MYSTISDAG

Mamma och pappa är på konsert så jag och Mimmi har tagit ner våra täcken och kuddar och bäddat ner oss i soffan med glass och filmer. Mys!


BAD VS. GOOD


Om det inte vore för dig så skulle jag inte gråta mig till söms. Om det inte vore för dig så skulle jag inte skrika ut av ren smärta.

Om det inte vore för dig så skulle några av mina bästa minne inte existera.

Är glädjen värd smärtan? Det verkar omöjligt att få ta del av det goda utan känna på lite av det onda. Man måste äta upp sina grönsaker innan man får efterrätten. Och om man fuskar och tar efterrätten först så kommer mamma och tvingar i dig grönskaerna och då ha du den där bittra smaken i munnen ett jävligt bra tag.


TAR OCH BÄDDAR NER MIG MED EN FILM

Going_the_distance_ver2_large


STORM

Det är storm ute. S-t-o-r-m. Jag har verkligen ingen lust att ge mig ut. Igår hade jag håret uppsatt med en massa hårspray, så mycket hårspray att det inte gick att få ner fisyren när jag skulle lägga mig men har en känsla av att stormen kommer klara jobbet.
Nej. Nu blir det jobb. 7-16. Sen ska jag sova. Som jag ska sova..


MOT HÖÖR

Sitter i bilen påväg till Höör just nu. Det blir nämligen släktkalas ikväll hos kusinerna. Och om jag känner min kära släkt rätt så blir det en hel del vin. Men inte för mig, jag jobbar imorgon, och de närmsta sex dagarna för den delen.


IDOL


Adam, söt som han är, bjödmed mig på idol igår. Man är ju inte dum så man tackar inte nej. Så på schemat stod mat och vin i logen. Mycket vin. Väldigt mycket vin. Adam bara beställde in flaska efter flaska och jag fortsatte att hälla upp. Kvällens idoltema gjorde ju inte saken bättre. Man grät ju hela tiden och vad ville man ha då? Jo, vin.
Men det var en jävligt bra kväll. Dessutom pratde vi med Moa och fick hennes att kram en flicka fast vakten var bitter och sa att vi inte fick prata med idolerna. hehe

pic.twitter.com/IqeKgstR



TORSDAG


I torsdags åt ag och Frida middag på Fridays. Blev några drinkar också, såklart. Dessutom så satt Idol-Robin vid bordet brevid. Hade lite svårt att koncentrera mig. Satt bara och stirrade hela tiden.


KURT COBAIN

Tumblr_loiec6ddzc1qfwgd4o1_500_large


MOBIL

Tydligen går det blogga på mobilen nu. Krävdes bara en ny telefon..!


MYS I FALSTERBO




Kom precis hem från en myssöndag nere i Falsterbo hos Ida. Vi har ätit pepparkakor, lussebullar och för mig som inte gillar glögg så har jag druckit mjölk. Precis som när man var liten och åt mormors hemmabakade bullar.


THE HAIR



Färgade håret igår. Lite brunt/rött. Tyvärr syns inte det röda för det är så mörkt nu men det är lite rött iallfall. Fegade ur lite men nästa gång ska jag ha mer rött! Tror jag iallfall..


SAKER JAG STÖR MIG PÅ JUST NU:


1. Att min mobil aldrig blir klar. Eller jo, det blir den men jag vill ju pilla på den!
2. Att varje gång jag ska skriva 'redhead' så skriver jag 'readhead'. Varför?! Folk tror ju att jag börjar snacka om helt andra saker..
3. Att mitt gamla nummer tydligen inte vill gå över till den nya telefonen.. Kul.


IT'S HERE, IT'S HERE!


Sitter och fixar med allt, hade glömt hur lång tid det tar men det spelar ingen roll för nu är den här. My precious! Äntligen en telefon som inte dampar och stänger av sig själv.


FREDAG


Mot jobb nu. Vaknade av mig själv 5:10. Kul. Kommer somnar klockan åtta ikväll.
Efter jobb blir det frissan. Blir alltid så galet när jag ska till frissan, antagligen så klipper jag av mig håret eller så blir det oförändrat. Vi får se!

Okej_174456487_large


MÖTET


Kapitel ett.

Det var en kylig novemberkväll. Klockan var lite över åtta och dimman gjorde det svårt att se men jag såg att det var två människor som samtal några få meter framför mig. Ju närmre jag kom så förstod jag att det inte var två utan tre stycken och att dem stod i porten jag skulle in i. En liten del av mig hoppades att en av dem här tre människor skulle vara mannen som jag hade sett alltmer ofta den sista tiden. Nästan varje arbetsdag. En man som jag hade ett speciellt förhållande med. Ett band till, och inte vilket band som helst. Ett nära och starkt band. Det var iallfall meningen att vårt band skulle vara det.  Kärleksfullt och djupt.


