We're going to.. Köpenhamn?

Hejhej prinskorvar.

Igår träffade jag ju Malin. Vi åkte till bo01 och fika på bryggan och lekte "Hur många av 100 killar skulle du ligga med?" och när folk gick förbi råka vi emellanåt skrika ifrån oss "NEJ!" lite för högt och jag tror att några faktiskt fattade vad vi höll på med. Fast det är ju bara synd om dem, vi hade iallfall kul. Efter ett tag, ungefär efter 70 NEJ, upptäckte vi att det inte finns så många snygga killar i Malmö och blev lite smått deppiga och får för oss att vi ska åka in till Köpenhamn och 40 minuter senare sitter vi på tåget. Men det var egentligen inte så stor skillnad från Köpenhamn och Malmö förutom att trafiken är livsfarlig och att det verkar va där alla snygga Malmö-bor befinner sig, iallafall en av dem ;).

Nu ska jag sola med sis, bye!


love,malin

ByeBye

Ska in till stan nu och sätta mig på en mysig uteservering nånstans med Malin. Talk to u later!

love,malin

Harry Potter and the Half Blood Prince Trailern


Moving on

HejHej, jag är uppe tidigt idag så jag tänkte gå och lägga mig på balkongen och sola och läsa några skvallertidningar med ipoden på högsta volym. Låter härligt ellerhur? Hörs sen!


love,malin

That's me!

Som sagt, jag är uttråkad så jag skickade ett sms till 118 100 (svar på allt) och skrev "Vem är Malin Zilverframe?" Och vill ni veta vad jag fick som svar?


"118 100 tror att malin är en snäll, glad och rolig tjej med båda fötterna på jorden. Malin älskar sommaren och allt den har att erbjuda. Malins dolda talang är kakbakning."


Ja, jag är ju rätt bra på att baka.. haha


 

What?

Jag upptäckte precis att jag inte har mitt eget efternamn i T9.


Och ja, jag är uttråkad.

It's hot in here

Fy helvete, värmen håller i sig ännu en dag och det känns som det bara blir värre och värre? Men det sägs att det ska bli dåligt väder till helgen så jag borde väl vara glad att det är varmt?

Idag har jag iallafall spenderat hela dagen i stan. Och då menar jag hela! Tog bussen halv 12 för sen möta Malin så tog vi en snabb runda innan vi träffa Karin och lunchade med henne. Det var en evighet sen jag träffade min blondis! Väldigt kul att få träffa henne igen! :) Sen fortsatte vi att shoppa och glömde så klart bort tiden och helt plötsligt var det bara 20 minuter till vi skulle vara på um. Men vi kom faktiskt precis i tid. Och jag måste bara nämna att det satt en sjukt snygg kille i väntrummet! Men man kan väl inte ragga när man sitter i väntrummet på ungdomsmottagningen? Tänk så är han där för att testa sig mot sjukdomar? Nej, det verkar lite skumt..
Sen åkte iallafall jag och Malin in till stan igen till affärerna stängdes. Väldigt trevlig dag, och lökig!

Nu ska jag iallafall läsa fullt med bloggar, har 44 inlägg på bloggkoll som är olästa. Detta kommer nog underhålla mig nån timme..

love,malin

Sometimes I feel so insecure

Jag har ett problem. Att vill flytta min blogg till metrobloggen.se men vettefan hur man gör. Någon som vet? Jag vill inte bara skapa en nya blogg och börja om från början för jag vill ha kvar allt jag skrivit men jag vill även ha min blogg på metro. Några idéer om hur jag kan gå till väga?

haven't noticed?

