Måndag

Nu är jag arg igen! Min mobil är cp - igen! Jag kan inte skicka sms och kan inte ta emot sms och som inte det räcker så kan jag inte ringa eller ta emot samtal. Tröttsamt. Jävla mobil, behöver verkligen en ny fast tror inte det är mobilen det är fel på utan det jävla nätet.. Mamma har samma problem med sin mobil fast pappa och syrran slipper det på något konstigt sätt..
Fast jag har ändå fått mig ett gott skratt idag. Grannarna har köpt någon slags karaoke maskin och sjunger för fullt med öppen balkong dörr - jag säger så här; dem ska verkligen inte söka till Idol. Låter helt sjukt! haha

love,malin

Klockren!



"girls with asses like mine do not talk to boys with faces like yours."

Beautiful

Eftersom det inte gick att sno original videon så får det bli en sån här fast låten är ju detsamma!


Egodag?

Blev väckt kl. 11 av Juliagumman. Den tjejen är så sjukt söt - och smart för att bara vara 3½ ! Satt och snacka med henne igrån när våra mammor höll på att duka och det är helt otroligt hur kul den ungen är och bitchig - fast det får hon av mig enligt hennes mamma. Känns som om det inte är något jag borde vara stolt över? Fast ni ska höra henne när hon skriker asshole. Väldigt underhållande, fast hon säger bara det när jag säger till henne att säga det!
Sen var det iallafall dags att sticka upp, äta och göra sig klar för att åka till Höör. Och jag fick inviga min kjol! Och eftersom vi åkte bil dit blev det en hel del egofoto - 28 st (!) - känns som jag hade en bra dag ? ;) haha nej, men är man uttråkad så är man.
När vi väl kom dit var iallafall dem närmsta från släkten där. och såklart dissade alla mormor som vanligt. Tycker nästan synd om henne fast hon bjuder på det ju.. :) Älskar min mormor! <3


 
love,malin

P.S Ni får stå ut med några egobilder!



 


Söndag

Ska in i duschen nu och göra mig iordning, ska till Höör och fira min kusin som blir 16. Ska köra hemifrån redan lite över tre så måste väl stick in i duschen nu. Bloggar mer senare! :)


love,malin

Nelson Mandela

Har precis sett  "Gala för Nelson Mandela". Jag har en konstig sak för galor och sånt.. Får alltid gåshud när jag ser artisterna, låtarna och alla tal. Fast nu ska jag lägga mig och läsa EgoGirl. Det är helt sjukt hur jag bliv besatt av saker lätt. Speciellt tv-serie och böcker!... och personer..

Världens bästa liveartist


Kvällsblogg

hejsan! Det blev en tvkväll med mamma och syrran. Kollade på smekmånaden och scream. Måste erkänna att fast jag sett scream förr så blev jag sjukt rädd. Hatar skräckfilmer! Men jag fick min manikyr och pedikyr iallafall! Nej, nus ka jag lägga mig och läsa EgoGirl så jag kommer på andra tankar fast först ska jag vara lite taskig och ringa min syrra och härma screamrösten... Fy fan vad jag är taskig!


love,malin


Blixtrar och dunder, magiska under

Har tyvärr inte hunnit eller varit på humör för att blogga idag. Vaknade på helt fel sida och det var så klart den jävla åskans fel. Visst åska är mysigt när det är kväll och man är uppe men absolut inte när amn ligger och sover med öppet fönster! Sa ju att jag var på dåligt humör.. och såklart kunde jag inte somna om så det var bara att stiga upp. Och jag vill bara säga att detta var första gången på två veckor som jag steg upp före kl. 12. Och inte nog med det så blev både jag och mamma väldigt arga när vi börja snacka om syrrans rättegång som är om 2 och en halv vecka. orkar inte gå in på vad som hände, läs sisterhood. Orkar inte gå in på vad det var som gjorde mig och mamma så arga men det kommer väl komma mer om det enda fram till rättegången. Fast nu ska jag gå och göra mig själv glad. Manikyr och pedikyr står på schemat.Hejdå!


love,malin


Fredag

Förlåt för den dåliga updaten men har inte haft tid idag och tyvärr har jag inte tid just nu heller eftersom jag lagar mat och kan inte gå ifrån det utan att förstör men lovar att jag bloggar senare ikväll!

Läslus

Jag har kommit på att jag kommit in i en sån där "läsperiod" just nu och bara letar efter saker att läsa hela tiden. har precis läst ut Rosing's bok och nu väntar Gynnings och Graafs. Nu är jag inne på cdon.com igen och letar efter fler böcker att läsa och hittade bla "The Dirt", "The game" och "Att älska som en porrstjärna". Och det ska inte vara vilka böcker som helst utan dem som är baserade på sanna historier eller en självbiografi annars är det inte lika kul. Så ska jag köpa dem här böckerna också genom mammas kort eftersom jag själv inte har pengar eller ska jag vänta till jag själv får pengar? Annars får jag sticka till biblan...


love,malin

Colors of the wind

Ja, ännu en Disneylåt. Jag är kär!



Disneylover

Pinsamt, men jag måste bara säga att jag älskar disney filmer! Och speciellt musiken i dem och just nu har jag fasnat för Anastasia låten Journey to the past, lägger så klart in den :)


Torsdag

God morgon! Eller god.. lunch? Jag måste verkligen sluta med att sova så länge - sover ju nästan bort hela dagen men sen är jag ju uppe till tre-fyra varje natt.. Måste börja ställa klockan eller något.. Fast egentligen spelar det inte så stor roll eftersom det inte är jättebra väder precis..

