LÄKEMEDELSUTBILDNING OCH ORAKADE BEN


Är lite död. Hade först jobb sen hade jag läkemedelsutbildning. Fast det där med medicin and stuff är faktiskt rätt intressant. Nördtimes.

Nu ska jag måla mina naglar. Och raka mina ben. Har varit så jävla varm idag! Var ju tvungen att ha långa byxor på mig eftersom jag valde att sova framför att raka benen häromdagen. Vem fan har sagt att jag inte är en lady?


I KNOW, GET A LIFE..


Jag är sjukt irriterad. Jag var ju på bio igårkväll och missade big brother vilket innebär att jag inte har en aning om vem som åkte ut. När jag kom hem från jobb satt jag mig direkt vid datan för att se gårdagens avsnitt men av nån anledning så finns det inte?! Var är duuu? Detta innebär att jag undviker typ allt dvs facebook, aftonbladet och bloggar. Pissjobbigt, det är bäst för dem att det finns på deras hemsida snart för jag tänker inte vänta tills klockan blir 19:00 och reprisen visas! Så går det om man låter sig bli beroende av tvserier.


THE HANGOVER PART TWO


Igår gick Fanny, Adam och jag på bio. Igen. Måste minska på mina biobesök lite. Fast det är så mysigt!
Igår såg vi iallfall Baksmällan 2, jag säger bara: se den! Fy fan va ball den var. Vågar faktiskt säga att den var bättre än ettan. Den är iallfall sjukare. Fan vad vi garva! Speciellt killen bakom oss som höll på att dö av flabb var tredje sekund. Dessutom var bara eftertexterna bland det sjukaste jag sett.
Awesome movie alltså!


MORS DAG


Det är söndag och morsdag. Har haft en massa idéer om vad jag ska skaffa mamma men det blev inget av det. Vill inte göra för big deal av det egentligen för det är bara morsdag, inget annat men å andra sidan så känns detta som det är första året som jag är vuxen så jag vill skaffa något ordentligt. Så, istället för att köra det vanlig, frukost på sängen men choklad och blommor och allt det där ska jag mamma åka iväg och fika och sådär. Lagom.

Förra året tog jag i lite och gjorde en "bok" till henne som innehöll allt från bilder till små texter och dikter. Väldigt enkelt egentligen men eftersom jag älskar att skriva och just beröra med texter så var det också en lite gåva till mig själv. Att se mamma bli berörd till tårar över något som jag skrivit är lika mycket en gåva till mig själv som till henne.

Jag älskar dig mamma! ♥


INSIDE THE OUTSIDE


Kom hem från jobb för en stund sen och nu tänkte jag faktiskt bädda ner mig och se en ny dokumentär/intervju med Gaga, "inside the outside", som MTV har gjort. Jag är nördig, I know.

Gissar på att jag kommer böla som en bebis.



Part one. De andra delarna finns på youtube eller MTVs hemsida!


FYI



Detta är andra dagen som jag börjar böla till big brother.
Jävla skitprogram.


GOSSIP GIRL


Såg precis att OC har slutat och gossip girl har börjat sändas i stället. Mycket bättre. Måste ha sett alla avsnitt av OC typ fem gånger men gossip girl har jag bara sett en gång så det är rätt kul att se det från början igen. Ännu roligare är det att alla ser så himla små ut.


PRECIS SOM BUSSCHAFFÖRERNA


Jag står på hållplatsen påväg från jobb och mamma på en annan hållplats påväg till jobb. Följande telefonsamtal äger rum:

Mamma: Vi har ju inte setts på hela dagen!
Jag: Men jag jobbar ikväll också så då ses vi.
Mamma: Ja, det är ju sant. Men du, våra bussar kör ju förbi varandra så kan vi inte vinka till varandra? Det skulle kännas lite bättre då.

