha min gummistövlar på mig och att jag hoppade omkring i vattenpölar. For real. Tvingade tillochmed mamma att hoppa i en pöl påvägen hem. Jag vägrade röra på mig förrens hon joinade mig i pölen och eftersom det regnade så behövde jag bara stirra på henne i ca 15 sekunder innan hon stänkte ner mig med jordigt vatten.

1dwcx.jpg


TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING


Vet ni vad jag gjort idag? Inte ett smack!
Eftersom jag börjar jobba igen imorgon efter min sjukskrivning så tänkte jag passa på att inte göra ett skit och bara ta det lugnt.
Vid två tiden frös jag rätt mycket och bäddade ner mig och eftersom det inte fanns något på tv så hämtade jag en bok som jag köpte förra veckan. Och där stannade jag till klockan nio i kväll. Förutom några besök på toa och middag.
Älskar att hitta en bok som man inte kan lägga ner och bara fastnar och läser ut den på en dag. Och den här boken, "Laura - flickan från havet", var helt sjuk alltså. Det gick inte att sluta, allt var så stört. Den där Gynning är så jävla störd. But good störd.


ASKUL

Tumblr_lpmn8sejst1qdwu41o1_500_large


DANIEL ADAMS-RAY


Daniel Adams-Ray. Foto: SR Foto.

Sitter ännu en gång och lyssnar på sommarpratare. Denna gången är det herr Adams-Rays prat. Fint. Och för er som också vill lyssna så är det bara att trycka på bilden.


VAR SKA VI SOVA INATT?


Jag dör lite grann. Detta är mitt nya "är nere och behöver skratta lite"-klipp. Älskar hur töntig han är. Älskar hans skånska. Snälla, säg att ni också dör lite och att det inte är jag som har sjukt weird humor.


TRUE STORY #4


"I'M FROM SWEDEN"


STAN


Har varit hos sjukgymnasten och i stan med syrran. Besöket i stan varade endast en timme för sen blev det för varmt så vi tänkte sticka hem och äta lunch på altanen istället.
Vi åkte hem, åt lunch i vardagsrummet och nu ligger hon och sover brevid mig och jag kollar på ellen.
Vi är jävligt bra att hålla saker. Men till vårt försvar så blåser det för mycket ut för att sitta på altanen.

66jjin.jpg


LOVE THE WAY YOU LIE


GOODBYE MY FRIEND

En ny text. Sådär härligt naken på onsdagkvällen.


Jag litade på dig. Jag trodde på dig när du sa att du alltid skulle vara där för mig. Jag öppnade mig för dig, delade med mig av min smärta och hemligheter. Rev mina murar. Du såg mig i ögonen, höll min hand och sa att du önskade att alla visste hur stark jag var. Sen försvann du. Lämnade mig blottade och sårad.

Jag vet inte vem det säger mest om. Dig eller mig, du som lämnar någon som precis berättat allt, någon som för första gången låter en och samma person veta precis allt. Eller om mig som är dum nog att lita på någon, jag som kanske har för hemska saker att dela med mig av så det skrämde iväg dig?

Jag vet inte. Jag vet bara att det gör ont och att jag är tillbaka på samma ruta igen. Tillbaka på den rutan där jag stänger in mig själv och inte kan lita på någon. Det spelar ingen roll hur mycket jag tror att dem älskar mig eller hur många gånger dem säger "du kan berätta allt för mig, du har rivit mitt förtroende för människor.



MOCKINGBIRD




PAUSE


Har suttit och installerat massa saker sen klockan tre. Börjar bli lite trött nu. Fast det är bara de roliga sakerna kvar, det och att föra över alla bilder från den andra datan.
Kommer sitta här ett par timmar till tror jag...

Såhär länge har jag aldrig suttit vid en data utan att logga in på facebook.


NY BEBIS


Nu har jag löst mitt dataproblem. Yey. Nu ska jag bara komma på ett namn till min nya bebis och installera allt!

9x4yv.jpg


SKITDATA


Var på media markt innan och köpte en laptop! Yey, skitkul tänkte jag. Kom hem, packa upp data och ser att den inte har en dvd. Fail. Den måste ha det, kan inte leva utan så nu måste jag tillbaka för att köpa en större modell som jag egentligen inte vill ha och dessutom kostar en hel del mer. Fuck you så jävla mycket.
Trodde jag hittade den perfekta lilla datan som hade allt men självklart så glömmer jag kolla det självklara. Och den med dvd finns bara i 14 tum. Bitter tjej alltså. Jobbigast är ju att jag måste betala mellanskillnaden för få en storlek som jag inte vill ha. Jag vill ju ha den söta som jag köpte.

Sjukt kul inlägg men jag var bara tvungen att få det ur systemet. Ska lägga mig och se true blood och the killing. Dubbelt upp av snyggingar borde få mig på bättre humör.


YES PLEASE.



Den här bilden som en tattuering på revbenen? JA TACK!
Dör så snygg alltså.


BRIDEMAIDS



Igår var jag och Fanny och såg 'bridemaids'. Den var helt hysteriskt, baksmällanklass på den alltså. Lite tjejigare och jävligt rolig. Ni borde se den!


VECKAN


Det har varit en kul vecka.

Jag blev av med gipset (YEEEEEAH!). Jag har varit på bio två kvällar. Två kvällar har jag spenderat på akuten. Jag har delat säng med Fanny fast jag sa att jag inte skulle göra det igen. Jag har ätit köttbullar på IKEA. Jag har vaknat tre gånger på samma natt av att Adam snarkar lika högt som en hel jävla armé. Jag har sett Ida få ett mindre utbrott för hon inte fått sitt glas från McDonalds som hon samlar på. Jag har ringt 112 (Dramatimes). Jag har bölat till sjukt många avsnitt av greys. Blev tvingad av Fanny att se en av de värsta filmerna någonsin och där överdriver jag inte. Adam och jag har sprungit omkring på davidshallstorg och letat efter vår pizza, en pizza som det konstig nog var potatismos på, Adams påhitt förstås. Jag blev besatt av twitter.


INSTAGRAM


Cool_tjej91. Alltid.


SVETTIGA KNÄN

vd9zq.jpg

I bland är jag så sjukt smart att jag nästan blir avundsjuk på mig själv.
Igår var inte en sådan dag. Igår var dagen när jag upptäkte att man kan svettas om knänen. Skinndetaljer på leggings mitt i sommaren? Seriöst, är du helt dum eller?


UPPDATERING


Tjeeenare!
Long time no see typ.

Det har varit en kul vecka. Spännande och sådär. Päronen har varit uppe i Uddevalla så jag har inte velat vara hemma. Det spökar ju här. På riktigt. Scary stuff alltså. Tänker inte dela med mig av det dock. Ni kommer antagligen skratta åt mig och så påminner jag mig själv om att det finns spöken här och blir skiträdd.
Lose/Lose situation.

 

Tänkte först googla "spöken" men då kom jag på att det är en rätt dålig idé om man är rädd för dem så jag googlade spöket laban istället. Mycket gulligare.


RSS 2.0