Läste ut Den nakna sanningen inatt faktsikt! Känns lite onödigt så här i efterhand att köpa en bok och läsa ut den på två dagar? Borde kanske stuckit till biblan och lånat den istället? Fast det gör ingenting för den var faktiskt jättebra och det var inte en sån där jobbig bok där det stod om precis allt hon varit med om utan om det som betytt mest och det som jag själv var mest intresserad av att läsa. Så om ni får chansen borde ni läsa den!

love,malin

Tankar

Vi har tur att vi bor Sverige. Jag har fått ny kjol, det gör mig glad. Det är vartm ute, det gör också mig glad. Jag är väldigt sur på en person. Jag längtar till Malin kommer hem! Jag vill se sex and the city. Jag ska se sex and the city och 20 min. Lina är konstig. Hon har fjädrar på naglarna. Och mycket smycken. Lina kommer bli kul att titta på när hon är gammal. Just det, jag måste också fixa mina naglar. Ska inte Lina svara på mitt sms? Hänger ni med? Jag vet att Lina gör det men hon är konstig. Kolla vad jag gör för dig, skriver skitkonstig bara för dig. Jag hoppas du fattade det. Jag tycker en person sminkar sig konstig.. och klär sig konstig.. Jag förstår mig inte på en viss person.. Inte en annan heller för den delen. Jag ska snart läsa klart Linda Rosings bok fast först ska jag se satc. Nu börjar jag bli tråkig.. Ska nog sluta skriva nu. Jag längtar till tis/onsdag nästa vecka! Jag tycker inte om polisen. Poliser är korkade. Och väldigt konstiga! Vad har man på sig på en rättegång? Måste man vara finklädd eller det gäller bara i filmer? Nu svara Lina på mitt sms. Nu ska jag säga till Lina att läsa min blogg men ska jag se satc, hejdå.

Onsdagkväll

Kom precis hem, har varit ute på rutin med Lina. Har inte varit på vår rutin på över två veckor men nu när vädret börjar bli bättre så är det bara att sticka ut igen!

Tidigar på kvällen satt jag och mös med syrran och spelade uno (!) och åt fruksallad på balkongen, super mysigt! Äntligen börjar allt bli bra igen. Och då syftar jag såklart på vädret och hela sommarkänslan. Kommer ett till inlägg efter detta, ett "dagen tankar inlägg" låte kanske konstigt men ni fattar nära ni läser det. bye darlings! (ni får också en bild på kjolen, inte den bästa men det är en bild ;) )



Jag hittade de!

Yeees! Jag har hittat halsbandet som jag letat efter sjuklänge nu! Och så klart har det med sex and the city att göra (vad annars) och ni fattar säkert redan vilket halsband jag syftar på. Det är såklart carrie-halsbandet! Så älskar verkligen det halsbandet. Och nu hittade jag det på en dansk sida för 479 DKK som bli ca 610 svenskar, inte så farligt faktiskt med eftersom jag inte har jobb får jag vänta ett tag på att köpa det, men nu vet jag iallafal var det finn! :) Sida heter supastar för er som också är sugen på ett!



Tillbaka

Hej, har nu kommit tillbaka från Burlöv och som sagt blev det en kjol som jag spanat på väldigt länge men eftersom den var lite för dyr för mig så har jag inte köpt den men nu var den på rea så det var klart att jag köpte den direkt! Tyvärr blir det ingen bild eftersom man inte kan ta bilder från ginatricot.se, väldigt störigt.. Fast jag har sett att andra gjort det så dem kanske har fattat något som inte jag gjort? Inte för det är så ovanligt..
Efter shoppingrundan blev det frukost på EH och eftersom mamma var med så sved det inte precis i plånboken ;) haha


love,malin

Snabbis

Hej, tänkte bara blogga snabbt innan jag måste stressa iväg till burlöv på jakt på en kjol. Upptäckte att jag inte har en enda i min gardrob! Så nu bär det av på jakt :)

love,malin

Time to say goodbye

Tänkte blogga för sista gången idag. Har börjat läsa Den nakna sanningen. Väldigt bra faktiskt, hade inte förväntat mig
de eftersom den kom från Lina Rosing och allt.. Ja, fördommar, jag vet.. och jag skäms! Men helt ärligt - vilken person har dem INTE? Nu ska jag iallafall gå och läsa mer innan sex and the city börjar! :) Känns som jag nämner sex and the city dagligen i min blogg..?
love,malin

Gina

Jag äslakr gina tricot's kläder - dem är snygga, bekväma och billiga. Baba synd att det är så många som delar min åsikt och att man aldrig kan köpa ett plagg där utan att man går på stan och ser någon med samma plagg. men sånt är livet. Precis hittade jag en jättesöt tubtopp på ginatricot.se och jag ska köpa så fort jag får pengar! :)



jippikajej motherfucker

Blev inte så mycket läsandet - kommer väl ligga och läsa hela natten istället. Vet bara inte vilken av böckerna jag ska börja med. Men istället för att läsa idag har jag legat i soffa med syrran och pappa och kollat på actionfilmer. Tjejigt visst? Det blev iallafall Die Hard 4.1 som faktiskt var bra, jag har inte sett några av dem andra däremot men den här tycker jag faktikst var bra och hans "jippikajej motherfucker" har fasnat totalt. lite smått störigt och ändå underhållande. Speciellt när jag var med mamma på city gross och tappade osten. Ni kan säkert förstå att folk kollade väldigt konstigt på mig.. Den andra filmen var iallafall transformers men snyggingen Josh Duhamel den var också överraskande bra och underhållande! Blev lite småchockad att den var så kul faktiskt :)



