Malin - the bartender

Jag har kommit på en sak. Alltig har en, mer eller mindre, naturlig förklaring.
Det finns en förklaring till varför jag just nu stinker konjak.
En förklaring till varför jag har skitont i mina ben och en förklaring till varför jag precis gick från vara rätt så glad till att vara rätt så sur.

Idag har det varit superskön i serveringen faktiskt. Jag och Louise hade världens flyt i baren. Vi hann med allt vi skulle göra plus våra alkoholfri drinkar som ska in i vår drinkbok. Och, om jag får säga det själv, så blev drinkarna helt underbart goda!
Nu ska jag sova, jag har en extrem plugghelg framför mig. Jippie..


Drinkar!

Och såklart måste drinkarna smakas!

även Petra var en frivillig smakperson!


love,malin

Just do it

Idag är det bara 9 månader kvar, 9 månader till jag blir 18. Snart är jag vuxen, snart kommer jag ta körkort, skaffa jobb, gå ut skolan och flytta hemifrån... ångest, men också en känsla av frihet.

Nu ska jag sova, jag behöver sömn. Morgon dagen kommer spenderas i baren med Loi, vi ska göra några drinkar till vår drinkbok.

love,malin

Lost heroes

Har jätte ont i huvudet. Känner massvis av blandade känslor, mest besvikna och sårade sådana. Orkar inte med skolan, orkar inte med allt skitsnack, orkar inte med att vara tonåring. Vill sätta mig på nästa tåg och flytta. Färga håret och byta namn - igen. Vill till ett ställe där inget av det som finns här existerar. I bland är det skönt att drömma sig bort. Fast på ett eller annat sätt dras man alltid tillbaka.
Jag tror min psykologi analys stämde. Jag säger inte lika mycket som jag uttrycker i bild och text fast ibland är det bara lättare så. Lättare att bara strunta i allt som stör en och bara skriva ner det där dem personerna som har med det att göra kan läsa det. Helt utan att se dem i ögonen. Iblan är även jag feg, jävlig feg tillochmed. Nej, nu ska jag kolla på Lost och Heroes och bara drömma mig bort. Fantasin räddar mig allt för ofta..



 

love,malin


play your cards right..

oh yeah baby, I'am back!
Ja, jag har varit extremt dålig på att blogga dem senaste dagarna. Ja, skolan tar död på mig just nu och att blogga är inte så kul just nu.
Har varit en helt ok skoldag med djupa samtal med Petra och Alex, en extrem håltimme och ett 100 gram mjölkchoklad. Allt är ju tillåtet när man har PMS. Det är den hemliga tjejreglen number one.
Idag drog även syrran hit sitt nya ragg, alltid lika kul. Jag får ta på mig storebror rollen och vara en riktigt bitch men samtidigt läskigt snäll. Att skrämma vettet ur ragget är mitt absoluta mål. Det finns verkligen inget roligare än att vara supersnäll ena sekunden och taskig den andra. Ragget får absolut panik och vet inte hur han ska uppföra sig omkring mig, minsta lilla fel och han blir utkastad med huvudet först.. Fan vad hemsk jag är men jävligt kul är det kan jag garanera er! Nästa gång han kommer hit blir det utfrågning, då kan jag lova er att han kommer svettas.. Haha
Nu ska jag fixa dem sista sakerna till min svenska redovisning imorron samtidigt som jag har ett öga på Vickan i my perfect life.



love,malin

Stolen dreams..

Hej mina gurkor. Jag borde verkligen sluta med mina konstiga hälsningsfraser..
Idag vaknade jag upp hos Lina med hennes konstiga bror som satt på sängkanten och lekte med min mobil. Detta är dock helt normalt hos familjen Fors. Dem är lite kostiga dem..
Jag hade en jättekonstig dröm i natt om en flygplan som skulle störta och jag hade 24 timmar på mig att förhindra det, tyvärr störta flyget och min mamma som var på det dog. Jag vaknade upp och märkte att tårarna rann och berätta för Lina vad jag hade drömt, det visade sig sen att Lina hade drömt att att hon var på ett flygplan som sen störta. Hon och jag måste ha nån konstig telepati, detta är andra gången vi vaknar upp och har drömt och samma sak. Jag vet att tjejer som umgås mycket får sin mens samtidigt men gäller det drömmar också? Haha, nu gick jag nog för långt..