Jag har en rätt söt mamma måste jag säga. ♥


TRUE STORY #2


MASCOT


Fanny, Ida och jag hann springa runt i hela stan innan vi hittade ett ställe som passade oss alla. Tillslut hamnade vi på Mascot på möllan. Det var trevligt, förutom att Fanny var bitchig som vanligt. Vet inte vad jag ska göra med henne alltså.

Nu så  står jobb på schemat. Big surprise. Så nu måste jag byta om och göra mig iordning. Hoppas jag inte behöver cykla idag, det är nästan storm ute juuu!


TORSDAG


Hejsan gullisar!
Ska snart ta bussen upp till stan för att luncha med Ida och Fanny. Jag har blivit lite besatt av att luncha. Gillar att äta mitt på dagen, är inte så förtjust i frukost på lunch är perfekt!
Måste också köpa några småsaker när jag väl är i stan. Och kanske en morsdag-present också.. Några förslag på vad man kan köpa? Choklad och blommor är så jävla tråkigt!


SNÄLL VÄN


Snällaste tjejen i stan alltså.
Som ni säkert förstår så blir inte Lina så glad så fort hon inte får som hon vill..


KVÄLLSFIKA


Spenderade kvällen på espresso house med Fanny, Lotta och Adam. Vi frös, lärde Fanny nya ord och försökte planera sommaren. Det sistnämda gick inte så bra. Vi vill resa bort en helg men alla vill till olika ställen. Helst vill jag såklart till London men Rom går också jävligt bra. Finns så jävla mycket att se i Rom! Sen kom jag med förslaget att vi skulle tågluffa runt europa nästa sommaren men tydligen är vi för fina för sånt. Vet inte vem dem försökte lura när dem sa det...

Saker jag vill se i Rom:


Colosseum



Fontana di Trevi


Spanska trappan


Vatikanstaten


MOTHER MONSTER


NAKEN

Jag lovade en nakenbild på en vän ju.
Här har ni en!


FREE


Gud vad skönt att vara ledig idag. Har sovit i 13 timmar inatt, gissar på att jag va lite trött...
Och om jag inte blir inringd så är jag ledig imorron också, gött!

Så idag ska jag vara människa. Jag ska sminka mig, ha nersläppt hår och måla mina naglar. Motsatsen till hur jag måste se ut på jobb alltså. Ska även försöka få ihop en fika med mina gullisar. Jag har inte varit så jätte social på sista tiden.


STRAW DOGS


Om jag ska se den här filmen alltså. Gissar på att det inte blir så svårt att övertala Ida att se den med mig.. hehe


FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT


Så himla fin.


FUN LIFE


Gissa vem som kom hem från jobb för ett tag sen och ska bara käka och sen åka dit igen?
Kul att min blogg bara består av jobb och gaga.

Ska bättra mig. Typ lägga upp nakenbilder på mina vänner eller något annat kul.


SNL


Gaga och Justin hostade SNL i lördags! Gillar att det är små mycket Gaga inför skivsläppet idag.



KIND OF AWESOME


MIN DAG

Såhär har min dag sett ut med tre bilder. Intresseklubben får fan skrivkramp.


Sårhär fashion är min jobboutfit. Men jag måste erkänna att jag gillar min 'rock'. Springer omkring och låtsas att jag är en av dem i greys.


1. Jag heter tydligen Malin Xilverframe på jobb. Coolt. 2. Ett ont finger. bu-motherfucking-hu.


LÖRDAG? SÖNDAG?


Hade en rätt bra kväll på jobb till klockan slog 20:50. Sen spårade det ur totalt. Fick ringa ambulans och saker. Drama drama drama. Fast det är inget som lite cola inte kan fixa. Känner hur mitt colaberoende har kommit fram igen..
Måste lägga mig snart. Börjar nämligen jobba igen klockan sju imorronbitti. Hardworking woman numera lixxom.