HEEEEEEEEEJ

Bättre humör idag fast jag inte mår så bra. Vädret är fortfaran helt hopplöst fast som tur det fick jag mina två böcker idag :D Så nu ska jag mysa i sängen med en kopp te och läsa :)


Dålig stil

Jag tycker det är jävlig dålig stil av folk som bloggar att utnyttja andras bloggar. Tex att skirva med stora feta bokstäver sitt eget bloggnamn bara för att andra ska se det. Det är sin sak om man är inne och kommenterar någons blogg och sen länkar sig själv undertill. Det är helt okej men att gå in på andras bloggar BARA för att skriva in sitt eget bloggnamn är bara dålig stil. Skämtar ni med mig? Tycker ni inte att det är otroligt pinsamt? Patetiskt är ordet! Ni kankse fattar att jag sjäälv har fått in folk som gör sånt och jag själv godkänner inte dem kommentarerna. Så fortsätt ni. Ni är bara så jävla pinsamma.

Sommarpojkarna

Just nu har jag låten "oops vi gör det igen" på huvudet. Förlåt för videon, det var det bästa jag hitta..


Ännu mer SATC

Såg precis att SATC börjar om från början igen på tv 3 om 5 min :) Känns som hela jävla Sverige har fått SATC feber? Men man kan ju inte få för mycket av det ! :)  Fast jag gillar inte första avsnittet så jag väntar en halvtimme och ser andra avsnittet :) Ville bara nämna det :)

love,malin

Citat




"I have no regrets. I wouldn't have lived my life the way I did
if I was going to worry about what people were going to say"

Back to normal

Hej darlings :)

Idga kan jag lova er att jag är normal igen, inga mer "jag-är-så-jävla-borta-inlägg". Inte just nu i allafall. Idag har varit en så extremt seg dag. Suttit och kollat på filmer och, håll i er, löst korsord. Känner mig och en 70-åring. Fast till mitt försvar så jag jag väldigt konstigt, jag är inte sjuk eller så men känner mig väldigt nere - skyller på vädret! Allting är vädrets fel. Fast nu är det bara en vecka till SANC. Och imorron kommer Karin hem :) Får ta och träffa henne också! :) Får väl hoppas att vädret blir bättre snart så det blir lite roligare inlägg - tycker synd om er..


love,malin

Jag har blivit drogad

Det är sant. Eller inte riktigt.. Men jag tror det. Jag måste ha blivit det. Annars skulle jag inte uppfört mig som jag gör.  Imorron är en ny dag. Imorron är nu. Morrondagen finns inte för morron dagen är nu. Jag är djup. Så jävla djup - och så jävla borta. Jag vet inte vad det är med mig. Jag har ont överallt. Jag blöder - jag har skadat mig, vet inte hur dock. Detta har varit en jävligt konstig dag. Jag ska sluta skriva såna här inlägg nu. Folk måste tro att jag är hög. Rehab nästa. Mina naglar är fina. Sommarlov suger. Jag älskar sommarlov. Jag är helt bort. Ni behöver inte läsa detta. Jag har precis sett legally blonde. Den är kul. Jag googlade precis legally. Jag ska lägga mig nu. Hejdå. Hoppas att jag inte är sån här imorron - fast igen: morrondagen finns inte.

Ni borde sluta läsa nu..

-Abdulla!
-Mohammed!
-....Mohinder!

Jag är fortfarande så jävla borta

Lördag


Jag och Lina sticker hem till mig. Sen sticker vi till konsum för att handla mat. Jag hatar mat. Okej, jag älskar mat. Okej, jag ska sluta äta. Sen sticker vi hem till mig. Sen hem till Lina sen hem till mig. Jag lagar mat. Jag får ett utbrott om Lina är i köket när jag lagar mat. Kycklingsalld. Om man ska äta mycket mat är det ju bäst att vara nyttig? Sen åt vi glass med varma hallon. Sen åt vi mer glass med varma hallon. Jag mår illa igen. Sen kolla vi klart på säsong 2 av Heroes. Lina är kär i Milo. Sen satt vi vid datan och dampa på tjuvlyssnat. Jag har upptäckt att Lina är smart - fast bara om man jämför med dem på tjuvlyssnat. Men det måste betyda att jag är ett geni? Yes, det gör det! Jag vet vad du tänker Lina... Lina, vad är airlifted? Sa ju det, jag är ett geni. Sen försökte vi sova. I min soffa. Lina är korkad. Jag är så jävla borta.


Jag är så jävla borta

Fredag

Idag är det midsommar. Jag vaknar 14:10 och skickar sms till henne för att se när jag ska vara hos henne. Jag ska vara där 15:00. Okej, ingen frukost. Stressa som fan. Jag är Lina kl. 14:59. Jag är skitbra på att passa tiden. Det kommer hem gäster till Lina. Vi leker lekar. Pinsamt. Jag är trött. Linas mormor är kul -  speciellt när hon dricker vodka. LÖinas mormor är min nya idol - efter min egen. Lina blir sur. Jag gör henne glad genom att prata snuskengelska med indisk brytning. Hennes mormor tycker jag är kul. Till slut ger Lina sig. Vi går ut och plockar blommor för att lägga under kudden. Jag drömmer om en kändis och en okänd kille. Jag kommer bli en slampa?