Jag kom närmre och närmre. Egentligen ville jag bara springa dit och se om det var han. Se honom i ögonen och ställa så många frågor. ”Varför?” Varför… Ett ord. Ett jävligt bra ord. Ett nödvändigt ord.


De tre människorna gjorde sig nu uppmärksamma på att en fjärde person var påväg mot deras lilla möte. Min nyckelring fylld nycklar som jag hade i handen, ett bra vapen om man blir överfallen, gav ifrån sig mer ljud än mina fötter mot marken och dem la märke till mig mycket tidigare än vad dem borde ha gjort vilket gav mig mindre tid att stirra på honom än vad jag skulle vilja ha. 


Dem tittade upp. Jag såg att det var ett äldre par och en äldre man som stod mitt i porten som jag snart skulle gå in i. Den äldre mannen i porten var mannen som jag hoppats på. Det knöt sig lite i magen och hjärtat börja slå snabbare. Han stirrade på mig, studerade mitt ansikte. Försökte lista ut om jag var den han trodde. Dragen i mitt ansikte påmindes ju om min mammas och om hennes mamma för den delen, hans första fru. Min mormor. Paret tittade på mig. Mannen stirrade fortfarande. Den äldre kvinnan tittade på mig med ett leende. ”Här är du ute och går. Fast du har nog inget att vara rädd för med den där bunten nycklar i handen!” Mannen stirra fortfarande. Kanske vet han vem jag är. Jag öppnar munnen ”Nej, det har jag nog inte. Men jag tar hellre det säkra före det osäkra så nycklarna behåller jag i handen.” Polletten ramlar ner. Min röst förrådde mig. Jag är lik min mor på många sätt men rösten, rösten är identiskt. Inte ens vår familj hör skillnaden på oss. Och det gjorde inte han iheller. Han hade ingen skam ikroppen längre. Han visste vem jag var. Han stirrade rätt på mig utan att bry sig om att det inte är fint att stirra på människor man inte känner. För det gör han inte, han känner inte mig. Bara för jag har hans blod i mina ådror betyder det inte att han vet vem jag egentligen är.


Jag tittar upp, rätt upp i hans ansikte. Gör mig redo att säga ”Hej morfar.” Men något håller tillbaka. Jag är inte den som flyr men jag kan inte säga något. Jag bara stirrar honom rätt i ögonen. Detta pågår i några sekunder och det enda jag kan tänka på är ”varför säger du inget?! Säg något! Du har det perfekta tillfället!” Men jag håller käften. Jag vill inte göra situationen obekväm för honom och det gamla paret. Hur löjligt är inte det, jag vill inte göra situationen obekväm för honom. Då slår det mig. Jag bryr mig nog inte. Han har ingen del av mitt liv längre. Han har ingen del av mig. Detta var hans val. Han har missat så himla mycket av mitt, min systers och mina kusiners liv och det är bara hans fel. Och jag vet att han innerst inne är nyfiken på oss. Så nu får jag min chans. Jag ska vända ryggen till, han ska få veta hur det känns att bli mött med en kall hand.


Jag stirrar honom i ögonen, höjer ögonbrynet och ler så bitchigt och falsk jag bara kan. Sen går jag. In genom porten och upp till min vårdtagare som komiskt nog bor på samma våning.


Ungefär tio minuter senare när jag kommer ut från vårdtagare så märker jag att handtaget på min morfar dörr åker ner. Står han och tittar på mig genom sin dörr? Är han så löjlig? Nej, kan han verkligen det? Tanken får mig att skaka på huvudet och skratta. Jag går ner från trapporna och ut på gården. Jag tittar upp till hans köksfönster och där står han och tittar på mig. Bevakar mig. Följer mina steg nyfiket. Jag vänder mig om igen och går där ifrån. Han såg mig titta upp igen och han vände inte bort. Jag vet att det är hans sätt att nå ut till mig men det är försent.

 

Blod är inte tjockare än vatten och personen som sa det kan inte ha mer fel. Familj är vad man gör det till. En familj består av dem som man älskar mest och alltid kommer vara där. Familj betyder inte blod. Familj betyder kärlek och närhet.  Man föds inte in i en familj, en familj är man genom att bevisa sin kärlek för varandra, genom att visa att inget annat spelar något roll än att ha varandra nära.


OOOH

Ashlee Simpson Wentz Guests arriving at the 2008 MTV Video Music Awards, Paramount Pictures Studios, Hollywood, CA.

Den här hårfärgen tack! Oh, vill!


