Intresseklubben antecknar!

Här kommer en bild på min nya hårfärg för er som bryr er! :)

It's strange but it's true, I've fallen in love

Lööördag och det är vidrigt varmt ute, usch. Visst det är superhärligt att det äntligen är sommar men deta är lite överdrivet? Ja, jag vet -  "kräsna bitch".. Men jag är överkänslig, speciellt mot värme, kyla och ljus. Vilket förklarar varför jag är så blek. Haha

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli lite kallare ute så jag och Lina kan sticka iväg och hyra film och ha myskväll, det behövs verkligen - har väääldigt mycket att snacka om!


Hörs sen Darlings!


love,malin

Snabbisblogg

HEJHEJ DARLINGS! :D

Är bara hemma snabbt för att färga mammas hår och för att byta om, ska snart sticka till Bladins för deras studentutspark (?)  Har upptäckt att jag inte är så bra med ord..

Paddlingen gick bra (för att inte vara med.) Fast vägen dit var lite småirriterande första bussen var 20 minuter sen och den andra kunde inte svenska. Hallå? Vi är i Sverige? (Var inte meningen att låta rasistisk)

love,malin


 


God morron !

idag känns det som de kommer bli en blogg-dag = många inlägg, det brukar ju bli så om man börjar redan på morgonen.

Har precis duschat och gjort mig klar så jag väntar bara på att bussen ska komma så jag kan sticka i väg för att paddla i smutskanalen, men jag tänker dock inte paddla, tänker ligga och steka i solen istället ;).

Upptäckte precis att det är 19 grader ut och kl är bara halv 10, snacka om det kommer bli varmt idag ! :D

Måste sticka och fixa till dem sista sakerna sen bär det av! Hörs senare! :)


love,malin


Torsdag

Sorry har inte hunnit blogga idag, haft för lite tid helt enkelt..

Härlig dag, har varit många av dem på sista tiden. :) Fast det är bara bra ! ;) Hade tre lektioner sen slutade man, härligt. Stack hem, somnade på soffan i två timmar sen ut med Lina på rutin och sopmalltid var Adam med telefonvis ;).

Imorron blir det padling i (k)analen, känns inte så kul, får se om jag ska va me eller ligga och steka, det behövs ju..

Fick mitt paket från H&M idag, så blev två nya skor :) Alltid kul med skor!

Ska sticka och se DSM nu :) Hörs imorron :) !

love,malin

NU FÅR DET VARA NOG!

Var med i årets viktigaste kampanj: "Nu får det vara nog!"
I och med den vill vi förändra attityden kring våldtäkt, och tjejers "skuld" vid våldtäkt.
Skriv in dig på http://www.veckorevyn.com/skrivpa/index.xml?comment-saved=1&all-comments=1#comments
Veckorevyn har en insamling av namn, just nu har 5617 personer skrivit in sig. Gör det du med!


Onsdag

Okej, efter lite tjat om att jag vara lite dålig på att blogga dem sista dagarna kan jag lova att jag ska försöka bättra mig på det !

Här kommer iallafall dagens update:

Vaknade 8:01 av ett sms, såklart hade jag försovit mig så jag fick springa in snabbt i duschen och sen ta bussen till skolan.
När jag väl hoppat av bussen vis studentgatan upptäckte jag att jag valt helt fel outfit. Det blåste nämligen uten vilket innebar att min klänning var all over the place. Inte så kul, speciellt om man själv, det funkar inte lika bra att skratta åt sig själv då.. Och inte nog med det så var det rätt så "djup" urigning som  två personer var på och kommentera hela tiden (host Alex, host adam) " Jasså, du kör en Gry idag.." Fattar inte problemtet, har ju haft den på mig förr? Men för en viss anledning tycker folk det är kul att reta mig? Kanske för jag blir en sån bitch mot dem tillbaka? Och vill ni veta en hemlighet? Jag har inte så mycket emot det, jag är ju fullt medveten om att jag är en bitch - det är typ mitt heltidsjobb.

Idag var det också dags för den "stora" powerpoint saken som Alexandra gjort om mig. Kan ju säga att det var rätt så pinsamt. Men man får ju bjuda på sig själv...

Ska ta och ringa Lina nu så man får dra sig ut på sin dagliga rutin :)

love,malin

Tisdag

Mamma kom hem till Jenny igår och övertala mig att komma hem igen så efter en lååång skoladag åkte jag hem igen, om ni ville veta de vill säga..

Var i köket idag för sista gången. var lite jobbigt faktiskt alla var helt speedade och konstiga, skönt att de är över och skorna kommer man verkligen inte att sakna, får ont i hela "baksidan" av dem aka fötter,ben och rygg alltså.

Ska snart ut på rutin med Linepine :) Hoppade ju över den igår.

love,malin


Gone

Efter en jävligt lång skoldag som verka aldrig ta slut och efter ett par jobbiga telefon samtal var dety dags att ta sexan som vanligt men inte på de vanliga hållet, utan tvärtemot. Stack hem till Jenny istället där jag ska spendera natten. Klarar inte av att vara hemma just nu, orkar inte dra upp allt som hänt här så ni får gå omkring och undra om ni nu bryr er så mycke..

Ska vara social nu, bye.

love,malin

Polack

hejsan, jag heter POLACK-MALIN. Ni kanske fattar att håret blev lite småkonstig, vet inte hur jag ska beskriva det..

Men ska ner och se parlamentet nu, BJÖRN är med ! <3

love,malin

No turning back

Ja, nu sitter jag med färgen i håret oh väntar på att de ska torka, tänk så blir det inte snyggt? Eller tänk så blir det gult? Just nu känns det lite osäker det där med blont hår.. Jaja, får väl bli som det blir. Lovar att lägga in bild när det är klart. Men tänk så händer ingenting? Skulle bli riktigt arg i så fall.


Men iallafall så kom jag på en kul sak som jag tänkt göra. Veckans utmaning ska jag kalla den. Varje vecka ska jag försöka låta bli eller göra något som jag inte brukar. Och den här veckans utmaning kom jag på efter några i klassen nämde det för tryggt en vekca sen: försöka att inte vara en bitch. Känns som det börjar ganska svårt.. Men ett försök ska det iallafall bli. Önska mig lycka till - jag kommer behöva det !

love,malin

Mors dag

Fast jag la in ett inlägg om mors dag glömde jag den ändå! Fan! Får väl sticka iväg och köpa en chokladask med rosett eller något? De där med "bra dotter-status" sjönk precis med 10 poäng. Ska vi väg till mormor i anderslöv snart :) Trevligt! Det var ett tag sen man fick träffa sin kära mormor.

Senar idag ska jag färga håret - blont! Börjar bli lite osäker, tänk så blir det gult eller något? Inte bra! Så om jag inte kommer till skolan imorron så har ni anledningen där ;).

Måste sticka och göra mig iordning nu - ses senare darlings! :D


love,malin

Drog

Just nu drogar jag låten "She will be loved". Lyssnar på den om och om igen inne på YouTube. Ni måste lyssna på den! :D

She will be loved

HEEEEEEEEEEEJ DARLINGS! :D

Förlåt att jag inte har skrivit idag men jag har helt enkelt ingat att skriva om..
Varit rätt lungn dag - har typ sovit bort den.. Sen har jag kollat på säsong 1 av One tree hill, jag är helt jävla besatt av den serien, inte bra alls..

Just nu stör jag mig sjuktmycke på min mobil, den funkar bara när den själv vill. Den tar emot sms när den vill ex. adam skicka sms till mig igårv vid 12 jag fick det halv 5 på morronen.. Jag menar kan det bli mer irreterande? Tänk så får man ett viktigt sms? Bimbo-stämpel varning, jag vet..
Och det är inte bara sms den tar emot när den vill utan också samtal, fick ett sms igår där det stog "tre missade samtal" utan att jag fårr några samlat överhuvudtaget och när jag ska ringa i mellanåt bryts samtalen innan nån hinner svara. Fan va underhållande...!

Ikväll blir det så klart ESC :) Får ju se hur det går för Sverige :)

love,malin

Lesbisk chock?

Var inne på Perez blogg precis och där var ju ett litet klipp från gårdagens Greys (Usa säsong) och jag tryckte så klart på klippet, nyfiken som jag är! Och ni kan inte gissa vad jag såg! Två av karaktärerna, två kvinnor, kommer tydligen ha en lite romans! I didn't see that coming om man säger så! Ni ni veta vem det är ? Tryck här

love,malin


LYCKA! :D

LALALALALALALA :D Idag är jag så sjukt glad :D Tänker inte säga varför, inte än iallafall.. :D Härlig skoldag, inget seriöst, inga läxor och håltimme, kan inte bli mycket bättre eller ?:)

LALALALALALALAL :D Och jag lovar, ska sluta nu :)

Hinner inte skriva mer nu, ska ut på rutin med Lina :) <3
LALALLALALALALALAL :D

love,malin


Torsdag

Så, nu har trosdagen också gått. trevlig dag faktiskt, blev bjuden på glass, fick en trevlig överraskning (tyvärr har ja inte tänkt skriva vad! mohah) och var ute på promenad med Lina och Sixten OCH vi har inga läxor! :D Lycka !
Imorron är det vanlig dag igen men både matte, danska och gympa, blä! Hatar skol-fredagar..

