VI BOR I SAMMA STAD MEN LEVER I OLIKA VÄRLDAR.


LILLA LADY


Just nu finns det en person som förstår.
Hans namn är Herr. Adams Ray.


UPDATE



Jag är inte död.
Jag är bara en zombie.



-


BÖLARBRUDEN


Jag har spenderat hela kvällen åt att kolla på EMA - galakåt som jag är.
Jag kom även på att jag blivit skitkänslig tydligen (eller så är det bara pms?) men när Shakira tog emot sitt pris så börja jag störtböla. Alltså inte att det kom någon tår utan verkligen brast ut i tårar. Kanske inte så jättekonstigt för dom visade bilder på massa barn i Afrika. Men om jag även berättar att jag börja gråta när MFF tog SM-guld så kanske ni fattar att det är något konstig som pågår?

Nej, nu ska jag lägga mig. Ska upp tidigt imorron. Usch!


MFF


Sitter och väntar på matchen ska börja och är nervös.
Vad fan hände?



SAW



Ikväll lät jag mig övertalas av Fanny. Det kommer nog ta ett tag tills jag låter det hända igen.
Båda ville gå på bio. Båda ville se en skräckis. Fanny ville se Saw och tyvärr vann hon. Dumma äckliga film som man mår illa av. Fast jag va cool och överlevde. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om killen som satt en bit ifrån oss som sprang och spydde och inte kom tillbaka hehe. Pussy...


2 VECKOR TILL LADY GAGA!


Om två veckor ska jag se en av världens bästa artister live. Avudsjuka much? hehe
Can't wait!
Hon får gärna ta med Alexander Skarsgård till sitt paparazzi-nummer så jag kan kidnappa honom sen..


DET DÄR MED TELEFONFÖRSÄLJNING..


Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta yrket faktiskt. Ena samtalet ka vara sjukt kul när man får en chill tanta att prata med men se får man en tråkig gubbe och det är inte lika kul längre.

Såhär kan det typ se ut.

Svartsjuk tant: "Varför vill du prata med min man? Vem är du? Vad vill du honom? Allt du vill säga till honom kan du säga till mig!"

Tant som tror hon är smart: "Är du en telefonförsäljare? jaha! Men du vet du vad? Jag är inte Ulla, jag svara fel, jag heter Ullis, du måste ringt fel - hejdå!"

Gubbe som gillar sport: "Men va faaaan! Du kan ju inte ringa nuuu! Hallå! Jag kollar på håååååckey! Hejdå!"
Här hör man även snusen i munnen...

Gubbe som inte kan skånska: "Ursäkta mig men kan du prata så jag förstår? Jag pratar svenska och den där skånskan är fan inte svenska!"
Detta har nu hänt mig 4 gånger att män klagar på min breeea skånska. Min skånska finns väl för fan knappt? 

Gubbe som är äcklig: "...Så... vad ska du göra ikväll?"
Detta har hänt en gång. Han köpte och jag klickade.


LONDON



Inatt drömde jag att jag var i London igen. Sen vaknade jag och blev besviken för jag va hemma i Malmö. Sjukt deppigt. Jag älskar verkligen London. Jag blev helt kär i de staden när jag va där. Jag kände mig så glad, lycklig och faktiskt hemma när jag va där. Jag älskar allt som har med London att göra, folket, dom små söta pubarna, shoppingen och hela stilen.
Det senaste året har jag bara varit besatt av att kolla resor till London hela tiden, jag är inte ens intresserad av att kolla på andra resmål än till London. Jag är besatt.




TISDAG


Hej gullisar!
Idag är jag ledig från jobb, härligt. Jag gillar att vara ldig på tisdagar, jag gillar tisdagar. Mest för då är det bra tvkväll hehe.
Tänkte sms-terra mamma lite för jag vill sticka till Burlöv eller nova lund när hon slutar. Jag fick massa presentkort när jag fyllde år som jag vill spedera.


RSS 2.0