Malin och alla andra där ute, så här ligger det till:
För er som inte har märkt det eller fattat de ska jag nu berätta hemligheten bakom varje rubrik som jag har här i bloggen.
Det är olika rader från några av mina favoritlåtar. Och eftersom jag är så sjukt beroende av låtar och alltid har musik på så känner jag att det är ett måste. Jag hatar att komma på rubriker som passar mina inlägg - det är faktiskt skitsvårt! Och bakom varje rubrik finns faktiskt också ett litet buskap som bara jag och i vissa fall mina närmsta förstår. Så så ligger det till!

love,malin


The camera don't lie

Hejsan.
Finns inte mycket annat att göra än att sitta vid datan med en fläkt brevid sig. Man kan ju inte vara ute utan att smälta bort av den jävla varmen. Låg och solade en stund innan. Men jag hade fläkten med mig ut på balkongen. Den fungrera nästan som en liten handväska numera. Den är verkligen med mig överallt, iallafall där det finns ett uttag. haha

love,malin

If u think am I bitch u should meet my mother.

Hejsan lovers.



Just nu sitter jag och lyssnar på "karatefylla" och väntar på SVU ska börja.

Sitter barnvakt som ni kanske minns. Går skitbra, ungen sover ju. För ungefär en timme sen fick jag ett sms av min kära mor som är ute och "gör stan". Hon skickade en bild på en cosmopolitan som hon drack. Försöker göra mig avundsjuk när jag är hemma och är barnvakt. Vilken bitch! Men jag måste ju ha fått det från nån.. haha Jag älskar dig ändå mamma! Syrran kom också precis hem, även hon har varit ute. Så just nu ligger hennes pojkvän och spyr på vår toa, frächt? Ja, jag vet hur otroligt glad du kommer blir när du läser det här mamma.


 


Det är bara 4 dagar till Lina kommer hem :D


 


love,malin


Forget? I'm not sure I could..

Hejsan snokare :)
Någon mer än jag som håller på att svimma av av den här värmen? Det finns verkligen inget mellanting när det gäller svensk sommar. Om det inte är skitväder så är det skitvarmt så man dör.

Idag stack jag iallafall en stund hem till Adrian och badade i hans pool. Eller jag badade inte så mycket jag satt mest på kanten och doppade benen och skrattade åt allt dumt dem gjorde :) Det är ju det jag är bra på. Att skratta åt andra.
Sen var det hem igen för att vila sen är det jobb som gäller. Stylist och barnvakt är det som gäller. Men behöver man pengar så behöver man pengar. Men jag måste erkänna att det är jävligt lättförtjänta pengar.

love,malin

I still haven't found what I'm looking for



Hejsan Abdullas :)

Har inte bloggat på två dagar men nu är jag tillbaka, så lätt blir ni inte av med mig ska jag säga er. Pain in the ass eller? haha
Idag steg jag upp redan kl. 9 för att åka in till stan med min kära mor och hennes otroligt jobbiga vän (skämta bara Jenny, jag vet att du läser min blogg.. ). Fick köpt några små saker men har fortfarande inte hittat ett par nya skor. Eller jag hittade faktiskt ett par men så klart fanns dem inte i min storlek. Sen blev det så klart fika på EH och om man är med sin mamma kan man köpa vad man vill utan bry sig om priset, mohah. Nej, men så bortskämd är jag faktiskt inte. Det bara låter så, jag lovar! Sen skulle jag och mamma ta bussen hem och så står där så klart en otroligt snygg kille från trean, då måste jag erkänna att jag blev väldigt glad :D Nej, nu ska jag gå och sätta mig på balkongen med ett stort glas juice och med nån av dem miljoner tidningar jag köpte idag. Ha det så bra!

love,malin



I made up my mind

Jadå, jag lever.


Kom precis hem. Känns som jag alltid börjar mina inlägg så? Idag har jag faktiskt spenderat 4 timmar i en kyl. Ja, ni läste rätt - i en kyl. Det var så att Malin var själv i mejerikylen på Coop och jag var uttråkad så jag åkte dit vid halv fyra och var där till 19.00. Så mina tår är typ helt vita nu. Nej, men så farligt var det inte. Det var faktiskt kul. Och lite läskigt på något sätt.  Folk undrade nog varför jag bara stod inne i kylen utan att köpa något.. Ja, jag är konstig på det sättet. Sen hände världens konstigaste sak! Malin var och bytte om och jag satt på en bänk och väntade och eftersom jag inte nådde ner till marken satt jag och gungade benen fram och tillbaka. Då kommer en gubbe fram till mig. "Sitter du här och tränar benen?" Och jag som pratta i telefon ignorerar han. "Har du ett samtal?" Ja, svarar jag och då kommer han fram till mig och lägger handen på mitt lår och säger något konstigt och sen går där ifrån. Jävligt konstigt. Jävligt läskigt.