THE BIG BANG THEORY

Penny: So what do you say, Sheldon, are we your x-men?
Sheldon: No, the x-men were named for the X in Charles Xavier. Since I am Sheldon Cooper, you will be my C-men.

Tumblr_lkdad8h1a91qafl3uo1_500_large

Lite big bang theory på lördageftermiddagen innan jobb är inte helt fel. Lite cola på det och jag är jävligt nöjd.


FREDAG


Idag har jag inga stora planer. Kom hem från jobb för ett tag sen och ska tillbaka dit halv sju för jobba extra några timmar. Duktigt av mig va? Jobbar dubbelt, och inte efter varandra heller. Tror mina kolleger kommer få för sig att jag är en sån som blir besatt av mitt jobb väldigt snabbt.. Men nejdu, jag har bara varit hemma i tre månader och har alldeles för mycket energi.

16935283_l2e0n930_c_large
Såhär fint kontor ska jag ha en dag!


MIN MAMMA


Sitter och kollar på NCIS och en kvinnlig polis ska förhöra en man som inte kan engelska.

Kvinnliga polisen: "tu t'appelles comment?"

Mamma:"Kan hon polska?"


GREYS WEDDING

4572d88f133920257493079b963523b6_large
7909f08eee30072d0bb62afd71c8b161_large
797f421f9ca30a1ba9586a6a92bac545_large


FRÅN 7 TILL 70


Kom precis hem från Lina. Vi åt mat och kollade på ringaren i notre dame. På VHS. Very old school.
Sen drack vi te och kolla på 'vem vet mest' tror jag det hette. Vi fick från att vara 7 till 70 på några minuter. Härligt när man får lov att vara lite barnslig och tantig.

Nu väntar big brother och jag ska sno lite choklad frå Booi. Och om han säger nej säger jag bara att jag har PMS och då vågar han inte bråka. GirlPower!


Väldigt snygg och inte snacka om nykter bild.


TORSDAG


Har en rätt slö dag. Mensvärk och dåligt väder gör det inte bättre. Ska snart skärpa mig och bege mig till Lina, hennes föräldrar är bortresta och det är mitt ansvar att hon får mat. Samma visa varje gång. Ska tvinga henne att köpa cola till mig som tack hehe.

Blev inringd till jobb till imorron också. Ska jobba exta båda passen, fast bara några timmar så det är okej.
Det första jag ska köpa när jag får lön är ett par riktiga skor. Mina fötter var helt döda när jag kom hem igår.


GLEE + GAGA = TRUE


EN LITEN SKATT


För cirka 27 minuter sen hittade jag en lite skatt. En liten piece of heaven.
Iallafall för någon som mig. Någon som uppskattar det enkla, någon som gillar att bli berörd av texter. Jag hittade något så himla simpelt men så himla vackert. De senaste minuterna har ju hunnit skratta ut högt. Jag har hunnit hålla tillbaka några tårar. Och under hela tiden har jag haft ett otroligt stort leende på mina läppar. Så stort att mina läpparn nu är torra och jag måste ta på lypsyl.

En samilig av det bästa som hänt människor - men inte i livet utan i vardagen. Jättestora saker men som är små i den stora bilden. Eller tvärtom egentligen. Det är dem små sakerna som bildar det stora. Som gör det viktigt. Detaljerna. Något kan vara hur bra som helst men kan bli dåligt om det inte innehåller rätt detaljer.

Så. För att komma till poängen. Ska ni nu, om ni känner er lite smått uttråkade eller vill ha lite härlig inspiration eller bara vill ha en anledning till att le så där extra stort, gå in på en blogg skriven av en svensk tjej som bor i new york. Hon har nämligen världens bästa kategori. Där det inte är hon som skriver inläggen utan hennes läsare och deras små rader av glädje.

Tryck här bara. Ni kommer inte ångra er.


