SMÄRTA



FY FAN VILLKEN SMÄRTA!
Mina fötter blöder. Jag har så himla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Idag har jag jobbat i lite över 13 timmar. Och det sjuka är att jag skulle fortsatt jobba om det gick. (Om jag fick sitta ner iallall).

Nu ska jag lägga mig faktiskt. Klockan ringer kvart i 5 imorron igen!
Ni har ingen aning om hur tacksam jag är att det inte är 40 grader ute längre, vill inte ens veta hur död jag skulle varit då.



MONEY MONEY MONEY





Jag lyckades muta mamma med fotmassage. Yeah på mig!
Jag planerade att gå och lägga mig men min faster kom förbi så nu måste jag vara social eftersom jag inte träffar henne så ofta för hon svek fina Malmö för bergiga (ja, det är ett ord) Uddevalla.

Imorron ska jag jobba från typ halv 7på morronen till 7 på kvällen. Men det gör absolut inget, jag tänker jobba så mycket som jag bara kan. Sova kan jag göra sen. Just nu tänker jag bara på pengar hehe


WORKIN'



Jag har redan varit uppe i 12 timmar. Vet ni hur jobbigt det är för mig som brukar stiga upp runt klockan ett? Men vad gör man inte för pengar?
Är så jävla död nu så jag ska faktiskt göra lite mat och duscha sen ta med hem till Pirosarna igen där jag ska sova. Adam är ju så himla rolig och inte orkar hämta mig. Och det går inte att muta han heller.

Annars ska jag nog muta mamma. Nån måste jag muta annars måste jag stiga upp klockan 4 och det går faktiskt inte.


Jag och min vän och arbetskollega LinniPinni (höhö) i London!


Mobilblogg - okej, jag hatar detta. Av nån jävla anledning går det bara att skriva rubriken på inlägget men ingen jävla text. Fattar nada.

Okej, nu tror jag att jag gör rätt så here we go. Är påväg hem till Linni nu där jag ska sova så Adam slipper köra världens omväg imorgon när han ska hämta oss. Adam har varit supersnäll och fixat jobb till oss! Detta ska bli jävligt intressant... Haha

HEJ, HEJDÅ


Hej. Jag är hemma. Nu ska jag sticka igen.

Snabba puckar här.
Ska sova hos Linni så Adam kan hämta oss imorron så vi slipper stiga upp så tidigt innan jobb. Jag ni läste rätt.
Ska försöka blogga på bussen!


RÖVHÅL



Men jävla rövhål då!
Jag vaknar upp för kolla igenom några saker som Manpower skickat till min mail. Jag ska dit senare idag för ett möte, iallfall, då ser jag att hela mina inkorg är tom och att det har skickats iväg massvis med spam från min mail. Min mail har alltså blivit hackad.

Skit kul. Vad fan gör jag nu? Allt är ju kopplat till min mail? Facebook, bloggen, alla konto överallt och alla kontakt upgifter. Jävla fittrövhål! Bra början på min morron alltså. Faaaaaaan. Hur fan gör jag?! Eller vad fan gör jag nu?!


FUN



Ikväll kom jag och Lina, typ, på vilket yrke jag ska jobba inom. Det va ändå rätt så självklart.
Jag ska bli komiker.

Ändå rätt så klockrent. Sen sluta Lina tänka och jag tog tillfället och facerapa henne.


HELGEN



Upptäckte precis att jag inte bloggat på hela helgen. Stackars er alltså.
Det har iallfall varit en trevlig helg.

Jag har hunit vara ute med tjejerna. Lekt och skvallrat med Lina och igår var det utebio igen. Ännu en gång va det en konstig film, denna va värre faktiskt. Efteråt stack vi hem till Markus och spelade kort med konstiga regler, till slut spårade det ur och förloraren med häftad med en häftapparat. Tur att jag aldrig förlorade.

Jag borde äta frukost nu känner jag. Lina hämtar mig om en och en halv timme sen ska vi laga thaimat och äta ben and jerry och skvallra alldeles för mycket igen.

pussar!


ANOTHER DAY IN PARADISE...



Godmorron!