BIOTIME



Ska upp till stan snart. Jag käka sen blir det bio. Ni kan ju gissa vilken film! Finally!


TISDAG


Sovmorgon. Läst ut min bok. Kollat på för många serier. Fikat med Adam. Kollat i Malmö Högskola-katalogen, blev förvirrad. Beställt fina saker från HM. Börjat läsa en ny bok. Skön tisdag.


TRUE STORY #10


SAKER JAG VILL HA NU:


1. Min iphone! Det har gått en vecka nu. Dem sa att det kunde ta upp till två veckor men kom igeeeeeeeen!
2. En ny frisyr. Helst röd. Men ska bara våga..
3. Ett par skitsnygga stövlar som jag hittade. Tyvärr kostade dem 4000... Någon som lust att ge mig en försenad födelsedagspresent?
4. En resa bokad.


MÅNDAG


Jobbar kväll idag, har jobbat mina fem dagar så imorgon är jag ledig, yey! Gillar att vara ledig mitt i veckan, att gå i stan när det inte är så mycket folk och att luncha. Ska bli skitrik och göra det varje dag. Det är planen.


SPANIEN -09











SPYA


Dagen fail: sitta och äta frukost samtidigt som man är inne på fb. Helt plötsligt tycker någon, förhoppningsvis på fyllan, att det är kul att lägga upp en bild på en spya. Stänger ner FB och börjar läsa bloggar istället men tyvärr har en av dem precis samma humor.
Dubbel Fail.

Mår rätt illa just nu.


TEQUILA...


Att sitta och snacka med en vän och upptäcka hur jävla störd lördagnatten egentligen var. Måste. Sluta. Shota. Tequila. Det spelar ingen roll om den är gratis eller om någon bjuder. Sluta, hör du det Malin? Ingen mer tequila för dig!

Tequila is evil.

Tumblr_lsrotfpw8l1r22ewro1_400_large


BIOHÖST


Jag älskar bio. Och går antagligen på bio lite för ofta. I sommras när jag hade brutit armen och inte kunde göra så mycket mer än att fika och jut gå på bio så var jag på bio åtta gånger på fem veckor. Tur som fan att jag fick sjuklön under tiden.. Haha.

I höst/vinter kommer iallfall en massa bra filmer som jag vill se så mina kära vänner kan vänta sig att jag kommer krväa en hel del biobesök hehe.

Här är några som jag bara måste se:

1. The twilight saga: Breaking Dawn. Behöver jag ens säga något? Biljetterna sitter reda på kylen hehe. Bara en vecka kvar nu!



2. Simon och ekarna. En film baserad på en bok och dem filmerna brukar vara jävligt bra. Dem bästa filmerna är baserad på böcker om ni frågar mig (Twilight, Harry Potter, The notebook osv). Och den här filmen har två saker som jag verkligen gillar i en film; utspelar sig under andra världskriget och en Skarsgård.



3. Sherlock Holmes: A game of shadows. Andra Sherlock filmen med snyggingarna Mr. Downey JR och Mr. Law. Dessuotm är svenska Noomi Rapace med. Finns det något som jag älskar så är det folk som "sätter sverige på kartan." Dessutom var ettan riktig bra så jag hoppas den här är lika bra.



4. The girl with the dragon tattoo. Som jag ser fram emot den här filmen. En amerikansk film baserad på en svensk bok. Det blir inte coolare än såhär.



5. New years eve. Samma som gjorde "Valentines day" förra året. Måste se den, vet egentligen inte varför. Kanske för det är så jävla många känidar med den?


TRUE STORY #9

Tumblr_lue4dslxvp1qiaqpmo1_500_large


IPHONE 4S


Min telefon har varit helt utflippad den senaste tiden. Hänger sig och är helt slö så jag fick spel och stack tll telenorbutiken och beställde en iphone 4s. Det sjukaste är att jag tydligen tjänar 200 i månaden på att köpa en nya telefon. Inte illa. Så inom två veckor får jag min nya bebis! Yey!

Tumblr_lubdfsbakn1r0fq3go1_500_large


LEDIG DAG


Idag är jag ledig så jag och bästis stack till burlövs centrum och åt god espresso house frukost. Sen bytte jag storlek på en ring och blev jätte kär i världens coolaste kjol och en lite kär i en superfin klänning. Men nej. Inget mer handlande. Min plånbok har varit lite slampig förra månaden och nästa månad kommer den vara lite slampig så den här månaden får den vara i celibat! haha




MÅNDAG


Har suttit och rensat ur min kamera (som ni kan ha missat det..).
Nu blir det en film och lite te på det. Gött. Trevlig måndag.

