Från salongsberusad till askalas

Ja, jag gör ungefär samma sak som jag gjort hela helgen. Pluggar. Har tre prov nu på raken och plus en massa inlämningsuppgifter och skit. Varför är alla lärare så jävla idiotiska och lägger allt skit samtidigt? Så, ja, jag vet att min blogg är oootroligt tråkig att läsa just nu men och ni ska bli trötta på nån så får ni mer än gärna ta och slå på mina lärare. Mer än halva dagarna hela veckan har ju faktiskt gått ut på att plugga.

Just det! Har jag sagt att min mormor är världens roligaste och att hon blir bara mer underbar när hon är påverkad? Lina, vad säger du, borde inte du och jag matcha ihop våra mormödrar med deras vin och vodka?

För att avsluta tänker jag citera min mormor från släktkalaset igår: "Just nu är jag bara salongsberusad men jag går snart över till askalas!" Kan hon bli mer underbar?

love,malin


Unusual you

Hejhej, har varit lite dålig på att blogga men för får ni i allafall en snabb update!

Igår var det servering som alltid är lika tråkigt, tyvärr. Efter skolan träffade jag Lina en snabb runda i stan innan hon skulle till sin pappa. Och dagens största händelse var nog när jag slog på blondie knappen och glömde min kära väska i ett omklädningsrum som tur var så kom jag på det innan den var borta..

Idag har jag varit och handlat med mamma och Mimmi, fick en supersöt klänning och circus skivan såklart. Det kom även fram en skum kille som prata engelska och fråga om han fick ta av mitt nagellack och innan jag hann svara drog han bort mig och börja ge mig manikyr. Skumt men oj vad skönt! Det kom snabbt fram att han var bög och jag fick ha ett väldigt trevlig bögsamtal på engelska. Fler skumma bögar till folket! Nej, nu ska jag in i duschen sen iväg till Höör där det är släktkalas. Inte det roligaste i världen men min mormor är alltid underhållande när hon är full! ;)

love,malin

DODO

Klockan är kvart i åtta och jag borde egentligen sitta i bilen på väg till skolan men i stället sitter jg här och lyssnar på musik. Pappa börjar tjata på mig men jag skyller på att det är för kallt att gå ut med vått hår. Jag vill verkligen inte till skolan, jag vill inte gå omkring och servera gubbar. Jag hatar servering. Nej, nu får jag skärpa mig..


love,malin

Jag dampar lite..

Did I wake you? Were you sleeping? Were you still in the bed?
Or is a nightmare keeping you up instead?
Oh baby, are you feeling guilty for what you did?
If you think you're hurtin', you ain't seen nothing yet

Was it really worth it?
Was she everything that you were looking for?
Feel like a man
I hope you know that you can't come back
'Cause all we had is broken like shattered glass

You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass
Glass, glass, glass, glass

Are you having trouble focusing through everyday?
Do you find yourself still calling my name?
Do you wish you could rewind time and take it back?
I bet you realized that she ain't half the woman I am

Was it really worth it?
Was she everything that you were looking for?
Feel like a man
I hope you know that you can't come back
'Cause all we had is broken like shattered glass

You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass
Glass, glass, glass, glass

Out from under

Efter två lektioner stack jag och Alex till Eh och tog en latte. Sen blev jag hämtad av mina kära päron och följde med dem och handla på nya coop där det var total kaos. Där var även en människa i en ko kostym som skrämmde skiten ur mig. Nej, nu ska jag ännu en gång spendera min dag åt att plugga. Kommer verkligen inte ha något liv dem närmsta två veckorna. Kan inte jullovet komma lite tidigare detta året? Jag håller på att dö. Åh, just det, Hej BrunettFanny!

love,malin

Kill me

Okej, jag gjorde precis en lista på allt jag har allt göra och här har ni den:
- Svprov, vikingar
- Idrottprov            
- Pro & För prov   
- Samhälle prov
- Ansvarsfull alkohol hanteringsprov
- Matte prov
- Psykologi frågor
- Eng bok att läsa ut och skriva book talk på
- Eng stad att redovisa om
- Eng uppstas att göra om matkrisen
- Projektarbete


Om en till lärare ger mig någon jävla läxa kommer jag hoppp på den och slå personen. Jag hoppas på Håkan, han har jag velat hoppa på ett tag.. På ett icke snuskig sätt ofc!!! Kände att jag dampa lite där..

