New years eve



Första glaset champagne är upphällt, nyråsafton kan börja!

Wanted

LALALA, har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden, har mest varit hemma, tittat på en massa filmer och helt enkelt njutit av jullovet. Det är ju inte lång tid tills skolan börjar igen, suck. Under dem senaste tre dagarna har jag hunnit se Twilight hela tre gånger, jag måste verkligen sluta annars kommer jag tröttna på den. Ska bara skicka den till Lina så hon kan ta över mitt beroende.
Imorron är det nyår och jag vet inte vad jag ska ha på mig, eller vad jag ska ha för nyårslöften. Hmm, det blir väl dem vanliga tror jag.

love,malin

Twilight

Gardagen spenderades med Lina, popcon och Twilight. Ar det mojligt att bli kar i en film for i sa fall har jag blivit det, ska ta och ladda ner den nu sa jag far se den en gang till. Jag langtar till tvaan kommer!

Nar jag och Lina gick for att ta ut pengar sa gar dent tv[ kvinnor i 25ars aldern framfor oss och helt plostligen skriker den ena ut: Jag skulle behova en naken man i min sang! Valdigt smidigt.. Gissa om jag och Lina borjade skratta? Efter det borjade dem ga ratt sa snabbt ifran oss.. nej, nu ska jag fan ta mig ladda ner Twilight!

love,malin


"Ron, run! Harry, hurry!"

Hejhej, just nu ligger jag och halv sover i min sang, har varldens huvudvark och tror att jag haller pa att bli sjuk. Valdigt bra timing..
Igar stack jag och Lina upp till stan for kolla vad rean hade och erbjuda, tyvarr hitta jag inte mer an en kjol och en vaska, fast vaska fick jag ge fullpris pa, typiskt...
I kvall var det tankt att jag och mina darlings skulle pa bio och se Twilight men efter ett missforst[nd sa far vi gora det en annan gang sa nu far jag ligga och se Robert Pattinson i Harry Potter i stallet.
Nu ska jag vila. puss

love,malin

Show me life

Hejhej, jag har verkligen haft en riktiglov vecka och inte gjor ett skit rent ut sagt, men det e ju sa de ska va.. Dagen har spenderats at att se Arnfilmerna, ja, plural - om man har sett den forsta maste man ju se den andra? Och sen battla hela familjen i singstar, jag maste bara saga att jag tyckte extremt synd om dem som bor brevid oss den timmen.
Imorron far jag stalla vackarklokan och siga upp tidigt, jag och Lina ska in till stan och se vad mellandagsrean har att erbjuda.
Nu ska jag se ett avsnitt av True blood innan jag lagger mig. God natt

love,malin

A wonderful christmas eve

So, efter att atit for mycket julgodis, sjungit sig hes pa abbalatar, skrattat sa tararna kommit at Bjorn Gustafssons Ett livsverk, skramt livet ur Julia i min tomtedrakt och kollat pa Ronja Rovadotter ar julafton slut. Och jag maste saga att det e ratt sa skont. Inte for det var en dalig julafton utan for att allt blir sa stressigt runt den, nasta ar vill jag bara skit i alla klappar och det daliga vadret i Sverige och aka bort. Ar det konstigt att faktiskt trottna lite pa julen? Shit, just nu kanner jag mig som om jag vore 50+, detta e inte bra. Jag hoppas iallafall att alla har haft en lika bra jul som jag. Det enda som kunde gjort det battre e om jag skulle fatt min tatuering innan nyar, host pappa host.

love,malin

God Jul


Who the hell do you think you are..?

Hejhej, min julkansa borjar antligen komma ikapp mig men det beror nog mest pa att julskinkan precis blev klar och det luktar skinka i hela huset. Nu behover jag bara sno sa ar allt toppen. Okej, jag behover nog nagra julklappar ocksa..

