Varsågod, skratta åt mig - jag bjuder på de..


Blogg.se är så jävla trögt att jag bara har lust att kasta in laptopen i duschen och spruta massa vatten på den och skratta som djävulen själv. Men det ska jag inte, jag skulle bara ångra mig några sekunder senare... Jag älskar min data, hihi

Jag fika som sagt med Peppe innan, och några andra från klassen. Och Peppe nämde att där fanns en stor New Moon poster inne på filmstaden. Och eftersom busshållplatsen är precis utanför biografen och det var en kvart till bussen skulle komma så gick jag där fram och tillbaka sisådär 3 gånger för att se den här jävla postern. Tror ni jag hittade den? Nej. Tror ni att föräldrarna inne på biografen tog tag lite hårdare i sina barn för att skydda dom mot den "möjliga pedofilen som går framochtillbaka utan för förnstret och tittar mysko och låtsas prata i telefon"? Ja.

Ibland skäms jag tillochmed för mig själv.. fast bara ibland. Men sen kommer jag på hur kul folk måste ha åt mig och det makes it all worth it. Det finns ingen större gåvan är att få någon annan glad ju? Håller ni inte med mig?

Nu kallar sängen och jag hoppas att jag fick er att le åtminstonde en gång under tiden ni läste det är inlägget (ja, jag är väldigt trött och säger väldigt konstiga saker)

puss♥

Workin 9 to 5, what a way to make a livin..



Ja, jag är jättedålig på att blogga men så här ligger det till: man är helt död efter man kommer hem från praktiken och går och lägger sig direkt och har inte mycket till liv sen försöker man göra så mycket på helgen för att inte tappa taget helt.

Med andra ord, den här praktiksaken tar död på mig. Jag känner mig som en 80-åring varjekväll.

Nu väntar iallfall ännu en dag på praktiken och efteråt ska jag nu träffa Petra och fika med henne. Jag får bara hoppas att jag inte somnar inne på fiket, haha

pussar

Humor


Fredagsmys


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyys!

Jag har inte alls den låten i huvudet. Jag om mamma sitter och sjunger i kör.

Jag är helt jävla slut. Mina fötter värker av kockskorna, mitt finger svider av ett skärsår, mina armar kliar av hundratals myggbett och min näsa är röd för ingen anledning alls så min fredag kommer gå ut på att ta det lugnt.
Hur fan ska jag orka med 16 veckor till av praktik?

Hoppas ni har det roligare än mig iallfall.

pussar ♥

onsdag



Jag fick klagomål om att jag bloggade dåligt så nu ska ni få ett inlägg.

Praktiken funkar. Det är inte allt för dåligt och inte allför bra. Jag går dit, gör vad som ska göras och går hem. Och har väldigt ont i fötterna under tiden. Jag hatar verkligen mina kockskor!

Kan ni gissa vad jag gör nu?
Planerar studenten! Fan vad jag längtar, fast jag har ändå jävligt mycke ångest. Det känns som man precis har börjar skolan för fan!

Iallfall.

Studenten. Jag trodde inte att allt skulle vara så här dyrt men det får kosta vad det kostar. Jag ska försöka samla priser och nummer och datum för mössor och stundettröjor och allt annat som ska ordnas. Det är jävligt mycke.

Herregud jag ska ta studenten! aaaaah

Nu blir det True blood, har redan sett första säsongen men jag har tänkt se det igen! ^^

Första dagen på praktiken



Jag överlevde första dagen på praktiken.
Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara men det var heller inte så bra som det kunde ha varit.
Jag blev iallfall hemskickad vid 1 eftersom där inte fanns något att göra. Sen somna jag i bilen påväg hem. Jag är helt slut, har lust att gå och lägga mig redan nu.

Detta går inte..



Jag
behöver
kräka
NU!

Detta är helt sjukt. De kan inte vara hälsosamt att vara så här nervös. Jag börjar få sånda där röda fläckar över hela kroppen - såna man får när man är väldigt nervös och obekväm. Hela magen har vänt sig och jag vet inte om jag ska bli arg och börja skrika (igen) eller om jag ska tycka synd om mig själv och gråta (igen).

Jag vill verkligen inte detta. Jag hör inte hemma i ett jävla kök. Jag valde inte hotell och restaurang för det är kul och jag vill jobba med det, jag valde det för att.. ja, vad fan vet jag.

Detta är fan löjligt.
Jag är jävligt löjlig just nu.


Fan också

söndag



Tjena, booi tog över min blogg någa sekunder. Han är avundsjuk gissar jag på. Jag har hört hur han drömmer på nätterna om att ha en egen blogg. Förlåt booi att jag avslöja din hemlighet.

Just nu har jag världens ångest över morrondagen. Jag vill verkligen inte ha praktik. Illamående, magont och gråtattacker. Bajs praktik.