love,malin

Circus

Hejhej.
Eftersom våra lärare helt plöstligt har något emot oss i klassen så har vi blivit halvt begravda i läxor, prov och inlämningsuppgifter. Jag håller på att dö. Hur påverkar trafiken våra sinnen? Hur borde tallriksmodellen se ut? Vad har jag att säga om matkrisen? Varför hade vikingarna så konstiga namn? Vad blir 2+2? Detta är bara några saker som jag har i huvudet just nu. Matten har jag redan gett upp på och den har jag inte ens börjat plugga på. Som tur är så har jag skivan Circus på högsta volym. Det är ju absolut den bästa skivan Britney någonsin gjort. Nej, nu ska jag gå tillbaka till självmordsläget, dvs göra läxorna. Jag hör hur mamma och Mimmi sitter där nere och tittar på Mamma mia, jag är inte alls avundsjuk. Vore det dummt att hoppa av nu?

love,malin

2 cool for school

Klockan är nu kvart i nio och om 45 minuter måste jag sticka till skolan. Fast här sitter jag på golvet i stora rummet och tycker det är skitcoolt att jag kan sitta och blogga på min TV. Det var nog inte så väldigt smart av min far att göra så man kan sitta vid datan och Tv samtidigt. Detta har blivit ett väldigt stort problem. Nu måste jag verkligen springa in i duschen och ta en extrem snabb dusch och sen göra vid mig.. Eller ska jag skita i projekt oh företagande också..? Kolla pappa, du har skapat ett monster!

love,malin

Shattered Glass

Det blev ännu en lång dag i skolan. Fast nu är äntligen barbie-omklädningsrummet klart!

Dagen började med engelska där två treor kom och snacka om deras resa till NY som du gjorde förra året. Efter att dem blev klara kan man säga att jag blev sjukt rädd. Jag vill jätte gärna till NY men jag vill inte bo själv hos en familj utan en enda svensk. Jag vill heller inte stå och prata för hudratals människor. Ångest.





love,malin

GirlPower

Efter en lång skoldag tvinga Fanny mig att stanna kvar för att måla omkläningsrummet i utbyte mot en saftig hemlighet. Någon hemlighet berättades aldrig fastän jag hjälpte att måla. Fast det var rätt så underhållande ändå. Men när kl. blev över 5 slockna lamporna och vi trodde att det var en seriemördare som kom för att döda oss. Men efter några nervösa minuter kom vi på att det faktiskt gick att tända lampan igen. Timmarna gick och man blev bara högre och högre av lukten från färgen.  Jag vet inte riktigt vad Fanny kommer skylla på när hon läser detta, det kan ju ha varit färgen, den kan ha varit att du hade spenderat för mycket tid med mig men hur som helst kom det ord från Fanny som jag aldrig hört förr, väldigt fula ord kan jag lova er. Och jag blev chockad, så chockad att jag backa rätt in i ett nymålat skåp och har nu mera rosa hår. Nu är bara frågan om detta går att tvätt bort.. Nu väntar vi bara på att killarna ska se vårt kära omklädningsrum som vi har målat i färgen barbie.




love,malin

A wonderful Sunday

Hejhej.
Söndagen har spenderats med Fröken Fors. Eftersom både hade sjuk pms riskera vi våra liv genom att gå på den väldigt hala vägen till konsum. Efteråt belöna vi oss med Ben and Jerry glass och varm choklad. En del happyfilmer blev det också. En otroligt mysig söndag, jag älskar vintersöndagar.

love,malin

Yes or no

Hejhej, just nu sitter jag och sliter med ännu ett psykologi arbete. Tycker dem bara blir jobbigare och jobbigare. Fast A-kursen är snart slut sen börjar b-kursen och då blir det bara svårare.. jippie! Helgen har spederats med myskläder och alldeles för många filmer. Fast nu ska jag fortsätta med min miljoner saker att göra.. Bajs..