love,malin

taaz



Har precis andvänt taaz.com - ett gratisprogram där man kan göra om bilder. Funkar rätt så bra faktiskt, behöver använda de lite till så blir jag nog bättre, men så fraligt blev det inte tyckte jag.. haha

Tisdag

Dagarna blir bara konstigare och konstigare. Vaknade kl. 14 och 10 minuter senare ringde telefonen. Mamma var på sjukhuset med M och det va precis som vi trodde. Så jag stack med otvättat hår och osminkad hem till Jenny för att vara barnvakt till Julia. Sen orkade jag inte mer så jag tog Julia med mig på bussen för att åka till sjukhuset och få reda på vad som hände. Var jag än gick med den där 3åriga flickan trodde folk att det var min dotter. Som alltid alltså. Men det gör inget, det är mest underhållande. Nu måste jag iallfall ta och lugna mer mig lite och sånt. Bloggar väl mer sen.


 
love,malin



 


Måndag

Dagen håller i sig.  Vet inte riktigt vad jag menar med det. haha Tänkte kolla på en av filmerna jag ladda ner igår. När jag kom hem innan låg det öven en film på bordet till mig " Young people fucking" låter som en porrfilm? Vet inte om jag vågar se den - det känns som ett konstigt skämt från pappas sida? Nej, men jag googlade den först för att vara på den säkra sidan. Tänkte se Jakten på lycka nu. Behöver en feel-good film efter den här dagen. Och tyvärr kommer det bli fler av dem här dagarna känner jag. Fick iallfall pratat en kort stund med Lina, gå ju inte att snacka så mycket iochmed att hon är i TurkBurk. Nej, nu ska jag se film. Pusshej.

love,malin

If I stop lying I'd just disappoint you..

Hejhej :)

Blev väckt redan kl. 12 av mor kompis, trevligt, så jag kommer vara på dåligt humör idag. Jag hade en riktigt sjuk dröm inatt. Jag var Johnny Depp och blev jagad av massa tonårstjejer. Till sist fick en av dem tag på mig men jag började sparka på henne i takt till Abba's honey,honey sen började alla tjejer omkring sjunga på den och det blev en musikal i ett lagerhus, ofta?

Igår fick jag även sett Made of Honor. Helt okej - hade förväntat mig lite mer av den faktiskt.. Jag ladda också ner The eye, Jumper och Jakten på lycka. Får väl se nån av dem ikväll :)

Nu ska jag göra mig iordning har en tandläkartid kl. 15, skitkul. Så nu måste jag gå och borsta tänderna 20 gånger.


love,malin

I'm loving angels

Hejsan motherfuckers.


Hur har er dag varit då?:) Som alltid så ska ni få höra på vad jag har att säga. Har bara gått omkring i oversize tröja och leggings hela dagen - härligt! Fick även sett I know who killed me. Riktigt skum film måste jag säga, helkonstig. Och om ni känner att ert liv inte är så mycket värt och ni inte bryr er så mycke då kan ni se den medans resten av er kan spendera 2 timmar på något helt annat. Sitter och håller på och kollar igenom vad jag ska köra i veckan, blir en väldigt lugn vecka som tur det. Det är ju sommarlov! Men jag älskar att stressa på sommaren - för då är det saker som jag vil stressa om. Inte som när det är skola. Då hatar jag stress! Det måste helt enkelt vara RÄTT stress. Hänger ni med? Nu ska jag iallafall ladda ner mer filmer så jag kan sitta uppe hela natten.

I veckan ska jag bla:
-Tanläkaren - nej, tack. Men jag akn inte precis avboka ännu en gång..
- Måste sola! Malin säg till om du hänger med :D
- Med Jenny till stan och agera som personlig shoppare (?). Hon behöver iallfall hjälp att handlar "rätt" saker. Inte lätt att vara singel mamma.
- Sitta barnvakt. Pengar <3
- Prata med Malin och Lina :) haha, hemligheter och skvaller :D


love,malin

I know who killed me


God Morgon korvar! (Konstigt ryck, fråga inte.)