Har precis gjort något som jag sas till att inte göra.. Har nämligen anmält en av mina bitches till singing bee, vem av dem återstår och se.. ;) Visst är jag snäll? :D

Ska in och duscha nu sen blir det sanningens ögonblick och Dirty sexy money :)

love,malin

Ireland + Turkey

Oh herregud! Jag såg precis Irlands tävlingsbidrag till Schlager-EM och jag menar skämtar ni med mig?! Ni får väl ta och se efter själva...!
love,malin


One tree hill & Lost

Har precis sett sista avsnittet på One tree hill säsong 5, var faktiskt rätt så dålig avsnitt,deprimerande. Man förväntar sig ju allt det ska mli värsta spännande och allt, men icke sa nicke. Får väl gå och trösta mig genom att kolla på dem två senaste avsnitten av Lost istället! :) BYE!

love,malin

SATC citat

"im forty-fucking- five, have a young hot boyfriend who fucks me, and im fabulous." Tyckte detta citatet var kul:) Från gårdagens SATC .

Har jag sagt att jag älskar sex and the city? :)

Typ.. Key West?

Dagen började med att alla ettor samlades i aulan, vi skulle se en film, Typ.. Key West. En film om en kille i vår ålder som tar en överdos. Baserad på en sann historia om en kille med samma öde i Staffanstorp. "Skådespelarna" i filmen var vänner till kille som dog. Filmen var rätt så dåligt gjord men dåliga skådespelare, bra budskap. Dem kanske borde sattsa lite mer på filmen nästa gång så det blir lite mer känslosamt och når ut till folk lite bättre så folk förstår det riktiga allvaret med droger och att det inte bara är farlig och att man kan dö? Utan också vad det gör mot en själv, ens vänner och ens familj..
Efter filmen skulle vi börja prata i grupper vad vi skulle gjort om vi var i olika situationer. Gick väl hyfsat bra, åter igen, skulle nog gått bättre om dem visade en bättre film så alla skulle förstå allvaret i det.. Okej alla fattar nog allvaret i att ta droger men att testa en gång skadar ju inte? Jo, kära du det gör det, det är ju så det börjar. Alla börjar sin första gång med antligen "jag ville bara testa.." eller med "alla andra gjorde det..". Men vad synd om er det är då! Herregud, ni får väl stå på er? Ni gör väl era egna val? "Ni är ju så jävla coola som tar droger, jag önskar jag var som er" är det så ni tror folk tänker om er ? Förlåt att jag börjar dampa så men jag blir så arg på personer som går omkring och tror dem är så jävla cool genom att ta droger eller annat skit. Men ni vet väl att det är början på att sitta på en parkbänk när ni är 30 ner pissad och äcklig? Ja, om ni fortfarande lever då förstås... Hoppas att ni orkar läsa allt.

love,malin

Schlager EM

Kom precis på att det är Schlager Em på lördag och som ni säkert vet är det Charlotte Perelli som Sverige skickat vidare. Så hur kommer det gå på lördag? Fråga inte mig! Men Perelli har bara varit med en gång förr och då vann hon alltihopa och hittils har det ju gått bra..
Tusen och en natt, 1999



Hero, 2008



By the way, är det bara jag som tycker Perelli ser ut som en transa? Inte? Bra!

love,malin

Malin goes Blond

Just nu är jag så sjukt trött på allt och behöver verkligen en förändring här omkring så till att börja med ska jag färga håret. Var inne på den färg jag hade innan (En blandning som jag och mamma gjorde mellan kastajbrun och chokladbrun.) Men sen kom jag på att det inte är så smikrande mot min otroligt vita hy (måste verkligen börja sola solarium nu!) så jag bestämde mig för skaffa en hårfärg som jag inte haft på fyra år: Blont. Har aldrig färgat mitt hår blont (hade det innan men mitt hår hade tydligen tröttnat på det och blev iställer mörkare med åren..) Så på lördag eller söndag ska mamma eller Lina färga mitt hår blont så det återstår och ser om det blir bra eller inte, i värsta fall kan jag ju bara färga om det igen.. :)

love,malin

SEX AND THE CITY

Bara 30 dagar kvar till SEX AND THE CITY har premiär ! :D

Rutin

Har precis varit ute med Lina på vår dagliga rutin(=promenad) Trevligt som alltid! Och så klart var Adam med telefonvis. Mycket trevlig om dem två bara erkännde att dem faktiskt gillar varandra och inte alls är sura på varandra hela tiden! ;) (och nej, dem är inte kära, inte vad jag vet iallafall.. ;) ) Väldig skönt att inte ha något att plugga i :D Imorron börjar man 9 med att se på en film om droger i aulan som sen ska diskuteras. Får se hur det blir.

Just det ! Jag har fått ett sånt där nytt ryck. Denna gången är det en mer liten udda sak faktiskt. Mer om det när jag pratat med den tredje personen i vår lilla grupp! :)

love,malin

Living Lohan

På måndag är det premiär för "Living Lohan" i Usa, värt att se eller ? Sneak peek får ni här.

love,malin

Onsdag

Härlig dag! :) steg upp kl 8 härligt, minns inte senast jag hade en sovmorron på en skoldag :) Sen har man bara haft två "riktigta" lektioner idag, hotell och datakunskap, sen var det prov i livmedel som bara tog 10 minuter att göra, bra gick det dock inte. Typiskt, bara för det var en sånt prov som skulle avgöra mitt betyg. BAJS!

Tänkte ta och ringa Lina och se om hon ville gå på promenad med mig, känner att jag behöver få ut lite saker och snacka om en hel del.. Hon har ju inte mobil för tillfället så det går inte att få kontakt med henne när man vill...

Imorron blir det sovmorron igen, fast bara till kl. 7,så det blir en timme längre iallafall..

love,malin

StressPress.

Prov imorron=stress=munsår! Det slår aldrig fel liksom. Så fort jag är stressd får jag munsår, helt sjukt och väldigt jobbigt! AH!

Var iväg med Mammi och sis på burlövscentrum. Köpte ny väska, hitta inte byxorna jag letar efter. Men likabra det, måste ju spara. Har ju inget sommarjobb så det kommer bli snålt med pengar i sommar... BAJS! moget, jag vet..

Måst stick nu, måste plugga ännu mer, detta provet avgör ju om det blir ett MVG eller VG för kära Malin. Likadant med datasaken vi håller på med. STRESS! Eller snarare press? Jaja, hörs i morron :)

love,malin

Don't Drink and Drive!

value="transparent">

Tisdag

Heeeeeeej Darlings, hej snokare och sist men inte minst - hej pappa!

Var i kallköket idag - väldigt kul, gjorde efterrätter :) Gott! :) Fick även hjälp av en i trean  - Robin, som var väldigt förvånad över hur vi uppförde oss mot varandra, tycke väl att vi var taskiga mot varandra men vi är vana, haha - kankse inte så bra om man tänker på det nu i efterhand?

Idag blir det inte så många inlägg, måste plugga till provet imorron. Sen kommer jag säkert åka och handla med mor min och ikväll blir det Gossip Girl och Desperate Houswives ! :D

Apropå Desperate houswives så har ni väl inte missat klippet lite längre mer? Får inte lov att missa det!

love,malin

Go'natt

Godnatt bloggen - godnatt snokare! :)




PAPPA!

Pappa jag ser dig! SLUTA LÄSA MIN JÄVLA BLOGG NU!

16 st !

Om man behöver skriva mer än 16 inlägg per dag för att komma med på "mest aktivlistan" så ger jag upp. Hejdå -  jag lovar, jag ska dra mig från datan nu.. (a)

love,malin

Suspicious Minds - min låt!


Hell yeah!

Super, idag har läsarna på bloggen stigit som fan, super! Var lite orolig där ett tag när det sjönk som fan men nu börjar du ta sig igen! inte lika många som det en gång var men det är en början, just nu är det i allafall uppe i 43 unika - fortfarande lång väg kvar menmen. Tack till alla som läser min blogg! Ska göra allt för att hålla er intresserade! :D fast nu ska jag ner och kolla på tv :D hörs igen imorron om jag inte bloggar innan jag lägger mig ;)

love,malin

Min favoritblogg!

Så, nu har jag hittat den! Min favoritblogg! Hittade de innan i dag bland senaste inläggen. Hon är väldigt aktiv och skriver precis om dem sakerna jag vill läsa om jag älskar det ! :D


love,malin

Har du en blogg?!

Pappa, som sitter en bit ifrån mig vid sin data, var inne på youtube och kollade på olika reklamer (gemensamt intresse? Sådan far sådan dotter..) Men iallafall gick jag dit, tryckte in min blogg och vissade han alla reklamer som jag har på min blogg. Och helt plöstligt "Men vänta. Vad är detta?" "Min blogg?" "Va? Har du en blogg?! Varför har du inte sagt det? Här kan jag ju gå in och kolla vad du har för dig.." Och nu efteråt känner jag att det kanske inte va världens smartaste att vissa sin pappa sin blogg? Hm.. Fast som tur det har vi en rätt så nära relation- eller öppen om man säger så, så jag har nog inte något att vara orolig för - än. Nu får jag väl välja mina ord i fortsättningen.. haha

love,malin




Bilden är tre år gammal!

