onsdag



Usch.

Dålig dag.

xoxo


tisdag



Om en månad fyller jag 18! Om ni vill veta..

Jag är så sjukt "jobbig" idag. Jag känner mig som ett litet barn som bara vill gråta och skrika så fort jag inte får vad jag vill. Hormoner I guess.. eller så är jag bara övertrött? Ja, något är det iallfall.


måndag



Hejhej!

Jag har typ blåmärke över hela kroppen. Har varit extremt klumpig idag och slått mig, skurit mig och tappat saker. Jag har tillochmed ett blåmärke på min tå..!

Efter praktiken åkte Frida med mig hem. Jag tvingade henne att se Idol och Svenska hollywoodfruar, tihi!

Nu ska jag tvätta bort smink och saker innan idol börjar igen!

Godnatt!

Helgen



Hejhej!

Igår kväll kom Frida hit och vi kollade på några filmer, lite för många filmer för en kväll. Vi åt även lite för mycket glass med maränger, godis och cola än vad som anses normalt. Och hälsosamt. Tur att  mamma inte såg det. Då skulle hon tvinga mig att äta grönsaker i en vecka. Sen gick vi iallfall och la oss, men kunde vi somna? Nej. Så vi gick ut en runda - i våra PJ's. Sommarkänslor mitt i hösten!

Frida är fortfarande kvar här och jag tvingar henne att titta bort så länge jag bloggar. Jag tvingar henne även att stanna kvar här till släkten kommer, vi ska nämligen ha släktkalas vilket innebär att Frida kommer vara livrädd efter den här helgen med min familj och släkt. Hon kommer börja tycka att Booi är normal jämfört med alla andra. haha

love, malin ♥

Tårarna tar inte slut!



Jag.
Kan.
Inte.
Sluta.
Gråta!


OMFG!
Den här videon är helt extrem.
Beyone tar upp en elva årig flicka med cancer från publiken och sjunger Halo från henne.

Mina tårar tar verkligen inte slut.
Se videon säger jag bara!


Valentine's day



Den här filmen vill jag se när den kommer ut!

Jag älskar repliken :"My closest relationship is with my blackberry, thank God it vibrates!" Av någon konstig anledning tänker jag på Peppe när jag hör den, det är en sån sak som hon kunde sagt! haha
Bli inte arg nu Peppe! ♥



Rob hälsar till dom svenska fansen!



mjaaaaaaaaau!

Har jag sagt att jag längtar till november?


Bara så ni vet..



Vid den här tiden om två månader är jag och co. i London! :D

Och även grattis till sis som fyller 16 idag och pappa som fyller 43!

pussar

23 september


Det blir nog inget mer mobilsurfande för min del - om det inte är väldigt viktigt förstås. Tydligen så är det inte så billigt att vara uppkopplad på internet med mobilen.. Typiskt.

Jag ska snart sticka till praktiken. Bara 3 dagar kvar av veckan! Fan vad veckorna går snabbt när man är på praktik, det har redan gått 5 veckor! Imorron kommer min mentor på restaurangen och av nån anledning är jag nervös, fråga mig inte varför.
Och vecka 41 ska vi tydligen ha en liten praoelev hos oss i köket. Stackars lilla nia jag ska ge honom/henne alla min tråkiga sysslor. mohaha

på bussen

har precis slutat från praktiken och sitter på bussen. Självklart känner jag ett tvång att ta upp mobilen och läsa bloggar, detta kommer inte sluta bra.. Haha Jag ska iallfall träffa Kim, min kusin, hans flickvän och deras bebis nu istan. Saga, som bebisen heter, har jag inte träffat än så det ska bli kul! Helt sjukt att min kära kusin är pappa! haha Hörs sen, pussar!

on my way 2 praktiken

det där med att ha internet i mobilen börjar bli som en drog för mig haha Sitter och väntar på bussen - gissa om jag loggar in på fb direkt?