love,malin

Born in the ghetto

Hejhej!
Dagen började lite smått dramatiskt att jag steg upp och gjorde mig i ordning och sen svimmade av, mer eller mindre iallafall. Efter ett tag bestämde jag mig iallfall för sticka till skolan. Idag var det första dan i serveringen och eftersom jag hade sån sjuk mensvärk så fick jag vara i baren med Alex. Älskar att vara i baren, det är där jag hör hemma. Får ta det lugnt, höra mina kära klasskompisar komma förbi och dela med sig av sina problem. Det är något magiskt med barer, folk vill helt plöstligt dela med sig av saker och berätta vad dem stör sig på där. Och så klart blev det ett litet matkrig med Tim. Fast denna gången var det han som börja genom att kasta en isbit i huvudet på mig.
          Vi fick även våra paper på uppsatserna vi ska skriva. Det är så att vår skola har fått en inbjudan att komma på en FN möte i NY men skolan kan bara ta med sig 12 st. Så nu ska dem som vill och får tävla genom att skriva en uppsats och sen bli interjuvade. Spännande! Så klart ska jag ge järnet och hoppas på det bästa.
          På väg till hållplatsen efter skolan blev man möt av världens snöväder, underbart. Jag hoppa omkring som en femåring med ett stort leende på läpparna. Så klart tyckte Adam att jag var en stor idiot och bestämde sig för att skämma ut mig på bussen genom att skrika ut Malin är våt! Jag hämnades genom att säga väldigt högt att han bara får upp den om Tim är i samma rum. Hans skrik är ju så klart inte sant medans mitt är, jag håller mig till sanningen - den är alltid roligast.


Lina, titta vad jag hittade i baren!


love,malin

Happy again

Ångest, extrem ångest. Jag provade serveringskläderna för imorron. Kjol, blus och väst. Och fy fan vad fult det är. Känner mig som en 80-årig tant som säljer biblar. Fy helvete. Undra om jag kommer unda med att säga att hunden åt upp mina kläder..? Eller så kör jag med något orginelt och säger att dem förstördes i tvätten? Hmm... Detta måste tänkas över. Annars säger jag bara att jag vill stå i baren där ingen kan se mina fula kläder.


I övrigt har jag haft en väldigt mysig kväll med varm choklad äggtoddy och lite True Blood. Vinter kom tidigt till familjen Zilverframe. Nu ska jag ha ett givande telefonsmatla med Lina som borstar tänderna i örat på mig. Väldigt störande att höra måste jag tillägga..Du vet att jag älskar dig.

love,malin

Torsdag

Hejhej! Jag är fortfarande glad som fan! Ännu en skön dag, bara två lektioner. Den första var ansvarsfull alkoholhantering där vår lärare delade med sig av sina pinsamaste fylleminnen och spela spel. Andra lektionen skulle vi bara redovisa vårt arbete sen fick vi sluta. Underbart. Funderar på att göra psykologin så jag får det gjort.

Jag har allvarliga problem. Jag ska alltid göra något, kan inte sitta stilla helt enkelt och oftas så leder det till att jag gör något pinsamt. Och det finns alltid en person som ser det, Miso. Jag vet inte om han har någon radar i huvudet eller något men så fort jag gör något, som att få ett ryck att börja dansa så är han där. Eller om jag är i köket och snor mat från kylen. Alltid. Och nu börjar han reta mig för det. Jag borde skaffa mig en vakt eller något. Eller bara sluta skämma ut mig. Fast hur kul är det? Det är ju rätt så underhållande fast det är pinsamt..

love,malin

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Ursäkta min otroliga damp och om ni visste vad jag dampa över så skulle ni hålla på precis som jag gör just nu.


Vaknade ju imorse med världens sämsta humör och var redo för en otroligt dålig dag men där fick jag! Dan visade sig att vara en helt jävla fucking underbar dag! En av dem bästa dagarna någonsin faktiskt, eller iallafall på top 10 listan. Och om allt går som planerat kommer en av mina drömmar uppfyllas i början på nästa år! Tyvärr får jag inte berätta vad det är än men snart så..! Nu gäller det bara att verkligen ge gärnet och döda alla som försöker vara bättre än mig. Och, det kanske är lite överdrivet men jag kommer iallafall putta ner dem från trappor så det visslar om det... Och vem säger att jag är en Bitch? Pappa börjar ge mig elaka blickar för alla skrik som jag ger mig ifrån var 3 minut.. Men jag lugnar mig nog snart och så så där 2 veckor eller nåt? JÄVLAR VAD JAG ÄR LYCKLIG!

Petra och Alex, nu jävlar ska vi satsa allt!


love, en otroligt lycklig malin


(det är nog första gången jag ändrade min hejdåfras!)