Nu ska jag ta och ata lite mer julgodis och se Wanted med pappa. De e inte ens julafton an och jag borjar redan bli trott pa alla choklad och godis, detta e nog ett teckan pa att jag atit lite for mycket eller va sager ni? Jag maste verkligen fixa sa jag har svenska bokstaver..!

love,malin

Happy Birthday

Hejhej, jag måste börja med att säga grattis till Lina som fyller 17 idag, grattis darling!
Just nu sitter jag vid datan fastän jag inte borde, jag borde istället sminka mig, fixa håret och slå in Linas klapp men inte gör jag det. Jag kanske borde gå dit i mysbyxor bara för att reta en viss person? Nej, idag ska jag vara snäll. Nej, nu ska jag göra mig iordning sen ska jag på släktkalas hos Lina och dricka vodka med hennes mormor, haha.



love,malin

Pepparkaksbak

God Jul!
Just nu har jag och Mimmi last in oss i mamma och pappas sovrum erftersom vi blev sa trotta pa alla julmusik som paronen spelar pa nedervaning, visst det ar mysigt i borjan men det blir snabbt for mycket av det goda. Precis som med pepparkaks deg, ni kanske fattar att jag och syrran precis bakat? Ja, och det gar ju inte att INTE ata degen under tiden men man far snabbt ont i magen av den.. Nu ska jag kolla klart pa Tjorven.


love,malin


Human

Hejhej, jag fick precis en liten chock. Det är bara 4 dagar till julafton och jag har ingen julkänsla. Jag vill ha snö och kyla. Och en massa lekar i snön. Nästa år tänker jag åka bort till ett ställe där det snöar.
Nu när det är lov så har jag äntligen börjar komma i kapp med OTH, har även börjar att ladde ner Desperatan, och herregud vad det är spännande. Sverige slutar när det är som tråkigast, men ge det två avsnitt efter där dem sluta då ska ni få se på andra bullar. Min besatthet har börjat, fast så är der varje lov. Jag börjar alltid se någon serie som jag sen är uppe hela dygn och ser. Not good.

love,malin

I did it my way

Gormorron, eftersom jag annu en gang sitter vid min laptop sa blir det lite svarare for er att lasa, jag hoppas ni ar smart nog att forsta vad jag skriver anda.
Idag blir det annu ett slaktkalas, denna gangen for Julia som fyller 4 ar, ni kommer val ihag den sota snorrungen som har varit med har pa narga bilder?
Nej, nu ska jag gora mig iordning, puss.


love,malin

Forever?

Godkvall kara nordar
Jag har antligen fatt igang min danska laptop som jag fick nar jag fyllde ar fast eftersom den ar dansk sa har jag inte dem tre sista bokstaverna vilket verkligen gar mig pa nerverna. Far se om jag fortsatter sahar eller om jag ska anvanda dem danska bokstaverna.. nej, nu ska jag titta pa OTH, godnatt!

love,malin

Julavslutning

Då var terminen slut, äntligen. Efter att ha kämpat i 3 veckor med prov och skit behöver man äntligen ett lov. Dagen började ännu en gång med ljus och pepparkakor i skolan sen stack vi till aulan för att höra rektorna tal och banden. Sen, sen var det jullov.
Efter avslutningen blev det en snabb runda in till Köpenhamn med familjen, allt för pappa skulle ha sin julöl.
Nu ska jag ta på mig myskläder och mysa med en skön film. Underbart.

Btw, jag fick G på mitt matteprov! De ni..

love,malin

Hello Life

Hejhej, dagen började med att man stack till skolan för att äta Fannys lussebullar och Linus pepparkakor. Detta tog endast 40 minuter så efter det stack jag till stan och fick fixat med alla min julklappar så nu slipper jag stressa om det.

Sen träffa jag Lina och vi bestämmde att vi skulle sticka hem till henne för att göra hemmagjord thaimat. Underbart gott om jag få säga det själv, vi borde verkligen börja sälja våra kycklingspett med jordnöttssås och kokosnuddlar.

Imorron blir det skolavslutning sen har jag tre veckors lov framför mig, tre veckor som jag kommer vända på dygnet, spendera överdrivet mycket pengar och inte sitta och göra en enda läxa. Allt jag behöver göra är att vara orolig för min intervju som sker när skolan börjar igen. Men det är om tre veckor så nu är det bara att ta det jävligt lugnt.

love,malin

If I were a boy

Hejhej, jag ber så hemsk mycke om ursäkt för min dålig update igår.
Det var inte så mycket som hände igår, skola och en heldel mattepluggande med Linas hjälp. Får hoppas att jag får bättre på det här provet än de förra. Fick även mitt betyg i psykologi, MVG. Fan va jag är bra, nej, skämt å sido, jag är såklart jättenöjd med det betyget.
Idag har det bara varit matteprov och meningslösa lektioner. Inget kul alls. Förutom en sak! Jag träffade min engelskalärare som berätta att jag gått videra till steg två i UN-saken. Nu ska jag bara fixa intervjun så får jag åka till New York. Fast det känns inte som jag borde bli glad över det för om jag inte kommer vidare kommer jag bli så jävla deppig.