New Moon soundtracket

Jag vet att det blir mycket twilight nu men soundtracket till New Moon har släppts!

jag ska se om jag kan ladda ner låtarna så jag kan få lite feeling! tihiiiii!

  • DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX
  • BAND OF SKULLS — FRIENDS
  • THOM YORKE — HEARING DAMAGE
  • LYKKE LI — POSSIBILITY
  • THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG
  • ANYA MARINA — SATELLITE HEART
  • MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON)
  • BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN
  • BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG
  • HURRICANE BELLS — MONSTERS
  • SEA WOLF — THE VIOLET HOUR
  • OK GO — SHOOTING THE MOON
  • GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE
  • EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND
  • ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW)

  • måndag

    Först av allt, twilightfan? Ta en titt på de här!

    Det blev bara tre timmar på praktiken idag, efter lunch stack nämligen jag, Frida, Peppe och Linni till Hilton för att gå på CIS (center for international studies) och fick lite info från olika college från hela världen. Jag blev helt kär i ett college i Australien, Griffith heter de. Verka helt perfekt för mig. Förutom att de ligger på andra sida jordklotet, haha.

    Efteråt blev det en fika där vi snacka om min 18årsdag nästa månad, vår resa till London om två månader och såklart om alla college! Sen gick vi och trakassera SFpersonalen lite.

    Nu ska jag duscha sen blir det Svenska Hollywoodfruar.
    "Alltså jag tar på läppstift kanske 50 gånger om dagen" haha


    mobilblogg

    yeees! Jag har haft min mobil i snart ett år och har provat miljoner gånger att blogga genom mobil och nu har jag äntligen lyckas! Gissa om ni kommer få många små inlägg nu, twitter-style! Haha

    mobilblogg

    yeees! Jag har haft min mobil i snart ett år och har provat miljoner gånger att blogga genom mobil och nu har jag äntligen lyckas! Gissa om ni kommer få många små inlägg nu, twitter-style! Haha

    Single ladies

    Alltså sånt här trodde jag bara hände på tv och film. Att man ser någon så snygg att man bokstavligt talat tappar hakan. Men tydligen hade jag fel.

    Vi sitter och kollar på VMA's och Beyonce uppträder till single ladies och dansar till och alla vet ju hur hon dansar i den videon? alla tjejor vill kunna dansa så och alla killar vill ha en tjej som kan dansa så. men iallfall.
    Booi sitter och äter ett äpple och helt plösligt tappar han äpplet från munnen och äpplet rullar ner på golvet. Han hade tydligen aldrig sett den videon. Gissa om jag hade kul åt det? Mimmi å andra sidan tyckte det inte var lika kul och tvinga in äpplet i hans mun igen.. haha


    Vill ni veta en sak?



    Idag är det bara 2 månader kvar! tihi ^^


    19:24


    Pappa har gjort tequila-burgare till middag och vi har precis börjat äta.

    Mamma: Tyckte du om dom, Malin?
    Jag: Ja, dom var goda.
    Mamma: Dum fråga. Såklart du tycker om dom, det är ju tequila i dom!

    Ja, vad kan jag säga? Faktumet att jag gillar tequila är knappast en hemlighet. Och det är helt oh hållet pappas fel.


    söndag

    Hejhej!

    Det var ett tag sen jag uppdaterade så jag tänkte göra det nu.
    Jag mådde ju inte så bra i torsdag men under kvällen blev det ju bättre så jag stack ut. Detta var såklart ett stort misstag och på fredag morron vaknade jag upp med världen feber och skit. Ett tag fick jag lite panik över det var svininfluensan. haha

    Så hela helgen har gåt ut på att jag har legat nerbäddad som sett massa Patrick Swayze-filmer. Detta var så klart inte mitt egna val utan jag blev tvingad av mamma. Och efter hennes "Patrick är min Robert Pattinson så låt mig va" hade jag inget annat val än se Dirty Dancing, Ghost osv. Tur att det iallafall är bra filmer.