Måndag

Stack ner och la mig i soffan innan för att plugga, slutade ju bra, läste i 20 minuter sen somnade jag. Duktig Malin! Har en känsla av att det inte kommer gå så bra på provet på onsdag..
Men hatar sånt när man måste läsa själv, tycker det är mycket bättre när vi har instuderingsfrågor..

Ska snart ner och se American Idol sen High Chaparall sen nanna kudden, ska till skolan imorron igen, fast det är skönt att vi bara ska vara i köket :)

Just de! Jag har blivit skitduktig, eller jag var bara trött så folks tjat att jag måste använda mina glasögon annars är det mitt eget fel att jag har ont i huvet. Men iallafall så använder jag dem nu igen :) Framsteg right?




love,malin

Pluggdags!

Nu får jag väl ta och slita mig från datan - har nästa suttit här hela jävla dan. Jag datannörd? Aldrig! Men måste ner och plugga på mig livsmedelprov- måste få MVG i det så jag kan få det i betyg när vi slutar. Jag får ju sikta högt på dem ämnena jag tycker om, det går ju inte så bra för mig i matte, danska och hygien, blä! Hatar dem ämnena, så de går duga med g i dem ämnena. Vi vi hörs sen.

love,malin

Lindsay i Ugly Betty

Har äntligen fått tag på ett klipp där Lindsay är med i Ugly Betty (det var på tiden!) Det varar bara 53 sekunder då det är en snek peek på säsongs finalen ! :) love,malin


Cycklonen


Jag precis som alla andra älskar att läsa om kändisar och deras livsstil som bara går att drömma om men när dem ger tillbaka, när dem bryr sig och när dem använder sitt "kändisskap" till att påverka folk att göra något bra, ja, då blir jag extra känslig och får alltid gåshud. Här tar Nicole och Joel tid när att informera om cycklonen i Myanmar.

love,malin

Svensk TV

Jag har kommit på att jag har väldigt tråkiga rubriker. Måste jobba lite mer på det känner jag ! haha

Men såg iallafall att det inte är något Cashmere Mafia idag, jag fattar mig inte på svensk tv! Dem slutar ju att sända säsonger mitt i säsongen och allt, se kommer programmen tillbaka i typ 5 avsnitt sen försvinner det igen ex Ugly Betty, där visade dem bara 5 avsnitt sen börjar dem sända Gossip Girl igen. Konstig det där.. Eller så har dem bara för många serier att vissa som dem måste ta andras sändningstid? Svensk tv suger iallafall på sånt!

love,malin

Onödigt?

Hej Darlings!
Jag var precis jätteduktig och satt in en klocka på min blogg. Kanske rätt så onödigt men jag tyckte det blev fint - den är ju rosa och allt! :D

love,malin

AH?!?!

Va fan gör alla serier nu så för tiden? Dem kör hela tiden X år senare. Nu har även Desperate houswives gjort det. Var precis inne och kollade på Perez Hiltons blogg där man såg dem första minuterna av säsongsfinalen. Och där kör dem 5 år in i framtiden. Och jävlar vad det har hänt saker! Längtar som fan till avsnittet sänds i Sverige. För att se klippet kan ni trycka här.

love,malin

Det är med Raggningsrepliker

Vi har väl alla råkat ut för dåliga raggningsrepliker och uttråkad som jag är tänkte jag  skriva ner dem bästa och sämsta som jag hört -  som jag iallafall kommer på just nu! haha Enjoy!
Och dem sämsta är:
Ful är du, men mig skrämmer du inte. - Skämtar du med mig eller?
Jag är på topp, vill du ha snopp? - Svin...
Ursäkta mig, vad gör din rumpa på min hand?- Svin...
Varför är du så kräsen, när inte jag är det ? - Svin..
Och den allra sämsta som min kompis Karin har råkat ut för lyder så här: Vill du raka mig ? - Behöver jag ens säga något om den ?

Och dem bästa är:
Sover du på din mage? Inte? Kan jag få göra det? - Så otroligt gullig!
Du vet det inte än men vi kommer gifta oss. - Charmig och gullig.
Om jag skulle fråga dig om vi skulle ha sex, skulle dit svar på den frågan vara detsamma som på denna? - Lite klurig men så charmig!
Ska vi leka mamma pappa barn? Fast vi har inget barn.. Vi får väl stciak hem och göra ett! - Rolig.
Och den gulligaste/roligast just nu är:
Jag har tyvärr förlorat min oskuld, får jag ta din?

love,malin

Musik i bloggen

Ännu ett damp inlägg. Känns som det är det enda jag skriver nu för tiden ? Ni får iallafall säga ifrån om det blir för många dampinlägg! :) Men iallafall så kommer det ett till här, mohaha
Dagens dampämne är Musik i bloggen. Visst det är jätte trevligt att ni har musik i era bloggar och att ni delar med er av er favoritlåt för tillfället men det stör, ok? Här sitter jag och lyssnar på min ABBA-musik och helt plöstligt börjar det spela två olika låtar - hur störig som helst! Man blir ju bara irreterad och stänger ner era bloggar utan att läsa dem, det gör jag iallafall -  så om ni vill ha fler läsare måste man ju ger en blogg en chans och för att göra det så måste ni ta bort er musik!


love,malin

Abba

Jag fick precis värsta rycket och började leta upp gammla ABBA låtar! Fråga mig inte varför men jag får såna ryck ibland och får för mig att göra konstiga saker! Så nu sitter jag här och sjuger med till Dancing Queen, ja, jag vet -  jag är väldigt speciell och vet ni vad ? Jag gillar det ! haha

love,malin


You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen
Dancing Queen, feel the beat from the tambourine
You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the Dancing Queen...

Just fan!

Jag kom precis på att det är Mors dag på söndag! Och jag och Lina hade ju tänkt ut något vi skulle göra då men om det nu händer återstår o ser! Men vad ska man annars ge sin kära mor ? Blommer? Choklad?Frukost på sängen? En spa dag ? Jag vet absolut inte, för alla dem sakerna jag precis nämde, det är ju sånt man redan gjort, känns lite dumt om man bara ger samma saker hela tiden. Men va är det för dum dag egentligen ? "Mors dag". Det är ju precis samma sak med "Fars dag". Personligen är jag en av dem människorna som tycker det är svårt att ge bort saker, eller inte att ge bort men att hitta saker som man kan ge till ersonerna! För mig räcker det med födelsedagar och julafton, det är ju svårt nog ! Men nejdå! Det är ju inte precis som vi har någo som heter "Barns dag", eller hur? Men vi får se vad som händer, annars var ju planen att vi skulle bjuda ut våra mammor på restaurang tillsammans.. Lina och karin ni kan väl höra av er så vi kan se vad som händer ? :D

love,malin

Go morron !

Stack till skolan innan men när jag väl kom dit mådde jag bajs, blev helt kallsvettig och mådde illa så jag fick ringa mammi så kom hon och hämta mig, så nu har jag legat i soffa och vilat drygt en timme och mår redan mycket bättre, tur det iallafall!
love,malin

Hejdå bloggen!

Nej, nu orkar jag inte mer. Jag har upptäckt hur mycket tid jag lagt ner på att blogga dem sista veckorna och det var inga bra resultat så nu ska jag sluta. Eller kankse inte lsuta helt men trappa ner det iallafall, kankse en blogg i veckan högt. Iallafall för nu. Nej, jag bara skämta med er! Jag är bara trött och vet inte vad jag skriver, ska iallafall lägga mig nu, ses imorron ♥

love,malin

Googla sig själv?

Ja, jag måste erkänna det här. Jag har googlat mig själv, men vet har inte det liksom? Men detta var faktiskt första gången. Och att det faktiskt kom upp två saker om man tyckte jag var skitkul! :D ..och så kom det upp en sak om min pappa men det kan man bara ignorera ! haha Men tänkte bara nämna det ! Visst var det ändå lite kul ? ;) haha Ja, jag vet, jag är ego !

love,malin

Kväll hos Lina

Stack till Lina inna, där drack man iskaffe och prata skit innan hennes bror kom och störde oss fast det var kul ! Han kom in med Linas klackaskor och dansa för oss (har en liten känsla av att han är gay..) men underhållande som fan var det ! :)
Efter det så ringde vi såklart till Aam, det har blivit till en rutin att ringa till Adam när man är med Lina! Men Lina var tydligen sur på Adam men ville fortfarande lyssna på allt han sa...
Efter det stack jag hem och såg Parlamentet, det är verkligen svensk humor när den är som bäst ! Sen sanningens ögonblick och nu ser jag på slutet av The Bodyguard :D Perfekt tv-kväll med andra ord!

Och idag fick jag finally mina svarta pumps av Lina ! Tack så mycket, det var på tiden ! :D

love,malin


Hallå?

Idag har jag skrivit 9 inlägg om jag har räknat rätt och igår kanske jag skrev 13 och jag är fortfarande inte med mest aktiv listan ! Så hur mycket krävs det av en egentligen? För om man kolla in dem bloggarna som är med den listan har dem skrivi ungerfär lika många ju.. Nu tycker jag faktiskt att det är min tur att synas lite ! ;D


love,malin

L&M goes mogna ?!