Jag är så jävla bort

Torsdag

Familjen åker till vårt sommarställen. Eftersom jag är för fin för att bo i en skog (näst intill) så stannar jag hemma.
Lina kommer hit. Vi äter. Vi äter. Och vi äter. Lina har ett matberoende. Det börjar smitta av sig. Jag känner för att stoppa fingrarna i halsen. Men det tänker jag inte- jag hatar att kräkas.

Ge mig Kaffe!

Kan inte somna.
Tar upp mobilen, skickar sms till personen som är en meter bort.
"Hur fan orkar du? Sov nu!"
Men jag kan inte sova.
Det börjar bli ljust ute, ännu värre - kan absolut inte sova när det är ljust.
Klockan är halv fem.
Jag somnar, äntligen.
En okänd telefon ringer.
Hittar inte telefonen så jag låter det ringa.
En timme senare ringer det igen.
Denna gången på hemtelefonen. Linas mamma.
Hejdå.
Min mobil ringer.
Jippie.
Kollar ut, det regnar.
Lina vill ha mat. Dags att vakna.
Dricker kaffe men det hjälper inte så mycket.
Ska ner och dricka SVART kaffe.
Känner att jag har fått ett kaffeberoende.
Det är sommarlov. Jag vill sova. Låt mig va..


Fy fan vad jag är djup.

Väntar..

Som säkert halva Sveriges befolkning vet hade Sex and the city: the movie premiär igår och gissa vem som såg den? nej, inte jag iallafall, tyvärr. Har lovat att se den med Malin men eftersom hon är i Spanien och inte kommer hem förrän om en vecka så måste jag vänta en vecka till tills jag får se filmen. Känns verkligen hemskt att alla omkring går och ser den men inte jag. Fast den som väntar på något gott.. Fast en vecka går ju snabbt! :)

love,malin

Linas Lag

Tänkte blogga nu eftersom jag och Lina inte är så trött, får skylla oss själva om vi dricker kaffe halv 12 på kvällen antar jag... Men Lina säger till mig att jag ska slita mig från datan och vara social så får väl vara det antar jag... Får väl blogga imorron när jag vaknar :) ...och blivit av med Lina ;)


love,malin

Bok shoppat

Ja, uttråkad är jag. Precis som alltid! Tänk vilken jävla tur det är att jag har blogg som jag kan underhålla mig md och bara skriva ner allt skit jag tänker på - bara synd om er som läser det! Haha

Ensam hemma och jävligt tråkigt, Lina stack för nån timme sen och jag kan inte sova, yeah. Tänkte ladda ner en film så jag stack in på cdon.com för få några tips men hittade istället två böcker som jag beställde, Ego girl av Carolina Gynning och Den nakna sanningen av Linda Rosing. Mamma kommer nog bli glad när hon får räkningen använde så klart hennes kontonummer, är ju inte dum haha. Nej men så farligt blev det inte. Fick 10% för det är midsommar (?) sen fick jag det fraktfritt med min studentrabatt så det blev bara 70 spänn. Fynd med andra ord! Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa klart Svensk maffia till på måndag när jag får dem andra böckerna :D Godnatt!

love,malin

Idioter!

Läste precis detta på Perez blogg, snälla ta er tid och läs detta - det är nog bland dem dummaste sakerna jag någonsin läst..!

"17 teen girls from Gloucester, Massachusetts' high school are pregnant, according to Time magazine.

For reals.

AND, none of the sperminted teens are older than 16!!!!!!!

That's not the kicker.

Concerned school officials trying to figure out why sooooo many girls became preggers discovered that nearly half the expecting students confessed to making a pact to get pregnant and raise their babies together.

WTF????

WHY?????????

Dumb! DUmb! Dumb!

Time goes on to say that the girls who made the pregnancy pact reacted to the news that they were expecting with high fives and plans for baby showers.

Wait.

There's more craziness.

The principal of the high school reports, "We found out one of the fathers is a 24-year-old homeless guy."

Why would the teens go out of their way to get pregnant?

The preggers 17 declined to be interviewed, but a recent graduate of Gloucester High, who gave birth to a babe her freshman year tells the mag, "They're so excited to finally have someone to love them unconditionally. I try to explain it's hard to feel loved when an infant is screaming to be fed at 3 a.m."

And, it's asserted that the high school has done perhaps too good a job of embracing young mothers.

Sex-ed classes end freshman year at Gloucester, where teen parents are encouraged to take their children to a free on-site day-care center.

The Gloucester school committee reportedly plans to vote later this summer on whether to provide contraceptives. The town is called very Catholic, so who knows how that vote will go down.

But some say that won't do much to solve the issue of teens wanting to get pregnant.

A classmate of the girls in the pregnancy pact said, "No one's offered them a better option."

So sad that the teens there feel so hopeless.

What do you think needs to be done?

Someone needs to do an anti-Juno flick...fast!

Teen pregnancy is not a good 'trend'.

It's not to be taken lightly!

P.S. Note to all the boys: She may tell you she's on the pill, but use a condom AND pull out as well!"


Britney?


Ensam hemma

Så nu har familjen åkt till vårt sommarställe, själv stanna jag hemma. Jag är inte riktigt bo-i-en-skog-i-4-dagar-person. Så Lina kommer hit så ska jag laga mat och stuff, mysigt :) Hinner inte skrva mer, ska in i duchen och sånt nu innan hon kommer och som alltid är jag lite sen.. Bloggar mer sen ;)

love,malin


Finally!