    Jag dör


    Oh. My. God.
    Too much hotness!



    Find more videos like this on Twifans

    Ge mig november!


    20:59



    hejhej folket!
    Det blev en fika innan med Peppe och några från skolan som kom förbi. Jag och Peppe snacka massa London saker som hotell och sånt. Sen blev det massa studentplaner också. Jag har aldrig längtat så mycket till skolan som jag gör nu! Alltså riktigt längtar, praktiken tar så jävla mycket på en att det inte finns.

    Nu ska jag bädda ner mig med en kopp te och en bra bok. Min hals ska bli bra!

    ajajaj



    Vaknade upp. Huvudvärk och ont i halsen. Mår verkligen inte bra men samtidigt känns det som det kommer släppa under dagen, bara en sån där "sjuk för en dag"-sjukdom. Så ska jag stanna hemma från praktiken och dricka massa te och antagligen gå dit imorron? Eller ska jag sluta vara så jävla löjlig och gå dit och riskera att bli sjukare (om det nu inte är en sån "sjuk för en dag"-sjukdom.) Fast jag har mått lite dåligt tidigare i veckan så chansen är att jag håller på att bli sjuk på "riktigt". Nej, vet ni vad? Jag sjukar mig, sätter på en kanna te och lägger mig och läser en bok.


    U2


    U2 spelar för fullt i högtalarna och jag är fylld av kärlek.

    "you need to choose between the spotlight and the moonlight"




    my love, my hope, my dream - my life.

    hej babes!

    Jag sitter och lyssnar på U2, jag älskar U2. Wiiiiiiiiiiiiiith or wiiiiiiiiiithout yoooooooou.

    Jag har kommit på en sak med praktiken. När jag står där och hakar massa skit och är så jävla uttråkad så vandrar mina tankar iväg, ibland går dom lite för långt men det har jag inget emot. Det är sjukt vilka idéer oh saker jag kan komma på. Jag underskattar verkligen min fantasi och alla möjligheter som finns runt omkring mig som jag inte riktigt ser. Detta låter säkert jättekonstigt men jag har fått ett riktigt wakeup call typ. Nu vet jag vad jag vill göra.
    Nej, mamma jag har inte druckit för mycket cola och är hög på socker.



    @ Frida's



    Hejhej!

    Fick gå tidigt från jobb idag så jag träffa Lina en snabbis sen stack jag hem till Frida.


    Såklart kom min babe hit för att umgås med mig!




    tisdag


    Jag hade en riktigt mysko dröm inatt!
    Jag var på en skola med gaybloggaren Amir och helt plöstligt går Kissie förbi oss. Då brsiter Amir ut "-Kom, så ska vi ha kul!", jag fattar inte så mycket och följer efter. När vi har kommit runt en hörn där ingen kan se oss så hoppar Amir på Kissie och slår henne och drar av henne löshåret och spottar på henne så all hennes brunkräm rinner bort. Sen vaknade jag.


    Så vad kan den hör drömmen betyda? Att jag läser för mycket bloggar och är databeroende? Antagligen.

    Jag ska snart sticka till praktiken men mår inte så bra. Börar bli förkyld och är helt "tjock" i halsen. Inte så jättekul precis. Speciellt inte om man jobbar i ett kök.

    pussar♥


    måndag


    Så här såg det typ ut hos mig inatt, haha

    Kan ni fatta att jag gick och la mig kl.6 imorse och steg upp kl. kvart över 7 och fortfarande står på benen? Och efter en lång dag i ett kök är jag fortfarande vaken.
    Jag kom iallfall hem och tänkte gå och lägga mig och gissa vad?
    Jag kan fan inte somna nu! Jag måste vara övertrött..

