HOPE


DÖÖÖÖÖ BARA


Har haft en sjukt dålig dag. Började med att jag försov mig och fick stressa för att komma i tid. Väl på jobb kom jag på att min väska är hemma men det gjorde inte så mycket tänkte jag eftersom jag hade mitt bankkonto med mig. Jaja, där fick jag.

Kommer på att jag är i desperat need av något som jag har i min väska. Ni kan ju gissa vad. Tvingar min kollega att köra mig till konsum mitt i allt. Springer in, springer mot tjejavdelningen och mot kassan. När jag väl är där så är det en snygg kille i kassan och jag såg för jävligt ut (faaan.)
Killen: "Så, var det allt?"
Je, Herr snygga man, det är allt. Nu ska jag ta mina tamponger och gå och du kan sluta vara snygg.
När jag väl ska betal upptäcker jag att jag inte alls har mitt kort med mig. Snygga Killen fortsätter stirra och jag får panik. Tittar mig omkring och det står bara två andra gubbar och tycker antagligen att jag borde gömma mina ladysaker för sånt visar man ju inte upp.. Ska tilllägga att jag var nära att öppna den där jävla förpackningen och börja kasta innehållet på dem. Som tur är kommer det in en kollega i samma stund som kan betala mitt lilla inköp.
"Du såg ut att behöva lite hjälp.. Och som du va i stort behov av dem där sakerna haha"

Kuuuuuuuuul

Sen kan vi ju tillägga att jag börja kräka och skit och blev hemskickad från jobb två timmar senare.

Så. Det var nog allt. Ska gå och vara bitter någonannanstans nu.


MOBILBLOGGA

Upptäckte precis att blogg.se har en egen app så nu finns det ingen ursäkt för dåligt bloggande. Får se hur länge det håller den här gången haha


SOMEONE LIKE YOU


Antagligen en av de finaste låtarna jag någonsin hört. Mitt hjärta vill gå itu lite varje gång.


TATTOTIME


Har bokat tid för ny tattoo idag. Woho.
Denna gången blir det en text. En supercool text. Min första text. En text som jag tror på lika starkt som en präst tro på Gud.


WE WERE JUST BF, NOT BFF.


NO SLEEP


Det var tydligen dags för migg att blogga igen. Gillar att det alltid finns folk som säger till när det har gått för många dagar utan inlägg. Men här har ni. Hur kul det nu kan vara.

Har jobbat som en motherfucker. Okej, inte riktig men jag har jobbat kväll i två veckor och inte haft mer än en dag ledigt i taget vilket är sjutk jobbigt men det är över snart. Är nämligen ledig både lördag och söndag. Det va ett tag sen det hände. Fast dem försökt få mig att jobba men jag vägrade hehe. Don't stå i mellan mig och min sömn. Speciellt inte när jag sett fram emot den i flera dagar.


GODNATT

hiky.jpg


OB HIT OCH OB DIT


Hejsan Svejsan!
Är hemma från jobb nu, blev lite övertid idag men det är okej. (Natt-OB in my heart liksom.)

Nu ska jag varva ner lite med vam choklad och dagens Idol! Mysigt som fan. Är dessutom ledig imorgon så jag kan unna mig lite sovmorgon också, och alla vet ju hur mycket jag gillar att sova. Sömn är fan tillochmed bättre än natt-ob hehe.


ARMEN


Blir tossig! Min arm, samma arm som jag bröt för två månader sen, gör cpont. Vet inte om jag har råkat ligga på den inatt eller något men den gör ont och jag kan inte sträcka ut den utan det för skitont. Orkar inte. Ska till jobb om en timme liksom. Får se hur det går, i värsta fall får jag  ta en runda till sjukhuset efter jobb och kolla om det har hänt något knepigt i armen. Blir helt nojig, tänk så läker den fel? Har ju inte haft några probem alls sen jag tog av gipset för en månad sen så varför ska det komma nu? Weird.


GOD MORGON


Typ.
Är så sjukt trött fast jag har sovit jättelänge. Ska kolla på how I met your mother som hade premiär inatt sen till jobb. Jobbar 14.30-23 idag.

Kul inlägg. Sa ju att det inte finns något roligt att skriva om när jag jobbar.


BRA LÅT


COOLT


Den här veckan har jag sett både Maria Montazami och Amir a.k.a Gaybloggen på Malmös gator. Rätt coolt tycker jag.


-


BRA SAKER:


- Att det är sol ute men inte för varmt.
- Att det finns en vitchokladcheescake i kylen. Långt ord detdära.
- Att "Svart, vitt och allt därmellan" finns som liveversion på spotify.
- Att jag osminkad och kan klia hur mycket jag vill i ögonen utan att se ut som en tvättbjörn. Sjukt härlig känsla juu.


Hej Fanny!


Fanny sa till mig att blogga så jag frå väl göra det.
Hej Fanny!


TATTOO


Jag håller på att spricka av tattueringssug! Har en som jag vill ha men är inte helt hundra på var jag ska sätta den. Sjukt jobbigt. Men jag vill! Har två ställen som det står mellan..




9/11 ANNIVERSARY: BEYONCE - I WAS HERE


EN MÅNAD

228855_10150274693746586_111004111585_7995160_421438_n_large


10 år.


Det finns inget jag kan säga som inte redan har blivit sagt.
Det finns inga ord som beskriver den smärtan, sorgen och ilskan som deras anhöriga känner. Det finns inget som gör det bättre och inget som kan göra det ogjort. Det var inte bara ett slag mot Usa. Det var ett slag mot hela världen och dess befolkning. Det var ett stort nedslag för oss alla och vår rätt att känna oss fria och trygga.


Tumblr_lrd05dr0ve1qb7aepo1_500_large

Tumblr_lrcy7uhlpq1qhup4ao1_500_large

51278006-large-watermark-comp_232914_large



SEXPARTY


Igår var det sexparty hos Emma i Falsterbo. Vilket var väldigt trevlig. Och lite ovanligt. Kvällen var fylld med alla sorters oljor, leksaken, en kortlek med nakna män a la 90-tal och obekväma kläder. Och bröst.
Kvällen slutade på Wonk med snygga och halvnakna bartenders.


1. Lotta avslöjar vad hon gillar. 2. Ida med sin nya favoritsak.


TRUE STORY #6


FREDAG


Fredag och jag jobbar 14.30-23. Inte så farligt egentligen. Tiden går snabbt och alla är så söta. Nästan alla iallfall.
Det händer inte så mycket i bloggen just nu. Mest för jag jobbar rätt mycket och inte har mycket att skriva. Och sen orkar jag inte skriva något annat för jag inte mår så bra just nu. Har en massa ångest över det mesta.

2z5j.jpg


TISDAG


Kom nästan precis hem efter att ha spenderat dagen med Fanny och Adam. Mina bebisar. Vi har letat diskreta underkläder, ätit och kollat på film. Mysigt.
Och vill nu veta en sak? Jag är ledig imorgon också. Tre dagars ledighet efter varandra, woho! Är helt överlycklig. Men jag saknar också det. Saknar rutiner och känslan av att veta att man tjänar pengar så man kan köpa något kul. Det är så mycket roligare att köpa saker som man vet att man har jobbat för. Som min fina data. Den har jag jobbat och svettas för helt själv. Stolt tjej.

Nu blir det lite How I met your mother innan sängen. Pussar.


TRUE STORY #5

Tumblr_lpz747izhf1qignowo1_500_large


MOT JOBB



Dags att bege sig. Alltid lika kul. Jobbar 7-15 och allt jag egentligen vill göra är att sova.


UNG CANCER


RSS 2.0