BORN THIS WAY


Idag gillar jag mina kära lilla vän Adam lite extra. Mest för att det är hans förtjänst att jag just nu sitter och lyssnar i genom born this way albumet. Yepp, it's finally here!
Som jag har längtat. Och om jag hittar mina favoriter på youtube (dem borde ju ha läckt ut..) så lägger jag upp dem senare! Så bra ♥



WORK


Har jobbat i dag, har haft en lite speciell dag men men. Sånt händer. Är ledig imorgon sen jobbar jag helgen. Spännande. Hela helgen. Helt själv. Ojoj, nu blev jag lite nojig. Måste sluta tänka. Blir bara nervös då, det är bäst att bara köra på och ta det när det kommer.

Pussisar!


P.S I LOVE YOU

Blog+-+p.s.iloveyou_large

Såg 'ps. i love you' precis för första gången. Vilken jävla film. Bölade som fan och bestämde mig för att jag vill gifa mig med en irländare.


SERIER


Såg precis säsongsavslutningen av how i met your mother. Hatar när det slutar så spännande och man måste vänta några månader innan den nya säsongen kommer. Ännu jobbigare är det att alla serier slutar under sommaren men som tur är finns det en serie som går då, och inte vilken serie som helst utan en av dem bästa: true blood! Underbart!


HAIR

I don't wanna change, and I don't wanna be ashamed.
I'm the spirit of my Hair, it's all the glory that I bare.
I am my hair.



Om en vecka är hela skivan här! Men redan på onsdag kan alla svenska, spanska och hollänska spotify premium användare lyssna på skivan. Snacka om jag ska fjäska mig till min kära väns lösen till sitt konto. Tyvärr har man ju inte premium själv.


HÅR


Usch. Jag har sjukt beslutångest. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår. Jag gillar att vara blond men det är så jävla jobbigt att färga det hela tiden och det sliter på håret som fan. Det skulle vara jävligt bekvämt att få tillbaka min vanliga färg men samtidigt är jag jävligt sugen på lite rött i det. Fast å andra sidan verkar alla ha rött hår nu.. Buhu.

Så här har det sett ut det senaste året bara..

Studenten. Långt, lite mörkare och lockigt.


Kort och blont.


Kort, lite mörkare och mittenbena...


Långt och blont... Detta varade i typ två veckor innan jag fick panik, igen.


Sen kom luggen på besök i en månad..



Nutid. Fortfarande blont men luggen har fått växa ut.


VÄGBESKRIVNING

Lina ringde för hon behöver lite vägbeskrivning..
What else is new?



MONDAY


Då var det måndag igen.
Har varit iväg nu på morronen och snart kommer Lina och hämtar mig. Jag har tvingat henne till att leka på Entré, hon är nämligen inne i en konstig fas och vill inte gå i stan. Underligt men nu jävla får hon ge sig. Jag vill titta på massa fina kläder och köpa massa billiga saker som tillslut blir dyrt...

Pussilipusspuss


TRUE STORY


SÖNDAG


God morgon!
Ligger och kollar (och halvbölar för den delen..) på 'kvällen är din' och dricker cola. Måste snart göra mig i ordning, jobbar nämligen 14:30-23:00. Min första kväll, dun dun dun.
Är lite ledsen att jag missar BB i kväll, nästan alla är nominerade och jag gillar inte när dem jag gillar kan riskera att åka ut! I-landsproblem..


ESC



Snart ska jag ta bussen för att möta min gullisar i stan. Vi ska handla godis som vi inte kommer orka och köpa cola som vi får ont i magen av. Lovely. Sen ska vi hem till Herr Mårtensson och kolla på eurovision song contest. Skitkul att Sverige är med igen juuuu.


MOJITO


Titta vad jag hittade i kylen. Mojito på burk! Awesome.
Ni kan ju gissa vad jag kommer bli full på i sommar..


HÄMND




Hejsan LööverZ!