Godmorgon

Att stiga upp kl. 6 och hoppa in i duschen är nog det värsta som finns! Finns nog inget som är mer obehagligt än det. Och dagen lir nog inte bättre av att man vaknar av en hemsk mardröm som man minns precis allt av. Hatar mardrömmar! Och sen är första lektionen matte b. Fan, denna dagen kommer bli dålig. Känner redan vibbarna. Alex, du kan förvänta dig Kiss på matten idag.

love,malin

I know your secret..

Hejhej!


Just nu vill jag bara bort ett tag. Bort från Malmö och regnet. Och precis när jag sitter och tänker detta så kommer det upp en reklam sak på en av dem andra sidorna jag är på. 25kr med Sj under hela Jan om man är mellan 16-25. Ja, tack! Nu ska jag bara tjata på min små darlings lite om en weekendresa till Stockholm eller Göteborg.

Nu ska jag dra på myskläderna och titta på OTH!

love,malin


I don't wanna miss you like I do

Heeeeeeeeeeeeej Darlings!


Dagen har varit rätt så lugn, inga seriösa lektioner, bara fyllda av snack och film. Underbara Jörgen Kock, ja, det är sant. Jag har börjat uppskatta min skola så jävla mycket efter varit en runda på Bladins och hört allt om deras kemi och biologi och allt annat skit som dem har där borta. Ta inte illa upp Lina och Karin, jag vet att ni älskar er skola men fan vad skönt det är att slippa sånt och ha såna jobbiga skrivningar som gör att man är uppe till tre på natten. Sånt vill jag inte ha, då tar jag vilket vanliga prov som helt som JK har att erbjuda.

Efter skolan stack jag till Bladins för hämta min små darling för sen åka in till stan för en tidig middag och planera en massa. Det är ju så att jag hjälper dem att fixa deras 17-års fest. Själv är jag inte så mycket för att fylla år men vänta tills jag fyller 18, då jävlar! Tyvärr tror mina bitches att jag ska laga mat till middagen först, det kan dem ta och glömma, jag står för skumpan - that's it!

love,malin


Söndag

Då var helgen över igen. Jag vet inte vad det är som gjort det men jag har faktiskt börjat gilla söndagar. Dem är så mysiga nu på hösten/vintern. Och om 50 minuter börjar Gossip Girl, snacka om den serien har börjat bli bra. Visst den har alltid varit bra men den har blivit så mycket bättre, och snyggre måste jag tilläggga.

Annars kommer jag bara ligga och läsa resten av kvällen. Har en engelsk bok som jag ska ha läst hälfen av till i morron och jag har inte ens börjat. Fast jag kommer ta en paus till Sanningens ögonblick, jag är ju så extremt nyfiken så jag missar ju inte chansen att få reda på lite dirt om Rosing.

love,malin


Hot and cold

Hejhej grisar :)

Jag har några byggarbetare utan för mitt hus som inte vet vad dem gör och igår så "råkade" dem stänga ner internetet i hela jävla området. Undra om jag kan stämma dem? Jag har ett beroende, jag måste ha min data! Så är det. Vi lever ju faktiskt i 2000talet. Jag kanske ska ut och förstöra deras arbetsplats lite över helgen?

Nog om det. Idag var det sista gången i storköket. Var rätt så tråkigt, allt jag gick göra var en sås eftersom Robin och Felix tyckte jag kunde göra "min jävla kvinnogöra." Pojkar är dumma.

Jag har upptäkt att min klass har en lite hemlig musiksida. Ja, hela veckan har varit fylld av sång. Lite som en musikal faktiskt. Allt från Älskade Ängel till tänd ett ljus. Även jag bidrog med lite Mitt namn är Lena och Det gör ont. Fast det visade sig att vi inte hade några Lena PH fans i klassen och jag blev snabbt tvingad att hålla käften annars skulle jag bli nersprutad. Okej, så trevlig är nog inte min klass när jag tänker efter. Bevis kommer ni få senare när det kommer en video på hur vi behandlar varandra i klassen.

love,malin

MIF!

Detta inlägg är för att reta Alex.

Ser du vilken fin tröja jag har ?

För er som inte kan läsa vad det står så står det "Malmö var bäst ikväll!" Och smset är från Alex. Payback !

Nostalgi


Älskade Ängel


Sådan mor sådan dotter..?

Måste bara berätta om mig och min mor lite.