Så, nu fick jag äntligen tag på min kära vän Lina :) Blir tydligen ingen promenad, hon vill hellre sitta hemma hos henne och dricka kaffe. Gullig va ? Och viktigare: moget va ? Känner verkligen att vi börjar mogna ! Tro det ellr ej, men så känns det. Om man ex tar i fredag då satt vi och åt middag och drack vitt vin, moget va ? Om man skiter i att Karin nästan drack upp allt vin och blev lite smått "bort". Men nu ska jag ta och vandra till min kära vän och dricka kaffe och säkert prata skit, okej så mogna är vi kanske inte, men det kommer säkert det också. Bye darlings

love,malin

Anorexia

Detta är det allra första "söndags-inlägget" och det ska handla om anorexia.

Så vad är anorexia? Ja, idagens samhälle är det egentligen väldigt svårt att veta. Jag menar det är ju inte precis som det är en sjukdom längre, vårt otroligt sjuka samhälle har gjort det mer till en "modesak". Och det är ju en av dem sakerna som påverkar oss mest : Tv, mode och kändisar. Det är dem vi ser upp till, det är dem som vi vill vara som, det är deras liv och livstil vi drömmer om. och vi gör vad som helst för att se ut som dem och att bli som dem. Så om vi kankse bara blir så där smala som modellerna är så kankse vi blir upptäckta eller blir så där vackra ? För mig är det sjukt att månnsikor där ute ens tänker så, det finns inte för mig. Visst, tillochmed jag vill vara smal - men jag är hellre kurvig än sjuk. Så varför kan inte fler personer förstå att det är en sjukdom och inte en "inne sak" ?


Anorexi är en ätstörning som innebär att man bantar så kraftigt att man svälter sig själv. Man tycker att man är tjock och är mycket rädd för att gå upp i vikt.

Anorexi är vanligast bland flickor i tonåren. Vad som orsakar ätstörningen är olika från person till person, och oftast är det flera saker som spelar in. Det kan vara till exempel samhällets skönhetsideal, vilken självbild man har eller svåra händelser under uppväxten. Anorexi börjar oftast med att man bantar.

En del som har anorexi utvecklar också bulimi, en ätstörning som innebär att man först hetsäter och sedan försöker göra sig av med det man har ätit genom att kräkas eller använda laxermedel.

Anorexi kan vara livshotande om den inte behandlas. De allra flesta som får behandling blir friska.

love,malin


Mina alteregon

När personer som jag känner förklara mig säger dem att jag har olika sidor, och det säger jag själv också.. Några av dem sidorna är: den extremt bitchiga, den vanliga, den konstiga, den "nere", den som vill ha Usa-livet och den malin som vill rädda världen. Och nu ska ni får träffa Malin som vill rädda världen, eller inte riktigt, ni ska träffa Malin som blir arg av saker omkring henne (detta känns jättekonstig att skriva som sig själv i tredjeperson by the way!) saker som jag tycker är fel i samhället. Varje söndag (ska försöka så gott jag kan) så ska jag skriva om olika saker som gör mig arg, saker jag tycker är fel osv, ni kanske fattar vilken riktning jag är på väg i ? Jag hoppas att ni kommer läsa dem inläggen lika flitiig som dem andra, annars kommer jag säkert dampa på det också, haha!

love,malin


LINA?!

Jag tror att alla har en sån där person i sitt liv som man inte vet vad man ska göra åt. I mitt liv är det min kära vän Lina - Lina känn dig hedrad ! ;)
Men iallafall så vet jag inte vad jag ska göra åt den här personen. Hon säger till mig att ringa när jag kommer ut ur duchen vilket jag nu gjort och så klart ringer jag henne, men är det någon som svarar? Nej! Och om man väl får tag på henne och har något viktigt att berätta så kan hon inte prata just då "Men jag ringer dig om en halvtimme, ok?" Okej Lina, och där sitter man och väntar men det ringer inte! Men när hon väl bestämmer sig för att ringa är det när man gått och lagt sig och det är dem där sekunderna precis innan man somnar, det är då hon ringer ! Så snälla Lina, SVARA I DIN TELEFON NU! Förlåt för mitt lilla PMS-utbrott ^^ Men du vet att jag älskar dig Lina :D ♥


love,malin

Söndag

Gossip Girls marathonet är nu slut och det är dags för mig och hoppas in i duschen och göra mig i ordning innan det är dags för dagens rutin - gå ut på promenad med Lina :)
Väldigt bra det där med promenader - det är mysigt (om det är fint väder), det är lugnande, man gör av med onödig energi, man motionerar och man kan samtidigt prata om allt onödigt skit som man tänker på ! :) Hör mer sen darlings!

love,malin

Bio

Jag va inne på sf.se och kollade på olika filmer som går nu så hittade jag "What happens in Vegas", och den vill jag verkligen se, för er som inte känner mig så älskar jag verkligen att gå på bio och gör det minst en gång i månden :)


Dagens

Jag kolla precis igenom lite inlägg som jag skrivit dem senaste dagarna och såg att jag helt glömt bort "dagens" men här kommer den iallafall ! :)

Dagens låt : Take a bow - Rihanna

Dagens blogg: Nannizen.blogg.se

Dagens citat: -Nej, jag lovar jag är inte full, jag är bara fullmi! (Ordet ska vara flummi)

God morron

Hej Darlings :)
Vaknade typ för en halvtimme med världens konstigaste märke på ögonlocket, ser jätte konstigt ut, som jag fått en smäll där eller något :S
Blir nog inte så mycket bloggande idag det är ju Gossip Girl marathon på kanal5 :D
Men nu ska jag iallafall ner och göra frukost och kolla på Gossip Girl - senare kanske jag ska färga håret om jag vågar devill säga ! :)

love,malin

Natti

Efter en väldigt dryg dag i myskläder är det dags att lägga sig. Ni kankse har märkt av hur uttråkad jag varit efter alla inlägg? Speciellt efter alla reklamer ? haha men det var allt för mig idag. Imorron fortsätter jag att kämpa med att komma med på "mest aktiv listan" ! God natt!
love,malin

mohaha!

Haha! Så äntligen så hände det ! Jag kom ju på för ett tag sen att jag har en sorts hat-kärlek till blondinbella och orkar inte med tjejen men är samtidigt inne där några gånger om dagen. Och har nu har jag kommit på att enda sättet för att bli av med henne är att börja dampa på andra bloggar som skrivs av människor jag faktiskt gillar ! Och det har redan börjar hända sker här har jag sett! Gick in på bellasuger där det var en bild som dem tagit från nånstans men poängen var den att numera är inte Blondinbella Sveriges största bloggare utan Kenza. Blondinbella är numera på andra plats! Och längre ner ska hon.. mohaha
love,malin


PMS!

Nu jävlar dampar jag. Den här nya plattformen skulle väl vara bättre ? Ja, visst! Jag har inte kunnat gör någonting på min blogg i en halvtimme utan den jävla error saker kommit upp. Det gjorde den aldrig på den andra plattformen! Finns det någon chans att man får byta igen ? :)
love,malin

Det där med frisyrer

Nämde ju innan att jag är inne på att färga mitt hår - helst blont men är fortfarande väldigt osäker på om jag ska göra det eller inte. Men sen hittade jag en super bra sak på datan! Jag hittade en sida där man kunde sätta på olika frisyrer på sitt eget huvud, jag kanske är lite sen här ? Men iallafall så var det jättekul att sno olika kändisfrisyrer och sätta dem på sig själv. Så för er andra som också är på samma väg som mig, varsågod här är sidan: FRISYRER.

love,malin♥

Det där med Facebook

Hej Darlings!

Hoppas ni orkar höra mitt tjat! :) Men iallafall ska jag nu klaga på Facebook, så ni som gillar det borde kankse inte läsa, eller vad säger jag ? Klart ni ska läsa min blogg!
Men iallafall så handlar detta tjatet om Facebook. Det är så att jag fattar inte saken med det ? För mig känns det nästan precis som lunarstorm, fast man kan inte ens besöka varandras profiler om man inte är vän med personen ? Vad är det om liksom? Sen är det bara en massa quiz och saker man kan göra där. Är det så att jag har rätt eller är jag bara dum, för i så fall får någon ta och förklara vad det är som är så speciellt med det ?

love,malin

När bloggen dör.