love,malin


So lost

Fastän jag fick sova tre timmar längre idag har dagens känts enormt lång. E helt sjukt trött just nu fast de ska inte stoppa mig ifrån att se Lost, har en känsla av att jag kommer somna ifrån de..
Eftersom jag verkligen har skitit i allt den här veckan och inte gjort en enda läxa kommer jag sitta hemma hela helgen och plugga. Undra om det e möjligt för mig att sjukskriva mig från skolan..? Detta måste kollas upp..
Imorron är det servering, lika kul som alltid. Har en känsla av att det kommer bli lite drama i klassen.. Synd att inte alla har odet ironi i sin ordbok. Eller i detta fallet så kanske det handlar lite mer om karma..? Ja, vi får vänta och se vad morrondagen har att komma med. God natt!

love,malin

I don't give a fuck

Hejhej!
Idag var det som sagt studiedag men det stoppade inte väckarklockan från att ringa kl. 9. En timme senare satt jag på bussen in till stan för att träffa Louise och Alex. Vi fick faktiskt rätt mycket gjort på boken. Så nu ska vi bara fixa med alla drinkar så är den redo att tryckas.
Upptäckte precis en lite underlig sak på den nya tv:n, den kommer med barnsagor och recept. Skitunderligt och väldigt "framtidsaktigt", känns lite som tillbaka till framtiden 2.
Ikväll ska jag ta och se Lost, säsong 5 har börjat i Usa vilket innebär att de nu är nerladdningsbart! Yeah!
Nej, nu ska jag äta sen blir de körskolan.



love,malin

BOOM BOOM BOOM


I Love You


I will always love you

Heeeeeeeeej!
Dagen har varit jävligt härlig och dagens humör va helt tvärtom  om man gemför med gårdagens.
Hade inte en enda seriös lektion och för att göra dan lite bättre så avslutades den med psykologi där vi ännu en gång lekte, denna gången testade vi hur bra våra minnen är.
Efter skolan stack jag och fixade med mina skor så jag äntligen fick rätt storlek. Sen var det dags för ännu en utmaning; att få upp den nya TV:n på väggen, det var inte det lättaste kan jag lova er.
Nu ska jag ta och göra lite te sen ska jag kolla på Dirty Sexy Money. PUSSSS

love,malin

bajsskitjävlapissapa

2 timmar senare och mitt jävla papper är fortfarande så jävla tomt. Jag funderar stark på att inte gå till skolan imorron, bara synd att jag missar psykologi b som jag har sista timmen. Fast till mit försvar så har jag inte varit bort en enda skoldag, bara 3 praktiskt dagar. Så ska jag förstöra min perfekta närvaro bara för ajg verkligen inte får något gjort på min jävla engelska..? Jag kan ju säga att jag glömde den hemma. Fan va jag är nördig. Fan vad jag är patetisk. Jag måste skaffa mig ett liv..
P.S Känner att min rubrik va jävligt mogen..


love,malin

Nada

Just nu är mitt huvud lika tomt som word dokumentet framför mig. Jag ska egentligen skriva om en stad som jag besökt eller hitta på en stad och skriva om den men absolut ingentind, nada, noll kommer ut ur mitt huvud. Det går bara inte, min hjärna har fortfarande jullov gissar jag på..  Fan va jävla störigt, detta är ju min grej. Att sitta och komma på en massa skit att skriva om, speciellt om det är något man får hitta på.

Nej, kanske Björn Gustafsson kan hjälpa mig, han ska tydligen vara med på idrottsgalan. Mums..

love,malin

American girl

Det är söndag, klockan är 5 och jag sitter fortfarande i PJ's. Så jävla skönt. Fast ska snart gå och ta på mig och gå till Linispinis. Filmer och manikyr står på planeringen.
Just nu funderar jag på att lägga in bilder på bdb. Har inte lagt in bilder där på ett tag, dels för jag inte orkar och tycker det har blivit så jävla tråkigt men det är ju kul att om några månader trycka sig tillbaka och kolla på dem bilderna i så fall.. Herregud vilka stor problem jag har. Fast jag skulle ju inte ha de här problemet om jag hade ett fotoalbum.. Hejhej ;)
Nej, nu ska jag sluta va så jävla dryg och göra lite jävla nytta. PUUUUUUSS