    Nu ska jag iallall prata klart med Linis och se svenska hollywoodfruar, tihi


    04:30


    New Moon trailer fick mig att skrika och nästa väcka alla (förutom pappa som sitter brevid mig och funderar på att låsa in mi på psyke) Och det blev inte bättre av att jag och Frida satt och sa "oh my god" i 5 minuter.

    Och en fråga bara, va fan är Kanye's problem? Jävla idiot!

    Nej, nu är det en halvtimme kvar sen ska jag gå och lägga mig, börjar känna hur ögonlocken blir tyngre.
    Snacka om det kommer bli en jobbig dag på praktiken i morron.

    Dags för VMA's


    Livekamera på mtv.com.
    Mtv är på på tvn.
    Godispåsen är framme.
    Frida finns i telefonen.

    Dags för MTV VMA's!


    VMA's


    Idag är det riktigt höst, mysigt♥

    Jag har varit riktig duktig idag och städat mitt rum - verkligen städat! Vänt upp och ner på allt och skit. Jga hittade även en lite "pengasumma" under min säng - Londonpengar behöver jag inte spara ihop till längre! Eller jo, kanske lite men ni fattar, jag behöver inte dö av för lite pengar  eller något i den stilen, haha

    Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig annars kommer jag aldrig orka se VMA's i natt!

    xoxo


    last night



    Tjejmiddagen igår var jättemysig, tack för allt Karin!

    Sen var det en annan sak att komma hem. Först krockade bussen med en taxi så vi fick vänta på polisen och en ny buss. När vi sen kommit med en ny buss och skulle köra hem så var det stenkastning vid rosengård vilket innebar att bussen fick köra världens omväg. Detta betyde att det tog 2 timmar att ta sig hem. Fast det var lite underhållande att se Lina somna på bussen, tihi.

    Vet vi vad jag såg reklam på precis? Season 2 av True blood! Den börjar på onsdag på canal+! iiih


    P.S
    Booi (uttalas boy inte bo-i, Karin) hälsar cha cha!


    Nya trailern


    Trailern av New Moon som ska visas imorron på VMA's har läckt ut, jag vill ha november nu!


    puuuuuuuss



    Nu måste jag spriiiinga, bussen går om 4 minuter. Jag är redan sen!

    Tjejmiddag hos Karin står på schemat :)

    P.S Praktiken gick bra idag.. om ni undrar.


    Serietidning


    Nytvättat hår
    Varmt vaniljte
    Idol om några minuter
    Höstmys.♥






    Jag har även kommit på att jag är extremt larvig. Fast det visste ni redan.


    I'am gonna make my dreams come true



    Hej gulligrisar.

    Det var en kock på resturangen idag från Danmark som faktiskt snacka med mig, kanske för han var 20år yngre än alla dom andra kockarna? haha
    För en gångs skull så har jag faktiskt haft kul på praktiken idag. Det va på tiden det har ju faktiskt gått tre veckor.

    Jag ska fortsätt med mitt lilla projekt nu, jag har gjort upp olika projekt som jag gör nu när jag inte har läxor och annat skit att göra. Man brukar ju alltid klaga på att man aldrig hinner göra något för man har skola och läxor och sånt? Ja, nu har ju jag inte de så jag tänkte göra lite nytta istället och göra sånt som behövs och onödiga saker som jag bara vill göra. Lite egosaker. Lite "make my happy-"saker.




    Paramore - Use somebody

    Just nu är det Kings of leon som går på repeat i högtalarna, men jag hittade en ny version av deras Use somebody som jag bara älskar av Paramore.


    Onsdag

     Så jag tänkte att ni ville höra om min dag :)

    Jag gick ju till tandläkaren imorse och när jag kommer dit och har fått min mun undersökts så hittar inte tandläkaren hålet som jag är där för att laga.. Mysko.. Jag kanske har självläkande krafter?

    Note to self: Om sångkarriären inte funkar - bli superhjälte.