294889_10150365549968360_290539813359_8063384_1110011610_n_large


CERVERA BY CAROLINA GYNNING


Ännu en födelsedagspresent. Har bara bild på ett av glaset fast jag har tre till nu. Så himla fina och coola. Och bäst av allt? Varje glas rymmer en hel flaska vin! Bäst! "Hur ycket har du druckit egentligen?" "Bara ett glas vin.." hehe



BRITNEY SPEARS AT MALMÖ ARENA





GULDFYND BY KENZA





Jag är rätt besatt av ringar. Oc dem här två är dem senaste i min samling.
Den stora svarta var en födelsedagspresent till mig själv som blev min för 600 och den med vingarna var en present från mina fina gullisar! ♥


LAST NIGHT


Igår var det dags för mitt födelsedagsfirande. Det blev först förfest här hemma sen till Wonk där det var ett jävla drag! Det var längesen jag hade så roligt. Vi shotade, dansade, sprang i trappor och snackade med en massa bögar.
Jag fick lite spel dock på en kille som spillde hela sin drink på mig och skek på han att han skulle se sig för och i samma sekund så började Lagy Gaga spelas och jag blev rätt glad och killen reagerade på samma sätt så då började vi kramas och dansa istället. Älskar att hänga på gayklubbar för alla älskar gaga där haha.

Sen ska vi inte ens nämna att jag och Fanny sprang på Gaybloggen. Eller jo, det ska vi. Kom med samma hiss som honom och full som man va kunde man inte hålla käften. Sen att jag började krama honom också är en helt annan sak. Fanny och jag borde inte få snacka med folk när vi är fulla. Och Marco som inte kan svenska fattade inte riktig hur vi höll på eller varför för den anledningen haha.

pic.twitter.com/z6L8UFkY
Den enda bilden jag har från igår. Det kommer väl några fler när dem hamnar på fejan.


TWITTER

 För det som är för lite eller för onödigt för att hamna i bloggen.

Twitter-peru_large


INTE SÅ BRA


Är bakis som ett jävla svin. OCh dem nyinflyttade grannarna borrar och hammrar för kung och fosterland. Dööö Ge mig cola nuuu!


WEHEARTIT

300642_237431096316136_189321314460448_717347_1036656839_n_large


JOHAN FALK



Igår var jag och Adam inne på hemmakväll och jag hittade en stooor låda med massa filmer som de sålde ut för 20kr/st. Jag tog och letade lite och hittade en Johan Falk-film. Glad blev jag och tvingade Adam att leta efter fler. En kvart senare hade jag alla utan en (fast den är inget bra ändå). Gissa vad jag ska kolla på ikväll? hehe


TORSDAG


Detta är första gången jag sitter vid datan på två dagar. Har haft fullt upp!
Kom hem för en halvtimme sen och driekt så går jag och tar på mig pjamas och tar av mig sminket. Resten av kvällen ska jag ligger och kolla på tv och inte göra ett skit!


SOON


Bara två veckor kvar!
Gillar att den har premiär två dagar tidigare i Sverige än i Usa. Suckers!



HOT CHOCOLATE

Tumblr_ltfrzig9sg1r2pqm2o1_1280_large

Nu ska jag ta och bädda ner mig med en kopp varm choklad i hopp om att få bort frossan och sätta på det senaste how i met your mother. Myspys!


ALWAYS.

Tumblr_lrnan2af3v1r2jxpbo1_500_large

Jag säger inte att det är sant men det ligger fan något i det.


15 TIMMAR SENARE...


Jag stick till jobb och tror att jag ska jobba till två. Inget ovanligt där.
Jag kommer till jobb och ser att där står till halv fyra. Inte jättejobbigt men inte mitt förstaval precis.
Det blir lunch och kris. Helst plötsligt jobbar jag till tio. Rätt jobbigt alltså.

Ett 15timmars pass. Mina ben är rätt trötta just nu. Själv är jag lite i högvarv och kommer sova jävligt bra inatt.


ADAM OCH BILEN



Adam, Adam, Adam... Hahah.
Detta är en rätt kort men underhållande historia. För det först kan Adam inte ens öppna motohuven på bilen. Det behövdes två killar för att få upp den! (Japp, jag drog 'kan inte få upp den skämtet' med flit)
För det andra så behövdes det en ny lampa. Adam vet inte hur man gör det så han gick in på statoil, säger att han inte är särskilt manlig och kan inget om bilar och vill ha lite hjälp. Killen kommer ut med en tjej som skrattar och sen byter lampan. Ironi när den är som bäst.


JOBB


Har inte jobbat på en vecka vilket innebär att det var jävligt jobbigt att stiga upp idag. Orkar inte. Vill inte ut i kylan. Skulle vara sjukt nice om man kunde jobba från sängen typ.


RSS 2.0