DÅLIG DAG


Usch, har ingen bra dag alltså. Har ont i öronen och kan inte koncentrera mig alls, jag blir typ yr om ska koncentrera mig på något. Jätteunderligt.
Ska nog bara ta en dusch och lägga mig och kolla på kvällens serier och hoppas på att det går över. Jävligt många 'och' i den menningen..


God natt!


TISDAG


Jag hann inte ens börja tracka mina vänner förrän dem tvingade mig, med extremt mycket våld, att hänga med till stan. Tur för mig att jag har spralliga vänner.
Vi har druckit latte i kylan, klurat ut vilket land Peppe egentligen kommer från, berättat vad vi snackar om när vi snackar med oss själva, planerat helgen och ätit glass. Fin dag.


HOW I MET YOUR MOTHER


Nu ska jag fixa lite lunch och kolla på det senate avsnittet av How I met your mother, awesome!
Sen planerar jag att tracka mina fina vänner som är lediga idag hehe. Evil Malin.

Tumblr_lezd20gicw1qd6p0lo1_500_large

DEN DÄR RODDAN



Riktigt normalt samtal mellan två helt normala vänner....

-"Jag är livrädd för Roddans kuk!"
-"....."
-"Det är sant! Fan va lång den är."
-"Jag vet, det är helt sjukt.."
-"Tänk när han har stånd!"
-"Alltså den kan ju inte bli mycket större, det går ju fan inte. Han kan bara använda halva i så fall.."
-"Men fy fan, vilket slöseri!"
-"haha, 'slöseri'? Men det är ju ändå lite kul för honom, han har ju inte mycket mer att komma med."


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Jag och Lina körde lite bio i sista minuten. Klockan 18:00 hämta Lina upp mig och tjugo minuter senare var vi på biografen och såg "Hur många lingon finns det i världen?"
Jättebra film! Jag både skratt och grät.. och sjöng med i smyg hehe.


LILLA GLASSFABRIKEN


Igår så invigde jag och Peppe lilla glassfabriken för detta året.
Det är inte vår förrän man ätit den första glassen! Årets första glasskula blev sockerkakaglass. Underlig men god!


MÖLLAN


Har spenderat min fredagkväll på möllan med fina vänner. Trevligt!
Ska bara se klart på BB sen ska jag sova, är sjukt trött!


Körde en annorlunda sminkning idag. Men efter åtta timmar så syns inte det, freesh.


DEO-PROBLEM



Jag har ett jävligt stort problem.
För några dagar sen tog min deo slut och jag bad mamma köpa en ny när hon va i affären. Snällt av mamma och sådär och det var inget mer med det.
Men igår så blev det lite jobbigt. Jag går omkring och luktar något konstigt hela tiden, en lukt av någon sorts blomma eller något. Ingen direkt äckligt lukt men inte så behaglig iheller. Såklart fattar jag inte vad det är, förrän för en stund sen.
Sjukt jobbigt. Man använder ju deo för man inte ska lukta underligt. Japp, det får bli en runda ner till coop alltså. Jobbigare är att jag hela tiden luktar mig i armhålan. Folk måste tro att jag stinker svett och hela tiden måste undersöka saken. Jävla deo.

Tumblr_le3p4rm3cr1qfay4so1_500_large
Den här killen borde också byta deo..


YOUTUBE


Ha! Jag har äntligen löst mitt stora problem. Under en kort evighet har jag inte kunnat bädda in nån video från youtube men nu är det fixat! Det var fan på tiden.

Här får ni en charmig video på min söta klasskompisar. Tänk att den här vidon snart är två år gammal.


13:42



Alltså, hallå! Var togen våren vägen? Dumma partypooper. Jag vill ju gå omkring med en tunn jacka och ett par snygga solglasögon.
Nu när vi ändå är inne på solglasögon så leter jag efter ett par nya. Jag vill ha ett par riktigt stora, snygga pilot men det är fan inte så lätt att hitta. Det finns bara små. Jag vill ha STOOORA.

Ska kolla på gårdagens stylisterna istället och hoppas på att vädret blir bättre så jag kan springa ut och leka!


PENNYCAN!


Jag är fan helt slut i kroppen efter att ha spenderat hela dagen med Adam.
Och det va inte alls menningen att det skulle låta så där.. eller okej, det var det.

Efter mitt möte imorse så tvingade jag Adam att leka med mig i stan.
En fika blev shopping till Adams blivande lägenhet. Så idag har vi varit supervuxna och köpt en tv som inte va så jävla lätt att få in i hans superlilla bil och en del andra saker som jag egentligen inte vet någonting om..