Hej Darlings! :)

Jag, som många fler av er där ute, läser sabinas blogg. Och precis som alla andra älskar jag skvaller, så när den här tjejen kom in i blogg världen och börja "skvallra" om andra kända bloggare blev det en perfect match! Hon kom in och gjorde det som ingen hittills gjort, något som var väldigt smart av henne, och fick tusentals läsare! Så när hon nu säger att hon ska sluta blogga blir man helt "va?". Tycker det är väldigt synd när folk vars bloggar man läser bestämmer sig för att sluta. Det blir ju en sån daglig rutin att läsa deras bloggar, ta del av deras liv osv. Visst det är ju upp till var och en men det är ändå synd. Eller har hon bara precis skapat en ny trend? Är det ute att blogga? Eller är det hetare än någonsin?

love,malin

Bilder från gårdagen

Här kommer några få bilder från gårdagen, kommer nog fler om ni har tur ;)



Reklamer




Reklam


Reklam


Ikea Reklam


Konstig humor

Okej, det är så att oftas när jg är uttråkad brukar jag youtuba reklamer från hela världen, vilket är skit kul så jag tänkte lägga in några här. Enjoy ! :)

Reklam


Give it to me,baby


Zara





Jag får fan tillochmed gåshud i ansiktet när jg hör det här tjejen! Helt underbar röst! :)

Give it to me





Jag är så jväla trött på mitt jävla hår! Nu jävlar ska jag göra någonting åt det ! Kanske blondera det ? Det passar ju mig, jag är ju rätt så blond? ;) Eller kankse mörkare,fast då ser man ju bara blekare ut ? "/ Svårt - men jag ska nog fråga Lina om hon vill färga mitt hår - om det inte blir bra kan jag ju bara färga om det - men ska jag bli en blondin? Får ta mig en tänkare så får vi se ! Men drömhåret är ju absoult MK's :) Ge mig !

love,malin

Jag är bara fullmi!

HEEEEEEEEJ DARLINGS ! :D

Gårdagen var rätt kul - från och av om man säger så ;)
Kvällen började med att jag stack till Lina där vi tre (+Karin) skulle ha tjejmys :) Blev tacos och inte riktigt så klar kladdkaka med glass och lite vin (lite mer för vissa) Efter som Lina tagit tabletter så kunde hon inte dricka med mig coj Karin, men vi klarade oss utan henne -  iallafall jag. Men en viss person drack nog lite för mycket och började göra lite sådär pinsama saker som att sola kl. 11 på kvällen och duscha md kläder på. Och vid den här tidpunkten var det inte bara vi tre och tre till killar + adam i telefonen. Tyvärr Karin så finns där också ex antal bilder på dig och inspelningar! men fulla Karin är nog lite roligare än nyktar Karin - om man tar bort det med att hon slog mig.. men kvällen var iallafall rätt så kul i början innan det språrade ut lite. Lite sådär fjortisvarning? Men iallafall slutade med att vi fick i väg killarna och Karin fick lägga sig i Linas säng och jag och Lina fick sova i soffan. Tror även att vi pratade samanlagt i telefon med Adam i nästan tre timmar. Fast denna gången var det inte från min mobil som tur den! :)



love,malin


-Jag kan vara snäll, jag lovar!

Hej Darlings!

Ännu en bra dag! Börjar bli rätt så många av dem nu för tiden - super! Kankse har något med att göra med vädret ? SOMMAR! inte mycket som hänt idag, rätt dryg dag i skolan iallfall, gick igenom betyg på engelskan - han sa att det ligger på VG+, mycket bra! :) Sen hade vi matte, men jag ock Marie satt och gjorde egna sudoko -  jag har blivit mästare på det ;).
För övrigt har man blivit haft attackerad av Fannys och Alexandras kamrer (?) eftersom Alex behöver bilder till sitt arbete...

ikväll bär det av till Lina då hon är ensam hemma så vi tre ska ha tjejkväll! Underbart! :) Får snart ticka och packa ner sov saker, ska sova där, Lina är ju mörkrädd och inte våga sova hemma själv. (host Lina kommer du ihåg i sommras när jag var hemma själv i två nätter host!)
love,malin

"God bless you"

Hej Darlings !

Har varit en lite konstig dag - vet inte hur jag ska förklara det bättre.
Hade matte - fick reda på resultat i NP fick ett poäng från VG, är supernöjd - förväntade mig inte så mycke..
Hygien - fick reda på provet, gick G+ - nöjd! Gick ju IG på förra ;)
Svenska - hade filmredovisning - gick superbra! :) Fast blev lite konstig stämning när jag höll på säga hora istället för prostituerad ^^
Efter skolan tog vi the sexbus och jag och adam bestämde som för att köpa Ben and Jerry glass på Hemkväll, gott. Och såklart kommer där fram en turist till oss och frågar efter Trianglen! Jag och Amdam är typ offer för såna turister? Men denna gången fick Adam sköta snacket - känner inte för att dra en till "take the sexbus", han var iallafall väldigt trevlig och efter vi (Adam) hjälp honom sa han "God bless you", trevlig snubbe ;)

När jag kom hem åkte jag och mama till B&W, köpte en tröja och lukta omkring på parfymer - vet vilken jag ska köpa nu ! :)  Fick precis sms av Lina, blir kankse en till promenad - värsta rutinen numera.

Love,malin

Promenix

Hallo Darlings ! :)

var ute på en promenad med Lina :) ..och hennes hund, Sixten.
Under tiden Lina tog egofoto på sin mobil lekte jag med hennes hund -  inte så lyckat sluta med att jag råka "tappa" han så han sprang iväg. och såklart sprang jag efter utan att Lina visste något så under tiden underhöll hon sig genom att ringa till en person på min mobil - och slösa 61kr på de! LINALINALINA!
Sen stack jag hem och kolla på Desperatan , kom precis på att jag  glömde spela in Lost skit också! men nu hinner jag inte blogga mer - ska se SEX AND THE CITY ! :) <3 älskar det programmet, de och Vänner så klart ;)
På fredag blir det tjejkväll hos Lina :) Vi har kommit på att vi bara ät tre stycken -  man brukar ju alltid vara fyra? Vi får ta och ha audition (?) så vi får en till ;)

love,malin

Heaven on earth

Hej Darlings! Måste så klart lägga in den låten jag dampat på idag. Låten är Britney Spears - Heaven on earth. Hittade inte original videon så det får bli den här, låten är iallafall detsamma! love,malin


FUCK YOU!

Hejhej Darlings :) !

Inte mycket som hänt - inte mycket att skriva om alltså.
hade betyg sncak idag i livmedel, jg kommer få betyg beroende på hur det går med nästa prov - blir alltså MVG eller VG. Känns rätt så bra där faktiskt ;)

På datan har vi arbete på powerpoint att göra. Ska handla om något man gillar, länder man vill besköka osv. Jag skriver ju såklart om min favorit serie genom tiderna - FRIENDS! :D måste även nämna att Alexandra gör sitt arbete om ingen mindre än om mig! fast hon gör det inte precis snällt om man säger så.. Min bitchiga sida, den enda sida som jag visar i skolan, kommer fram rätt så mycket. man får ju bjuda på sig själv. Det är ju mitt eget val att vara så bitchig som jag är. Det är mitt sätt att skydda mig på om man säger så - det är få människor som faktiskt känner mig för den jag verkligen är och inte bara min bitchiga sida. Så är de! men nog om det nu ;) var iallafall inne på H&M.se och beställde lite saker! Blev två par skor - ballerina (stort jävla måste!), kilklackskor (snyyyyyggt!) och två tröjor mer än så blir det inte - som alltid har man ju ont om pengar. Måste lära mig att börja skita pengar -  har hört att en del människor kan göra de ?

För övrigt är jag rätt irreterad på en person - vem tror hon/han att hon/han är?! LALLALALA - så det blir promenad senare med Lina - jävligt skönt med kvällspromenader, får lätta lite på saker och ting då! :)

love,malin

Dagens

Dagens låt: in the ghetto - Elvis

Dagens blogg: addspirit.blogg.se

Dagens citat: "-Vill du att din kille ska ha en liten?"

Stress

AH!!!!! Pommes! Känns som allt jag gör nu för tiden är att stressar. men jag gillar det, iallafall lite, jag är inte helt normal - jag gillar stress -  så länge det är "rätt" stress. Hänger ni med ? Jag gillar stress så länge det inte handlar om för mycket läxor och att det inte är något jag får skit av om jag inte gör det. Konstigt ?

Nu hinner jag inte med mer. Måste ner och köra middag - sa att jag ville göra det idag :) Det blir vitköttfärssås :) Superkött och inte alls så mysko som det låter. Måste göra läxa. Måste fixa naglarna och in i duschen innan kl. 20.00 när ugly Betty börjar :) Lägger in dagens också sen måste jag sticka! Bye darlings! love,malin

NP,EH & Bladins

Hallo Darlings det är Våtis här :) (Jag har lärt mig att jag kommer inte få bort den stämplen på ett tag så det är lika bra att acceptera den)

Dagen började med Nationellt prov i matte a som inte alls gick bra, fan vad jag hatar matte! Snacka om att det kommer gå dåligt för mig i tvåan när jag ska läsa matte b. Herregud, vill inte en tänka på det. Får väl ta hjälp av mina blondisar, som jag idag upptäckte att dem är rätt smarta iskolan..konstigt för dem är ju inte precis så jätte smart utanför skolan..

När jag slutade, slutade direkt efter NP, klockan 10 alltså, åkte jag till Davidshall och träffade mina blondisar/bitches och åt frukost med dem, mys! :) Sen blev det en kort promenad i stan på jakt efter en klänning till Karin. När det sen var dags för dem att åka till skolan (dem började kl. 1 idag) så bestämde dem sig för att dra med mig. Kul? Inte så jätte, mest sådär pinsamt. Men iallafall följde jag med, men det blev inte gratis - dem är nu skyldiga mig ett par svarta pumps ;) . Så nu har jag haft en timme kemi, rätt tråkigt faktiskt men deras lärare var snäll så det var OK :)
Under tiden jag var inne på Bladis (var inne på den internationella delen) måste jag säga att jag tyckte för en konstig anledning att det var läskigt att ha en massa engelskapratande 6-åringar omkring mig, kände mig av nån konstig anledning korkad omkring dem.. :$

love,malin


musik

Måste lägga in den här låten, riktigt älskar den här faktiskt :) !