Jag håller på att dö! Jag har världens jobbigaste och ofräshaste hosta. Kan inte ens sova vilket förklarar varför jag är uppe typ fyra timmar tidigare än vanligt. Men det är bäst så, jag måste sluta sova bort dagarna och vara uppe hela nätterna.

Nu är planen att jag ska städa en jävla massa. Mamma och jag har gjort en deal, jag städar och mamma ger mig en liten summa pengar. Så det är bara fram med dammsugaren och fönsterputsen! woho... haha




KINKEY GRANNY



Hej gullisar!

Kom precis hem från mormor i Anderslöv. Har som sagt hjälpt henne med sin Iphone.
Hon tvinga mig att lägga in "Kamasutra"-appen. Sen försökte hon tvinga mig att lägga in "sex strippen" men då sa jag nej. Så kul ska vi (eller hon och sin man) inte få ha!
Man måste sätta gränser. Jag menar, om hon skadar sin höft när hon gör något kinkey är det jag som får ta hand om henne. Det har jag inte tid med. Loooooove you hehe ♥


FEEL



Jag mår lite bättre nu, jag har typ sovit hela kvällen och drogat tabletter så nu är jag pigg.
Men inte tillräckligt pigg för att laga mat så jag tvinga pappa att laga mat till mig. Fördelen med att ens föräldrar har semester, dom kan inte säga saker som "det är försent" eller "jag måste sova".

Måste dock snart gå och lägga mig igen. Ska upp tidigt imorron för jag ska nämligen till mormor. Jag ska hjälpa hennes med sin Iphone. Jag måste ha världens coolaste mormor. Vems mormor har en iphone liksom?

God natt♥


Min kära mor och mormor


PORR



Pappa, mamma och jag har precis kollat klart på en film och mamma slår över.
Såklart kommer hon på en TV1000 kanal där det är porr på. Mamma slår över rätt så snabbt.
Nästa kanal är det också porr på. Stämningen börjar bli lite pinsam nu...
Nästa kanal, mer porr. Mamma får nu panik och skriker ut:
"Men va fan är detta?! Det finns ju för fan bara porr!"

Vem om inte Booi kommer då nerspringande från trappan?


..



Usch, mitt huvud exploderar snart. Äcklig huvudvärk.
Och min hals är helt cp. Hoppas det går över snart och att jag inte blir sjuk.
Det är verkligen tortyr att må dåligt när det är så fint väder ute. Kommer antagligen bli dåligt väder så fort jag mår bättre.
Ska bädda ner mig igen och kolla på 'how i met your mother'.

pusspuss


BAD



Det är inte okej att må dåligt när det är sommar och fint väder ute.
Dricker te och har 'sex and the city'-marathon.
Blä.


FANTA OCH ROSE



Kära, snälla, söta Gud, om du nu finns så kan du väl vara så himla snäll och ta ut den här låten ur mitt huvud?
Och som tack så lovar jag att... inte dricka igen! Iallfall tills helgen. Bra deal tycker jag.



Jag älskar denna kvinnan!


BIO I PARKEN



Det blir bio med tjejerna ändå.
Hoppas vädret håller i sig och att filmen är bra fast det gör inte så mycket ändå. Man har alltid trevligt med bebisarna ändå (ja, jag får kalla dom bebisar för jag är äldst hehe)


Linni, jag och Michaela i London!


FIX ME



Hejsan gullisar!
Jag har varit runt i hela stan idag med päronen för hitta massa olika saker. Lite småtråkigt men det är sånt man gör i brist på bättre saker.
Efteråt tvingade jag dom att lämna mig i stan så jag kunde åka ut till Västra hamnen och fika med Adam och Peppe.
Sen bajsa en fågel på Peppe. Tyckte det va värt att berätta haha.

Senare ikväll så ska jag nog följa med Michaela och Co. på utebio i Folkets Park, har aldrig varit där och tänkte att det kunde vara lite mysigt, hoppas det inte börjar regna bara.


I NEED YOU



Jag är verkligen helt död idag. Har legat och kollat på massa filmer hela dagen och inte gjort ett skit mer än kollat fejan och skypat med flickvännen. Och eftersom vädret inte är på topp så gör det inte så mycket.