Eftersom jag går hotell- och restaurang linjen får jag inte ha långa eller målade naglar vilket jag tycker är för jävligt eftersom jag verkligen älskar att hålla på med naglar och har alltid (från jag var 11 (!) år) har fransk manikyr på naglarna nästan hela tiden och inte för att låta för bitchig ellr så men naglar - det kan jag! och jag är, om jag får säga det själv, väldigt bra på att fixa naglar - konstigt nog - är jag bäst på att fixa mina egna.. Men nog om det! Saken var den att jag nu äntligen har fixat mina naglar efter fått rätt längd på dem! Så nu känner jag mig äntligen fräsch om naglarna och lite så där "fin"! Fast det hör ju till sommaren att vara lite fräschare(?) ? Men jag älskar iallfall att ha mina naglar som jag har dem nu! :)

love,malin

Update

Heeeej! Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan jag ska äta sen blir det ju fotboll och efter det sex and the city! :) Lycka ;)


love,malin

Onödigt vetande

Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att hon själv levde i celibat.

What happens in vegas



Just det! Jag så ju "What happens in vegas" i natt! Den var faktiskt jättebra - helt ny handling, finns ju inte så många filmer om ett par som gifter sig på fyllan i Vegas och sen ska stå ut med varandra i 6 månader. Så klart var det en typiskt kärleksfilm där dem blir kära på riktigt i slutet (ger jag för mycket info nu? AH! Det kan vem som helst fatta! ) Men den var iallafall hur bra som helst och minst sagt underhållande! Gå och se den...eller ladda ner den ;)

love,malin

Vaaaaaaaaakna!

God morgon!
Onsdag och solen tittar fram! Känns faktiskt lite som sommarlov idag! Äntligen! Dagen började dock lite underhållande - en viss Lina kommer in skrikande på mitt rum kl. halv ett och skriker "vaaaaaaaaaaakna" och börjar ta foto! Men det är helt normalt? Nej, inte precis.. Sen var mamma snäll och att på kaffe och sen var Lina tvungen att sticka tillbaka till jobbet igen, väldigt snällt att väcka mig för att vara social en halvtimme? Jaja, det var väl lika bra!

Efter det blev det en god melonfrukost med min kära familj på balkongen :) Jag älskar melon! Den är min nya last (om man pratar som Karin..)

love,malin

Gooo Natt

Nej, nu ska jag se What happens in vegas som jag laddat ner sen ska jag sova :D god natt darlings!


Nu är det slut!

nej, nu ska jag sluta blogga och gå och kolla på tv istället! :) Gossip Girl och I Huvudet på.. väntar! :)
love,malin

Dagens onödigt vetande

Uttråkad som jag är så gör jag en ny kategori på bloggen. Onödigt vetande kommer den hetta, enjoy :)

Ordet "kuk" betyder "liten utväxt".

Nej tack!

Lyssnade precis på pussycat dolls - When I grow up. Nej, inget för mig, fick huvudvärk av den om jag ska vara ärlig. Den kommer absolut inte in i min ipod!

Vem är Conny?

Eftersom pappa jobbar i Danmark och har för det mesta danska kompisar blir det en hel del "dansk-pratande" här hemma (mest för pappas del dock) och jag tänkte ju lära mig danska och valde till det ämnet när jag börja men den kursen slutade bara med att jag lärde mig några av räknetalen och inte mycket mer.. Och när det då ringer hem personer som pratar danska blir jag lika nervös varje gång. Jag fattar ju absolut ingenting (ok, lite fattar man ju men..) och det slutar alltid att jag börjar snacka engelska. Så enkelt är det - tills det ringer på pappas mobil och han inte kan svara. Ja, då är jag ju duktig och svara "Conny's mobil" och då lägger dem alltid på! Och jag står där som ett fån och inte fattar någonting. Några minuter ringer det igen och jag svarar åter igen "Conny's mobil" men dem bara lägger på. Pappa frågar då vad det är som pågår och jag förklarar att jag svarar "Conny's mobil" och pappa kollar bara snett på mig och skrattar och jag fattar fortfarande ingenting. Men Conny finns ju inte. (När vi bytte efternamn bytte pappa även sitt förnamn) Så det är ju klart att folk lägger på när jag svarar "Conny's mobil" när alla hans kompisar känner till han som Guzz och det blir ju inte lättare när dem frågar på danska om dem ringt fel..


love,malin

Nu är jag lagad

Ja, nu har jag varit hos tandläkaren - jag ska inte ljuga, det var inte precis helt smärtfritt! Usch, tycker verkligen inte om tandläkare men det är inte länge till jag ska dit igen. Bokade tid till putsning när jag väl va där - jag känner mig alltid så fräsch efter det! :) Nej, men nu ska jag hitta något nytt att blogga om! Kanske inte så trevligt att höra mig tjata om mitt tandläkarbesök?

love,malin

Bad photoshop?




Next stop: Tandläkaren

Ja, precis som rubriken säger så ska jag snart till tandläkaren. Usch, vill verkligen inte speciellt när min tandläkare är så otroligt taskig! Okej, taskig kanske inte är rätt ordval men har är absolut inte den snällaste personen i världen och inte nog med det så ska jag laga hål! Ska fråga mamma om hon vill följa med - ja,jag vet att jag är feg men om ni skulle träffat han så skulle ni förstått!
Får väl sticka och klä på mig och äta och borsta tänderna hundraelva gånger innan jag sticker dit, eller jag ska hämnas genom att gå dit med oborstade tänder? Nej, det är för vidrigt/taskigt tillochmed för mig! haha

love,malin


ROSA

Ja, nu jävlar så! Nu har jag gått och gjort nästan allt på bloggen rosa! :D Jag som älskar rosa är ju såklart helt nykär i min blogg och om ni inte gillar den så är det ju synd om er! :) Men nu är den iallafall precis som jag vill ha den - iallafall för stunden.. ;)

HatÄlskar klackar!