Jag och mamma är väldigt speciella. Vi är väldigt lika på många sätt men också olika. Hänger ni med ? Vi båda är riktiga bitchar och tror att vi är bättre än alla andra, som vi oftas är. Sen kommer skillnaden mellan oss. En rätt så stor skillnad. Vår IQ. Min, om jag får säga det själv, är hyfsat hög (skyhög om man jämför med med mor.) Och min mammas IQ, ja, hon vet hur man knyter skorna om man säger så. Bli inte arg nu mamma, du vet att jag älskar dig fast du är korkad!

Så nu till själva saken.
För en vecka sen köpte jag nya stövlar som jag idag tänkte ha för första gången. Mamma säger att jag måste inprigmera (?) dem för annars kommer dem förstöras direkt. Jag säger att det inte behövs för dem är bara ett par din sko-skor och inte något riktigt matrial. Men mamma vägrar släppa det så jag går ut på balkongen och sprayar dem och låter dem sen stå där ute medans jag borstar tänderna. 2 minuter senare så går jag ut för att ta dem och upptäcker då att dem blivit helt jävla vitfläckiga. Man skulle alltså inte inprigmera dem och skorna var nu helt jävla förstörda. Me jag får väl skylla mig själv om jag lyssnar på mamma. Som tur var åkte mamma till din sko och flörta till sig ett par nya likadan skor - gratis.

Jag ska aldrig mer lyssna på min mor när det gäller skor.

love,malin

Onsdag

Hejhej!

Dagen började med frukost och Kiss på matten, jag hann tillochmed räkna lite idag, de ni! Det är inte ofta man hinner det. Sen blev det någon föreläsning i aulan, temat var don't drink and drive och personerna som var där visade riktigt obehagliga bilder. Vi förstår allvaret i det men vi vill inte se människor som är half döda för det, det kommer ju bara skrämma oss. Dem bilderna kommer jag ha mardrömmar om i natt.
Sen var det lunch, en lunch full med sång. Man får tacka Ida och Jessica för deras vackra stämma och tolkning av Älskade Ängel som jag nu har i huvudet. Petra upptäkte även hur avundsjuk hon var på att jag har en assisten som går och handlar klubbor till mig på lunchen. Jag börjar ju nästan bli bortskämd, hon fyller ju tillochmed min kalender.
Sist på schemat var älskade psykologi. Det finns nog inget roligare ämne. Visste ni att man blir galen om man inte har sex? Jo, det är sant - det står i min bok. Hur man tolkar det är ju upp till var en och detta är min tolkning.
Efter skolan träffade jag Fröken Fors på EH och åt mudcake. Choklad behovet är väldigt högt denna veckan.
Och Ida om du läser detta så hoppas jag att du håller ditt lilla löfte om att blogga!

love,malin


I feel so...

Hej Darlings! Idag ska ni få nöjet att både få en del bilder och en video, det ni! Och vi få tacka Alex som hittade min kamera och agerade fotograf.
Dagen började kl. 10 med projektarbet sen bar det av till Big Bowl för att ja, bowla såklart. Men eftersom vi var rätt så tidiga och klassen är rätt så lata så la sig några ner på golvet i lobbyn och väntade där. Det är nog fysiskt omöjligt att vara normal om man går i HR2E, det finns ju faktiskt inte en enda som är normal där.
Vet ni vad? Jag vann faktiskt en av omgångarna när vi spelade bowling, fan vad jag är duktigt men det kostade mig min nagel. Nej, nu ska jag göra det sista på psykolgogin.





love,malin

Måndag

Så, då var första dagen tillbaka i skolan avklarad. Och snacka om att jag är trött. Jag somna faktiskt tillochmed på en bänk i skolan. Sen höll jag på att somna på bussen på väg hem. Inte bra. Fast vi får se det från den ljusa sidan, bara 30 skoldagar kvar till jullovet. Underbart.

Nu ska jag göra engelska och psykologi läxan. Eller så skyller jg på att hunden åt min bok? Nej, det funkar nog inte..


love,malin

Hört på engelskan

Läraren: Vet ni vilken fånge som fanns på Alcartaz?
Adam: Ja, han från Harry Potter!


I bland tror jag faktiskt att jag är den smartaste människan alive.

Kill the light

Så, då var det dags för ett blogg inlägg. Så klart kommer jag dela med mig om gårdagen lite kortfattat. Hej mamma, hej pappa, jag hoppas jag gör er stolt.