By the way! Igår när jag gick omkring barfota på bo01 så trampa jag på en sten och det gjorde jätteont i min fot.
Det gjorde fortfarande jätteont innan idag och jag tyckte att det borde ha gått över så jag undersökte mitt lilla rivsår som jag trodde jag fått och vet ni vad jag hittar?
En glasskärva i foten! Aj!
Kul att jag gått omkring med en glasbit i foten hela dagen. Bra Malin.

Nu ska jag titta på ännu en film höhö.

I brist på bilder får ni ett helt vanligt sms från Mr. Mårtensson.


LIPS




Jag har bränt mina läppar. Igen.
Dom är väldigt stora och röda för tillfället. Funderar på ta massa egofoto nu för då slipper jag ju puta för läpparna är redan stora.
Man måste ju se saker och ting från den ljusa sidan. Typ.


CRAVINGS


Okej people.
Förstår ni lyckan när man upptäcker att dom säljer ut 'Ben and Jerry' för 33 kr på Hemmakväll i den här värmen.
Om ni inte gör det så är ni riktigt dumma.
Ville bara säga det.



SUMMERNIGHT

 Hejsan gullisar!

Är hemma efter spenderat kvällen på bo01 med mina homies. Blev även ett kvällsdopp, iallfall för Adam, Sara och mig, dom andra fega ur höhö. Jag har typ blivit besatt av att bada, det måste vara värmen.
Det fanns två sjuka brudar på bryggan! Dom va hela näck och dansa omkring och tog på varandra. Gissar starkt på att dom va höga eftersom dom fortsatte att säga "Det känns som vi är i rymden här ute".
Kändes som man va med i en dålig strippshow.

Sen va det en över creepykille på bussen. Fick låtsas att jag va Sophia från Polen och tvinga mamma att hämta mig. Dumma vitlöksbuss.

Nu ska jag sova, är helt slut. Fast först måste jag smöja in mig med mer aftersun. Kräftan är back liksom.


EN DAG PÅ STRANDEN



Tjenaaaaaa!
Är hemma från stranden nu, en aning rödare och sandigare än vanligt men men.

By the way, pinsam sak hände!
Jag hade min solhatt på mig. (Nej, det va inte de enda pinsamma) och den flög iväg, skitsamma tänkte jag först, det kommer väl en snygg kille snart och lämnar den sen blir vi sjukt förälskade (sånt  händer alltid i filmer så varför kan det inte hända mig liksom?)
Men ingen snygging kom och så de sluta med att jag fick springa omkring som fan (by the way, vi dödliga människor ser inte ut som baywatch-personer när vi springer på stranden, det är otroligt osexigt och jobbigt faktiskt.)
Och det slutade iallfall att den flög iväg jättelångt och min pappas kompis dotter som är fem fick tag på den men inte jag. Och ännu en sak att nämna: folk gillar inte när man springer förbi dom och skvätter sand.

Med andra ord, jag har haft en väldigt ansträngande dag på stranden.


NO SLEEP



Mina föräldrar har semester nu. Det är ju kul. Speciellt om man blir väckt klockan 10 av deras vidriga bra humör och en hög pipig röst som säger "Nu ska vi till stranden! Rise and shine!"

Inte okej, alla vet hur mycket jag älskar att sova halva dagarna.

Ska sova på stranden. Sooo Malin style haha
over and ouuuuuut.


SUMMERLOVIN



Jag har spenderat eftermiddagen med mamma som är pepp som fan över att det är hennes sista dag på jobbet imorron innan sin semester.
"Imorronkväll ska jag ha en stor stark! Och en grogg! Och en drink! och kanske en shot också?"

Ja, hon är jävligt pepp på att börja sitt alkisliv i en månad.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten så den hinner bli klar innan jag sticker ner till Falsterbo. Jag fick min vilja igenom och vi ska bada en massa!


ONSDAG



Just nu är min fråga bara: VAD FAN GÖR JAG UPPE INNAN KLOCKAN ETT?!

Ja, eftersom jag är vuxen nu måste jag ta ansvar och bla bla bla.
vilket innebär att jag måste ta bussen upp till stan snart för ett möte. Kuuuuul. (Stort jävla bläää)

Ska hem och sova lite sen, eller bada. Vad är skönast?
Annars ska jag tvinga tjejerna att vi ska ta kvällsdopp ikväll hehe.


pussar!


