SAKER JAG GILLAR JUST NU:

 
♥ Att jag jobbar imorgon kväll sen är jag ledig tills måndag! Sjukt najs med en ledig helg - äntligen!
 
♥ Att om två veckor kör jag och mina finisar till Stockholm och ser Lady Gaga!
 
♥ Att Joel Kinnaman skaffat Twitter. Let the stalking begin!
 
♥ 'Keeping up with the Kardashians', sen i torsdags har jag hunnit se klart tre säsonger. Illa.
 
Anna Hibbs tumblr - gryma bilder helt enkelt.
 
 

HUR COOLT?

Imorse bör jag vaknade så såg jag att KanDee hade likat fotot jag lagt upp på instagram av tavlan hon gjort som jag fick i present av Adam. Hur häftigt är inte det?

 


MYS HOS MORMOR

Imorse tog jag och syrran bilen och körde till mormor och Erik i Anderslöv. Där bjöds det på kaffe och goda våfflor i deras trädgård. Hur mysigt?


OPRAH'S NEXT CHAPTER

Här har vi en intevju som jag ser riktigt fram emot. Om det är någon som gör intervjuer så som dem verkligen ska göras så är det Oprah.
 
 

GRATTIS HONEY!

Idag tog mina kära vän och kollega Michaela sitt körkort, woho! Så efter vår jobbkväll tog vi och körde runt stan lite. Hämtade Danne, hälsade på Adam, köpte mat på donkan, skrattade åt Danne när han blev rädd och pratade en massa skit.


THE HAIR

Efter mycket om och men så färgade jag till slut håret. Vet inte om jag vill ha kvar det eller inte. Vi får se!


TRUE STORY #14

134434213116837_large

CHARMIG TJEJ

Lika charmig och trevlig som alltid. Ibland undrar jag hur mina söta vänner står ut..
 
 

BORN THIS WAY BALL

 
3 veckor kvar! ♥
 
 

ONSDAG

 
Är så jäkla irriterad. Inernet på min telfon har helt lagt av och vad jag än gör så vill det inte funka! Får ju abstinens när instagram inte funkar! Det finns ju liksom inte på datan. Crazy! Och vet ni förresten så meningslös en iphone är utan internet? Det fnns inte särskilt mycket man kan göra på den ska jag säga er.
 
Försöker trösta mig med kolla resor. Drömmer mig bort till London (Londin i mitt hjärta, det vet ni!), Paris, Rom och New York. Hur coolt skulle det vara att befinna sig i NY över nyår? Jag sparade som fan i ett halvår för körkortet och nu är det bara att börja spara igen. Jag vill resa!
 
Tumblr_m8e3dalkhz1radxj1o1_500_large
 

OS

Alltså det här med OS. Det är inte riktigt min sak för fem öre men pappa envisas om att ha det på hela tiden så man tvingas ju se en del. Och fast jag inte bryr mig särskilt mycket så kan jag inte låta bli att bli berörd.
Jag blir nervös som satan när det bara är några minuter kvar, jag blir ett nervvrak när jag kollar på gymnastik och ser hur dem hoppar i luften och värst av allt.Jag börjar gråta som ett jävla barn när dem vinner. Att se dem där med sina jävla medaljer och världen största leende och med tårar rinnandes längst ansiktet får mitt kalla, bitchiga hjärta att totalt smälta. Värst av allt är det när det gäller Sverige såklart. Eller Asiater. Dem är liksom små. Fast jävligt många så det är inte konstigt att dem vinner.
 
Och när vi ändå är inne på bölarmoments så skulle ni sett mig på invigningen när dem nämner att detta var ett "great olympics" för det var första gången ALLA länder hade en kvinnlig tävlande med sig. Fick liksom gåshud bara genom att skriva det.
 
Märks det att jag har pms och är extra känslig eller?
 
 
1024.princewilliam.katemiddleton.jc_large
Tumblr_m85d9te3od1qlmoico1_500_large

JOBBKVÄLL

 
Har nog haft den lugnaste kvällen på jobb - nåonsin. Har dragit fötterna efter mig och kört alldeles för många ovägar med arbetsbilen, bara för att få köra liiite mer hehe.
 