Nej, tur att Booi går runt och dansar "vem har fisit?" annars skulle jag varit död av ångest. Nu ska jag ringa mina flickor och snacka skvaller!

Litobooi här



Cha cha Litobooi här!
Jag sitter här i soffan och steker. Snart ska jag ut med min boois.
Jag ska snart punga någon. Bara för jag kan för jag är så himla cool.
Nu ska jag fortsätta att läsa Malins booi-iga blogg.

cha cha

love hurts



Efter snackat med min praktikplats så har jag världens ångest.
Dom var inte alls lika trevliga som jag hoppats.
Snälla, låt den här terminen gå snabbt.



Malmöfestivalen ikväll igen?

Antagligen.


Citat från Booi igår:

" Om jag hade varit singel så skulle jag fan milfat henne!"


pussar

last night



Utan några planer om att sticka upp till festivalen så drogs vi dit. Kvällen var väldigt lugn och rolig.
När jag och Booi skulle ta bussen hem var där en 40+ kvinna som la handen på hans lår hela tiden och ragga som fan. Gissa om jag hade kul? Booi var mest obekväm. När vi skulle hoppa av utbryter hon "CHA CHA!"



Nrj in the park



CHA CHA!

Är hemma från festivalen nu.
Kvällen belv väldigt trevlig med mycke bra musik. Efteråt var vi jävligt hungriga så vi stack för att äta. Alex och Frida åt langos med själv träffade jag på Fredrik som bjöd mig på thaithai. Vilket var väldigt snällt, dom andra gångerna jag träffat honom har han varit lite.. speedad så detta var en trevlig omväxling. haha

Tyvärr användes inte min kamera så mycket så ni får bilder när Alex och Fridas bilder har kommit upp. Jag vet, jag är jättedålig på att lägga upp bilder.

tihi



Jag hittade en fin bild på mig och Fridadarling, puss ♥



och nej, mamma, jag dricker inte cola..typ.

15:41



Cha cha babes!

Efter en onödig skoldag och ett besök på restaurang Kina så är jag hemma. Om några timmar ska jag träffa Frida och Alex så ska vi se Nrj in the park sen dead by April. Vi får se om den här festival dagen blir bättre än vad dom andra har varit, haha

Va inne på entré innan och hittade jättemånga saker som jag vill köpa och såklart har jag inga pengar.. typiskt. Eller jag har några hundra i euro kvar men jag ska försöka spara dom till London.. vi får se hur det går.
Varför är det alltid så att man hittar jättemycket saker när man inte har pengar en när man har pengar hittar man ingenting alls?

God morgon



Nu har det börjat igen. Det är skoldag, jag behöver duscha och Booi står i duschen några minuter längre än han borde! Ibland undrar jag om han har en dödslängtan...
Jag funderar starkt på att stänga av varmvattnet så han får sig en riktig kalldusch..mohaha

Börjar skolan klockan 11 idag. Vi ska få info om våra praktikplatser sen ska vi äta på restaurang Kina.

pussar!


Saker du kanske inte visste..


Jag är uttråkad så jag ska göra en lista, ni kommer väl ihåg hur jag gillar att göra listor?
Det kommer bli en hel del sådana nu när jag inte har några läxor att göra eller något att plugga i..

Så här har ni en lista på saker som ni kanske inte visst om mig, mohaha

- Jag är väldigt snål. Jag får ångest om jag gör av med för mycket pengar. Det är så jag klarar mig på sommarloven utan att jobba. Fast å andra sidan så sparar jag inte pengar heller.. något som jag borde.


- Jag hatar jeans. Det finns inget jobbigare klädesplagg att ha på sig! Jag känner sig innestängd och jag inte röra sig som man vill..jo, om man inte har något emot att byxorna sprickor.. Leggings/strumpbyxor/tights for the win, för att citera Frida!


- Jag älskar engelskmän! Det finns inget sexigare än en engelsk accent! Mjau! Tjena Robert Pattinson, Jamie Campbell Bower och Ed Westwick.


Jag är beroende av att läsa bloggar. Jag är inne på bloggkoll flera gånger om dagen. Är det reklam på tv? Bloggkoll. Ska maten värmas i micron två minuter? Bloggkoll. Och det underlättar inte att vi har laptops som ligger överallt som gör att man har en datan var man än är i huset..

Praktikplats



Heeeeeeeeej!

Jag fick reda på min praktikplats idag och det blev, drumroll please, Big Bowl! Jag gjorde det här mycket mer spännande än det egentligen är ellerhur? Men hey, lite spänning i vardan sitter aldrig fel!
Så resten av terminen är det jag och bowlingkloten.. mer eller mindre iallfall. Ångesten har släppt lite iallfall och imorron är det min sista dag i skolan för den här terminen! Jappedappedooo! eller något i den stilen..

något är riktigt fel på oss..