Dagens

Dagens låt: Kiss- Rock and roll all night (Ursäkta låtvalet men har haft den här låten i huvudet hela dagen och den vill verkligen inte försvinna!)

Dagens blogg: danas.blogg.se

Dagens citat:
-Min pappa jobbar med bajs!
- Det är därför du ser ut som skit!

Jobbiga Måndag.

Hej Darlings :)

Varför ska måndagar alltid vara så jobbiga? Det är alltid så sjukt svårt att stiga upp och man får alltis skicka i väg ett sms till någon i klassen där det står "jag kommer nog lite sent, kan du säga till läraren?" Usch! Sen är jag alltid på så dåligt humör dem två första lektionerna. Blä för måndagar!

Det har iallafall varit en rätt så händelselösdag. Inte mycket som hänt, inte mycket som hörts och inte mycket som snackats. Tråkigt alltså, men det är ju måndag.
Sista lektionen var vi iallfall i köket (eller iallafall hälfen av klassen om inte mindre, resten skolkade eller hade en viktigt dejt ;) ). Vi gjorde iallafall efterrätter som vi sedan åt, så onyttigt gott! :)

Imorron gå man bara i skolan 8-10, har bara NP i matte, sen bär det av till EH för frukostdejt med mina bitches :) Var över en vecka sen vi träffades allihop :)

love,malin

Inte utan mina silverpumps

Jag har upptäckt att hela den här veckan, varän jag gått (utanför skolan) har jag haft mina silverpumps på mig, hela tiden! Dem har liksom växt fast vid mina fötter. Det har liksom blivit sån reflex att ta på sig dem när man går ut. Tyckte de va lite konstigt. Inte för så många av er bryr er men jag tyckte de va lite lustigt. Ni vet, intresse klubben antecknar! :) Jaja, de va väl vad jag hade och säga. Ska snart kolla på sanningens ögonblick -  helt sjuk TV-serie men gud så underhållande! Den där skaddeglädjen är nästan farlig, mohaha

love,malin♥


Tyra

Detta är en av anledningarna till att jag älskar Tyra Banks


Blondie = Mimmi

Hallo Darling!
Jag måste bara berätta vad min syster sa precis, var faktiskt väldigt underhållande.. :)

Mimmi: Sug min kuk!
Mamma: Men Mimmi, du har ingen kuk...
Mimmi: Nej, men Ture har och den är min !

Måste erkänna att de var rätt så roligt sagt :) För er som inte fatta så är Ture Mimmis pojkvän :)

love,malin♥

<3

                                         


ignorera mitt hår! :) Jag ock Kim :)

Dagens!

Hallo Darlings, dagens kommer här! :)

Dagens låt: Summer of  '69 - Bryan Adams

Dagens blogg: sabinadurebrandt.blogg.se

Dagens citat: Mina farbror ringde som tyvärr sitter inne.
- Någon har snott mitt telefonkort! Jag fattar inte att det finns tjuvar på detta stället!

love,malin♥

AJ!

Hallo Darling! :)

Som sagt har jag brännt  mig, gör svingt ont precis överallt! Smärta! Får ta och dränka mig i kylbalsam och is nu väl, kommer inte kunna gå till skolan imorron annars, kan ju knappt ha kläder på mig och det är inte ens lika farligt som förra sommaren, konstigt.. Nu börjar jag fan få utslag också, tror jag är allergisk mot solen! Jaja, får gå och ta en kalldusch nu..

love,malin♥

Burn, bitch!

Hallo Darlings :) !

Dagen började med att jag blev väckt av min kära mor, så de blev frukost på balkongen i sommarsolen, härligt! Efter det satt jag kvar på balkongen oxh stekte lite och läste en ny bok, pappas bok faktiskt. Det är inte ofta man säger så, eftersom pappa ha dyslexi, iallafall lätt form av det, så är det inte så ofta han bär ut för att köpa sig en bok men i detta fall så hände det faktisk men det kanske bara för det var en bok om något som man känner till. Iallafall så verkade de väldigt bra så jag snodde den, boken heter i allafall Svensk maffia, när jag läst klart boken kommer det nog några rader om den! :) Men nog om det när jag kom in från balkongen upptäckte jag att jag har världens fulaste solbränna. På vänster axel har jag ett skitstot vit streck av min uppvikta t-shirt och högra axel var i skugga ch är helt vit, likadant med benen men tvärtom. Och nu ser jag inte riktigt klok ut! Samma sak varje sommar, förjävligt!

På kvällen bar det av till Jenny för släktkalas :) Det var väl min lördag :) Hoppas ni har det bra :) love,malin.

P.S ursäkta för dålig "stavning" men sitter just nu vid ett jävligt dåligt tagentbord, går knappt att trycka ner hälften av bokstäverna! D.S

Fredag

Hejhej Darling! :)

Sommarer håller i sig, underbart! Tyvärr har jag inte varit på mitt bästa humör idag och fel personer har fått ta åt sig en massa.. förlåt!
Varit härlig skoldag; Danska- kollade på film, Yrkesteori - gjorde om mått, tog 20 sen fick vi gå, Engelska muntligt NP, tog 20 min, sen var det lunch sen matte i 30 min sen var det dags för gympa -  var tänkt att springa 5km! Precis som jag skulle lyfta på min feta röv och göra något sånt ? Nej, så jag gjorde precis som halva min klass och skolka. Lite grupptryck här?  I stället stack jag in till stan och mötte Lina, när jag väl träffade Lina kom vi på att vi hade samma kläder. Både hade vit klänning, svarta leggings, svarta skor, svarta väskor och pärlarmband, vi måste sett väldigt dumma ut..Iallafall så bestämde vi oss för att gå runt och köpa de vi var suga på och sätta oss vid kanalen och äta. För min del blev det hasselnötslatte (för er som inte smakats Waynes hasselnötslatte, gör det så fort ni får chansen, godare latte är svårt att få tag på!), fruktsallad från samma ställer och en scone från EH. Lina där emot var lite tråkig och valde cola och tahimat (det enda hon äter är thaimat och det enda hon dricker är cola zero, tråkmåns!) Efter en timme stekande och planerande om sommar bar det av till Julia och Jenny i Håkanstorp, hade nämligen lovat att passa Julia i någon timme och Lina var en ängel och följde med :)
På vägen dit mötte vi en grupp tjejer på ungefär 7 stycken som helt plöstligt peckar på Lina och säger "Där är ju Stina!" och när dem väl går förbi oss säger dem "Hej Stina" och vi som inte känner dem fortsätter att gå, dem bara "Va fan, hälsar man inte ?!" Lite så där småskumt... Har inte mycke mer att tillägga just nu, lägger in några bilder från dagen också :) love,malin♥

Call me ?

Hallo Darling :)

Nu har jag äntligen gjort min jävla filmanalys! Måste bara få ner den i datan också, så nu har jag bara två saker kvar att göra :) Känns skönt :)
Imorron är det dags för danska igen, aaah! Sen har man gympa sista lektionen, är tänkt att man ska springa 5km där, hm.. not gonna happen! Kommer verkligen inte springa 5km när det är 25 grader ute och sen sista på en äcklig varm buss i en timme. Skolka från gympan? Javisst!
Var tänkt att jag skulle ut med Lina idag, men inte hörde hon av sig, jag som har saker att berätta! Jaja, eftersom jag vet att du är en trogen läsare får jag väl säga till dig här ! :) Lina, ring mig ! Gossip.. ;D Ska iallafall sätta mig coh skriva min filmanalys på datan nu, sen ska jag ner och se Sanningens ögonblick, väldigt underhållande program, tänk att det finns såna svin! Sen blir det Dirty Sexy Money :D + en banansmoothie, mys

love,malin

Mango

Är inte den här klänningen från MANGO hur söt som helst ? Blev kär i den direkt, bara synd att den kostar 700 kr. Har inte riktigt lust att spendera så mycket på en klänning, kommer bli rätt så fattigt resten av månaden då... love,malin♥

Passar mig?

Kan dem inte ta och börja sälja sidekicks i Sverige? Jag vill så gärna ha en speciellt i rosa. Det passar ju min bitch-image, eller vad säger ni? love,malin♥


Haha!

Är det bara jag som tycker Blondinbella gör jävligt många smackljud när hon pratar eller..? Haha. Jag säger bara hatkärlek = tycker inte om tjejen men kan inte låta bli att läsa hennes jävla blogg... love,malin♥


Give me a tat, Bitch!

