VILL DU LIGGA MED MIG DÅ?



Var tvungen hehe
"om jag inte är så bitchig men sätter mitt revir"


DRAMA ALWAYS FINDS ME...


Gillar starkt som fan att man inte kan gå till närbutiken utan att det händer saker.
Nu: ett samtal till polisen.


TORSDAG


Kom precis hem från jobb. Älskar att jobba när det är 30 grader ute. Älskar att cykla omkring i hettan alltså. Okej, så farligt är det faktiskt inte.
Tänkte ta en cola (råkade köpa ett helt flak..) nu och se ett avsnitt av brothers and sisters innan jag ska hjälpa mamma att baka till sitt ljusparty ikväll.

Tumblr_ld3c99ttu61qew089o1_500_large


TRUE STORY #3


FIN DAG


Har haft en fin dag, min sista dag innan mitt 8dagars pass börjar. Tror jag. Är inte helt säker på om jag jobbar en av dagarna...

Menmen. Fin dag. Har varit på Nova Lund och sett Adam köpa allt försäljaren säger till honom att köpa. jag har suttit och läst en intervju med Adams-Ray och dagdrömt om att han var min pojkvän. Jag har hört Adam sjunga alldeles för mycket och sett honom få sjukt ont i magen när han upptäckte vem hans publik var. Jag har lämnat meddelande på Idas telefon utan att veta det, antar att det är sånt dem kalla multitasking. Jag och Ida har gett Adam ännu mer ont i magen. Vi åt jättemycket lunch så Adam fick ont i magen igen. Vi svettades en del. Vi skrattde åt försäljarna på Jack and Jones. Vi skrattade åt Adam som åter igen köpte allt försäljaren sa åt honom att köpa.

Slutsats: Fin dag. Och att Adam fåt ont i magen rätt ofta.


BRITNEY SPEARS


Gissa vem som hookade biljetter till Britney i oktober? Det ni. hehe

Tumblr_lnj0btpopd1qfb2kxo1_500_large


SAKER JAG OGILLAR IDAG:


Allt.

Jag, bitter? Nej, var får ni det ifrån?


MARRY ME

Wb_d41_075_fs_large

Okej, från och med nu så är Alexander på andra plats hehe.


SERIETORSK..


Jag såg det sista avsnittet av vänner igår. Sad.
Gråter alltid som fan när det slutar. Men nu får jag gå över till sex and the city tror jag. Eller brothers and sisters. Om ni inte har sett den serien så se den! Sjukt bra, får nästan hålla tillbaka tårarna i varje avsnitt samtidigt som jag skrattar som in i.



INTE OKEJ


Gillar att jag vaknar 06:45 på min lediga dag och inte kan somna om.
Vad fan gör jag nu? Kunde lika bra ha jobbat ju.
Blir nog en runda i stan, får nog se om nån av mina sötnosar också är lediga idag hehe.


NIPSLIPP


Idag så hände något rätt underhållande när jag stod och väntade på bussen på Gustav.
Bussen är rätt nära hållplatsen och på andra sidan gatan står en utländsk kvinna i 50-års åldern.
Kvinnan reagerar på att bussen som hon ska med är påväg att stanna och börjar småspringa. När hon sen kommer till kanten så gör hon ett litet hopp upp.
Jag ska nu tillägga att kvinnan har ett rätt tajt och väldigt vit tröja på sig. Även en vit bh, så man ser rätt så bra igenom tröjan.
Tillbaka till hoppet. Ni kan säker gissa ut vad som hände men jag skriver det ändå.
När kvinna hoppar så hoppar hennes tuttar med såklart. Ena bröstet flyger med lite extra vilket innebär att hennes bröstvårta är utanför bh:n.
Och om vi gör matten här: utländks kvinna men väldigt mörka bröstvårtor + väldigt vit tröja = nipslipp.

Nu till mitt problem: vad fan gör man? Säger man till kvinnan att hennes bröst hänger ut och syns? Eller skrattar jag åt det? Kanske tar ett foto? Eller låtsas som det aldrig hänt?
Well, tillochmed jag tyckte detta var rätt pinsamt så jag låtsades som ingenting. Tog kanske på mig solglasögonen och stirrade lite och väntade på att hon skulle upptäcka det...


insignificant


MÅNDAG


Kom nästan precis hem efter att ha varit i stan och ätit lunch med Frida som flyttat tillbaka till Sverige. Mysigt!
Är bara hemma en snabbis för att läsa bloggar och byta om, jobbar nämligen kväll idag så jag ska iväg igen om en halvtimme. Yey, OB! hehe

Förresten så satt det en tjej framför mig på bussen med en likadan tattuering som mig på precis samma ställe. Vilke bitch. Tur att jag hade nersläppt hår annars skulle folk nog tro att vi va superduper bästisar med matchande tattueringar. Typ rocksystrar.. fast det skulle vara lite coolt. Fast mest pinsamt.