Nu måste jag kolla på gårdagens BB innan dagens börjar!


Trött tjej


TORSDAG


Nu ska jag springa ut i vårsolen och leka. Jag ska använda min skinnjacka idag, äntligen!
Vår Vår Vår!


ONE YEAR AGO










-

Tumblr_liegc4npyo1qewl8fo1_500_large

BAD DAY



Så, jag har snart varit arbetslös i två månader och jag klättrar fan på väggarna här!
Kommer snart skicka ut ett massmail till varje jävla företag som jag kommer på där det kommer stå "antsäll mig din jävlen annars spränger jag din brevlåda!"
Okej, det kanske jag inte kommer göra men ni förstår min poäng. Det är inte kul att vara arbetslös, det är inte kul att söka en jävla massa jobb, vissa som man inte ens får svar på. Det tar på självförtroendet en del. Visst, det finns en del säljarjobb men jag gjorde det i några månader och det va inget för mig.
Sverige suger. Jag ska råna en bank och flytta till ett coolare land. Så det så.


SÖNDAG

Första riktiga vårdagen.
Söndagspromenad i Bokskogen.
Det enda som saknades var en vaniljlatte.


KALAS


Snart kommer släkten hit och då ska vi äta gott och dricka för mycket vin. Som alltid. Jag klagar inte!


BIG BROTHER



Jag missade big brother igår så jag ska lägga mig och se det nu. Tydligen ska det hänt en massa och alla ska ha typ sprungit omkring nakna och skit. Underbart! Hittade även lite fruksallad som jag ska sno. hehe suckers!


IPÅÅÅNBILDER


1. Adam är emo. 2. Adam är needy.


Ida va assnygg!


FREDAG


Nu har jag kladdat på lite eyeliner och läppstift så nu är jag redo att sticka ut och hitta en sängkamrat!




Egentligen har jag redan hittat en säng och nu ska jag upp till stan för att träffa 'the kocks'. Gissar på att vi drar till möllan och sätter oss där.
Pussar!


17:50



Jag har spenderat ännu en dag med att städa. Typ.
Jag skulle bara plocka undan lite saker på mitt rum som egentligen skulle ta en kvart men eftersom man hittar massa roliga saker istället så tar det några timmar. Varför är det alltid så? Jag måste alltid pausa och leka med saker jag hittar.
Mamma har nämligen lånat ut mitt rum inatt, hon och min morbrors fru ska  på konsert ikväll och eftersom det är släktkalas imorron så är det inte lönt att hon åker hem.

Nu måste jag bara hitta någonstans att sova inatt. Jag har två val, ett: crashar en väns säng eller två: går till en bar, raggar upp en snygging och följer med honom hem. Vilket låter mest lockande? hehe


Jag gillar mina naglar väldigt mycket!


UNION JACK


Jag blev lite uttråkad igår och fick en liten idé om att måla mina naglar.
Efter att ha målat vänster handen kom jag på att det skulle vara omöjligt att göra samma sak på höger handen så vad gör man då? Nej, man kallar inte på mamma, man kallar på pappa! Pappa är den enda personen som jag vet är lika nogrann som jag, han är lika pillig och blir lika arg som jag om det inte blir bra. Så jag får sitta och visa pappa hur man gör och efter ungefär 45 minuter, många svordomar och flera lager nagellack så blev min tumme klar.
Jag håller på att göra min pappa lite gay här känner jag. Det är pappa som färgar mitt hår numera och nu är det även pappa som får göra mina naglar. hehe



Pilligt, pilligt! Ni kan ju gissa som pappa svor... Kan ni gissa vad det är jag målar på?


STYLISTERNA



Håller på att dö av mensvärk så jag ska bädda ner mig med en varm kopp te och det senaste avsnittet av stylisterna nu. Jag hoppas den där apan Kajsa åker ut den här gången, gillar inte alls henne! Men dem andra gillar jag, dem är duktiga. I början var det bara ett gäng som inte visste vad dem gjorde och var bara bra på att klä sig själva men nu har det blivit riktigt bra!




HEJ, JAG ÄR FAKTISKT SÖT.



Förlåt men jag var bara tvungen att lägga upp två söta bilder på mig själv. Jag kan liksom inte låta dem där osminkade och osmickrande bilderna som jag la upp i förra inlägget ligga överst. Dem är ju det första man ser och jag vill helst inte skrämma bort folk. Jag vill helst ha kvar mina små söta läsare.


BANG!!!



