don't tell me that you're sorry

Hur fan gör man en jävla alkoholpolicy? Jag satt mig ner för att göra alkoholpolicyn som ska vara klar till imorron men det står helt jävla stilla i huvudet på mig. Så blir det väl när man skjutit upp det i två veckor. Typiskt mig.
Fast det blir en jävligt lugn vecka, blir bara måndag som jag har två prov på sen jobbar jag med mina darlings på hem och villa mässan resten av veckan nästan. Sen blir det Danmark på fredagkväll.

Ikväll ska jag och Lina nog ut på jakt efter vår bananglass sen ska hon försöka få mig att se Mary Poppins, ain't gonna happen kan jag säga er. Jag ser hellre Melodifestivalen, det är ju från Malmö ikväll!

Ja, alkoholpolicyn var det ja..

Sommaren 07.


love,malin

Oh yeah baby


Denna bilden är från sommaren 07, just so you know.


Jag kom precis på att det bara är en vecka kvar, en vecka! Mohaha

Give me some banana

Hejhej, kastar in ett inlägg innan jag sticker.
Idag var det sista gången i serveringen, jag kan int ens beskriva hur jävla nice det är. Ja, Lina, jag sa nice.
Jag och Felix var hovmästare. Och efter att Felix tjuvlyssnat på mitt och Alexandras, och sen mitt och Lois tjejsnack var han rätt så insatt i mitt liv just nu. Och jävlar vad jag blev förvånad när han kom fram till mig och sa "Om du vill kan jag slå ***" Ja, tro det eller ej men Felix var min kurator idag. Haha, om han var bög så skulle han bli en superkul bögkompis!

Lite senare skulle jag och pappa till värnhem och handla mat och vi är typ såååååå här nära på att krocka och inte med vem som helt utan med nån i min klass! Snacka om att det skulle vara pinsmat om han hade sett mig och inte min pappa. Då skulle jag fått några konstiga blickar på måndag.. Och ja, Alex om du svarade i din mobil så skulle du få veta vem av killarna det var..! Haha, vilken cliffhanger jag gjorde nu..

Nu ska jag byta om sen blir det Paaaaaatrik!

love,malin

I want to be forever young

Jag fick liv i my old laptop och hitta extremt många bilder från nian, måste ju lägga in några här så om dem någonsin försvinner finns dem i allafall sparade på bloggen. Jag började nästa gråta (läs nästan) när jag såg dem. Jag älskade verkligen den sista tiden i nian. När vi var i danmark och alla killar snodde solglasögon och vi hade vattenkrig. Eller när vi var i Hästveda och bada mitt i natten och alla låg verkligen och sov i samma säng efteråt. Fan vad jag älskade den tiden! Och om ett år går man ut gymnasiet, det är så jävla sjukt hur snabbt tiden går. Jag vill inte bli vuxen och jobba.


Killarna i DK och deras stulna brillor..


Sara och jag på balen. Tyvärr visste jag inte att vattenfast mascara fanns..


Balen. Killarna tyckte att min blixt var lite för stark


Redan i nian hade jag STORA problem med matten..


Och hur såg lektionerna ut? Jo, jag och Sara i ett hörn. Att vi inte fick IG i alla ämnen var sjukt. Speciellt på musiken. Våra sextalks räddade alltid dagarna. Haha


Sista dagen i skolan och det var dags för karneval! Detta var den enda dagen alla killar faktiskt lät oss sminka dem! Haha


Rätt så tidigt märkte vi att vår lärare Håkan gillade kvinnokläder mer..


En vecka kvar av skolan och vi gav oss av för att vara tre dagar i Hästveda tsm! Och jävlar vad sjukt det va..


Sjukt va ordet, tillochmed killarna delade säng. Lägg märke till att vi ställt ihop alla sängar så det blev en jättesäng där vi alla låg.


Såklart fick vi för oss att göra en del dumheter, som att ta hål i Saras öra som sen svulla upp som en boll, dum var ordet!

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder, pusspuss

love,malin









What if I'm the bad guy?

Tjoho alla små barn!
Idag var det då dags för det "stora" slutprovet i ansvarsfull alkoholhantering. Dem kan verkligen inte ha ett längre namn till den kursen..
Efter provet stack jag, Alex och Petra till skolans "offentliga" restaurang och åt. Det finns verkligen mycket att klaga på i vår skola men maten är absolut int en av dem sakerna, och speciellt inte nere i den riktiga restaurangen. Och eftersom vi är så supersöta blev vi bjudna på förrätt, efterrätt och hur mycket dricka vi ville (något som vi verkligen tog ordagrant, fast vi straffades när vi var tvugna att springa på toa si sådär 100 gånger..