    Därefter blev det två timmar praktik, fick gå hem vid lunchen pga menskramp. Frida räddade mig med tabletter och tog hand om mig till jag mådde bra.
    Sen träffade jag Peppe för en fika och lite senare joinade Alex oss för middag.

    Pussegullig dag!


    Ursäkta mig men man orkar inte alltid posa och försöka se söt ut - ibland måste man visa sitt sanna jag.


    En liten hemlighet..


    Dom flesta kanske inte veta detta men jag älskar att sjunga. Jag saken är den att jag kan sjunga - på riktigt! Jag kan sjunga väldigt bra ska jag säga er och jag skulle verkligen satsa på att bli sångerska om det inte va för en liten detalj.

    Jag ser ut som en idiot när jag sjunger. Det är sant, ni ska till och med få ett litet bildbevis..


    Som ni ser så är detta de enda som håller mig tillbaka från att bli en världsartist.


    Ibland funderar jag på bli komiker, jag menar - jag har ju talangen att bjuda på mig själv? haha



    090909


    Godmorgon!

    Klockan 9 ska jag till tandläkaren och laga hål! Hoppas det gör så ont att jag inte klarar av att gå till praktiken efteråt.. Nej, jag ska skärpa mig. Men jag tycker inte om tandläkaren och det blir inte bättre av att det är praktik efteråt. Bajs dag.

    Vi hörs när jag är på bättre humör

    fuck no!

    Okej, vad blir lättast?
    Att skriva ut förfalskade papper på att jag har fått svininfluensan och skicka till min praktikplats eller att skicka dit en brevbomb?
    Eller har ni några andra bra förslag så får ni gärna dela med er!

    Som ni kanske fattar så har det skitit sig på praktiken...
    Personalen där har blivit så extremt otrevlig att det inte finns. Och om dom inte kommer med kommentarer så ignorerar dom en. Bitches..

    Iallafall, jag ska vänta ut veckan och se hur saker blir och om det inte blir någon förändring så tänker jag inte gå dit mer. Så antligen får jag hitta en ny praktikplats eller vara i skolan.
    jag tänker inte ta sån skit och om jag kommer göra det så kommere det sluta med att jag gör någon illa..
    Jag vägrar gråta hela tiden och känna mig värdelös. Ingen ska få mig att känna mig sådär.


    Vill inte..


    Usch, jag vill verkligen inte till praktiken idag. Jag vill egentligen inte göra någonting.
    Istället för att göra mig iordning så har jag bäddat ner mig i soffan med laptopen.

    Bajspraktik. Jag saknar skolan. Om det är så här det känns att inte gå i skolan så vill jag inte ta studenten om några månader, det känns som det är alldeles för tidigt för de.. Jag är inte gammal nog att kastas in i vuxen livet! haha

    Dags att skärpa till mig och sticka till praktiken

    höstmys



    Vår snälla granne jobbar någonstans där du gör espresso house kakor så igår kom hon in här med en hel låda med olika kakor, muffins och allt annat gott som du har på EH så nu har jag typ provat allt, mumsigt!



    Jag har alltå suttit och gjort klart min klippbok hela dagen och delat kakor med resten av familjen, det är omöjligt att äta upp EN när det finns så många, man får typ äte en fjärdedel av varje kaka, haha




    Söndag



    Igår kollade jag, Mimmi, Booi och en annan killkompis på filmer. Först ut var såklart en skräckfilm. Ja, ni kan ju gissa hur det gick? Jag skrek så jag tappade rösten och killarna tyckte det var skitkul att skrämma mig igenom hela filmen. Varför jag kollar på skräckfilmer vet jag inte..
    Sen kollade vi på Marley and me, och hjälp vad jag ville gråta i slutet på filmen! Dumms bölfilm..

