BORN THIS WAY VIDEON

Helt fucked up. Helt amazing. Helt Lady Gaga.


OSCARS




Jag är rätt trött just nu. Malin och jag var nämligen uppe hela natten för att kolla på Oscarsgalan. Blev sjukt besviken dock, det måste varit den tråkigasten galan ever.
Rätt irriterande när man varit uppe hela natten för se något skit när man kunde sovit istället.

Fast jag kan inte vara sur ändå. För vet ni vad? Klockan 17:00 svensk tid så släpps en viss musikvideo, kan ni gissa vilken? Hehe
Har väldigt höga förväntningar!


ONE DAY


"Jag var bara ännu en tonårstjej med stora drömmar. Drömmar som ingen visste om. Enda sedan jag var lite hade jag haft stora drömmar. Drömmar som jag delat med mig av men som aldrig hade slagit in så när jag växte upp såg jag till att aldrig dela med mig av mina drömmar. Om jag sa något högt, om jag stängde av mitt huvud och istället lät mitt hjärta stå för talan så skulle det aldrig ske. Jag låste in min önskningar i ett litet rum där ingen aldrig fick komma in, inte utan att gå igenom en massa prövningar iallfall. Jag var tvungen att veta att jag kunde lita på den här personen till 100 procent, den osäkra lilla flickan inom mig var tvungen att veta att den  personen älskade mitt tillräckligt mycket så han inte skulle skratta åt mig eller säga "det där är väldigt stora drömmar, chansen att dem kommer slå in är näst intill minimal." Detta resulterad i att jag växte upp i rädsla. Jag har många vänner som älskar mig och som jag älskar tillbaka men ingen av dem känner mig på riktigt. Ingen vet vad jag brinner för, ingen vet vad jag vill ha ut av liven. Ingen. Istället tror dem att jag är ännu en tjej. Men det är jag inte jag är speicell, jag har det där lilla extra. Fast så får man egentligen inte säga om sig själv så jag håller käften. Jag låter andra tro att jag är mindre än vad jag är, jag lever i en värld där jag får spela en roll. I bland finns där stunder när jag säger något eller gör något, när den riktiga jag kommer fram och då blir mina kära små vänner chockade. För sådan är jag inte, jag är inte en person som bryr mig mer om andra än vad någon annan gör. Jag är inte någon som skulle kunna påverka världen. Jag är ingen som man kommer minnas 50 år efter min död. Jag är bara ännu en tjej. Tror dem. Ge mig lite tid bara. Låt mig växa, låt mig komma ut från mitt skal och träna upp min röst för en dag så är det den rösten ni kommer lyssna på. Ni kommer bli chockade, inspirerade och stolta. Ni kommer aldrig förstå min smärta men ni kommer förstå mig. Det är huvudsaken. Mina drömmar kommer bli verklighet."



NOT AFRAID

"-I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin' you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right."

-Eminem


TITANIC


Herregud.
Jag såg Titanic igen efter att inte ha sett den på hur många år som helst. Jag blev kär.
Ni vet när man ser en film som barn och ser den när man blivit äldre och filmen är inte alls som man minns och det finns sjukt mycket man egentligen missat? Så känns det. Shit vad den filmen är bra, bölade som fan. Och alla grymma citat. Måste se den igen bara för att.


Jag är crazy



Jag gjorde precis något G-A-L-E-T.
Har en jävla massa ångest nu. En massa panik. Men det är inte ens säkert om det går hela vägen men detta va iallfall ett steg påvägen. Ett steg i rätt riktning mot en av mina drömmar. GALET.
Vill jag? Ja, som fan!
Vågar jag? Det vet jag inte..

Men inget är säkert, huvudsaken är att jag gjorde det. Jag hoppade.


TRADERA



Jag håller på att dö av trötthet men vägrar att lägga mig. Jag hitta nämligen en supersöt sak på tradera som jag måååste ha. Och auktionen går inte ut förrän 01:03 vilket innebär att jag måste hålla mig vaken så jag kan vinna.

Tradera är jävligt beroendeframkallande. Måste vinna. Måste vinna...
My precious.. hehe


60 minutes


3 månader, över 15 timmars matrial nerklippt till 13 minuter.
13 minuter av the lady herself.
Japp, jag är inne i min nörd-zone. Can't help it.



Plus 5 minuter overtime. Behöver jag ens säga att jag satt och böla?



http://www.cbsnews.com/8301-504803_162-20031573-10391709.html?tag=contentBody;listingLeadStories

BORN THIS WAY



Ni kan inte ha missat att 'born this way' har kommit ut. Bara efter några timmar så låg låten som nummer ett i över 21 länder! Så jävla sjukt.
Måste säga att låten är jävligt olik Gagas musik men jävligt lik hennes personlighet och allt hon står för. Love it.
Och imorron sänds hennes 60 minutes intervju, yey! Och imorron natt uppträder hon med låten för första gången på the grammis!

Japp, jag är väldigt nördig.


Och såklart så har dem tagit bort alla "bädda in" på alla videosar. (Video i plural?)

Tumblr_lggmljofas1qzmphwo1_r1_500_large


love is not the only thing that can break a girls heart.


En ny roman har påbörjats. Den här gången är det inte en kärlekshistoria. Den här gången är det bara en jävla historia om ännu en tjej som inte känner att hon har något att riskera och ger sig in i en mörk värld.



"I varje människas liv ställs man framför olika val. Olika vägar som man måste gå, helt utan karta och helt utan möjlighet att kunda vända tillbaka.
Oftast är dem här valen rätt oviktiga i helheten men för stunden spelar dem väldigt stor roll. Sen har vi dem andra valen, dem riktigt stora valen som kommer påverka oss mer än vad vi förstår och vad vi då väljer kommer vi minnas i resten av våra liv. Dem här valen kommer ändra allt. Några av oss har tur att gå rätt väg, vissa väljer helt rätt och har ingen aning om hur fel det kunnat bli om man hade tagit en annan väg vid den där korsningen.
Tvyärr var inte jag en av dem. Jag tog inte rätt väg. Jag gjorde inte rätt val. Istället för att stanna vid den där korsningen och fundera över mina val så forsatte jag springa. Jag sprang och sprang och till slut ramlade jag och hela världen kommer i 100 000 km/h mot min kropp. Krocken tog nästan livet av mig.

Det var bara tre månader sen jag gjorde fel val. För tre månader sen bestämde jag mig för att sluta göra allt som förväntades av mig och riskera allt för att få känna något igen.
Om man redan är död på insidan, vad har man då att förlora?"


RSS 2.0