Det finns nog inget som är roligare att handla,titta på och köpa än skor! Speciellt klackaskor. Men hur fan klarar alla gå runt i klackar hela jävla tiden? Jag fattar det inte. Om man går i skor är det alltid ballerina eller iallafall låga skor som gäller. Det gör ju så jävla ont  annars. Men hur fan klarar alla tjejer som man ser i stan iklädda sina klackar - hur fan klarar dem de utan att skon fylls med blod (eller känns som det iallafall..) Jag klarar det inte iallafall - jag kör endast klackar när jag vet att jag inte behöver röra mig så mycket eller om jag ska till ett köpcentrum där jag vet att golvet är "rakt?" och man inte behöver gå så långt.. Jag älskar ju klackaskor men kan inte gå i dem mer än 15 minuter utan få ont. men nu har jag hittat dem perfekta skorna! och billiga var dem också! :D Min kilklackar från H&M! Väldigt snygga (om jag får säga det själv!), väldigt billiga och sköna! men kan gå hur långt som helst utan få ont i fötterna! Helt jävla underbart! Kilklack kan jag lungt säga är min nya "sak" ! :D Lägger in en bild också ;)



Måndag

Måndag. Vaknar av att Lina ringer och säger att hon kommer om 5 minuter - första tanken "jaja, visst. Kom du.." Och såklart kom hon, den konstiga fan :) Så på med kaffe va det och vara social en halvtimme innan hon stack till jobbet igen.. Sen fick jag värsta rycket. Stack ner, satt på en skiva - men inte vilken som helst utan "summer of 99" nostalgi kick! Sen börja jag städa som en skaddad hemmafru eller något.. Och ni som har sett mitt rum vet att jag tyvärr inte brukar städa så ofta.. Sen kom mamma hem och blev jätteglad! Så vi stack till jägers och jag fick ett par nya solbrillor:D Varför sa ingen att det lönar sig att städa tidigare? Känns som jag hittat ett sommarjobb iallafall? ;) Nej, men nu håller jag mig iallafall sysselsatt! :)

love,malin


LALALA

Ja, jag är uttråkad, och vad gör jag då? Jo, jag väljer mellan att titta omkring på olika bloggar och se om jag hittar något kul eller youtubar en jävla massa (för det mesta utländska reklamer) Men i detta fallet lyssnar jag på väldigt bra musik så det blir inget youtubande så det får bli bloggarnas tur.. Iallafall så var jag inne på en blogg där det hade skrivits något om att hon var deprimerad och kankse skulle gå in på sjalvmord.se igen och det konstigast med allt var att den sida fanns! Ja menar vem gör en sida om sånt? det skrämde mig verkligen måste jag säga... tur att jag inte är så nere..!


Men snabbt som fan gick jag iallafall vidare till nästa blogg som kom upp - en blogg som där bara finns noveller på. Tack! Så om du nån gång är lika uttråkad som jag gå in på topnoveller.blogg.se och bara läs på, det tar nästan aldrig slut! :)

GossipGirl snygg

Var inne på kanal fems hemsida och kollade in bidragen till "Truly the best outfit inspired by Gossip Girl". och det är helt sjukt hur lika vissa av bidragen är, väldigt duktigt och extremt bra gjort av dem! Så klart finns där även dem som gjort allt  utan att utgå från Gossip Girl, visst deras outfits är också snygga men dem har nog inte riktigt fattat vad tävligen går ut på..


love,malin

"Jag är inte gay!"

Nils går catwalk för mig och Lina

-Nils, är du gay?
-Va?! Nej, jag är homosexuell!



Sånt är alltid kul att se!


Mer ointressanta saker..

Stack till Lina innan, på nått sätt lyckas hon alltid få en glad. Fast det va rätt bra att hon också va lite nere för då har man sån konstig humor tillsammans vilket är jättebra! Och  om man inte skrattar åt det kan man alltid skratta åt Linas skrattspyor (nej, det är inte riktigta spyor, man måste va där för att fatta..)

Förlåt men nu kommer jag dampa lite till. För er som är på bra humör borde inte läsa detta och ni andra borde nog heller inte läsa det för ni kommer inte fatta något och ni kommer bara slösa några minuter :) !
Det är så här, om jag inte hör av mig så är för jag inte orkar okej? För jag känner att det bara är jag hela tiden. Du kankse borde höra av dig? Har du tänkt på det? Nej, tänkte väl det. För helt ärligt vet jag inte vad jag ska tro och jag vet inte om jag längre kan lita på om allt du säger är sant. Du kankse borde veta det.. Vad vet jag, det är inte precis som nån av oss bryr oss? Hejdå.


Lördag

Det dåliga vädret håller i sig, precis som mitt humör. Tänkte göra mig i ordning och sticka till Lina, hon kanske kan få mig på lite bättre humör, hoppas går ju. Blä på precis allt, fan ta alla! Fan vilken kul människa jag är, helt otroligt, roligar gå nog inte att hitta. Tycker synd om alla dem människorna som får dras med mig. Jag vill egentligen bara tillbaka till skolan - tillbaka till rutiner. Det är nog det jag behöver - rutiner! Konstigt. När jag va i skolan ville jag bara där ifrån och nu vill jag dit, eller jag vill inte ha lektioner, jag vill inte ha lärare och jag skulle gärna sluppit några av eleverna.. Får väl gå och skaffa mig ett liv nu..