Nu får jag spel här! Det var tänkt att jag skulle tatuera mig i oktober, precis när jag fyllt sexton, av samma person som håller på att tatuera min pappas rygg men precis en veckan innan åker han in. Kul! Så pappa går omkring med en halvklar tatuering och jag med ingen alls! Man gå liksom omkring och säger att man ska tatuera sig och allt sen blir det inte av, känner sig inte alls dum då? Hade ju redan varit där och bestämt allt, så allt var ju klart. och om inte det var nog så blir det ju värre nu när det är varmt ute och folk har mindre och mindre kläder på sig och fler och fler tatueringar kommer fram, det är precis som varje tatuering finns där för att reta mig. Jag kanske börjar bli psykiskt sjuk? men jag vill så gärna tatuera mig! Jag är ju pappas flicka, det där med många tatueringar går ju i släkten.. Förutom mamma, hon är feg! haha, men vem vet, jag kanske ser ut som Kat von D om några år.. love,malin


Kat von D - sjukt snygg människa.

Dagens

Dagens blogg: terezekirch.blogg.se

Dagens låt: Piece of me - Britney Spears

Dagens citat: Tvåorna har föreläsning om deras New York resa och visar bilder
 -Men var är dem där två höga tornen?
love,malin♥

Rosa helikopter

Hallooooo Darlings :)
Dagen började med att jag försov mig, vaknade 20 i 8 och började 8, panik med andra ord. Upptäckte att mamma var hemma och tvingade henne att köra mig (H)
Dagen började med matte, jag fick G på NP ! :D Helt sjukt, trodde jag skulle få IG, kom på nu iefterhand hur otroligt många slarvfel jag gjorde.. Sen var det hygienprov, gick väl så där. Efter det bar det av till mediateket där några av tvåorna skulle "redovisa" sin resa till USA från i Mars. Dem hade varförsig skrivit en uppsats om miljön och hur man kan hjälpa till (om jag nu uppfattade allt rätt..) Rätt så intressant faktiskt. Tänker på att vara med och "tävla" när jag går i tvåan, det är ju aldrig fel att åka till Usa?
Efter det slutade jag :D Kom hem, kunde inte logga in på bloggen, dampade ett tag och nu är jag inne :) Nu ska jag ner och göra min filmanalys innan alla kommer hem sen hade jag tänkt belönna mig själv med en banansmoothie och steka lite på balkongen. Hääärligt, eller vad ? Har inte solat något alls under dem här sol-dagarna och idag är det fan 24 grader ute! Måste fixa bredband till min laptop också så jag kan blogga på den :)
love,malin♥

Bloggen

Nu har min blogg äntligen flyttas till den nya plattformen. Vet inte riktigt vad det innebär men det ska vara bra eller ? Får se om jag klara av detta då :) love,malin♥

No life

Hej Darlings :)

Pust! Måste dra mig från datan nu känner jag.. Måste plugga till provet imorron. Måste ju plugga (=titta igenom) en sista gång innan greys, sen måste jag duscha.. Känner att det ända jag gör nu för tiden är att plugga och va i skolan, no life varning? Men först ska jag gå ner och göra mig en banansmoothie :) yummi :)

Veckans 2-do-list:
PLUGGA:
 -göra klar min svenska film analys,
-plugga till hygien som är imorron (!) (minns ni att jag fick IG på förra?)
-göra klart hotellfrågorna (fast har bara MVG-frågorna kvar.)
-göra min livsmedeluppgift,
-måste göra lite på min powerpoint presention.
-NP muntligt i engelska

image49
Fast nu ringde Lina så nu ska jag vara social innan pluggandet (kanske inte blir något pluggande ändå.. (a) )

love,malin


Dagens

Dagens låt: How could this happen to me - Simple Plan

Dagens blogg: zoegaz.blogg.se

Dagens citat: Läset en gammal dagbok från när jag va lite där det stog följande:
"En pojke på fritids ville leka hemma hos mig men det ville inte jag så jag sa till han att pappa har en AK4 hemma.."  Kaxig redan som liten, eller ? ;)

love,malin

Sola fötterna?

Igår gjorde jag en lite konstig upptäck och märkte att mina fötter blivit solbrända efter mina ballerina skor, inte världens snyggast måste jag säga, ser faktiskt väldigt dumt ut..

Ursäkta för detta väldigt onödiga inlägg men försöker skriva så mycket så möjlig så jag kanske får en chans att komma på "mest aktiv"- listan (a)

image48

Syns kanske inte så bra.. Och bara ignorera mina överheta kockabyxor ;) love,malin

Busstanke

image47Satt på Bussen idag när vi körde förbi en sån där reklam sak (en sån där trekantig sak,vet inte riktigt vad det heter, hänger ni med ?) Men iallafall så hade stadium sina reklamer där för sommarens bikinis. Har ni sett modellerna dem använder? Dem är normala! Inte så där äckligt smala som dem brukar var utan helt jävla svensson-normal. Underbart! För ärligt vad tänker dem med när dem sätter kläderna på en modell som ser ut att ha anorexia? Vi, eller iallafall jag, vill se modeller som ser normala ut, jag vill se hur kläderna SKA se ut på en och hur dem ser ut på en normal människa. För jag menar efter att sett dem supersmala modellerna bära kläderna tycker jag det bara ser konstig att sätta på sig dem, då ser dem ju inte alls ut som dem "borde" enligt reklamerna! Så tack så mycket stadium! :) love,malin

Wednesday

Heeeeej Darlings :)
Dagen började med NP i matte, drygt. Gick inte så bra, tyvärr. Men det var ju matte så vad akn man förvänta sig ? Efter det var de hotellektion sen sluta man :) Överhärligt att sluta så tidigt när det är fint väder ute :) Det är ju trots allt sommar ;) Sen stack jag och Adam och mötte Ida och Fanny i parken sen stack vi in till stan. Dem åt lunch, jag gick bara titta på (skulle möta Lina en timme senare för att luncha med henne) sen bar det in till H&M innan jag mötte min kära Bitch a.k.a Lina(-pina).
På vägen hem gick bussen i sönder på rosengård så där fick man stå ett tag och vänta tills dem fixat bussen. Dagens "busstanke" kommer senare :)

Förresten tror jag att jag upptäkt något som inte är så bra.. :O vad återstår att se..

love,malin

So not hot

Jag har upptäckt att när jag sitter på bussen tänker jag på dem konstigaste sakerna. Allt från hemliga dagdrömmar, den ni ;), till helt sjuka saker ex behöver verkligen inte nämnas.. =P Men idag tänkte jag på att negativt som har med sommaren att göra, hur tråkig är inte jag ? men bara för jävlas så ska jag dela med mig av några punkter..
- Folk raka er! Men ärligt, nu äckligt är det inte om det kommer och lägger sig en tjej en bit framför dig själv på standen och hon inte rakar sig där hon borde? Och jag pratar inte bara om dem intima delarna utan även andra kroppsdelar som benen, ingen vill ju se en hårig människa men en liten bikin, eller det är bara jag som inte vill de?

-Klä er rätt! Jag menar, det är sommar då tar man på sig tunna kläder, behåll inte era tjocktröjor på. Det finns ju inget värre än att sitta på en varm buss och det helt plötsligt sätter sig en person som bara stinker svett brevid sig.. Urk!
.. Men låt det inte gå över gränsen! Om det är något som inte går att få bort från ens hornhinna så är det ju en person som är 40+ som solar topless brevid en..

-Göm er om ni ska ha sex!  Visst det är sommar och ni är kåta, jag fattar. Men om ni nu är så kåta så ni inte kan vänta tills ni kommer hem så ni verkligen känner att ni måste ha sex utomhus så ha det där ni är säkra att ingen ser er. Det blir ju inte alls pinsamt att upptäcka någon ha sex i en buske, inte minst för dem som har själva sexet..

Nu hinner jag inte skriva mer, ska med mamma och handla mat, sen måste jag plugga, hjälp! Upptäckte att det var rätt så kul att göra såna här listor, kanske ska göra det varje vecka? :) Var tycker ni? love,malin

Dagens

Hej Darlings ! :) Känner  att det blir min nya "hälsning". Iallafall ett tag framöver.. ;)
Ja, då var det dags för den allra första "dagens" ! :)

Dagens blogg: mmelina.blogg.se

Dagens låt: Mercy - Duffy

Dagens citat: -Malin, det blir nog snyggare om man lägger dem så här..
-Ursäkta? Hackar du på min läggning?
-Vadå? Har du någon konstig sexualitet?

Desperatan

Ni vet väl att det det är ett jättespännande avsnitt i Desperate housewives ikväll? ;) Två personer kommer ju att dö.. ;) love,malin


Tisdag

Hallo Darling! :) (Just nu heter alla Darling, det är dagens smeknamn ;), alla utan Fanny och Yasmine såklart )

Vaknade på helt fel sida idag, har inte alls kunnat sova bra. Vaknade tre gånger inatt och trodde att det var morron, första gången var kl bara 1 sen kl.2 och åter igen kl 5, sjukt jobbigt! Men sen blev allt bättre när man kom till skolan, som tur det var de kök-dag, vilket innebär inga lektioner bara jobba i kallkök hela dagen, vilket är väldigt härligt förutom dem onda skorna! Jag började med att var i salladsgruppen men eftersom jag var så duktig fick jag göra förrätter istället, clubsandwich men kycklig som nästan åts upp när jag gjorde dem - fast inte av mig! ;) hostFannyhost.
Sen bar det av hemmåt med the sexbus, men bussen tog ett helt annat håll som tog väldigt lång tid pga dem stängt av vägen, några idioter hade tydligen bomdhotat dem judiska kyrkan - lärde dem sig inget av andra världskriget?