love,malin

Granny, the bitch

Efter att ännu en gång haft ännu ett roligt möte med min mormor igår kom jag på att jag har fått rätt så mycket skit från henne. Ok, kanske inte skit men en hel del underhållande saker. Det är väldigt underhållande att jag faktiskt kan se mig själv i henne och hennes beteende. Jag har fått hennes bitchighet, hennes konstiga humor, hennes sätt att alltid missuppfatta något och få det till något snuskigt, hennes sätt att dricka vin och hennes intresse till att skriva. Jag har alltså rätt så mycket att tacka henne för. Så om ni nån gång känner för att klaga på nån av dem sakerna är det lika bra att gå till min mormor direkt, men jag kan varan er; Om ni tycker jag är en bitch vill ni inte träffa min mormor. Fast hon är ändå jävligt lätt att älska. Du vet att jag älskar dig mormor!




love,malin

Blur

Wallander sluta för en stund sen och nu väntar jag bara så att Oskyldigt dömd ska börja. Det har blivit min söndagsrutin att kolla på reprisen av Oskyldigt dömd.

Släktkalaset var mer underhållande än vanligt fast det kanske var beroende på vinet? Tyvärr har jag inte mycket mer fantasi just nu så det blir inte mycket längre blogg den här gången. Lovar att komma med ett längre inlägg imorron. Puss på gumpen.

love,malin

Nostalgikväll

Godmorgon mina vänner. Eller god eftermiddag kanske passar lite bättre?

Igår var det som sagt tjejmiddag hos Lina för att fira att mina två Darlings snart fyller 17. Kvällen började med att jag blev lovad att jag inte skulle laga mat, så blev inte fallet. Efter Karin trodde att vitlökspressen var en konservburksöppnar blev jag lite små arg och tog över köket, precis som alltid det vill säga. Efter att vi ätit satts musiken på, allt från Bon jovi till Abba. En hel del pinsamma videos finns där mina kära darlings både dansar och sjunger vi får se om jag delar med mig av en lite sån video senare.
Nån timmer senare kom Sofia, Sofie och Anneli med ännu mer vin. Rebensch(n)oppen, allt för lilla Karins skull. Kvällen fortsätte med för mycket vin och musik och en exploderande sodastreamer.
Nu ska jag bara ta bort alla taggar från Karins foto på facebook sen bär det av till släktkalas. Snacka om dålig tidpunkt för de..

   


love,malin

Ännu ett mammacitat

Mamma och Mimmi pratar och mamma ser inte ut att lyssna på vad Mimmi säger:

Mamma: Vänta, vad sa du nu?
Mimmi: Vafan, du lyssnar verkligen med den där nere!
Mamma: fittan?

Såklart menade mimmi talesättet "du lyssnar med röven" men tyvärr är inte min mor smart nog att fatta det. Nu förstår ni både var min blondie och snusksida kommer från. Ha en trevlig lucia dag!

love,malin

Lucia

Hehej, dagen har mest gått ut på att titta på tv och äta lussebullar. För många lussebullar.

Nu ska jag ta och sminka och ta på mig sen sticker jag till Lina och äter middag :)

love,malin

Love you, hate you

Filmen är nu slut, precis som pepparkaksdegen. Filmen var från början japansk och vi vet ju alla vad det innebär? Japanska skräkfilmer är värst, varför lär jag mig aldrig de?
Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, och för första gången på två veckor ska jag lägga mig innan klockan slått midnatt. Härligt, inget mer pluggande.


love,malin


Thursday night

Tänkte ta och lägga in några bilder medans jag väntar på syrran, vi ska se en skräckis, något som jag aldrig gör själv, och äta pepparkaksdeg (om vi får av mamma). Mysigt, julmys och systermys i ett.




love,malin

Dum och dummare

Jag och Alex sitter på bussen;
Alex: Fan vad Adam är störig!
Jag: Okej..?
Alex: Ja, va fan är han problem egentligen?
Jag:..?
30 sekunder senare..
Alex: Men va fan kan han inte sluta?!
Jag: Asså, va håller du på med?
Alex: Ja, han sitter bara där och räcker tunga åt mig!
Jag: Men va fan är ditt problem egentligen?! Adam gick inte på vår buss, han är kvar på hållplatsen!
Alex: Ja, men nu sitter han på bussen brevid och räcker fuck you till oss.
Jag vänder mig om och ser Adam och Petra sitta på bussen brevid och skrattar.