Pratat med Lina nu och vi har kommit överrens att vi ska deppa tillsammans hemma hos henne. Fan vad hemsk jag känner mig nu - tar andra med mig i fallet. Ja, så är jag - jävligt självisk och jävligt bitchig. Och det är tyvärr inte allt..


love,malin

Hemskt barn!

En mamma och hennes son ~10 handlar middagsmat.
Sonen: Mamma! Jag VILL ha pizza till middag!
Mamman (trött): Då blir du tjock och får klet i artärerna.
Sonen springer bort till godis/chipshyllan och greppar en påse jordnötter, som han sedan dinglar framför mamman.
Sonen (lugnt och hotfullt): Mamma. Får inte jag pizza så öppnar jag nötpåsen och - POFF - så ser du ut som en blåsfisk!


Tjuvlyssnat

Jag har en ny favoritsida! Tjuvlyssnat.se , sjukt underhållande sida där folk skickar in roliga saker som dem hört. En typisk "Lina-sida" skulle jag nog kalla det ;) Ni måste verkligen gå in och titta på den! :) Lyssna bara på det här:


Ett gäng killar ~15 sitter och försöker trycka ner varandra, och en av killarna säger saker som "men du e' en sån jävla fitta, du pallar fan inget". Efter några sådana uttryck reagerar en kvinna ~30.
Kvinnan: Vadå, gillar ni inte tjejer eller?!
Kille 1: Ööh...
Kvinna: Ja, tycker ni fitta är något dåligt kanske?
Killen: Ööh... nee?
Kvinna: Nähä, så varför kallar ni varandra fitta som något dåligt då?
Killen: Ööh...
Kvinna: Det är ju som om jag skulle sitta här och kalla er för jävla... jävla mandeltårta!

Fy fan vad jag skrattar, sånt här behövs verkligen när det är ett sånt skitväder ute! :D
love,malin


Favoritlåtar

1)  Why don't you kiss her
2)  In love with a girl
3)  I'm yours
4)  if i could turn back time
5)  summer of '69



 

Dem här låtarna har jag just nu på replay och det går inte att stänga av helt enkelt! :)

Torsdag

Första dagen på sommarlovet.. yeah! Känns verkligen bra förutom att man vaknade upp med ångest, magknip och känner sig inte riktigt bra.. Så typiskt mig, jag har verkligen inte förmågan att ta det lungt, iallafall inte när jag SKA göra det.. Jag är riktigt konstig.. Men det är inte så skönt att vakna upp varje morron av att 30 byggkillar står och sjunger med till dansbands låtar och 90-tals musik. Det får en verkligen på dåligt humör. Och det är sommarlov! Jag vill sova, ta de lungt och ha en jävla massa pengar och inte bry mig ett skit om någonting. Men ingenting blir som jag vill - som alltid. Det rengar och är ett riktigt skitväder. Jag kan absolut inte slappna av. Jag har inget jobb vilket innebär inga pengar. Sen blir jag så arg att jag inte gjorde något åt mitt problem när jag f skulle gjort (det är blandannat det "problemet" jag ska fixa nu under sommaren..) Nej, nu är jag så jävla trött. Någon som vill rymma? nej, får väl hoppa in i duschen nu och sen hitta på något som får mig på andra tankar.. Ursäkta för detta urtråkiga och deprimerande inlägg.


love,malin

School's out!

Ja, då är det sommarlov. Härligt, men känns inte riktigt som det när de regnar ute? Kul början på lovet -  tycker ni inte?
Nu har man iallafall bara 2 år kvar.. :D

Eftersom jag inte har något jobb i sommar har jag kommit på en sak som jag kommer hålla på med precis hela sommaren, kul faktiskt men det kommer bli svårt som fan men jag klarar det nog.. hoppas jag... Tyvärr, för pinsamhetens skull, berättar jag det inte än, kanske om några veckor? Hoppas ni förstår men det är inte något jätteintressant precis..

love,malin

Dålig, Dåligare, Malin

Fam va dålig jag blivit på att blogga! Herregud, nästan pinsamt men ni får stå ut, tyvärr. Imorron slutar jag iallafall ettan, yeah! :D Bara två år kvar sen jävlar. Tyvärr hinner jag inte skriva mer, ska ner och kolla klart på fotbollen. lovar att skriva längre inlägg imorron eller iallafall övermorron, då är det ju ingen skola = mer tid ;)


love,malin

Why don't you kiss her?



Drogar den här låten som fan jst nu <3

Söndag

Hann inte blogga när jag kom hem igår kväll, var helt färdig! Så jag bloggar nu i stället :)
igår åkte jag och Lina in till stan och åt vilket var jättemysigt sen stack vi till Limhamn för att hämta upp Karin sen träffade vi  Adam på bussen och stack till Bo01 och badade, eller dem badade - det är fortfarande för kallt för mig (a)

Måste stressa nu, skriver längre sen ! :)

love,malin

Orkar inte

Nej, nu orkar jag inte längre säga förlåt hela tiden för jag skriver så lite i bloggen. Det är varmt och det är sol! Så jag hoppas ni förstår att det inte kommer bli lika många inlägg längre!

Vaknade iallafall hos Lina i morse sen stack vi till Burlöv, jag fick äntligen min bikin, tackar!

love,malin

Grattis!