    Det är söndag och höst. Jag vill baka och dricka te och ta på mig myskäder! Och det är precis vad jag ska göra resten av dagen! tihi

    Just like a circus


    Igår lekte jag med Alex. Alex har ju precis fått körkort så ni kan ju gissa vad vi gjorde?
    Vi spenderade nästan en timme åt att hitta till Fridas jobb så vi kunde hämta upp henne när hon slutade. Sen blev jag uttvingad till mcdonkan för köpa glass. Och min outfit va ju inte att leka med, såklart fanns där folk inne på mcdonkan som man kände..

    När vi senare skulle hämta upp Booi och sis på studentgatan för att köra hem dom så var där en äldre man som trodde att vi var en svarttaxi och skulle hoppa in i bilen. Fy fan vad rädda vi blev! Och fyfan vad vi skratta, jag trodde jag skulle kissa på mig..

    Nu ska jag köra iväg med mamma, jag behöver lite nytt smink - höst smink!

    pussar

    "My mother is part albino..."


    Har haft min värsta dag på praktiken so far. En av kockarna kommer jag snart jaga med en kniv och låsa in han i frysen..

    När jag var på väg mot värnhem för ta bussen och träffa Alex så såg jag bland det roligaste jag någonsin sett! Ett fyllo på rullor! haha Kan ni tänka er en extremt skabbig man med ner kissade byxor, helt jävla väck med en systembolagspåse i ena handen och två ben som åker åt varsett håll? Och hela tiden skriker "Akta alkoholen!"
    Shit vad jag skratta!

    Om två timmar hämtar Alex upp mig (hon tog sitt körkort igår! Grattis darling!) och sen ska vi ut på hemligt uppdrag! tihi

    Jag har även en skitbra idé om vår studenten, den kommer bli så himla bra! iiiiiiih!

    Fredag




    Mensvääääääääääääärk.

    Nu är det verkligen höst ute. Det är kallt, det blåser och det regnar. Och det är väldigt mysigt - så länge man är inomhus.

    Nu ska jag göra mig iordning innan praktiken. Bara 15 veckor kvar haha

    Twilight Funny #17


    Sexdrömmar

    Booi har precis vaknat och kommer ner i köket.

    Booi: Jag hade värsta sexdrömmen i natt!
    Jag: Jaså?
    Booi: Ja, med min lärare!
    Jag: Men va trevligt, är hon snygg då?
    Booi: Nej, alltså.. det var med min manliga lärare..

    Booi gjorde precis min morron. Haha


    Only by the night



    Extrem huvudvärk. Kill me. Jag hatar att ha huvudvärk, det är som det står en liten nisse innanför huvudet och slår mig med en hammare. Jag förösker slappna och och lyssnar på Kings of leons platta Only by the night, jag funderar på att bränna ner den.

    Nu ska jag skriva ut alla bilder från datan och klistra in dom i min klippbok! Så fint så! tihi

    fan vad jag är sämst på att lägga upp bilder.. Ni får en låt istället som jag gillar very mucho.



    Fler bilder



    Jag hittade några fler twilight roliga bilder. haha!







    just like the cartoon


    Hejhej

    Jag fick sluta efter lunch idag, det fanns verkligen ingenting att göra på restaurangen så dom skickade hem mig. Fast jag var ju tvungen att göra någonting när jag kom i morse så jag fick göra personallunchen idag - helt själv. Det gjorde mig lite nervös men det gick bra!

    Vill ni veta vad som hände när jag satt på busshållplatsen? Om inte så kan ni bara sluta läsa men jag gissar på att ni kommer fortsätta läsa ändå... Iallfall. Det sitter än äldre man brevid mig, i typ 55års åldern som också väntar på sin buss. Sen kom det en buss som körde förbi och den här mannen reser sig upp väldigt snabbt och springer rätt ut. Och som ni kanse vet så är hållplatserna inglasade? Haha! Ni kan ju gissa vad som hände? Det var precis som en teckand serie, fan vad det var kul (och liite synd om mannen) Tur att han fortsatte att gå där ifrån annars så skulle han hört mig skratta ihjäl mig!


    RSS 2.0