X-mastime, happytime

Så, efter två veckors hårt pluggande är allt över, eller ja, jag har bara matteprovet kvar som Lina ska hjälpa mig med. Hej Lina ;).
Idag hade vi bara en lektion där vi hade prov sen lämnade jag in min engelskuppsats. Nu är det bara att vänta och se. Efter skolan blev det en snabb runda in till stan och jag fick köpt en jättesöt klänning och en julklapp, känner att det är dags att börja köpa julklappar nu.. Bara en vecka kvar till lov!

"Malin, nu tar du foto på mig!" Jag har hittat någon som är mer kamerakåt än Lina, haha.



 

love,malin


Done

Så, efter 5 dagar och x antal timmar framför datan är jag äntligen klar med min uppsats som har en chans att få mig till New York. Nu är det bara att vänta och se. Hoping for the best but expecting the worse.

love,malin

You're feeling sleepy..

Jävlar vilken jävla ångest man kan ha då. Har suttit med min jävla uppstas i, ja, jag vill inte ens veta hur länge jag vet, jag vet bara att det är nån timma för mycket. Snacka om jag har pregat in mycket skit i huvudet nu. Visste inte ens att det fick plat så mycket där inne. Vågar knappt gå och lägga mig nu för om jag gör det så kommer väl all information jag samlat på mig under dem senaste timmarna bara rinna ur. Nej, det är tur att jag har musik på annars skulle jag somnat för väldigt längesen. Känns som om jag bara blickar en mikrosekund för länge så kommer dem inte öppnas igen på en väldigt lång tid. Va fan har jag gjort? Jag som aldrig bruka plugga innan har ju blivit en tvättäkta nörd. Nej, nu ska jag fortsätta med min jävla uppsats sen ska jag plugga servering som jag har läxförhör på imorron. Vad fan är fel på alla lärare som lägger allt skit nu? Sen måste jag plugga ansvarsfull alkoholhantering, jag har blivit lovat ett MVG om jag får det på provet men just nu ser det inte så ljust ut. Fan, bara 8 dagar kvar, håll ut!

love,malin

Shot through the heart and you're to blame

Dagen har inte gått ut på så mycket och psykologin räddade verkligen min dag idag. Så klart ska ni få höra om min underhållande lektion.

På psykologin började vi med något nytt som jag inte kommer ihåg namnet på. Det handlade iallafall om hur man inte ska uppföra sig. Man ska tex inte så för nära någon när dem pratar osv.
Vi fick iallafall i uppgift att gå ut bland folk och komma på egna saker att göra och sen se hur människorna omkring oss reagerade.
Jag jobbade med Petra och Alex, dem två människorna som verkligen inte är rädda för att skämma ut sig så vi kom på idéen att sätta oss på en buss och göra vårt arbete. Först upp var jag som skulle låtsas att berätta för min vän, Alex att jag ligger med min SO-lärare. Kan ni fatta hur folk börja vända sig om, viska och peka och inte veta var dem skulle ta vägen? Snacka om gratis underhållning på hög nivå.
Sen var det Petra som låtsades att snacka i telefon om en one night stand hon haft, tänk er folks reaktion när hon brister ut   " Men fatta så het han var! Och vi höll på heeeeeeela natten." Det var väldigt svårt att hålla sig för skratt och låtsas att man inte kände henne. Nu ska vi bara redovisa detta för vår lärare imorron. Ännu mer underhållning.

Nu ska jag plugga, puuuuuuss!



love,malin

Jeg har accepteret at jeg er en kegle

Hejhej!
Här sitter jag och läser lite recensioner på boken "of mice and men" som jag ska redovisa på i morron, det kommer inte gå bra fast jag har ju spenderat min tid på saker som är viktigare. Så som proven och UN uppsatsen.