Snart kommer mamma och pappas gäster hit. Jag tänker jävlas lite och se skitledsen ut när dem kommer och säga att mamma slår mig. Mamma vägrade ge mig kaffe innan så jag ska hämnas hehe.
Hon kommer ångra att hon inte ger mig all kaffe jag vill ha!


VILL FLYTTA HEMIFRÅN BARA FÖR ATT FÅ SÄTTA UPP DEN HÄR LAPPEN

dageneftersömn


SOVMORGON


Tänkte ha värsta sovmorgonen idag och verkligen få sova ut.
Självklart vaknar jag klockan nio på morronen. Fail.


THERE'S A MONSTER IN MY BED


FREDAGSMYYYYS


Nu ska jag ha fredaaagsmys. Sliten-tjej91 här alltså. Man blir nästan lite jetlagad när man börjar stiga upp halv sex på morronen. Men snart är jag på det igen. Som tur är så jobbar jag kväll på söndag så jag får sovmorron.
Men nu till myset. Mamma har gjort chokladpudding som ska ätas och vi ska se en film = äta pudding, se 20 minuter av filmen och sen vila ögonen.

Hej, jag heter Malin och är numera 40+.


FREDAGSTANKAR

- 08-språk.
Varför säger stockholmare så konstiga saker? Vad fan är ett studentskiva? Och varför har vi inte såna i Malmö, eller någonannanstan i Sverige? Låter fan kul ju. Som en kräftskiva, och på kräftskivor shotar man och alla vet att jag gillar sånt. Och för det andra: stockholmare, det heter utspark inte utspring. Weirdo(es?). Weird ord.

- Tvillingar.
Wazzup med alla tvillingar i melodifestivalen? Är det en nya inne sak? Trodde ju det va inne med, och ursäkta min franska, men personer med någon sorts fuktionsnedsättning. Praktikan-Jerry i Icareklamerna, "Världens bästa hotell" på 3:an och 'Hur många lingon finns det i världen?", jag hittar inte på sånt här, där finns ett mönster där.. (Och ta inte detta fel nu, jag tycker det är bra att personer som inte alltid får uppmärksamhet får det. Det krävs alla sorters människor för att fylla samhället. Det är det som jag älskar mest, alla är unika och har sin egen charm.)Men nu är det tvillingarnas tur. Snart är det väl inne med störda brudar och då får jag äntligen min egen show.


Hittade en riktigt fin bild. Så här snygg är jag när jag alltför ofta.


TISDAGEN


I tisdags morse stack jag hem till Zäta som jag tvingade göra en massa kaffe till mig. Vi fikade i hans trägård och njöt av solen. Sen stack vi tillsammans med Frida in till Lund för en sen lunch. Vi försökte lista ut vad det var jag fick till min sallad, jag brände fötterna och höll på att spilla ut hela min red bull på en okänd tjej på tåget.
Det var en fin dag.
Sen var jag även tvungen att åter igen säga hejdå till Frida, mindre fint.




MADISON SQUARE GARDEN



Ni kan ju gissa vad jag kommer kolla på ikväll..


STOLEN BED


Så här såg det ut häromkvällen när jag skulle lägga mig. Någon hade snott min säng. Fast till hennes försvar så gömde hon sig för pappa och då kan man ju inte kasta ut henne hehe.


FRIDAY THE 13TH



Nu lever jag igen! Har harft fullt upp hela veckan, har sprungit på en massa möten, sagt hejdå till Frida som åkte tillbaka till London och börjar jobba igen. Kastar upp massa inlägg och bilder från veckan snart. Pöss


Sjukt snygg bild alltså. Men det är den enda nya som finns.


A NEW CHAPTER

Idag ringde min väckarklocka halv sex. Det va ett tag sen det hände kan jag säga er. Som tur är så är jag för uppspelt för att vara trött men det kommer ikväll, kommer antagligen somna i soffan vid åttatiden.

Nu måste jag packa min lilla väska innan jag far iväg. Wish me luck!


CP-läppar for the win...