Jag försöker ännu en gång få ner twilight soundtracket på skiva så vi kan lyssna på den i serveringen imorron, mest för att reta alla killar.. Men min data verkar ha fått nog av allt som har med twilight att göra och gör inte som jag vill..jaja, min besatthet har väl ändå gott lite för långt..


 


love,malin

Never Think

Ja, jag är så jävla besatt i den låten. Speciellt när han sjunger "You'll learn to hate me but still call me baby..", det är de bästa på hela låten. Snart får jag fan ta och skapa en mapp i bloggen som heter Robert Pattinson/ Twilight. Och idag har jag inte alls kollat på filmen för så där 14 gången..Och never think är absolut inte den mest spelade låten både på datan och mobilen. Jävlar vilken nörd jag är. Men det är tur att jag inte är ensam om det.. DET skulle ju vara pinsamt..Haha

Började skolan idag kl. 8 och har matte b sen får vi höra av våra lärare att vi inte har fler lektioner på hela dagen. Jag har alltså vaknat kvart i 6 för att gå på en mattelektion där jag inte gör ett skit förutom pratar liite för mycket och skrattar till Vakna med the voice.
Sen blev det breakfast at tiffanys, ok, inte riktigt men på EH iallfall. Och jag undrar var alla mina pengar tar vägen.. Jag tror nog EH tjänar nästan 100 spänn på mig i månaden om inte mer..

love,malin

asleep and dreaming

Eftersom Felix, som nästan börjar bli värre än min mormor när det gäller att läsa min blogg, tyckte att jag skulle skriva ett blogg inlägg så kommer här ett !

..Men eftersom jag är väldigt väldigt trött så får ni det i punktform mer eller mindre.
- Missar bussen, bajs. Dagen börjar inte bra.
- Engelsklektion, kollar på film - jag somnar.
- Gym, jag, Alex och Petra och en hel del killar. Inte helt fel.
- Psykologilektion, jag somnar.
- Stan, Alex och Petra bråkar om vilket fik som ligger i solen. Våren är här. Iste är gooooott.
- Bussresa hem, Never think - Robert Pattinson på repeat. So hot.
- Kommer hem, somnar. Jag tror jag är liiite för stressad för att sova på natten så jag tar varje chans jag får att sova.
- Börjar plugga röven av mig till slutprovet.
- När jag väl börjar plugga OCH tar det på allvar får jag ett sms av Adam : Provet inställt.
- Nu ska jag sova. puss



love,malin

The depression

Just nu gillar jag inte psykologi b, inte över huvudtaget faktiskt. Jag har även problem med engelskan. Den ligger väldigt långt ner på min gillar lista just nu. Allt som har med skolan att göra gör det faktiskt.. Jag vill inte ens veta hur många timmar jag pluggar nu.. och jag har inte ens börjat med servering b som jag har slutprov på om två dagar. Kommer absolut bli ett MVG plus där!
Bara denna veckan också den går jag bara i skolan tre dagar nästa vecka. Håll ut Malin, håll ut..


love,malin

Fuck it

Fan vad jag blev deppig nu. Det kanske har något med att göra med att det är söndag, skola imorron, jag har en jävla massa att plugga i som jag inte ens börjat på och att det bara är en massa slask ute och att mina läpp har spruckig - igen. Fan va synd det är om mig.. Tänk att jag aldrig på trött på att tycka synd om mig själv. Jag måste ha världens största ego..
Jag har försökt läsa igenom min engelska som jag ska redovisa imorron. Ja, jag läser två rader på pappret sen börjar jag tänka på annat. Det kommer gå superbra imorron. Sen ska jag plugga till två prov också..Ja, efter denna veckan kommer jag verkligen vara redo att begå självmord.. Hur många veckor va det till påsklovet?

Fan vad trött jag är på allt. Och det kommer bli jättekul i skolan imorron.. Fast Alex har lovat att inte reta mig för min "snö". Och jag kommer kräva fem till presenter från NY om hon bryter det. Bara så du vet, Alex!

Nu blir det gossip girl!
love,malin


sweet dreams





"- Pappa du hade noll bilder på din data för 30 minuter sen. Nu har du 81 bilder. Fast du är med på 33 av dem så alla är inte egofoto - så ego är jag ju faktiskt inte.."