Under hela helgen har jag spelat circus tillsammans med mitt pluggande och imorse märkte jag hur långt det hade gått när pappa börjar sjunga "womanizer, woman-womanizer you're a.." i bilen. Jag tittar såklart otroligt snett på han och brister ut i skratt. Snacka om underhållning. Fast till mitt försvar har pappa också påverkat min musiksamk väldigt mycket och jag har pausat circus och sitter och lyssnar på dansk musik. Dett är pappas bilradios fel. Nu ska jag fuska fram ett jävligt bra booktalk! KYSS!


love,malin

From love to hate

Igår var det ju som sagt For the record som var sjukt bra, satt och hade gåshud genom hela filmen. Sen var jag uppe till halv tre och pluggade.
Så, då var det söndag om min plugghelg håller i sig. Har hunnit läsa ut min otroligt kassa engelskbok fastän jag inte fatta någonting, den är från 1944 och man använder ordet gay som glad iställer för bög. Nu ska jag bara skriva booktalk på den så är jag klar med det. Jag har börjat med både mina uppsatsen till UN och börjat på samhälle. Tyvärr har inget av samhällen gått in i huvudet på mig.
Dagen har spenderats med att klä granen, lyssna på julmusik och ätit pepparkakor med varm egg nog med chokladsmak, nu fattas bara snön.

love,malin

Why am I a good ambassador..?

Glasögonen är på, kaffemuggen är brevid mig och circus spelas i högtalarna. Min plugghelg är i full gång. Jag har precis börjat med min UN uppsats om varför jag ska åka. Känns som jag har fått en rätt så bra början på den om jag får säga det själv. Mina fingrar kommer vara formade efter tagentbordet när helgen är över. Ingen rast här, jo, förutom att se For the record i kväll och äta. Och blogga får jag ju inte glömma! Wish me luck till mitt pluggande!

love,malin

Press och Stress

Klockan är kvart över 12, det är fredag. Jag är hemma och pluggar som fan. Varför känns inte detta helt rätt? Nej, jag får väl skylla mig själv, skulle pluggat bättre i veckan istället. Nu ska ni få höra lite om gårdagen hade jag tänkt sen ska jag fortsätta med pluggandet.
Efter att vi gått vilse, gått en extrem omväg och frågat några danskar om vägen så kom vi fram till Köpenhamns Hotell och Restaurang skola som btw var mycket finare är vår, fast å andra sidan är det inte så svårt. Efter en rundvisning och lite snack om skolan med vi bjudna på mat. Efter att alla proppat i sig en hel del gick vi till Bryggeriet och drack öl, none for me ofc. Att sitta och dricka öl med sina lärare har en rätt så underhållande sida. Vi fick bla reda på att vår ena lärare har varit på en bögklubb och blivit kysst av borgmästaren när han bodde i Australien. Han har även jobbat på en strippklubb. Sån onödig fakta som är rätt så kul att veta.
Efter det lämna lärarna oss och det var tänkt att vi skulle ha en egen lektion i "ansvarsfull alkoholhantering", detta blev inte fallet. Några av oss ville shoppa, några ville hem, några ville bara handla hem alkohol så det sluta med att vi var 5 tjejer som gick in på en sportbar, blev rätt så rädda och gick ut igen. Istället stack vi och åt på ett av dem äckligaste ställena jag varit på där absolut allt var friterat. Urk! En timme senare var vi på tåget hem utan någon glass för mig och Fanny.
Måste även berätta snabbt om smygaren som jag och Petra döpte han till. Jag och Petra står i kön på något som liknar Pressbyrån. Helt plöstligt hör vi världen brak, ja den sortens brak. Jag tror först det är Petra och frågar vad fan hon gör. Det visar sig att den är mannen framför henne. Tydligen hade han hörlurar i och inte hörde hur mycket det verkligen lät. Jag och Petra fick lämna kön innan han skulle höra hur vi skratta eller innan vi lukta vad han gav från sig.
Ja, det blev ett rätt så långt inlägg ändå..

   


love,malin

Torsdag

Hej, tänkte bara ge er en snabb update.

Spenderade dagen i Köpenhamn, blev inte riktigt som vi planerat.
Fick världens ångestattack igår och tårarna börja rinna som fan, klarar verkligen inte av alla prov och skit som är nu. Bara 2 veckor kvar till lov.
Bloggkoll fuckar sig och jag kan inte läsa några bloggar.
Jag är jättearg.
Jag ska lägga mig och sova nu.
Ni får ett inlägg om dagen imorron iställer med en massa bilder.


love,malin

En etta satt på Alexandra

Jag muta Alex med ett blogginlägg. Jag känner att jag vann där. Jag får lite läx hjälp och får skriva ett blogg inlägg. Fast Alex får ju turen att läsa ett väldigt underhållande inlägg ju..
Ok, vidare till inlägget.