Just de! Jag har tänkt lägga in lite "dagens" fast orkar inte lägga in dem kankse varjedag så det blir lite då och då. Men dagens kommer iallafall bestå av "dagens låt", "dagens citat" och "dagens blogg". kanske kommer fler senare ! :) Men om ni har tips om bra bloggar eller låtar så är det bara att tipsa på ! :D

love,malin

LiLo till UB

Har inte tid att skriva så håller det kort: Nu ska Lindsay Lohan vara med Ugly Betty också och inte bara ett avsnitt utan flera stycken! LiLo kommer att spela en av Bettys gamla vänner från gymnasiet. Första avsnittet kommer att sändas den 22 maj i Usa. love,malin


Svensk musik

Jag har en sådär grej att så fort det är sommar så börjar jag lyssna på svensk musik. Jag vet inte varför men för mig innebär sommar svensk musik, så är det bara och speciellt ska det vara 90-tals musik, alltså sånt man lyssnade på när man var liten. Just nu lyssnar jag på "Du är så yeah-yeah yao-yao" Kommer ni ihåg de ? Älskar den låten helt enkelt!

 

Man får såklart inte heller glömma "När vi två blir en","Var ska vi sova inatt","Jag är bara lycklig när jag dricker" och "Flickorna på tv 2". Hahah ;D

love,malin


Baby, it's summer

image46Hallooooooooooooooo :D Är superglad idag :)
Idag är det riktigt sommar för fan :D Varit ute på varje rast och solat, härligt :) Gick tillochmed till skolan utan jacka, jag som bara hade klänning, fast den har ju lite lång i armarna ;)
Resten av dagen blir rätt så tråkig, måste plugga som fan till hygienprovet på torsdag, fick ju ig på förra.. Sen måste jag träna :O chockerande (?), jag vet, men det är sant, jag har tänkt träna! ;) Sen blir det cashmere mafia, nya favorit programmet nästan :) skriver längre inlägg sen om jag har tid :) love,malin
P.S Här får ni en sommarbild på Fanny :) D.S

Sex and the city

image45Jag verkligen älskar sex and the city och har sett alla avsnitt tusentals gånger. Och nu längtar jag verkligen till filmen kommer. Nyfiken som jag är så kollar jag så klart på olika sidor för att se trailern och andra saker och då får jag tyvärr reda på lite fakta som jag inte ville veta förrän jag ser filmen och bara för att jävlas tänkte jag skriva hit några av sakerna (så klar inte dem riktigt stora..) så om ni inte vill veta lite om som har hänt (filmen utspelar sig 4 år in i framtiden, alltså i nuläget..) så får ni sluta läsa nu! :)
Steve är iallfall otrogen mot Miranda.
Big's och Carrie's bröllop blir inställt.
Charlotte upptäcker att hon är gravid..


Det går även rykten om att Carrie ska dö islutet efter att använt en söndrig dildo, om det är sant återstår och se, personligen tror jag inte på det ;)

Sex and the city; The movie har premiär 21 juni :)
love,malin


Grattis.

Grattis till mamma och pappa som idag har varit gifta i 17 år ! :)

image44

Dagen före Dagen

Jaja, imorron gäller det, in på "rehab" igen.. Vill inte men måste, kan inte fortsätta såhär, mår ju inte bra av det så jag vet inte varför jag gör det. Jag vet att ni läsare inte förstår så mycket just nu men jag lovar att berätta vad det handlar om när jag mår bättre.

Idag mår jag lite bättre, men långt ifrån bra. Jobbet i danmark har jag fortfarande inte hört någonting om. Men med min tur så kommer det väl inte gå så bra.. Men det kankse är bäst om  jag inte får jobbet så jag kan fortsätta med min plan. Jag har bestämmt mig för detta året ska jag bli lycklig, låter töntigt jag vet men det är mitt mål :) 2008 får absolut inte bli som 2007. 2007 var bland dem värsta åren jag varit med om..
2007 var året som..
-jag och mamma körde ut X antal gånger mitt i natten för att leta efter min syster.
-jag och mamma tyckte vi hörde ett våldtäcktsförsök itelefonen och sedan visade sig vara ett bråk mellan mor och son som min syster försökte stoppa.
-min farbror för andra gången åkte in i fängelse, vilket togs väldigt hårt på hela min familj. Inte minst min kusin.
- som min syster började umgås med helt fel människor och jag tappade all kontakt som jag någonsin haft med henne.
- som jag hörde i telefonen hur min syster blev brutalt misshandlad.
- som jag och pappa blev förföljda av två poliser, anledningarna kan inte skrivas här.
-  jag helt allvarligt tänkt ta mitt liv.
- jag tappa kontakten med blev flesta av mina kompisar.
-.. jag aldrig mer vill uppleva.

Därför ska jag göra allt jag kan för inte uppleva dem sakerna. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft min mamma och mina två bästa kompisar, Lina och Karin. Jag hoppas att ni vet hur mycket jag älskar er.

Som ni har märkt kommer min blogg nu helt ändras. Detta ska bli min dagbok. Här ska allt skrivas. Här ska jag skriva ner allt som har med hur mitt liv förändrats. För det ska det. Det bara måste.. love,malin

Konfirmation

Så, nu var det äntligen över. Syrrans konfimation var nog den tråkigaste jag någonsin varit på, förlåt, men den var skit tråkig, helt sjukt.. Men hon hade ju världens tråkigaste ledare/präst också.
Allting gick i allafall bra förutom att hennes klänning hade blivit för stor! När hon väl köpte den satt den väldigt trångt så nu har hon typ småbantat i en och en halv vecka och nu var den för stor! Tur att hon inte kunde bestämma sig iaffären vilken hon ville ha och köpte två klänningar.. Bilder från konfirmationen kommer senare ;)

Just nu mår jag verkligen dåligt kan jag säga,vet inte riktigt varför, men jag får såna stunder ibland när allt bara känns bajsdåligt.. Jag måste vara sjuk i huvet? Menmen, livet går ju vidare.. BAJS! Vill inte, vill inte tillbaka till skolan, vill inte vara hemma, vill i bo i fucking Malmö, jag vill inte ha allt skit som händer omkring mig, och jag vill absolut inte känna som jag gör! Ni kanske inte fattar så mycket men för att kunna förstå något av de här måste jag dela med mig av nästan hela mitt liv och som ni säker förstår kommer de ta en jävla massa tid.. Och om jag nu delar med mig av det kommer det såra en hel del människor, inte bara min familj utan även folk som inte vet något än.. Just nu känner jag för göra an anonym blogg där jag kan skriva allt, precis allt, men då skulle jag bara må dåligt varje gång..
love,malin

Fredag

Så, nu har jag äntligen kommit på vad jag ska ha mig imorron, eller har vetat ett tag men inte hittat rätt liksom.. Blir iallafall silverpumps,silverleggings, vit klännig och matchande accessoarer :)

Idag blir det bara en massa hjälpande :) Ska hjälpa mamma att städa, hjälpa mamma med alla pajer(-or?) till imorron, hjälpa Mimmi med sitt hår, flytta omkring möbler och sätta allting rätt tills imorron. Jävligt jobbigt att syrran konfimeras så tidigt som kl. 12 på dagen..  Tror inte att jag hinner skriva mer i dag, vi hörs i så fall imorron :) love,malin

Vårsmycken

image43Var inne på cocoo.se för ett tag sen och hitta lite "vårsmycken" som jag mer än gärna vill ha, tyvärr har jag inte pengar till de just nu.. "/

Har ni by the way lagt märke till rubriken? Inget mer 16:44 1 Maj, känns lite långtråkigt men jag har fortfarande kvar mitt "love,malin" i slutet :)

De där med att ändra bloggen helt själv gick inte henner så bra så jag tänkte se om jag kunde hitta nån som vill hjälpa mig och kom gärna med tips! :D

love,malin

14:48 1 Maj

Här kommer Fru Gårman. Vägverket har fått i uppdrag att ta fram en kvinnlig skylt till övergångsställena.  Lite små gulligt tycker jag men ändå sååå onödigt..
image42

14:27 1 Maj

Så var det första Maj, tycker första året på gymnasiet har gått skitsnabbt, känns som om det bara var två månader sen man började, men snart är skolan slut och sen är det sommar :D Sen är det bara TVÅ år kvar, helt sjukt ändå vad tiden går snabbt..

Gårdagen spenderades iallafall i Pildammsparken med mina bitches där det var överhäftiga ljus/bild spel, kändes som man var med en magisk film som Harry Potter eller något =P Skithäftigt enligt mig iallafall :) 
Där träffade vi några från Lina och Karins klass iallafall :) Efter ett tag var någon tvungen att gå på toa och vi hittade ett par buskar (a) Och helt plöstligt springer där en man förbi oss i full fart med en handväska, trevlig typ ellerhur?

Sen tog jag och Lina bussen hem, fast var inte helt säker på att vi kommit rätt först :) Sen bar det hemåt :) Trevlig kväll :) love,malin
P.S Vad är det jag ser ? Statistiken börjar sjunka lite på bloggen, dålig stil snokare.. D.S

                                               image41

RSS 2.0