FREDAGEN


I fredags drack vi vin i Adams lägenhet. Vi satt på golvet, bråkade om musiken och drack gott rosévin. Vi kom även fram till att jag är roligare på svenska och att Fanny behöver en personlig assistent.


1. Cesarsallad och vin. Bra. 2. Fanny som tar över musiken. Dåligt.


Note to self: ta foto innan allt på bordet är uppätit. Det ser ju lite trevligare ut.


SOVAREN..


Har varit superkass på blogga men vet ni vad jag gjort den här helgen?
Sovit! Jag vet inte riktigt vad som är fel på mig men jag har sovit i över 24 timmar på två nätter. Knassigt alltså. Kanske beror på att jag bara har sovit ungefär 5 timmar/natt hela veckan.


WHAT ARE WORDS



I'm such a crybaby alltså...


-



Fan, idag är jag inte på humör. Vill lägga mig och sova igen, är så sjukt trött.
Vill inte springa ut i regnet. Sjukt jobbigt ju. Och mitt hår. Fan, jag vet inte varför jag fortsätter lägga mig med våt hår, jag vet ju hur gaaalet det blir.

Nej, håll käften din jävla idiot och stick och tjäna pengar.
Okej.


probably the best quote in the world


IGÅR

Fin dag. Fina människor. Jobbiga trappor. Pizza. Cola. Jag, som har en tendens att pladdra när jag blir nervös. Och sen blev Fanny också nervös. Sucker. Fast hon kan iallfall vara tyst...


Pizza på Adams golv.


ADAMS LÄGENHET


För några dagar sen fick Adam nycklarna till sin lägenhet. Det var på tiden! Sommaren är ju här nu och vi behöver någonstans att hänga som är centralt och där det alltid finns gratis vin. (Vi ska turas om att alltid se till att där är vin hehe). Och att lägenheten egentligen är Adams och inte allas måste vi nog tyvärr bli påminnda om ibland annars det kanske spårar ur lite..

Den enda nackdelen med den här lilla mysiga lägenheten är dock att det finns ett fönster på toadörren. Hur fan tänkte dem där? Det är ju rätt kul till den gången man själv behöver bajsa. Det är ju inget man vill att folk ska se.


Den onda toadörren. Och en lite ond Ida. Och en mobbad Adam. Hehe.


DUMMA FLAGGA


Tydligen är det inte bara geografi jag suger på utan även flaggor. Fan, trodde jag va skitsmart ju.






A CINDERELLA STORY


DET LILLA EXTRA


Bra saker med den här fina torsdagen.

1. Jag är ledig från jubb.
2. The edge of glory-videon släpps idag.
3. Mitt packet från H&M har kommit.

Känns bra när man har lätta dagar och blir glad av små saker.


YOU'RE A GOD DAMN SUPERSTAR


ETT INLÄGG SOM SPÅRA UR..


Fanny sa till mig att blogga. Hon sa även till mig att jag skulle skriva massa skit om någon om jag inte kom på något annat att blogga. Snäll tjej det där. Precis som om jag skulle vara elak mot någon. Eller ännu mer snacka skit om någon. Aldrig.

Så vet ni vad jag har gjort idag? Inget. Njutit av att vara ledig (det är ju inte som om jag legat hemma i en vecka och inte jobbat på 8 dagar..) och fikat med Fanny. Vi har inte druckit kaffe och vi har absolut inte snackat skit eller skvallrat. Vi har i heller inte planerat vad vi ska köpa till Adams lägenhet.
Okej, det där sista gjorde vi faktiskt. Jag kom på världens idé, kanske inte världens idé men jävligt bra en! Vi ska köpa varsen mugg och tandborste till hans lägenhet. Så vi har vad vi behöver när vi sover där. För det kommer vi göra, en hel del tillochmed. Lika bra att köpa saker så man slipper att planera att ha sånt med sig. Är trött på att somna hos någon och se stinka som fan i munnen på vägen hem dagen efter. Fast å andra sidan så är det aldrig någon som sätter sig brevid mig på bussen då. Det är rätt så svårt val det där. Att lukta och sitta själv på bussen eller riskera att någom som stinker sätter sig brevid en? Nej, jag väljer nog att själv lukta illa.

Okej, inlägget spårade ur lite. Men till poängen. Jag har haft en slapp dag. Det va värt ett inlägg att berätta det för er så ni som jobbar blev avundsjuka. Haha, suckers. (Faktumet att jag böjrar klockan sju imorron och att väckarklockan står på 5:30 kan vi ju ignorera.)


SÅ DET SÅ


Jag suger på att blogga men om man har varit sjuk i en vecka så är det faktiskt okej.