love,malin

Friday, I'm in love

Under dagen var det servering i skolan, inte så kul alltså. Jag och Alex fick ta drop in delen av serveringen, stressigt som fan kan jag tilläga fast vi fick in lite över tusen spänn så de fick jävligt bra!
Mitt under lunchrusningen kom två reporter från Skånska och börja ställa frågor om vi tyckte det var orättvis att vi hade så bra mat osv. Alex tog såklart tillfället i akt och svartmåla halva skolan.
På kvällen blev det hockey. Ja, ni läste rätt. Hockey. Så vad gjorde fröken Zilverframe på en hockey match? Jo, så klart skulle jag aldrig få för mig att faktiskt betala för att sen en match. Men eftersom vi på skolan jobbade där när dem öppnade Malmö Arena så fick vi fribiljetter. Det var en rätt så intressan kväll faktiskt. Lite dans från Felix och några andra killar från andra klassen. Och det roliga va att dem dansade till YMCA, undra om dem vet att alla bögskämt började efter den låten..? Men tack vare lite hemligt skvaller från fröken Hagel så kunde jag få Felix att sluta iallafall. Nästan iallafall, han har en väldigt stark dansvilja ska jag säga er, alla kommer ihåg citatet från ettan "Släck ljuset så ska vi skaka på gumpalallerna". Nej, min klass, eller min skolan för den delen e så långt från normal som de går..


Detta va nog de enda imponerande på hela matchen.


Kvällens lovers.. grr!

Lite av Felix YMCA dans


love,malin

You say I'm a bitch like it's a bad thing

Hejhej!
Nej, jag har inte dött, sån tur har ni inte!
Har inte bloggat på tre dagar, har varit alldeles för trött för de! Så vad har hänt..?
I går, hände inte så mycket. Psykologi B började och det räddade min dag! Man borde sluta varje dag med lite psykologi! Jag ska fan få MVG i psykologi b också! Sen va det nog inte så mycket mer med de. Fast jag fick köpt ett par supersnygga skor från H&M, H&M har fan skitsnygga skor!
Idag hade vi bara två lektioner, två lektioner där man inte gör ett enda piss, kan jag säga er.
Efter skolan stack jag och Alex till EH, hon var ju tvungen att få min önskelista på saker som jag vill har från NY. Ni vill inte ens höra listan, den e extremt sjuk kan jag tillägga!
När vi skulle beställa våra latte va muggarna i disken och vi fick istället take away muggar precis som, och jag citerar kille i kassan " Precis som Carrie Bradshaw!". Lite gay i vardagen är alltid underbart!
Senare på kvällen var ett handledarutbildning, väldigt tröttsamt.

love,malin

Go fuck yourself!

Hejhej!
Klockan e snart 1 och min klocka ringer om drygt 5 timmar. Not good. Kom ihåg; drick inte kaffe efter kl. 17.00!
Egentligen borde jag ta den här tiden på mig att läsa om olika vin och vingårdar i France men nejdå, jag sitter och nördar mig  vid facebook istället. Jag borde verkligen skärpa mig, jag har bara varit i skolan i två dagar och börjar redan halka efter. Fast om det e olika saker vars namn e på franska så känns det inte så viktigt.. Jag fattar ändå inte ett skit franska. Franska är bajs. Nu ska jag försöka sova...



 

love,malin


People lie

Hejhej!
Igår kväll satt sig familjen Zilverframe i en bil och körde till Anderslöv för att fira min mormor som fyllde.. 63? Förlåt mormor, jag är inte helt säker på ur mycke du fyllde men jag kan säga att du ser inte ut att vara en dag över 50! Haha

Iallafall, som alltid på ett av våra släktkalas började mormor dricka sitt kära vin och var nästan full innan huvudrätten kom in. Och mormor som är mitt biggest fan blev snabbt orolig över att jag skulle skriva ner i min blogg alla dem pinsamma sakerna hon gjorde och sa, men ta det lugnt mormor så taskig ska jag inte vara idag!

Så vad hände mer..? Jo, mormor tvingade sina barnbarn att dricka vin med henne och, jag citerar " Nu ska jag nog supa er under bordet!" Hon har en viss charm eller vad säger ni ?
Min morbror blev fullare än vad jag någonsin sett han, och han och mormor satt i soffan och skrattade åt allt möjligt, fastän dem inte riktigt fattade vad det var som det skämtades om, fallet var egentligen att vi barade skrattade åt dem.
även min kära moster blev lite påverkad, fast i skillnad från dem andra klarade hon inte av glöggen som serverades. Ja, min släkt är väldigt speciell.