Ladda ner en film i natt, I know who killed me, med Lindsay Lohan och nu när den äntligen är färdig så är där inget ljud. Toppen. Får väl ladda ner en annan eller bara försöka ladda ner samma film igen. Den ska ju ändå inte vara så bra men jag vill se den ändå, man har ju aldrig sett Lohan i en sån film förr..

Några filmförslag?


love,malin

Jag-hatar-att-komma-på-rubriker.



Hej, har inte skrivit på ungefär 2 dagar. Har haft för mycket att tänka på helt enkelt - eller tvärt om. Ingenting alls egentligen. Och det är jävligt skönt! Har varit så mycket dem senaste två veckorna så nu vill jag bara ta det lungt några dagar och bara sova, gå omkring i myskläder, läsa, titta på filmer och annat skit. Känner att jag måste ta det lungt innan skolan och all stress börjar igen.  Nej, nu ska jag fan ta mig och spela lite the sims 2, haha. Vi hörs!


love,malin

03:24

- Jag lägger den i din väska!

- Lägg den i Linas, den är större!

- Men den är full!

- Av vad?

- ... kondomer!


- Var ska han åka?

- Till Polackien...

- Vad är det för land..?


- Vad menade du?

- Hon menade att du hade liten!

- Liten vadå?

- Ja, vad fan tror du?! Inte öra iallafall!

- Ingen har blont könshår!

- Det är min originalfärg!

- Jävla... pitt!

- Sa du pitt?! Man säger pitt i övre medelåldern! I vår ålder säger man kuk!



Baby don't worry

Godkväll kära läsare, snokare och föräldrar.

Kom precis hem så här kommer dagens update. Vaknade kl.2 och får ett sms av Malin 20 min senare "Kommer du till mig vid 3?" Fuck! In i duschen sen var det iväg till Malin med en väska som väger ungerfär 5 kg. En vacker dag kommer min axel ramla av.. Sen fick jag göra mig iordning hos Malin istället. Sen tog vi det lungt och nörda oss med Abba låtar och lite snokande på datan innan Lina kom och joina oss :) Så på kvällen fick vi liten konstig ide att gå och elda saker, för min del blev det ett vykort och några papper med hemlig info. Är man arg så är man. Malin elda däremot ett foto och Lina papper där det stod hemligtheter på. Sen kom Adrian dit som precis som hem från London. Så han förstörde tjejkvällen men det gick bra ändå. Killarna är ju dem nya tjejerna - ni har väl hört det? Och jag och Malin har upptäckt att det faktiskt stämmer. Killar blir allt mesigare och tjejer blir allt starkar. Men det gillar vi - Girl Power. haha. Nej, nu ska jag sluta blogga, inläggen blir bara längre och längre känner jag.

love,malin

I'm lovin' it

Så, en nya dag - och den går undan! Steg upp kl. 9 imorse för att göra mig iordning snabbt som tusan för sen möta Lina halv 10 för att åka in till stan och äta frukost på EH, mums! Efter det var det manikyr som stod på schemat. Älskar att gå till nagelsalonger och vill ni veta anledningen? Jag älskar att få komplimanger på mina naglar och faktiskt är äkta. Jävlar vilken bitch jag är. Menmen, ni får väl bara sluta läsa så fall? Nej, nu ska jag göra mig iordning IGEN för att äta middag med Malin ! Jag är så glad att du är tillbaka i mitt liv, stjärnsyster! <3 Blir mer bloggning när jag kommer hem antar jag, nej, nu ska jag ladda ner mer Abba låtar och sen sticka. Jag har fått Abba på huvudet. Detta kommer sluta illa. Lina, kan jag få din Mamma Mia tröja? (a)

love,malin

Mamma Mia!