EROTIK





Blev skitglad igår kväll när jag trodde canal+ hade börjat sända the big bang thoery. Såklart blev jag lite chockad när jag slog över och fick se något annat.
Not to self: kolla handligen.


UTTRÅKAD


Vad fan gör man om man har kollat på miljoner filmer, kollat på allt man har inspelat och kollat på en hel säsong av 'vänner'? Det finns verkligen inget kvar! Jag är så jävla uttråkad att det inte finns. Fast så fort jag reser mig från soffan för att göra något så blir jag helt kallsvettig.
Ska köpa massa serier så jag är redo till nästa gång jag är sjuk!

Nu ligger jag iallfall och kollar igenom att till testet imorron. Måste åka iväg imorron och göra klart läkemedlesutbildningen för att få min delegering. Ofräsh tjej on her way!


SJUKDAG


Om min näsa inte slutar vara en sån pain in the ass snart så får jag spel!
Undra om det funkar att sätta damsugaren under näsan? Det borde tömma systemet om man säger så... Förlåt för min oversharing.
Men halsonten är iallfall borta så idag ska jag äta en riktig frukost, som inte består av nyponsoppa och yogurt, för först gången på fyra dagar, yey. Riktig föda!


BD TRAILER


Kan inte hjälpa det men jag var tvungen hehe


ONE YEAR AGO.


Idag är det ett år sen studenten. Helt sjukt faktiskt, tiden går så jävla snabbt.
365 dagar. Det är en del. Jag har hunnit med en del saker faktiskt. Hunnit med en del drinkar, en del frisyrer, en del jobb. Telefonförsäljar är något jag inte ska hinna med igen. Eller att klippa lugg. Tror jag.

Jag har levt mitt första vuxenår. Det har varit jävligt annorlunda. Nått nya höjder. Nya bottnar.

Lärt känna mina vänner bättre, kommit nämre dem och blivit lite mer förälskad i deras personligheter. 

För varje dag lär jag känna mig själv bättre och för varje dag så kommer jag längre. Kommer nämre mot mitt mål. Ett mål som jag inte ännu vet vad det är men jag vet at jag är påväg dit.





SJUK


Idag mår jag fan inte bra. Och jag skulle mer än gärna säga att det beror på att jag är bakis men nej, jag har fått nån sjuk öron- och halont sak pågång. Bra tajming där. Jag är arbetslös i tre månader och är frisk men när jag börjar jobba då jävlar kommer det. Ironi I guess.

Idag har jag hunnit kolla på 5 filmer. Japp, f-e-m. Hela familjen är borta så det är bara jag och tvn. Och femhundra koppar te. Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på en till film och vila upp mig. Det är tänkt att jag ska jobba imorron, vi får se hur det blir..


MORMOR: KVINNAN MED EN DEL EX.

På kusins student.
Mormor pratar med en bekant till min kusins familj som vi inte träffat förr.


Mormor:" Jag är Gullianne, Isabelles farmor och Patriks mamma."
Bekant:" Aha, okej, och detta är din man?"
Mormor:" Ja, precis, detta är min nya man."
Bekant: "Nya?"
Mormor: "Ja, mitt ex sitter där borta."
Bekant: "Jaha, okej, så det är han som är farfar till Isabelle?"
Mormor:"Haha, nej, det är ett annat ex! Han är bara pappa till mina två yngsta barn."
Bekant: "Okej, det där var förvirrande..."

Gillar när släkten träffar nya människor. Ingen fattar något och alla tror att mormor har hundra ex.


BREAKING DAWN


Jag måste säga att jag trodde att jag lagt hela twilightgrejen "på hyllan". Filmerna är bra, böckerna ännu bättre men jag har väl växt i från det. Men! Men, när jag såg sneak peaken på breaking dawn så gav jag ifrån mig ett litet skrik.


FORREST GUMP

Tumblr_lgay19hzqy1qh1atko1_500_large

Såg att tv 4+ sänder forrest gump, älskar den filmen!
Nu vet ni hur jag kommer spendera min eftermiddag.


MR. ADAMS-RAY



Oh yes! Herr Adams-Ray kommer till malmöfestivalen och självklart ska vi gå och se honom igen!
(Kul att jag aldrig har någon täckning när jag är hos mina kusiner i Höör, iphonen gillar inte landet haha)


KUSINS STUDENT


Igår så tog min kusin studenten, det var trevlig. Det är alltid trevligt att träffa släkten!
Blev lite känslosam när dem sprang ut och ville gråta lite men det gjorde jag inte. Alla små eslövbor skulle nog kolla lite konstig på mig då.




ONSDAG


Jag har spenderat förmiddagen i stan med syrran och sprungit massa ärende. 
Hittade en fin klänning som tyvärr va skitful på. Hatar när det blir så.

Men nu ska jag sluta klaga och göra mig iordning, ska iväg om några timmar till min kusins student!


RSS 2.0