Äpplet faller inte långt från trädet..

Klockan är halv tolv och släkten har stuckit efter mammas 41årskalas.
Mormor drack vin.
Mamma var bitchig.
Jag..ja, jag stod för underhållningen. Allt var precis som vanligt alltså.

Just nu sitter pappa och jag och lekar med hans nya arbetsdata. Varför är kamerer så kul..? Ja, här ska ni få några smakprov från var mina kära poser kommer från. Det sitter i generna helt enkelt.





Hoppas ni fick ett gott skratt!

love,malin

Happy

Eftersom jag har varit så extremt dålig på att blogga på lovet tänkte jag kasta in ett inlägg nu när jag egentligen borde plugga till mina två prov men som alltid så får jag inte tummen ur röven.. eller är det tummarna..?

Lovet har gått snabbare än jag trodde. Jag har knappt haft någon Linapaus överhuvudtaget ( förutom de två timmarna som hon låg i min soffa och läste twilight.. jag sprider mitt beroende mohaha) och alla annan tid jag har haft över så har jag läst klart New Moon. Jävlar vad spännande det börjar bli nu.. Jag och Petra kommer ha en hel bok att snacka igenom på måndag..Jag tycker faktiskt lite synd om resten av klassen som får stå ut med vårt jävla gnäll om hur mycket vi älskar böckerna.

Imorse blev jag väckt kvart över 9. Klockan 10 var jag, mamma och sis på burlöv och åt frukost på EH. Supermysigt. Sen tog vi en runda i affärerna, hittade en supersöt kavaj och väska fast eftersom jag ska spara ihop pengar till min tatuering så fick jag bara köpa en av sakerna..Inte för ni bryr er så mycket.. Nu väntar skolböckerna PUSS

love,malin

just another day in paradise

Tisdag, andra dagen på lovet. Jag vakna och trodde att jag skulle få hoppa omkring i PJ's halva dagen och bara göra vad fan jag vill men nejdå. Jag tog en titt i min kalender, något som jag nu ångrar. Det visar sig att jag har psykologiarbete att göra, ett engelsk arbete, ett ansvarsfull alkoholhantering arbete och två slutprov att plugga till. Och som toppen på moset måste jag göra lite på projektarbetet som ska vara klart vecka 11. Vad fan hända med loven som man bara vilade på och inte gjorde ett skit som hade med skolan att göra...? Nej, detta är bara sjukt deprimerande. Jag har tillochmed sagt att jag inte ska med pappa till Danmark imorron så jag äntligen kan boka tid till min tatuering istället ska jag träffa Alexandra så vi kan arbeta på vårt projektarbet och alkoholsaken. Alltså kommer det ta ännu en månad till jag får min tatuering och ännu mer läxor att göra. Jag kommer snart hoppa på en av mina lärare känner jag..

Ikväll får jag iallafall en paus när jag ska på restaurang och bio! Mysmys..!

love,malin

I väntan på Lina..

Senaste person du pratade i telefon med: Lina
Senaste person du sms med: Adam
Senaste person du skrek på: Måste ha varit syrran tror jag.. eller pappa..?
Senaste person du skratta åt: Lina, alltid.
Senaste person du kramade: Mor tror jag
Senaste person du kysste: mohaha, M*****, lite privatliv.

Senaste låt du lyssnade på: Hot and cold
Senaste film du såg: Georgia rule
Senaste serie du såg: Greys
Senaste hemsida du besökte: Porr såklart! Nej, FB-nörd är jag ju..
Senaste bok du läste: Twilight böckerna! :D Edward <3 (förlåt för min fjortisvarning..)

Senaste skor du hade på dig: Mina rosa skor som Lina absolut hatar haha
Senaste outfit: KALASBYXOR (skrevs med stora bokstäver för att retas mohaha) och kläning
Senaste frisyr: Afro, alltid.

Och nu kom äntligen Linis :D


love,malin

Duckie

Jag kolla precis igenom min kamera för att se gårdagens bilder. Ja, va kan man säga? Där var några miljoner egobilder, en hel del konstiga bilder, några ännu konstigare bilder från min och syrrans kalla promenad hem och några bilder som allmänheter aldrig ska se som blev raderade dirket! Ibland vet man inte var vissa bilder kommer från och helt glömt bort att man ens tog dem...


Jag har nog varit en anka i mitt tidigare liv..

love,malin

Kissing, all night long..