18:33

Så, nu har jag börjat trean! Nu är vi HR3C. Fast jag kommer inte vara i skolan förrän efter jullovet. Jag och halva min klass kommer ha praktik hela höstterminen, vilket är väldigt skönt men det innebär även jävligt mycket ångest..!

Efter skolan åkte jag upp till stan med Frida och Alex. Jag fick en jätterolig idé att göra en klippbok! Så vi stack in på Lagerhaus så jag fick köpt en bok som jag nu ska fylla i, tihi.

pussar ♥


Skoldags



Herregud. Jag börjar trean om en timme. Trean. Mitt sista skolår. Ååååångest. Samtidigt som jag längtar som fan efter att gå ut skolan så är det bara så sorligt på något sätt. Nu måste man liksom växa upp. 
 
Jag vill inte ha praktik och jag vill inte gå på Valdermasro, jag vill att allt ska vara precis som vanligt.  Bajs valdermasroskola.

Nu ska jag sluta säga bajs i varannan mening och göra mig iordning. Bajs!

Kor..

Booi sitter och äter och vi kollar på "Rallybrudar".
Det kommer en scen i filmen där två kor parar sig. Sen kommer det en scen där en ko bajsar. (Vad fan är fel på denna filmen?)

Nu kräker Booi.

Han är nog det mesigaste personen jag känner. haha, men han är jävligt underhållande.

Söndag


Skolan börjar imorron vilket innebär extrem ångest. Jag vill verkligen inte börja skolan igen, jag gillar att ha sommarlov.

Det blev iallafall en runda på festivalen igår igen. Blev inte så mycket bra iallfall.
Fast sen skulle man ta bussen hem och ja, det är ju alltid kul. Där va några idioter som tyckte det var skitkul att öppna luckan i taket och sen gå upp och sätta sig på bussens tak när bussen körde. Och för att göra allt lite roligare så börja dom kasta sopor på bilarna som körde utanför. Och just de, att röka inne i bussen är också ett sätt att bli cool på. Idioter..



Vi åkte parisehjul!

so crazy



Festivalen började igår och såklart var man tvungen att åka upp där. Bara för att. Man vet att det är samma sak varje år men man ska ändå dit. Lite onödigt och oftast så slutar det inte så bra heller.. Men trots detta så åkte Booi, sis, Lina och jag upp där. Vi mötte upp Boois speciella kompisar och Frida lite senare.
Sen var det dags att tränga sig med miljoner människor.
Under kvällen hann vi med att träffa massa folk från skolan.
Vi blev indragna i ett slagsmål helt utan anledning.. vissa av oss ville bara hem..
Vi utsattes för lite pinsamma situationer.
Vi utsattes för något som inte alls var trevligt som fick mig att undra hur fan mödrar utfostrar sina jävla söner!
Sen, för att göra oss lite extra glada, så moonade Booi och Fredrik några bussar på davidshall innan vi hann med sista bussen hem.

Varför jag fortsätter åka upp till festivalen varje år vet jag inte.
Det är hatkärlek.

torsdag



Hejsan sötnosar,
det tog mig nästan  timmar att lägga upp alla Spanien bilder på facebook igår men nu är det gjort! Så för er som är extra nyfikna av er så kan ni se bilderna där ^^

Jag kom nästan precis hem från Lina men vi ska träffas snart igen (konstigt att vi inte börjar tröttna på varandra haha) vi ska in till stan. Eftersom båda har sparat pengar hela sommaren till Spanien så har vi ite shoppat på en evighet så idag ska vi spendera våra pengar.. förhoppningsvis haha

pussar


Onsdag



Hejhej!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från sommaren men tydligen så har min kamerasladd valt att försvinna. Typiskt att den alltid gör det när jag behöver den..
Så istället satt jag mig och börja se TCA, det är bajs att svensk tv inte sänder alla award show så man fåpr se dom på datan istället..!



Ikväll ska jag till Lili och se skräckis! Tänkte även sno hennes data och lägga upp en spanien mapp på Facebook. mohaha

pussar ♥

12:45


Jag orkar inte riktigt blogga i "text" så ni får det så här i stället:

 - Mimmis ödla var inte en Alfons utan en Alva istället.
 - Imorron flyttar Booi in här, jag måste alltså sätta upp regler för duschen! (Hej Booi!)
 - Skolan börjar på måndag. Ny skola som är långt ute på landet, nej tack!
 - Jag har lust att se en massa skräckfilmer och äta Ben and jerry (Hej Lina!)
 

Peppe är hemma!



Halloooo!