Så nu är jag hemma gott folk. Och hur gick kvällen då? Jodå, det ska ni allt få höra!
Lina och Lotta kom och hämta mig och mor lite över 7 sen åkte vi in till stan och hämta biljetter. Och sen var det dags att äta men frågan var ju var. Då kom Lotta på att i skulle äta på en restaurang som heter Haj. Och så klart var där bara japansk mat och vad äter man japansk mat med? Jo, pinnar. Och den enda av oss tre som kan äta med pinnar är ju Lotta så vi frågar vår kära servitör ( som by the way var sjukt lik Måns Zelmerlöw och såklart stirra Lina som fan, haha) om vi kunde få bestick och då svarar han "Vi har ingan bestick men jag har något annat du kan få." Sen kommer han tillbaka med ett par pinnar med ett gummiband på. Jaja, men det fick iallafall bra. Vi fick ju mat i oss..
Under maten snackades det bla om Kineser, spindlar, att föda och om Dino och Pottis, snygga smeknamn va? Bara Lina som fattar men så ska det vara ;) . Sen sprang vi iväg till filmen som började 5 minuter senare. Och herregud så många snygga killar det var inne på bion. Filmen var iallafall jättebra. Och det var överhärligt stämning i biosalongen. Folk klappa med , sjöng med och skratta som fan. En lyckad kväll helt enkelt. Och som tur det var våra mammor inte så snuskiga - inte högt iallafall. haha

love,malin

Väntar

Så nu är man nästan helt klar - måste bara välja om jag ska ha kjol eller byxor..  Oh eftersom det är 45 minuter till Lina kommer underhåller jag mig själv genom att ta egofoto - ovanligt...

By the way har jag hittat en ny serie som faktiskt är jättebra! Den sänts inte i Sverige än och hade premiär för 3 veckor sen i Usa och heter The secret of the american teenager. Har bara sänts tre avsnitt hittills men dem är jättebra så ladda ner dem eller se dem på youtube! :)

love,malin

Your Love Is A Lie


Godmorgon!... eller något i den stilen?
 Jag har kommit på att jag faktiskt inte behöver nån väckarklocka. Jag har ju Lina. Varje vardag mellan kl. 12-13 så väcker hon mig med olika sms. Rätt så bra ändå. Förutom att bli väckt? Men det skulle funka jävligt bra när skolan börjar! haha

Jag skolka från tandläkaren idag så jag ska dit på måndag istället - jippie! Not. Har precis duschat så nuska jga göra mig färdig sen ska jag fika med päronensen kommer Lina och hennes mamma och hämtar mig och mor vid 7. Vi ska äta uppe i stan och sen se på Mamma Mia. Ska bli kul. Fast jag är lite smånervös att mamma och Lotta kommer skämma ut oss lite. Båda två har ju någon konstig kraft att göra det när man är ute. Eller så kommer dem bara prata om joysticks jävligt högt? Fast jag har ju Lina :)

love,malin

I need a little fabulous is that so wrong?

Kom precis på att jag ska till tandläkaren i morron halv 1, jippie.. not! Hatar tandläkare. Dem är dumma. Ska egentligen sova nu så jag kommer upp imorron men det funkar inte. Har har målat naglarna, klippt sönder tidningar, försökt ändra min telefonsvarare på mobilen - vilket by the way inte alls fungerar, väldigt skumt. Så det enda som är kvar är väl blogga. Och nu när jag väl bloggar måste jag nämna en sak som jag hittade! För er som sett SATC : the movie hörde säkert att det nämdes en sida där man kunde hyra väskor? Det finns faktiskt! Jag kanske är lite sent ute men jag blev lite små chockad. Trodde inte att den fanns! Vad finns det mer att nämna? Hm.. Är ju lika bra att få ner allt nu eftersom jag antagligen inte får tid med bloggning imorron. Just det! Min "mestid" är över - finally! Jag har haft en liten mesig tid dem senaste månaderna men det är nu över - iallafall för nu. Jag är så jävla arg men samtidigt är jag så jävla lycklig för en gångs skull. Det blonda håret har blivit mörkt och dem franskmålade naglarn är färgglada - dem skulle egentligen varit svarta men så blev det inte, kanske nästa vecka? Förlåt för ett jävligt långt och tråkigt inlägg men jag kan ju inte sommna! Nej, nu ska jag gå och röka på liten sen lägga mig och kolla på vänner - det blir ju så mycket roligare på det sättet ;D nej, ta det lungt mamma och pappa, jag bara skämtar med er :) By the way så har typ halva min släkt hittat min blogg. Kul!