Att vakna upp med svullna röda läppar med fullt med idomin på och ett sug att godis är inte alltid så roligt.
Frukosten bestod av choklad och iskaffe. Extremt nyttigt, men det är ju söndag och man är ju bara ung en gång. Nu ska jag bädda ner mig, äta mer onyttiga saker och kolla på gårdagens melodifestival. Mysigt!


love,malin


oh no

Jag mår bajs.

Jag kommer kräka.

Jag ska aldrig med dricka alkohol.

Jag borde inte gjort det...

Jag ska sova.

Ni förstår nog inte detta..


love,malin

V day

Hejhej!
Jag har tre timmar på mig att äta, duscha, platta håret, sminka mig, ta på mig och slå in en present. Kl. 20.00 kommer Malin och hämtar mig, jag har tydligen mindre än tre timar på mig. Jag är död, så jävla död. Men va fan, jag är Malin - jag klarar allt! Nu ska jag duscha! PUSS


love,malin

My kind of music


Sorry, but I..

Status:

Humör: Bajs, orkar inte, vill inte, tänker inte. Ok? Låt mig va.
Tacksam för: Att Alexandra är taskig mot folk som jag inte orkar med. Låter kanske lite sjukt men ibland behöver människor få ett riktigt wake up call.
Vad jag borde göra: Alla min läxor.
Vad jag tänker göra: Duscha och läsa twiligt.
Vad jag kommer göra: Sova.

Ja, ni kan säker gissa på att jag är på rätt så dåligt humör.
Dagen började superbra, hade sovmorron, började inte förrän 12. Hade massage på gympan, underbart. Man borde börja varje skoldag med lite massage. Sen var det psykologi. That's it. Härlig skoldag. Sen bar det av till EH med Petra och Alex. Blev en heldel twilight snack, lite skolsnack och lite sexsnack. Ungefär som hur våra lunchar ser ut. Fast Twiligth snacket är rätt så extremt sen både jag och Petra börjat läsa böckerna.
Så hur kan jag vara på så dåligt humör? Jo, allt det kräver är en person och en kommentar. Och snacka om jag kommer gå igenom hela skoldagen imorron som en zombi och kasta bitchblickar mot den här personen. Nu väntar Edward. Jag är inte alls besatt..

love,malin

Om jag kunde drömma..

Jag börjar med en liten varning, jag har köpt dem två första Twilight böckerna i helgen och har nu blivit besatt. Vilket innebär att jag inte kommer blogga så mycket. Om ni nu bryr er. Varje lediga sekund spenderas åt att läsa.

Nu till dagen..
Dagen började med onödig matte där jag faktiskt inte räknade ett enda tal, inget att vara stolt över känner jag.
Sen mentorstid, hade ett allvarligt snack med min mentor om vad jag vill göra med livet, ska jag hoppa av? Ta ledig ett år? Praktisera och tenta av alla ämne eller helt enkelt lida lite till och ta studenten om ett år..? Ja, vi får vänta och se men med allt som ständigt sker och den dåligt stämningen i klassen blandat med att jag tröttnat på allt känns inte så bra.

Dagen huvudämne var sexställningen eiffeltornet. Ingen verkar veta hur den går till, förutom vår egna lilla sexexpert Marie Hagel om väldigt vänligt visade och ritade hur man gör. Ja, man lär sig något nytt varje dag och idag var det eiffeltornetsdag. Nu ska jag läsa! PUSS






love,malin

Hon är nog blond egentligen..

Min mamma är verkligen bra på datorer. Vi sitter och snackar om de konstiga frågorna som finns på Facebook och om hur taskig några av dem är och mamma kommer med kommentaren: "Tur att inte folk kan se vad jag svarar om just dem!" Ja, min mamma är riktigt smart. Efter jag berätta att folk faktiskt kan se vad hon svarat fick hon en liten panikattack.. Mamma, mamma, mamma..

love,malin

Besatt

För ungefär 30 minuter sen tänkte jag gå och lägga mig sen kom det upp "En vän har precis svarat på frågan Tror du Malin Zilverframe skulle stöta på din partner?" Ja, jag vill såklart veta vad folk tror om jag och jag börjar besvara hur många frågor som helst bara för att få reda på alla dem här svaren. Jag har helt ekelt blivit besatt. Och det är så jävla irreterande. Folk tror tydligen att jag har drogat mig med smärtstillande, heroin och E. Och sen har jag även provat ställningen Eiffeltornet. Vad fan är det för ställning?! Jag fråga pappa men han sa att jag skulle googla det men det vågar jag inte - tänk så kommer världens sjukaste sexställning upp? Nej, och btw jag är även ytlig och skulle antagligen ragga på den du dejtade fast jag skulle däremot aldrig ha sex med någon på fyllan som jag aldrig träffat förr. Ja, folk känner mig rätt så bra känner jag. Nu ska jag ta en dos heroin och ut och ragga på mina kompisars dejter. God natt och tack för mig!