Efter jag, Lina och Karin fixat oss hos Karin bar det av till Sofia. Väldigt trevligt med en hel del blandade människor. Tyvärr hade jag inte så stor tur med folk som kom brevis mig, först var det en kille som skrek som fan och verka lite gay, men gaydelen hade jag inget emot, sen var det en kille som satt sig på min kjol. Och inte fatta han att den höll på gå sönder heller. Killar är nog det korkaste djuret.
Timmarna gick och vår kära vän Karin blev bara fullare och fullare, like always. Fast du vet att vi älskar dig. Du är ju rätt så underhållande när du är full.
Ganska snart kändes det som man var tillbaka på 60-talet. Folk stod i kö för ha sex och dem kräkte lite överallt. Dem värsta spyflugorna blev utkastade och vi andra fick stanna kvar, ja, vi och Karin det vill säga.
Jag och en kille vid namn Victor (?) hade utroligt kul åt Akej som hela tiden fick från tjej till tjej och försökte flörta, tyvärr fick det inte så bra för han. Han våga inte ens lägga kameran i Linas bh. Då kom tårarna nästa, fast för Linas fall så börja hon faktiskt gråta av skratt.
Jag och Lina blev följda hem av två killar fast när vi upptäkte att dem var 92:or så dumpade vi dem på Gustav. Vi har något emot 92:or, ja, förutom Karin. Fan vad Karin blev lit utanför i detta inlägg fast du vet att jag älskar dig!
Senare på natten fick Lina sms, en av killarna hade hennes armband, fan vad jag ska vilja se henne när hon försöker få tillbaka det.
Natten avslutades med att Lina upptäkte att hon glömt sina nycklar så vi fick väcka hela familjen Fors. Sen blev det mat.

love,malin


 


What we did last night

   

some of them want to use you..

Hejhej. Då är man hemm igen en snabb runda. Hittade ingen kjol i stan så det får väl bli något annat ikväll. Jag och Lina gick in i en sko affär och plockar på sig två skor, gissa vilka? Jo, precis dem två jag inhandlade i onsdag. Vi har precis samma skosmak, synd bara att vi inte har samma str och bor tsm.

Nu ska jag in och duscha och packa ner mina saker. Jag bli upphämtad halv 8 och då ska jag och Linis hem till Karin och göra oss i ordning tsm.

Vi hörs imorron!


love,malin

Young and free

Godmorgon sunshine.

Just nu sitter jag och försöker få liv i Lina genom att ringa och skicka sms men inget verkar hjälpa på fröken Fors. Fast jag vet inte riktigt hur man väcker henne allt detta är nytt för mig, det är alltid jag som sover länge och behver bli väckt. Några tips någon?
Whatever
, jag och Lina ska, om vi hinner, in till stan och kolla på jeanskjolar. Känner verkligen att jag vill ha en sån, ska bara se om jag hittar någon snygg.
Ikväll sticker vi till Sofia som firar sin 17års dag. Sen orkar jag väl inte sticka hem så det blir väl att jag sover hos Lina like always. Kom precis på att jag inte sovit hemma dem senaste tre helgerna. Jag borde nog börja flytta över lite saker till Linis?

love,malin



Fredag

God morgon!

Nu har jag vaknat efter att ha sovit i lite mer än 12 timmar, snacka om jag var död igår kväll.

På måndag börjar skoln igen, usch jag orkar verkligen inte. Har varit ledig nu i 2 veckor mer eller mindre. Nu ska jag nog fan ta och lägga mig i badet och bara ta det lugnt. Jag tycker synd om resten av klassen som sliter som djur på arenan. Men jag tror inte  att det är så många som kom idag..

love,malin

Malmö Arena

Smärta. Sjuk smärta. Så beskriver jag min kväll. Nu ska ni får höra om min arbetsdag på Malmö Arena.


Dagen böjade med att vi fick vänta på att bli inskrivna och sen vänta på att dem skulle tvätta våra kläder. (Kläder som jag sen vägra att lämna tillbaka så dem ligger fint i min väska just nu..) Sen blav tjejerna i klassen "över" så vi fick vika lådor. Bajs. Men sen fick vi komma upp på tredje våningen där lougerna (?) va. AKA. snobbarnas ställe, gubbar i 60 års åldern och deras fruar med alldeles för fula skor och bortskämda ungar. Men tur för mig så fick jag en handledare och var lika snäll som han var snygg. Så kvällen var rätt lugn förutom när jag välte ett kylskåp, kleta ner min tröja med smör och råka skrika ut fitta. Vad kan man säga? Jag är ju Malin Zilverframe. Man kan inte få det ena utan det andra..