TAR TAG I MITT LIV.. TYP.


DISSAD



Anden dissa mig riktigt hårt. Fy fan.
Dags att sluta nu.. På riktigt denna gången. Dum ande!


Leker med anden



Okej, jag får spel på den jävla Anden!

Jag gissade på kungen, det är ändå rätt svårt tycker man. Det är ju ändå en amerikans sida. Men nejdå, de visste han.
Sen tog jag en karaktär från "How I met your mother" - hur fan kunde han veta de?!
Jävla ande, jag ska slå honom!


Update:

Haaaaaaaaaaa!
Sucker Ande!
Jag klara det!
Jag tänkte på Victoria Silvstedt och han trodde de va Jessica Simpson! In his face motherfucker!

Ja, jag tycker om att vinna...

Update:

Fan också! Tydligen kan man ge Anden en till chans på samma karaktär och då gissa han rätt. Fitta!

Okej, nu fick han rätt på Carolina Gynning också.. jag ger upp.


SCARY



Hittade en sida som jag tyckte va rätt rolig (nästan bättre än bubbleshooter!).
Sidan går ut på att man tänker på en person, typ kändis osv. Sen finns där en ande som ställer olika frågor som man svarar "yes", "no" osv på och det läskiga är att han har typ hela tiden rätt om vilken person man tänker på

Sidan heter: http://en.akinator.com/

Helt sjukt.
Först tänkte jag på Blondinbella. Då har den jävla Anden rätt. Tur tänker jag så jag provar igen.
Andra gången tänker jag på Angelina Jolie. Han har rätt igen. Hur fan gör han och provar igen. Tre utav tre liksom.
Tredje gången tänkte jag på Justin Bieber. Och då har den jävlen rätt igen. Nu ska jag prova en fjärde gång med något riktigt svårt. Nån gång måste ju den jävlen ha fel!


BLIXTAR OCH DUNDER


Malin och jag stack ut till bo01 fast när vi kom dit hade det hunnit bli ett mindre oväder så istället för att bada som många andra idioter satt vi, precis som miljoner andra som tydligen aldrig sett åska förr, och kolla på det mer eller mindre coola vädret.
Jag blev iallfall väldigt nöjd med mig själv när jag lyckades fånga en blixt på min kassa iphonekamera, är man bääzt eller?


-



It feels like a piece of me is missing.
Or not really a piece, more like half of me is missing and all I want is to get my other half back.


WATCHING THE STARS



Jag smääääääääälter. Man kan inte ens ha kläder på sig, sjukt!

Idag har jag lunchat och gått om kring med mamma och mormor i stan. Jävligt korkat gjort måste jag säga. Va nära att svimma av värmeslag.
Ska försöka övertala mamma att vi ska åka ner till stranden efter middagen. Annars kommer jag fylla badkaret med is och lägga mig där.

Mamma och mormor tycker dock inte att jag ska klaga så mycket på att det är varmt. Tydligen är det värre för mamma för hon är i klimateriet. Haha
Nu kommer mamma bli arg för jag skrev det...