love,malin

3 floors down




Hejhej!
Idag började jag inte förrän 11 så jag passade på att möta mina Darlings för lite god frukost på EH. Det var den enda tiden dem var lediga, dem har tydligen slutprov i fysik på måndag och spenderar varje vaken sekund till att plugga. Jag tycker jävligt synd om dem.
Efter skolan så stack jag till stan och fick några småsaker köpta. Jag har upptäckt att det är värre att köpa småsaker än "stora saker". På två dagar har jag spenderat 700 spänn på småsaker! Jag måste börja sluta att "bara gå in på H&M efter skolan innan bussen kommer.." Det blir bara dyrare efter ett tag..
Imorron är det servering. Ingen bar, ingen hovmästare bara ren servering. Hatar det, jag kan inte le så mycket en hel dag om jag inte är gald på riktigt - jag får ont i kinderna! Haha

love,malin

Our dirty secret

Jag mår verkligen inte bra. Jag somnade direkt efter att sett OTH innan och sov sådär i 3 timmar. Han inte hunnit plugga till svenskprovet imorron men det sitter någonstans ibakhuvet. Psykologin gjorde jag i helgen så jag har inget att plugga in nu.. om jag inte glömt något som jag säkert gjort..
Nu ska jag bege mig till kionsum och inköpa halstabletter och andra sjuksaker sen ska jag faktiskt ta och lägga mig. God Natt!

love,malin

So damn hot

Efter en pinam busstur till skolan var det dags för ett engelskprov. Denna gången blev det inget MVG kan jag säga er, blir nöjd om jag får VG denna gången.
Nu ska jag berätta om dagens absoluta höjdpunkt!
Eftersom vi slutade när vi va klara med provet hade vi en timme till nästa lektion så jag, Alex och Petra stack till datasalen och tack Gud för vi gjorde det! För fanns nog en av världens snyggasta män! Eftersom datasalen var inte öppnade förren om 5 minuter så stod vi där och vänta och snacka om hur otroligt het den här mannen var och när vi väl kom in så börjar han prata engelska, så otroligt sexigt! Ok, jag ska sluta dagdrömma om engelskläraren nu..
Och om Fanny och Adam ser detta så dampa inte ut med ert "han har vårtor" och "han ser ut som Knut" för vi vet ju alla att det inte stämmer!
Efter lunch stack jag till min psykologilärare och bad om en hemuppgift i stället för jag mådde så dåligt så jag fick sluta tre timmar tidigare!
Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på OTH. Snorpuss på er!

love,malin

Sweet

Mitt pluggande har tagit en paus. De va väl bäst de för annars skulle jag väl suttit och ringt hotsamtal till min engelsklärare just nu. Jag har inte haft så stora problem med engelska men när min lärare börjar använda ord som jag aldrig hört förr blir jag lite arg.
Just nu har jag en livlig diskussion med Robin om vad som är världens bästa intro, jag tycker sweet child o mine och jag ska inte ens säga vad han tycker. Det är rätt så pinsamt..
Det andra vi diskuterar är om jag har rätt att blogga när jag kissar. Ja, jag vet - det är väldigt äckligt men ingen säger något när killar sitter och spelar när dem bajsar. Ja, dubbelmoral säger jag bara. Nu väntar ord som "stifling" på mig.. Fan ta han..

love,malin

NONONO

Jag är så här nära på att dö. Så klart kan ni inte se just hur nära men jag kan lova er att det är nära. Fatta ni det där för det gjorde inte jag..
Jag gav mig själv 15 min paus från pluggandet och tänkte skriva ett supersnabbt inlägg.

Jag har absolut inget liv just nu, det är inte så jävla lätt ska jag säga er. Mellan drinkblandningar, engelska ord från 1700-talet, berättelser från 1300-talet och psykologiarbeten är det inte så lätt. Lärarna på vår skola har ett uppdrag att förstöra våra liv och se till att vi gråter oss i sömns. Nu är så jävla off just nu.


love,malin

RSS 2.0