Kvällens tre fyllon.




" Nu har jag väl ingen dubbelhaka?"


love,malin

If only..

Hejhej!
Har gjort mig iordning och sånt nu, ska snart ta bussen inte till stan för att träffa Malin och fika med henne. Hade egentligen spenderat förmidagen åt att göra min ansvarsfull alkoholhantering bajssak men pednet vill inte fungera på min laptop, kanske för den e dansk? Hmm..
Jag funderar faktiskt starkt på att ta en buss tidigare och sticka in i en bokhandel och köpa andra twilight boken. Vi får se om jag hinner!

love,malin

Georgia Rule

Go' kväll!
Första dagen tillbaka till skolan va inte  nån höjdare precis. Och eftersom jag e snuvig och sånt så ska jag inte till skolan imorron. Känns inte så jävla fräsht att servera massa människor när man e snuvig. Nej, det e nog bäst för alla att jag inte går till skolan.
Just nu sitter jag och kollar på Georgia rule med Lindsay Lohan, en jätte bra film faktiskt! Rekomenderar den verkligen, den är väldigt ovan från vad vi brukar se Lohan i.. Nej, nu ska jag sooova.



love,malin

No

Halloooooooo!
Onsdag kväll och skola imorron. Nej, ge mig minst en vecka till av ledighet. Vill verkligen inte till skolan imorron. Fast man får se de från den ljusa sidan, jag börjar inte förrän 10 och jag har bara två lektioner.
I övrigt har jag faktiskt varit duktig och lagt upp bilder på facebook. Så nu kan ingen klaga på att jag ska göra det.

Nu ska jag kolla klart på Grammisgalan. PUSS


love,malin

a soft, fresh feeling...or not

Hejhej!
Att sticka ut igår med endast skinnjacka när det är 10minus ute är absolut inte det smartaste jag gjort. Och eftersom jag redan var halvt sjuk är det ännu värre nu. Väldigt smart Malin.. Nu gäller det att droga te och halstabletter så jag blir frisk till skolan börjar.
Just det! Grattis på födelsedagen Darling!



love,malin

Why are you still talking to me?

Hehej bäbisar!
Efter som Karin fyller hela 17 år imorron/idag så drog jag och Lina ut henne och bjöd på mat och bio. Och eftersom min bäbisdarling (fråga mig inte var det pervonamnet kom från..) inte hade sett Twilight så blev de såklart den! De va femte gången jag såg den denna veckan FYI. Jag är helt förälskad i den filmen! Och nu fick jag även över Karin på min sida. Mohaha Jag säger bara Robert Pattinson.
Nu ska jag gå och tvätta av sminket och lägga mig. Dem senaste dagarna har jag inte stigit upp tidigare än 2, måste bli ändring på de nu när skolan börjar. God natt



love,malin

on my way

Hejhej, har inte bloggat så mycke dem senaste dagarna, har blivit sjuk så istället ligger jagbara i storarummet och kollar på american idol. Så jävla typiskt att man blir sjuk på lovet. Tänkte passa på att skriva lite om nyår.
Nyår började att jag och Lina åt här hemma med päronens gäster och dela på en flaska Rebenschoppen, fast Karin inte var med så hade vi henne i tankarna haha. Sen ramla vi ut på våra höga klackar till limhamn. När vi väl kom hem till Annna mötes vi av en röd matta och en dörrvakt. Temat var ju glamour. Timmarna gick och tolvslaget kom, lite över 100 pers ställde sig på balkongen och började hoppa och räkna ner. Man började snabbt känna hur balkongen inte klarade så många så jag och Lina gick in och ringde till Karin och önskade henne gott nytt år. Efter det var det en massa champagneflaskor, dansande och en raseriutbrott från fröken Fors.
Nu ska jag vila igen så jag blir frisk.



love,malin

2009

Hejsansvejsan!
Dagen kan bara beskrivas med ipren, cola - och inte nan javla lightskit utan riktigt cola, mysklader och pizza. Ja, efter den har manaden blir det ingen alkohol eller skrapmat pa ett javligt bra tag. Lina kommer snart hit och da blir det en massa skvaller och genomgang om gardagen. Jag bloggar om min nyar sen nar jag sitter vid en svensk data. PUSS



love,malin

RSS 2.0