BUSY WEEK


Har livit lite dålig uppdatering de sista dagarna men jag håller på med en massa saker den här veckan så vi får höras snart mina stalkers!


THE EDGE OF GLORY


Ni kan väl inte ha missat Gaga's nya? Snart är hela skiva här!
Riktigt fin låt, bättre än Judas faktiskt.


UTE!

FYI.

Inte för att vara elak men jag är rätt nöjd med att Katerina åkte ut ur big brother.
Okej, vem försöker jag lura, jag gillar att vara elak! Haha - sucker!


LIMITLESS


Av nån anledning så kunde jag inte logga in alls på bloggen igår så jag får blogga nu istället.

Igår blev det iallfall bio med Fanny och Adam. Vi såg Limitless, lite förutsägbar men rätt så cool.


ATT FIKA, TVÅ GÅNGER.


Har spenderat dagen i stan med Frida som är hemma en snabbis. Vi gick framochtillbaka i stan så jag fick blåsor, vet inte om jag ska skylla på att jag invigde mina ballerina eller att vi inte kunde bestämma vilket fik vi skulle sitta på. Fikan hann vi iallfall göra, två gånger tillochmed. Under tiden hann jag även skrämma Sammy med att det fanns en bomb i min väska.
Sånt är fint. Att jävlas med folk.


FREDAGEN


Gårdagen kunde beskrivas med följande ord;
En missad buss. Hökande efter platser i solen. Fanny. Dålig islatte. Sittandes i solen. Michaela och Danne. Jobbsnack. Studentminnen. Planerande. Stort hår. Miljoner klänningar. Ett killprovrum. En jävligt fin skjorta. Ångest. Ett bra telefonsamtal. Lat busschafför. Vitt vin och vitlök. Charmig tjej i postkodsmiljonären. Choklad. Twilight. Big brother. Sms-stalking.


NOT SO FRESH..



Skulle egentligen skriva värst roliga inlägget men sen kom jag på att jag måste vara i stan om en timme. Så, tro det eller ej, men jag väljer faktiskt att duscha framför blogga. Så mycket vill jag inte  bjuda på mig själv att jag går omkring och luktar illa.

Vi hörs sen i stället!


JUDASVIDEON



Judasvideon har råkat läcka ut. Synd för Gaga, tur för mig.
Om ni har tur så finns videon nog kvar här!

Rätt bra men den slår inte min favoritvideo bad romance!




TORSDAG



Efter mötet stack jag och fika med mamma och mormor på stortorget.
Det var trevligt. Vi snackade om framtidsplaner och skrivande. Sånt som jag gillar lite sådär extra
.


I LOVE AUTOCORRECT


GOD MORGON


Ska snart iväg på mitt möte som blev framskjutit till idag.
Dagen börjar med lite kaffe och vakna med the voice.


RAKAD


Mamma och pappa lämnade lite alkohol hos mig och Booi. Dumt gjort av dem.
Det slutade med att jag rakade av Boois hår hehe.


EN DAG I STAN


Idag har jag lekt med Ida i stan. Hon provad allt för många klänningar, vi testade gränsen för socialt beteende och provade osmickrande kläder.
Det var trevligt men jag får inte längre säga "jao". Har plockat upp det från Gurkan som tydligen inte gör saken bättre.


Under tiden Ida provade klänningar så tog jag egofoto och körde bröstdansen.


INTE HELT FEL..


Inte helt illa att komma hem till detta en onsdag.


FIKA


Nu ska jag iväg och fika med mina uttråkade vänner.
Pussar!


BRÖLLOPSDAG



Idag firar mina föräldrar sin 20åriga bröllopsdag.
Grattis till er! ♥


SAKER SOM IRRITERAR MIG




1. Big brother-Katerinas skratt.
Om bruden bara tejpar igen sin mun så skulle det va jättebra. Ännu bättre om hon går ut ur huset.