 

love,malin


Jonas brothers

Jonas brothers - SOS, stora favoriten just nu :)


Städning


Ja, precis som rubriken säger så är det bara städning som står på schemat. Kul, jag vet.. Hatar och städa och det kan
man verkligen se och man tar en titt på mig rum. Jaja, kan väl inte dra ut på det så mycket mer. Blir väl lättare sen när jag får min bäddsoffa :D

love,malin

Abba feber

Hejhej är nu hemma igen. Har varit på bo01 med Malin och Lina. Och vet ni vad? Jag har badat! Fösta gångne det här året. Har varit en sån jävla mes förr. Har helt enkelt varit en sån som jag själv hatar. Hatar när jag blir så.. haha. Men det var iallafall inte så farligt - lite kallt bara. Lina var så klart först ner i vattnet. Dumma Lina!

En sak jag inte tänkt på när jag fråga om vi tre skulle åka iväg tsm var att dem båda är musiknördar - på riktigt (ta inte detta fel - det är jävligt underhållande) och dem börja sjunga på nån ABBA låt som jag aldrig hört förr. Och där går dem omkring och sjunger för full hals och eftersom vi är helt ensamma så bryr dem sig inte - förrän vi kommer förbi en kulle där det sitter ett killgäng på ca 20 pers. Pinsamt. Och dem börjar skratta - jävligt högt. Gissa om jag börja gå ifrån mina kära vänner i en jävla fart ? haha men det är just därför jag älskar er - för ni är så jävla konstiga och härliga!

Nu sitter jag iallafall och lyssnar på ABBA låtar för att jag ska, pinsamt nog, kunna hänga med i låtarna på tisdag. Jag är så jävla konstig. Men det är ju bara bra?

love,malin



Mer bloggande

En stor jävla applåd till Malin som äntligen har börjat blogga igen :D

..Lina nu är det bara för dig att börja blogga mer också :D


Väldigt onödigt inlägg men jag har lärt mig att tjat faktiskt lönar sig ! haha


love,malin

Sunday

Hallojsan :) Fjortisvarning...

Kom precis hem från Ikea. Har varit och kollat på kök - kul va ? Saken var det att mamma och pappa har fått för sig att vi ska ändra om i HELA jävla huset. och jag ville absolut inte att mamma och pappa skulle åka iväg själv och bestämma något - det finns bara inte. Så istället för att träffa Lina på dan stack jag till Ikea så jag ska träffa Lina ikväll istället :) Har faktiskt inte träffat henne på ett tag.. Men det är ju värre med Karin - har inte träffat henne på HELA lovet. Om du läser detta Karin så tycker jag att du ska komma hem! Nu orkar jag inte skriva mer - bye :)

love,malin

I kissed a girl

Hej, hemma från Danmark nu - finally. Jag är typ helt jävla lost och huvudet snurrar fortfarande efter alla karuseller som jag åkte med ett stort leende på läpparna. Jag älskar karuseller!

