ETT SKRATT ELLER TVÅ


ED SHEERAN




ADAM


Adam sa att jag inte bloggat på ett tag. Jag svarade med att jag inte hade något att blogga om.
Han sa att jag skulle skriva att han fortfarande är bäst.

Så.
Adam är fortfarande bäst.



BD PART TWO - SNEAK PEAK


Första sneak peaken på breaking dawn. Woho!


SKÅNINGEN


Jane står i duschen och jag sitter och läser bloggar under tiden.
Såfort jag spenderar tid med min faster och hennes man så blir jag antagligen en av två personer. Den ena plockar upp deras dialekt och går runt och säger "äru gooo?" och den andra blir skåningen delux. Och det är precis vad jag håller på med just nu haha.
Timbuktu på högsta volym. Försöker hjärntvätta Joakim och få honom att prata skånska.
Jag säger rälig istället för äcklig.
Jag säger hutta istället för att kasta.
Jag säger slask i stället för papperskorg.
Ni förstår. Anders, hennes man, tittar konstigt på mig och Joakim upprepar allt jag säger. Jag är ond.

Det enda jag inte riktigt lyckas med är att få hit lite mjölk från skånemejeriet... Nästa gång!


TRUE STORY #13


MILJÖBYTE





SMURFARNA


Befinner mig i Uddevalla nu. Här är det soligt och fint. Och en massa berg överallt.
Jane står vid spisen och lagar sin specialare och Joakim skiker på att jag ska komma och kolla på film med honom. Men jag vill inte kolla på han tecknad Smurfarna utan på den riktiga med Neil Patrick Harris. Jag utpressar en femåring. Bra Malin.

Men nu kallade han och sa att hans film var slut så nu är det dag för den riktiga hehe

Smurfarna Poster


MOT UDDEVALLA


Jag är på rymmen för tillfället hehe.
Nej, men jag sitter på en buss upp mot Uddevalla för att hälsa på faster och hennes familj. En fem timmar lång bussresa, inte det roligaste men det går inga tåg direkt till Uddevalla. Fast jag har ju mina serier och det finns internet och allt på bussen så det är rätt mysigt måste jag säga. Bara den där jävla solen slutar skina och bländar mig och skärmen. ¨Får ju inte se de romantiska scenerna i serierna, bara massa smack och kyssljud. Känner mig lite som ett pervo som sitter och tjuvlyssnar på någon...


Bländad tjej.


HEHE

Ni som fattar, ni fattar. Haha


TRUE STORY #12


PICS FROM LAST NIGHT

 


MAKE UP

Igår var en fylla som heter duga. Det blev en riktigt bra kväll där vi drack och dansade. Christian och jag var dessutom kusiner från England och snackade engelska hela kvällen. Det är något med mig och att inte vara mig själv när jag är full. Igår var jag Sophia. Dessutom så frågade taxichauffören om jag inte skulle följa med honom hem. Så den där Sophia är ett riktigt charmtroll.


CROSS YOUR FINGERS


Jag gjorde precis något väldigt spännande, det ni!


cool artonåring.
Kan inte låta bli att sakna det blonda håret lite..


FRIDAY NIGHT



Igår spenderade jag kvällen med min gullisar. Mina finfina vänner. Vi åt mat. Drack drinkar. Adam bitcha sig. Ida spanade lammkött och Fanny drack vin. Och jag var skitrolig. Som vanligt.


SERIEDAG


Har en ledig dag och eftersom det är kallt och snö ute så tänker jag inte gå ut! Idag ska jag bara ligga inne med myskläder och dricka kaffe. Så det så. Och eftersom två av mina fina serier är på break så tänkte jag passa på att börja kolla på 90210 igen. Jag och mina serier. Det är ett under att det får plats så mycket skit i mitt huvud. Det är kanske därför mitt hår är så stort..


KONY 2012


STARBUCKS

Ikväll invigde jag och herr Mårtensson nya starbucks som äntligen kommit till Sverige, det var fan på tiden! Lite dyrare än vad man är van vid men värt det. Större storlekar och ännu fler alternativt. Oj, vad där kommer spenderas pengar!


THAT'S RIGHT


MAKEUPSTUDION


Igår var jag på makeupstudion och var modell. Först var det en kvällsmakeup som jag var dum nog att inte ta foto på och sen blev det en crazysminkning. Känns så lyxligt att bara sitta där och bli snygg! Och om några veckor är Fanny klar med sin utbildning och då kommer hon aldrig bli av med mig hehe. Kommer fan behöva betala henne för alla sminkningar..


Crazysminkning som jag var tvungn att ta bort innan jag åkte hem. Har en känsla av att jag skulle fått rätt mycket uppmärksamhet på bussen annars.


SÅDAN MOR, SÅDAN DOTTER



Samma outfit. Så jävla fashion. Vi kan ju säga att folk tittade en del på jobb haha


KISS



IDAG


Har varit på Ikea och vuxenshoppat med mor min. Blev en massa glas, skålar och kuddar. Och massa skit som man bara måste ha. Nu fattas bara en lägenhet men det är fan inte så lätt att hitta i Malmö. Få fan flytta till Arlöv om man vill ha en lägenhet.

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sen väntar kvällspasset på mig. Men det är kul människor som jobbar ikväll så det kommer gå undan!


Sur tjej?


HEJSAN FUCKERS.


Hejhej. Mitt internet har inte funkat på ett tag och det är fan inte kul att blogga på mobilen. Tydligen hade mitt nya antivirums-program blockat internetkopplingen. Wierd. Men nu funkar äntligen allt igen! Woho.



RSS 2.0