Efter att ha jobbat 9 timmar utan att äta, dricka eller fått någon sorts rast var jag död. Mina fötter värker fortfarande och jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vägrar stick dit imorron och som tur är så är päronen på min sida.

Efter vårt hårda arbete stack jag och Alex direkt till närmsta donkan och prega i oss mat. Underbart. Aldrig förr har snabbmat smakat så gott.

Just det! Efter som det var inga mobiler, inga kameror regler så blev det inga bilder. MEN! Efter jag ock Alex flörtat lite fick vi lov att gå in i Percys louge och titta på invigningen och ta lite dåliga bilder med mobilen.

Nu ska jag sova som aldrig förr. Malmö arena kan kyssa mig i röven.

love,malin



Jag och Alex i hissen.


Inv
igning, lägg märke till hur nära vi är scenen ;)

Suddigt men så här såg det ut.

Good night


Jag drömmer om långa hanskar och pärlhalsband.

Bombhotad skola

Hej igen. Jag funderar seriöst på att inte sticka till arenan och jobba imorron. Jag har inga svart byxor att ha på mig och min överdrivet långa serveringskjol känns inte precis kul att ha. Känner mig som en nunna eller någon som säljer biblar i den. Skolan borde verkligen köpa in snyggare kläder. Just nu känns vår skola väldigt oseriöst. Hörde innan att den blev bombhotad idag också! Var ju tvungen att kolla om detta stämde och det gjorde de, kvp. Fan vad jag älskar min skola alltså.



love,malin

Fuck you you fucking fuck

VARNING! BITCHIGHETEN HAR GÅTT GENOM TAKET IDAG!

Så med det sagt så förstår ni säkert att följande rader läser ni helt självmant.
Dagen började med att vi samlades vid skolan och blev körda till arenan. När vi väl kom dit lämna dem av oss vi fel ingång. Sen när vi väl kom rätt fick vi vänta en timme innan alla var inskrivna. Sen blev vi förda till omklädningsrum där vi fick sitta och vänta. Och när nån väl kommer så behöver hon bara två stycken. Sen visade sig att vi inte alls skulle vara i köket utan i serveringen. Och nästan alla hade ju sina kock kläder med sig. Och inte nog med det så fick vi inte ha våra mobiler med oss, vi kunde ju ta foto som sen kunde läcka ut. Herregud, det är inte precis som vi jobbar på någon hemlig militärbas någonstans. Så för att avsluta det hela bestämde vi tjejer att dra där ifrån. Tro inte att vi står ut med sånt skit. Jävla apor.

Men efter att åkt in till stan så blev allt bättre. Jag kom hem 850 kr fattigare och två par skor rikare. Skor löser allt, förutom när dem ger en skoskav..


 


love,malin

Onsdag

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till skolan. Bussen går kl. 14 från skolan till Arenan. Måste erkänna att jag är lite nervös. Vi har knappt fått någon info om vad som ska göras så allt känns lite "overkligt" om man säger så.

Jag var uppe innan ock så Obamas "tack"-tal. Snacka om jag fick gåshud. Rätt man vann kan jag bara säga. Men tyvärr tror jag att något kommer hända, att han blir skjuten eller så. Jag tror inte alla är redo för en mörkhyad president. Tyvärr.

Nej, nu ska jag packa ner mina kock kläder och sticka.

love,malin


Tisdag



Då är det sista dagen av ledigheten. Imorron börjar man kl. 14 och jobbar till 23. Hela dagen blir helt förstörd. Man hinner inte göra något innan kl. 14 och man kommer inte vara hemma förrän 12 på natten. Vill verkligen inte jobba på Arenan. Känns bara som man kommer vara ivägen där ändå.

Nej, nu ska jag sätta mig och göra psykologi arbete. Byebye



love,malin

HSM

Hejhej. Helgen är över igen och om två dagar är lovet över. Igår spenderades kvällen med Linis och en vidrig skräckfilm. Vi blev så rädda att jag inte våga cykla hem efter filmen så jag fick sova hos Lina.

Idag har vi varit på bio, jag tycker vi borde få stammisrabatt snart! Vi var extremt nördiga och såg High school musical 3. Heregud vad töntig den var! Riktig dålig film om ni frågar mig fast jag fick ju stirra på Zacs armar i två timmar så det var inte helt onödigt att se den..

love,malin

RSS 2.0