I fredags kom Petra hem efter 2 månader i Ungern så ikväll ska vi ha tjejkväll hemma hos Frida. De ska bli superkul att träffa peppe igen och snacka om allt som hänt under sommarlovet. Tänk, om en vecka börjar vi vårt sista skolår. Vårt sista år. Det är helt sjukt. Hela gynmasietiden har gått supersnabbt. Nu får jag ont i magen igen.. typiskt.



pussar

tihi


Tjeeeeeeeeena!
Jag och min andra halva ska gå och se Harry Potter - igen. Det är vår sak - att se filmer två gånger på bio. hihi

Jag hittade även en snygg bild på mig själv från igår, såg även att pappa ville vara med på ett hörn haha. (tack Aleeeeex!)


16:11

Hejhej!

Igår, 15 minuter innan vi körde mot Bakken ringde Alex. 20 minuter senare sågs vi på centralen och Alex räddade min dag.

Jag fick åkt alla karuseller jag ville och jag fick tillochmed upp Alex i nersläppet fast hon är höjdrädd! I've got the poooower! haha

och tydligen kan jag inte lägga upp bilder?

Lördag



Cha Cha! (jag har fått det på huvet!)

Idag ska jag umgås med min kära familj och åka till bakken och åka karuseller! Jag älskar verkligen karuseller och åker alla så många gånger det går tills jag spyr. Det finns inget härligare känsla än den kittlande känslan man får i magen när man åker bergochdalbana! hihi



Om du säger de..



I soffan.
WH1 är på tvn.
Milow - Ayo technology spelas.

Pappa: Shit va han var lik Reinfeldt!


Ja...

Varning: Spindelinlägg

Okej, ni som är rädda för spindalr hostLINAhost borde kanske inte läsa detta..

Jag, Mimmi och Booi sitter i bilen. Mamma är utanför och tankar.
Jag sitter och sjunger och allt är jättebra. Det kliar lite på min fot och jag kliar tillbaka. Det kliar lite till och ännu en gång så kliar jag tillbaka.
Efter något minut så känns det som kliandet börjar röra sig sakta och jag undrara vad det är som pågår så jag tar av mig skon för att se om min fot har börjat få någon sorts utväxt som rör sig eller något..
Jag atr av mig skor och tittar ner och plötsligt ser jag något som rör sig i skon. Ett spindelben! Och ut kommer en sjuhelvete stor spindel!
Låt mig säga såhär: jag är inte rädd för spindlar. Stora spindlar kan vara lite obekväma men dom skrämmer mig inte, jag menar: vad kan dom göra för skada mot mig?
Men jag får panik av att jag har haft en enorm spindel i min sko som har sprungit omkring på min fot och lekt där så jag tar upp benen och börjar skrika och gråta som fan. Som tur va så var Booi där så han kunde döda den och kast ut den ur bilen..

Detta var bland det äckligaste jag varit med om! Blä.. Jag känner hur jag börjar få ett starkt ogillande mot spindlar..

00:09



Efter att ha vaknat 8:15, packat ihop mina väskor och kört sisådär 100 mil så är jag hemma igen. Och fy fan vad det är skönt! Jag börja bli trött på att sova på andra ställen än min säng och ha allt i en resväska.

Jag har saknat mitt Malmö. Så efter middagen var jag tvungen att åka upp till stan med Frida och se om det fanns kvar. hihi

pussar

Jag lever

CHA CHA!

Efter ett par dagar med tjat så har pappa fixat internet till mig! YES! Kontakt med världen, jag kan läsa bloggar, vara inne på facebook och läsa skvaller! Jag var lite rädd att jag skulle bli riktigt deppig där ett tag och bara ligga i en säng och gråta..
Ja, jag är väldigt beroende av datorer.

Okej, så efter jag kom hem från Spanien så åkte jag till Uddevalla där min familj befann sig. Min faster fyllde 30 och hade fest. Inte så mycket mer med det..
Igår tog vi bilen och husvagnen (ja, husvagnen! :( ) och körde ner till Skåne där vi nu är, rättare sagt Torekov. Här ska vi tydligen vara tills torsdag. Jag försökte tjata till mig att vi skulle åka hem idag men jag sa att jag kunde stå ut några dagar om pappa fixa internet till mig. hihi

Idag va vi iallafall i Båsta, och fan va där va 08:or. Jag höll på att dö. Booi också för den delen. Jag och Booi har blivit kompisar. Cha Cha! Men jag var tvungen att bli vän med han efter han berätta att han älskar min blogg. hihi

Vi hörs snart igen!

I Uddevalla



Jag befinner mig just nu i Uddevalla och hälsar på min faster Jane.

Imorron åker vi ner till Skåne igen, till vårt sommarställe, Torekov och jag tror att jag är hemma i Malmö igen på torsdag/fredag. Lagom till Petra kommer hemfrån Ungern!

Nu ska vi grilla!

pussar

RSS 2.0