Nu ska jag ta och varva ner lite, youtuba lite för pinsamma klipp och dricka mitt favorit te "mors lilla olle".
Puss på er. ♥
 
Bilden har inget att göra med inlägget, Jag ville bara ha den där så det så.

TRUE BLOOD

Måndagar suger. Det kan vi nog alla hålla med om - men, det finns en sak som är rätt jävla bra med de och det är att det finns ett nytt avsnitt av true blood varje måndag. Hur bra?!
599597_486107531418639_1495658773_n_large
Tumblr_m810c7tlmj1qb0bobo1_500_large
Tumblr_m7tog6x18e1rykny1o1_400_large

HÅRPROBLEM

 
Den här evig "vad fan ska jag göra med mitt hår?!".
Usch, blir så trött. Samtidigt som jag vill göra en total makeover så fegar jag alltid ur. Vill färga det i någon helt ny färg. Vill klippa lugg. Men om jag klipper lugg vet jag att jag kommer sätta upp håret hela tiden. What to do? Ska klippa mig om några dagar så vi får se om jag kan bestämma mig tills dess.
 
Tumblr_m893g1vn1v1qj9vp3o1_500_large
Tumblr_m8a52tlw9p1ro1dyeo1_500_large
Tumblr_m83egbvtyc1rojk9ko1_500_large
74872412525559133_wzv8q97u_f_large
 
 
 
 

GO AND FUCK YOURSELF

 
Ibland blir man rätt arg. Inte bara arg utan rasande jävla arg. Så arg att man bara vill slå skiten ur någon, ja, man ska inte slåss och våld är dåligt men ibland kan människor vara så dumma och själviska att dem faktiskt kan förtjäna en riktigt rejäl käftsmäll. Usch och fy. Är så arg att jag skakar och då är det rätt svårt att vända andra kinden till och bara vara tyst. Man ska alltid säga ifrån om någon behandlar någon fel - det är ett måste. Men om det handlar om någon annan, var drar man då gränsen mellan låta personen i fråga ta hand om det själv och ställa sig upp och säga ifrån för man vill visa hur mycket man bryr sig om den personen och visa att man står bakom den? Att skydda sina egna, vad det än gäller. Visa att dem inte är ensamma. Visa att det är okej för dig att vara tyst och att du inte behöver höja rösten men att om du vill, och behöver, så kommer jag alltid vara där för dig och have your back. Alltid, när som helst, hur som helst.
 
 

BAD MEETS EVIL - LIGHTERS

 

BEL AMI

 
Jobbhelg. Så jävla kul att jag hoppar fram för fan. Nej, det finns väl tråkigare saker än jobba helg men det suger ändå. Har laddat ner några filmer som jag tänkt kolla på och sen kommer jag antagligen dricka lite för mycket cola till det. Först ut blir: Bel Ami!
 
 

PANIK

Igår när jag var klar med mitt schema och skulle köra tillbaka till jobb så blev jag lite vilsen. Det kan ha varit värmen. Det kan ha varit att jag var rätt trött. Iallfall. Jag går omkring i ungefär 10 minuter och letar efter bilen och får till slut smått panik eftersom jag nu börja inbilla mig att jag glömt låsa den och den nu är stulen. Hur förklarar man för sin chef att arbetsbilen blivit stulen? Kommer jag få betala? Och till slut. Måste jag nu gå in till kontoret?
Efter ett par djupa andetag och svettdroppar kom jag på att jag är helt jävla dum i huvudet.
Där går jag omkring och nästan gråter för jag inte hittar bilen, arbetsbilen. Tror ni inte att jag har gått och letat efter mina pärons bil i stället..? Dumbass.
Jag började iallfall inte gråta. Och jag behövde inte betala något. Och jag slapp gå hem. Tur det.
 
D6e554f63dfdc0ec737451d7dbd4232b_large

RSS 2.0