2. Folk som tar bort en från FB.
En vän och jag har på senaste tiden kommit på att losers från skolan har velat ta bort oss som vänner. Skitirriterande ju. För det första så kan man inte snoka mer och för det andra så känner man sig sjukt dissad. Precis som dem tror att dem är coolare än oss. Okej, jag kanske förstår dem lite..

3. När vänner-dvdn tar slut.
Sjukt irriterande. Tänk er det här; man ligger helt perfekt i sängen och man vet att om man reser sig så kommer man inte ligga lika skönt efteråt. Skitstörigt, kan inte dvdn lära sig att byta skiva själv? Latmask delux.


ROMANTISK MAN


Mamma sitter och läser tidningen.
Mamma: "Imorgon är det 20 år sen Carola vann med 'fångad av en stormvind'.."
Pappa: "Och vad var det mer 20 år sen?"
Mamma: "Vi gifte oss!"
Pappa: "Och ännu viktigare?"
Mamma: "Eh..?"
Pappa: "20 år sen Sverige vann Hockey VM!"

LUNCH



Gav mig själv en sovmorgon idag som kompensation för igår. För det är jag värd. Eller egentligen har jag inget bättre för mig så då kan jag lika bra sova.

Nu ska jag och syrran se om vi hittar något till lunch iallfall. Det kommer sluta med att Mimmi sitter på en köksstol och spelar angry birds och jag lagar mat. Slår aldrig fel.


ACAPELLA


KONTROLL


Lina försöker ta fjärrkontrollen för att slå över vilket jag inte vill. Så jag tar fjärrkontrollen ifrån henne och säger:
"-Nejdu, glöm det, här är det jag som har kontroll!"
Fattar ni? Fattar ni?! FATTAR NI?!

Okej, kanske inte såhär kul i efterhand men då var det skitkul kan jag säga er. Jag borde bli komiker.
Eller inte, men jag borde fan skriva manus till komedier. Kommer bli stenrik.


ANGELS AND DEMONS


Efter tillräckligt mycket tjat från min sida så gav Lina upp. Mobbad unge jag är..
Jag har iallfall spenderat kvällen hos Familjen Fors med filmen "Änglar och demoner", den andra davinci filmen, som är ett par av mina favorit filmer. Nu ska jag bara få Lina att vilja se National treasure också!



JUDAS



Judasvideon släpps på torsdag och tydligen är detta den dyraste musikvideon någonsin men en budget på 10miljoner dollar. Jag är rätt excited.


NU DÅ?


Jag har hunnit med allt jag skulle göra idag innan klockan hann bli tolv. Så vad fan ska jag göra nu? Jag ville leka med Lina men hon väljer sin kattlåda över mig. Bitch. Nästa gång hon är uttråkad ska jag dissa henne för min toalett.
Har väl inte mer val än att bädda ner mig i soffan med en film. Så himla jobbigt..


DÅLIG START


Jag skulle egentligen iväg på ett möte nu på morgonen men tio minuter innan jag ska ta bussen så ringer dem och säger att dem måste ställa in. Kul. Och nu är jag helt sminkad och klar. Rätt så irriterande kan jag säga er så nu funderar jag på att byta om och börja städa. Då är man uttråkad.

Bra början på veckan. Får trösta mig med att 'judas' videon snart är här hehe.


i do love you


VALBORG I FALSTERBO


Jag stressade ihjäl igår. Kom ut ur duschen 40 minuter innan jag va tvungen att sticka. Aldrig förr har mitt hår plattats så snabbt.
Och i stället för att nämna ointressanta saker så lägger jag upp några bilder.


Jag fick sitta i baksätet. Det gillar jag inte. Jag vill sitta där framme så jag får välja musik men som hämnd så snodde jag Adams vindruvor som han skulle ha i salladen.  Sucker.


Fördelen med att umgås med kockar. Man blir alltid serverad god mat.


Fire!


RSS 2.0