pussar!♥


50 SAKER JAG GILLAR

1.     Lukten av aftersun
2.     Cola i glasflaska
3.     Vakna upp och se att man fått ett gulligt sms under tiden man sovit
4.     En klar stjärnhimmel
5.     När man ser en person längre fram på bussen som reser sig så en äldre person får sitta
6.     Att dra handen längs nyrakade ben
7.     Att höra en ny, bra låt för första gången
8.     Att titta på någon som man älskar när dom sover
9.     När någon kliar mig på ryggen
10.   Nytvättat hår
11.   När personen man gillar lite extra tittar en i ögonen och ler
12.   När baristan på espresso house gör en perfekt islatte med vanlijsmak
13.   Långa samtal på MSN
14.   När alla spontant börjar sjunga med i en låt
15.   Att upptäcka att man blivit brun och inte röd
16.   När någon kommer upp bakifrån och kramar om en
17.   Sitta och fika i flera timmar utan märka av tiden
18.   Lyckan och minnena man känner när man tar på sig studentmössan
19.   Fyllefoto på goda vänner
20.   Den bh:n man har som man får skitnsygga bröst i
21.   När man kollar på skräckfilm med en vän och blir så rädda att man måste dela säng på natten
22.   När jag klarar bubbleshooter i iphonen
23.   Känslan av stolthet när en vän gör något som dom kämpat för
24.   Att känna mig kreativ
25.   När mamma kommer hem med ett leende på läpparna och en ben and jerry i handen och säger att man har
gjort något bra och förtjänar det
26.   När en kille går förbi med en riktigt snygg rumpa och reflexen blir direkt ”DAMN!”
27.   Att komma på en ny historia och få skriva ner den
28.   Känslan av hur otroligt cool man känner sig när man går i stan med en take away latte i handen, solgalsögon
och vinden i håret
29.   Fyllesamtal med personer man inte känner på donkan mitt i natten
30.   Att öppna en champangeflaska
31.   Pressa sand mellan tårna
32.   Lukten av sommarregn
33.   När killan man kollar in ler tillbaka
34.   Att vakna upp och titta ut och se att det är fint väder
35.   Spontana utflykter
36.   Att kramas
37.   Åka bil med personer man gillar
38.   Ica-reklamerna
39.   Ljudet av en katt som spinner
40.   Roliga/pinsamma blogginlägg skrivna av vänner som man har varit med och upplevt
41.   Att hitta en bok som är så bra att man streckläser den
42.   Solblekt hår
43.   Klockrena grupper på facebook
44.   Att sova så länge jag vill
45.   Att sitta i baren på ett utestället och höra en bra låt och springa ut på dansgolvet
46.   Galna bussresor från förfesten till var man nu ska
47.   Släktkalas
48.   Höra hur snön ”kramas” under fötterna på vintern
49.   En nybäddad säng
50.   När man loggar in på facebook och ser att man har en massa nya händelser


Två Malinar, en hjärna


STRANDEN




Okej, just nu är det 42 grader ute. När fan flyttade jag till Afrika?!
Idag dog jag av värmeslag så jag följde med päronen till standen, tog även med mig Malin för vem skulle annars spruta massa skit i mitt huvud liksom? Visste ni att Malin är skiträdd för tång? Well, det är hon i allfall. Tång ger henne lika mycket ångest som bryggan ger mig ångest.

Ska ta en kalldusch nu och bli av med all sand. Sen ska jag fixa mig, hur fan det nu ska gå man svettas ju bara av att gå på toa.


My drinking is killing me



Sitter på balkongen. Har druckit några drinkar och cidrar. Skulle ju blivit uttorkad annars. Vad ska man göra? Man vill ju inte bli uttorkad och sånt. Alla säger ju att man måste dricka mycket när det är varmt ute och inte mig emot, det vet ni!

Iallfall. Kände att jag tog tag lite i mitt liv idag och bestämmde mig för göra det jävligt bekvämt på balkongen och bara skriva och skriva. Fick världens idé innan. Oooooh, mina fingrar brinner!


Såhär cool är jag när jag känner mig kreativ. Bra musik och alkohol makes the best stories.


Vet inte om det är alkoholen eller mammas brist på coolhet men hon ville ha min hatt.


Goes blondie again..



Ser ni hur ljust mitt hår är?!
Det har blekts som fan. Jag färga ändå håret mörkt för tre veckor sen.
Men jag har absolut inget emot det. Jag gillar ljust hår.

Ps. Cp-läpparna får ni på köpet. Man kan inte alltid puta på ett bra sätt liksom. Vilket problem.


Mogna brudar liksom


FUCK THIS



Jag skrev precis ett väldigt långt och deppig blogginlägg men radera det igen.
Jag borde skaffa mig en jävla dagbok eller något där jag kan skriva av mig istället.

Jag har inte bloggat på ett tag. Enda anledningen är egentligen för att jag inte har haft något att blogga om. Och om jag nu skulle bloggat skulle de bara vara om hur mycket jag hatar allt just nu. Och det är inte särskilt kul att läsa så därför låter jag er slippa.


THERE ARE VOICES THAT WANT TO BE HEARD


RSS 2.0