Alex blev faktiskt på satt av en etta i dag i skolan. Mitt och Alex hat för ettorna på vår skola är rätt så stort. Dem kan inte laga mat och öppnar alltid för sent och dem har alltid glömt att göra något. Att dem är extremt jobbig med deras jobbiga skratt, konstiga kläder och att dem går omkring och pratar om konstiga saker. Ja, egentligen har vi väl inte så stor anledning att tycka illa om dem förutom att dem bara är allmänt jobbiga, precis som småsyskon.
Iallfall, jag och Alex satt på golvet och förhörde varandra innan provet och helt plöstligt kommer det en etta gående baklänges. Hon kommer väldigt nära Alex och Alex gör ett ljud i från sig för hon ska fatta, det gör hon inte så klart. 3 sekunder senare har ettan ramlat i Alex knä. Etta blir livrädd, reser sig upp och ber om ursäkt. Alex där emot, hon blir arg som fan och börjar skrika på ettan. Ettan blir livrädd och springer där ifrån. Jag skrattar. Ettorna är numera livrädda för Alex.

love,malin

Feel like a man

Hejhej korvar :)

Dagen började med matte som gick superbra, fick även en liten underhållande show av syskonen Alexandra och Adam. Vad vore mattelektionerna utan deras små syskonbråk?
Sen var det dags för prov. Gick rätt så bra om jag får säga det själv. Alexandra kommer däremot få IG.
Sen var det lunch. Inte så mycket som hände där.
Så nu, är vi inne på det vi precis haft, servering B där Timothy skämmde ut sig rätt så bra. Han delade med sig av sin lilla hemlighet att han faktiskt äter kaffebönorna som är vid parfymerna i affärerna. För er som är lika tröga som han, hej Lina, så ska man lukta på dem.
Nej, nu ska vi plugga lite innan svenskan börjar.

love,malin

nonono

Pappa kom hem innan med en ny handdata/mobil som jag blev avundsjuk på så pappa och jag åkte och köpte en till mig också. Det skulle vi inte gjort. Mobildata saken är inte alls vad jag vill ha nu när jag kollat igenom den och har inte alls dem sakerna som jag vill att den ska ha. Frågan är bara om man kan lämna tillbaka den när det är abonomang? Annars är jag just nu begravd i hästskit. Mamma borde aldrig lämna oss själva hemma, inte ens om det bara gäller för en natt. Mamma skulle aldrig låta oss göra en sån impuls sak utan kolla igenom allt först. Att vara lite bortskämd ibland är inte alltid bra.

Nu ska jag sätta mig och göra psykologin till imorron och plugga projekt och företagande. Jag får hoppas på ett enkelt prov. Fan vad allt blev deprimerande nu.


love,malin


Hooooooooooooked on a feeling

Dagen började med att jag fick stressa iväg till skolan för att komma dit och göra en extrem pinsam redovisning i engelskan. Jag vet inte riktigt vad jag höll på med och vet inte om jag ska skylla på att jag var trött eller bara rastlös men hur som helst gick redovisningen inte så bra och jag började göra ljud ifrån mig och räckte tunga, men sånt är helt normalt?
Sen var det projektarbete och prov i aulan sen fick vi sluta. Snabbt och smärtfritt. När jag väl kom till Gustav för att ta bussen var Denise och Anna från psykologin där och bestämmde sig för att sjunga och dansa för mig. Nu förstår jag varför folk skämms så mycket för mig när jag sjunger. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för alla mina dansar och sånger som brukar hoppa fram i skolan. Nu ska jag, pappa och sis göra hemmagjord pizza. Världens svenssonfamilj eller vad säger ni?

love,malin

Första December

Heeeeeeeeeeeeeej!

Har inte gjorts så mycket idag. Stack och köpte skolkatalogen efter första lektionen och resten av dagens lektioner spenderades att titta i just den och skratta åt alla som såg roliga ut, måste tillägga att min klass ligger på topp 10 där, tyvärr.
Efter skolan träffa jag Lina. Det blev en mysig fika på Lilla torg och sen en pinsam runda in på Åhus aka Åhlens. Under vår promenad upptäckte vi hur otroligt mysig Malmö faktiskt är under december månad. Malmö är ju rätt så mycket av en skitstad men nu under vinterna är där fullt med ljus överallt som gör det väldigt underbart.
Nej, nu ska jag plugga och kolla på nya 902... vet inte riktigt vilka siffror det är..

love,malin

RSS 2.0