Dagen började iallafall att vi tog bussen till centareln där vi mötte mamma och apppas kompisar och deras dotter + killkompis. Och eftersom det tog en evighet att komma dit så kom vi på ett bra sätt att underhålla oss på. Bögporr. Helt jävla seriöst. Vi ladda ner lite bögporr och vanlig porr i mobilen och sen satt på "blåtand" och börja skicka till folk. Det finns inget roligare än att se en hetosexuell killes min när han får bögporr på mobilen. 2 och en halvtimme senare var vi på Bakken och började direkt åka en hel jävla karuseller. Bland annat en "vatten-karusell" och man faktiskt inte blev våt av!.. till min syster tycklte det var orättvisst och bestämde sig för att stänka ner oss - så där gick vi omkring våta och äckliga. Kul. Nu ska jag vara tråkig och orkar inte skriva mer (lönt att jag börja?) fast jag ska skriva ner några av sakerna som jag tyckte var kul :)
- en full kille ramlar på mig - jag puttar sen bort han så han ramlar. Rätt kul faktiskt om man är där.
- jag blev helt dissade av en man som står i en av stånden där man spelar "du är svensk va?" "okej, då ska jag förklara extra sakta för dig.." tack!
- En kille börjar kissa på tåget.
-Pappa skämmer ut oss på tågstationen och en dansk kille går förbi och säger "fulla svenskar" till oss. Det kommer från rätt person?
-Mamma och hennes går omkring med rosa cowboys hattar om dem vann och folk pekar - en hel del.
- En dansk frågar mamma något och det krävs en hel del snacka mellan mig och mamma för att förstå vad han säger. När vi väl förstått vad han säger och svarar säger han tack och säger till oss att han är halvsvensk och förstår svenska perfek - pinsamt!
nu orkar jag inte mer..


Tjat lönar sig!

Jag och min mamma har tjatat som fan på pappa om att vi är så jävla trötta på vårt storarum och nu har vi äntligen fått "tillstånd" från pappa att göra om där! Härligt. Nu har jag och mamma "the power". Så dem nästa veckorna kommer väl mest att gå ut på att måla, köpa nya möbler och fösrsöka bygga upp möblerna. Vi får väl hoppas att pappa hjälper sig annars får vi anställa nån.

Dagen har mest gått ut på att vila. Härligt - speciellt om man har extrem mensvärk. Usch ja. Imorgon har päronen fått för sig att vi ska till bakken. Men jag ska inte ljuga - jag vill också dit. Jag älskar karuseller! Men nu ska jag väl gå och läsa Graafs bok eller kolla på nån film så jag är pigg till imorron - om vädret tillåter det vill säga! :)

love,malin


Kärlek

Måste bara säga att min kärlek till Simple Plan har väckts till liv igen ♥


"Killar är idioter.."

Heeeej :)



Kom precis hem, har spenderat natten hos Malin med sex and the city och början av sex and the city: the movie. Man kan bara inte tröttna på det.

Ska in i duschen och göra mig iordning och sånt sen ska jag spendera tid med Linapina :) Just det! Jag måste berätta hur otroligt gulliga jag och Lina varit! Jag ville se Mamma Mia - precis som Lina och hennes mamma och min mamma. Så det blev så att jag skulle gå och se den med min mamma och Lina med sin men när Linas mamma fick reda på det fick hon för sig att alla fyra skulle och gå den tillsammans. Gulligt va? Så nu ska jag och Lina gå på bio med våra mammor. Ska stick nu bloggar igen när jag får tid :) !

Love,malin


"Allting som jag tar på blir till guld"

Heeeeeeeeeeejsan :D

Blandade känslor. Jag är så sjukt glad för en gångs skull. Och vädret är inte ens såå bra. Konstigt. Men allting känns så bra just nu. Allting löser sig. Det har gjort det dem senaste dagarna iallafall. Äntligen börjar jag få riktigta sommarkänslor!
Jag och mamma va uppe på vinden och städade igår och hittade hennes gammla dagböcker från när hon var imin ålder, jättekul att läsa faktiskt! Jag och mamma gick in och la oss i deras säng och satt och läste några timmar. Det var så sjukt kul att läsa och jag och mamma höll på att kissa på oss av skratt vid några tillfällen!

SOMMAR :D

love,malin

Barbie girl

Tjenaaaaaaaa!

Har cp huvudvärk så jag håller det kort,ok?

Gårdagen spenderades hos Adrian för att fira att han fyllt 20, grattis! Väldigt trevligt. Jag och Malin fick en hel del snackat också samtidigt som vi bada fötterna i hans pool som är malintempratur (29 grader..), perfekt!

Idag vaknade av min mobil ringde halv 12 (!) dumma Lina, och sen stack jag till stan med Linuuuus (Lina). inget kul där faktiskt - inte i den här värmen iallafall! Innan klaga jag på att det va kallt och nu för att det är för varmt? Snart blir jag trött på mig själv, haha.