Jag har städat i över tre timmar. Nu väntar jag bara på min medalj.
Förresten, är jag helt jävla dum nu eller, men duschen. Alltså är det bara jag som tänker att dushen alltid borde vara ren för man duscha liksom där. Men det är den fan inte. Efter att ha skurat med 'bang' (och den där reklamen med killen som tycker det är skitkul att städa med bang - han har en poäng!) överdrivet mycket har ju inget nagellack kvar typ. Inte visste jag att en dusch kunde va smutsig men där ser man. Man lär sig något varje dag.
Plus - jag gillar bang, det är som magi. Okej, hej gratisreklam.


På den här bilden vill jag visa upp hur mina naglar ser ut.


På den här bilden försöker jag att få det att se ut som jag har ett jättefinger i näsan men det gick inte såbra..


STÄDA


Nu ska jag ta och städa badrummen. Usch. Jag gillar inte att städa. Fast vem gör det. Men ibland gillar jag det, lite bara. Jag gillar jobb som man ser resultat i. Typ.
Fast egentligen städar jag bara för att vara snäll så mamma ska måste färga mitt hår. Med min utväxt får jag snart byta efternamn till Polack. Eller ryss kanske passar bättre.. Hello, my name is Ivana, russian girl!
Okej, städa var det..

X_9f8d380e_large
Sålänge jag städar kan ni njuta av den här fina bilden.


TRUE LOVE





Innan när jag städade så hittade jag en forexpåse. Jävligt glad blev jag och trodde det var pengar som jag glömt bort men inte det nej. Tydligen så var det påsen som jag hade mina pund i när jag var i London och på resan hem så hade jag tydligen lagt ner alla mina kvitto saker där.

Jag ville nästan börja gråta när jag såga alla kvitto. Sjukt långa kvitton från Primark. Ett jävligt kort kvitto från dyra Westfield, en biljett från Madame Tussauds, 5 dagsbiljetter till bussarna och ett kvitto med kladdig marmelad i ena hörnet från morgonen då vi åt frukost på att bagelscafé.

Snart rymmer jag och då vet ni var ni hittar mig.
Man kan bli kär i en stad.


PAPPER



Jag har spenderat mer än 6 timmar åt att rensa bland alla mina pärmar med papper. Fick kasta extremt mycket, ungerfär tre träd om man räknar så. Hitta en massa roligt skit från skolan. En massa uppgifter och läxor. En massa citat som man skrivit ner, en massa hemliga lappar som jag och Peppe skrivit på tråkiga lektioner. Och mest av allt så va där teckningar. Sista terminen i gymnasiet var inte min mest seriösa precis.
Funderar på att skicka mina väldigt fina teckningar av mina underbara lärare till dem såhär i efterhand. Dem har ju ingen makt över mig längre.

...Och nu kom det upp en massa idéer om att ägga deras hur och sätta fyr på hundbajs utanför deras dörr. Den mognas fantasi alltså.


BLACK SWAN


Okej, så filmen va verkligen konstig.
Ibland visste jag inte om jag skulle bli rädd eller om jag skulle skratta. Fast mest av allt så var jag nog förvirrad. Riktigt underlig film.

36_large


BIOTIME


Adam kommer snart och hämtar upp mig. Jag har lyckas övertala honom att vi ska köpa godis på hemmakväll först, dem har bäst godis där och jag är rätt pmsig så det blir win/win för mig. Biogodis är bara dyrt och så finns där inte mycket att väja mellan.
Vi ska iallfall se 'Black Swan', en rätt underlig film. Vet inte riktigt om det är drama eller skräckis eller vad det är som händer. Vi får hoppas den är bra iallafall!

Här får ni två skitsnygga bilder förresten. Såhär ser det ut i alla mina bild-mappar. Först posar jag för kung och fosterland sen får jag så ont i fejan att jag måste slappna av och då blir det så där..





TJEJLIGAN


Jag var iväg med tjejligan igår som mamma envisas med att kalla oss. Hon tror väl att vi blir coolare då, fast vi redan är mycket coolare än dem flesta. Tjejligan består iallfall av mig, mamma, mormor och min moster Sara. Tillsammans är vi bitchigare, roligare och snyggare än dem flesta tjejliger. Iallfall bitchigare.

Nu till hela poängen av inlägget.
Jag fick en massa klagomål från Sara att jag måste blogga mer för annars tvingas hon faktiskt till att arbeta när hon är på jobb istället för att läsa min mycket underhållande blogg. Så here we go. Ett helt inlägg i hennes ära. Det är inte ofta det händer. Jag brukar bara skriva inlägg om min absoluta favoritperson här i världen: moi.

Så med detta sagt så lovar jag att jag ska bättra mig. Jag lovar att ge tillbaka ljuset i era tråkiga liv.
Pussar!


RSS 2.0