Grattis till min kusin  Zebastian som tog studenten igår! :)

Torsdag

Hallå Darlings ! :) Är ledig från skolan idag, superhärligt! Har precis legat och stekt en halvtimme sen fick min ipod fnatt och det va ju inte kul att ligga på balkongen utan musik så jag stack in istället :) Ska snart in i duschen men tänkte nörda mig framför datan först. Känner att jag kommer få stressa sen, ska köra hemifrån halv 4 ( ska på kusins student, ska bli kul! )

Hörs sen :) <3


love,malin

Eva

Kommer ni ihåg kräk-Eva? Ja, efter kräk-incidensen har hon råkat ut för en del små-skämt, tycker faktiskt synd om henne..


Onsdag

Sista dan i skolan, yeah! :D Lite småtråkigt dock att städa ut skåpen och sånt..
Var inte precis lönt att gå till skolan eftersom man hade bara en lektion som varade i 20 minuter och skulle städa skåpen..

Efter skolan blev jag bjuden på lunch av Adam, tack :D <3

Har legat och solat nu i en halvtimme, är helt död och fick en sjuk huvudvärk så jag tänkte gå och lägga mig en stund :$ bye!

love,malin

Tisdag

Började kl. 9 - skulle städa hela dagen - jippie! Jag och Alex fick städa i torrförrådet där det by the wy var svin vamrt, sjukt jobbigt!

Kom precis hem, har varit med Lina och badat Sixten vid nån sjö vid nått namn som jag inte vet, så jag måste in i duschen nu innan desperatan :)

love,malin

If i could turn back time


Stavning

Jag är inte precis bäst på att stava men det här tar priset! Jag upptäckte precis i sida av min blogg (där det står lite om mig..) Att jag stavat mitt efternamn "Zilverfram" utan ett e - men jag är ju blond! ;D

Måndag

Älskar att det är så nära sommarlovet! Man gör ingenting i skolan, helt underbart! idag kollade vi bara på film på varje lektion eller gick igenom betyg och lämnade böcker, hääärligt! Sen är det sommmar ute! :D Kan det bli bättre?

ikväll bär det av till bo01 med mina bitches :D Mysigt ! :)

Kommer ni ihåg "Veckans utmaning"? Den gick ju inte precis så bra förra veckan när jag skulle försöka att INTE vara en bitch, funkade knappt en dag, dåligt! Men denna veckans utmaning är iallafall hemlig och endast TRE personer får reda på den så dem kan se om jag inte fuskar! Hur det går berättar jag senare i veckan - om jag nu klara det, men det ska väl inte bli så svårt eller? ;)

love,malin

Innan lovet

Kom precis på vilken otroligt härlig "tid" det är nu innan sommaren! :D

Måndag: Vanlig skoladag
Tisdag: Städa i köket mellan 9-13
Onsdag: Vanlig skoladag + städa skåpet
Torsdag: Treorna tar studenten= jävligt liv på skolan=ettorna är lediga!
Fredag: Röd dag=LEDIG! Kanske Danmark för lite shopping! :D
Lördag: HELG!
Söndag: HELG!
Måndag: LEDIG! :D
Tisdag: Börjar klockan 11, är på stranden hela dagen med alla ettor för att äta,"leka" och bada!
Onsdag: SKOLAVSLUTNING!!!!!

Förlåt!

Ja, jag vet -  jag är jättedålig på att blogga, eller har iallafall varit det på sista tiden så idag så ska ni få se på bloggar! :) Kan iallafall lova er minst 3, tror jag ..

Här kommer iallafall bloggen som skulle kommit igår:
Vaknade upp hos Lina sen kom mamma och hämtade mig vid två för att vi skulle iväg på min morbrors 24 års kalas, kul att träffa släkten antar jag, men det är alltid kul med en full mormor som skriker ut: Jag är sugen på hamburgare! Vi sticker till Bööörgers Kung!" haha

Sen stack man hem och städa! Blä! Mitt rum är typ som en magnet för onödiga saker och damm! Måste verkligen skaffa mig en polsk städare! Nån som behöver jobb?

Men iallafall så fick jag ett sms på kvällen av Malin så efter ett tag stack jag ut med Malin, Don och Adrian, har ju inte träffats på evigheter! Eller Malin träffade jag i feb men dem andra två har jag inte träffat sen Augusti! Så klart gick vi till "vårt" ställe där vi varit varje sommar dem senaste tre åren! Trevligt att träffas igen!

Det var väl allt antar jag..
 love,malin

Det där med diet..

Tagen från en annan blogg!

1.
Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.

2. Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.

3. Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.


4. Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.


5. Om du skaffar dig feta vänner så ser du smalare ut.


6. Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.


7. Delar av kakor innehåller inga kalorier, ty då man delar kakan rinner kalorierna ut.


8. Nattamat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.


9. Matrester som finns på skedar och knivar vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.


10. Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.


Fuck u!

Hejhej Darlings! :)

Tänkte bara dela med mig av några citat från gårdagen medans jag väntar på att min mamma ska komma och hämta mig! :)

M: -Jag och Patrik...
L: -Peter!
M: -Just de, Petrik!

-Men va fan jag satt min hand i sperma! Fan va äckligt!
-Lina, det va yogurt...

-Alltså, får jag ta av mig mina skor? Annars kommer jag kvida som fan och en kvidande Malin är inte kul..!
-Men jag tar ju inte av mina skor så det betyder bara att du kommer ha en kvidande Lina i sängen i natt!

Karin, hoppas du inte blir arg nu men du vet att vi älskar dig iallafall! :D <3

- Shit, Lina! Ditt täckte är fan lika tjockt som Karins puff!

RSS 2.0