Imorgon ska jag be Lina färga mitt hår - igen. Det räckte inte med att använda 2 burkar utan måste ha 3 till mitt cptjocka hår. Bajs. Börjar ju bli dyrt nu...

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

love,malin


oh fuck!

Ja, jag har färgat håret - igen! Denna gången är jag brunett - mörk brunett, riktigt mörk och det blev inte bra! Är så jävla trött på mitt dumma hår, ska nog ta och köpa avfärgning så jag får tillbaka mitt vanliga..

Jag var med om en skitläskig sak i natt ska jag säga! Jag vaknade 3:33 av att jag mådde sjukt illa och försökte ta mig till toa för att spy vilket jag inte kunde så det slutade med att jag la på på toalettgolvet och nära jag väl ligger där börjar jag se spindlar stora som fotbollar krypa i taket! Sjukt läskigt och såklart får jag panik som fan! Och helt plöstligt var dem borta igen. Helt sjukt. Pappa förklarade sen att det antagligen var för att jag druckit för lite och var uttorkad.. Men att se spindlar stora som fotbollar krypa omkring en är inte världens roligaste!

love,malin

Fredag

Va på standen hela dagen igår och så klart brännde jag mig - överallt! Vet inte var jag ska ta vägen, det gör så sjukt ont. Har tillochmed brännt läpparna! Och eftersom jag hade bikini på mig fick jag streck efter den och sendan tog jag på mig ett linne när vi åt och så - så nu har jag dubbla streck! Skitsnyggt ellerhur? Smärta! Nu ska jag gå och lägga mig i frysen..

love,malin

Heldag på stranden

Och det dåliga bloggandet fortsätter..
Fast jag var borta hela dagen igår. Jag hann inte vara uppe mer än 10 minuter igår förrän telefonen ringde. Och efter ett långt snacka (mest tjat haha) så bestämmde jag mig för att följa med till Bara och bada. Men eftersom det va pool med klor i så låg jag och solade hela tiden. Efter det blev vi väldigt hungriga och stack till en pizzaria men eftersom jag inte äter pizza så fick jag räksallad med världens godaste bröd till! Sen följde jag med Malin och shoppa skoooor! :D Sen blev det hem till Don för att kolla på filmer :) Väldigt härlig dag - sommardag!

Men nu måste jag ner och packa ihop mina saker igen för om en halvtimme är Adrian och dem andra på parkeringen och hämtar upp mig. Idag bär det av till falsterbo strand. Får se om jag badar idag.. Har ju faktiskt inte haft mitt första dopp än! Hörs mer sen!

love,malin

Finally!

Förlåt för min dåliga "bloggning" men som ni säkert har märkt har det blivit sommar vilket innebär att jag inte är deppig längre vilket innebär att jag sitter mindre vid datan! Men eftersom mina läsare tyvärr sjunker så är det inte så många som bryr sig.
Eftersom jag varit så glad över det fina vädret idag har jag fått lite små ryck under hela dagen och bara hoppat omkring och inte brytt mig om något som helst och baravarit glad - vilken underbar känsla!
Jag ringde iallafall Lina och sa att jag va hungrig - normalt ellerhur? Och snäll som hon är följde hon med mig in till stan så jag fick min kycklingkebab. Och efter en jävligt lång promenad genom stan för att hitt en viss tidning som Lina var ute efter kom min kära vän på att hon också var hungrig så vi fick raka vägen till BK så hon kunde få en kycklingsallad. Och när vi väl kom in där så flög där omkring en fiskmås. Tyckte jävligt synd om den, den måste jui varit livrädd - speciellt efter att den flög in i fönstret - två gånger! Och under tiden alla blev lite smått livrädda för fåglen så ringde Malin och undrade om jag ville Med och se sex and the city som började 40 minuter senare - och hur kan man tacka nej till sex and the city? Det går bara inte så jag höll Lina sällskap medan hon åt sen skildes vi åt och jag träffade Malin och fick äntligen se se and the city :) yeee!

love,malin

RSS 2.0