Galen i dig

Oj vad jag är glad, nej, jag är inte glad - jag är LYCKLIG. Så himla underbart.
Det är vår. Det är sol. Mitt hår är otroligt stort - och snyggt för en gångs skull! Jag har knappt några läxor. Och om 2 dagar så är det lov. Ja, man kan ju inget annat än att le? Jag blir alltid så här hemskt glad på våren. Våren är nog bättre än sommaren faktiskt.
Detta är tack vare PRIMA. Ja, för er som inte vet så har jag gått med en sekt..
Sommar/vår för mig är svensk musik så här får ni en lyckolåt!


love,malin

CornPorn

Hejsan alla små vänner!
Har ni en trevlig kväll?
Jag skulle egentligen suttit inne och gjort min engelskläxa fast i stället kom fröken Sjögren och störde och drog ut mig ett tag. Fast det var lika bra det, Stephenie Meyer har tydligen inget privatliv ändå.
Imorron har jag bara två lektioner, så jävla härligt! Och våren är här, kan det bli härligare? Ja, det kan de! Jag har bara en skoladag kvar och en kökdag sen är det lov i 11 dagar. Fan vad allt flyter på nu!
Ska se om jag hinner läsa ett kapitel i midnight sun innan ballar av stål börjar. Ni kollar väl på det? Det finns inget roligare svensk program kan jag säga er! Jag håller på att dö av skratt varje gång jag ser det!

love,malin

Taggtaggtagg

Så! Nu har mormor varit här och sett överraskningen!

Mamma var och tatuera sig i torsdags (hon tatuerade in mitt, syrrans och mormors namn) och eftersom mormor så gärna läser min blogg så fick jag inte lov att skriva det tills mormor sett tatueringen IRL. Så nu har mormor varit här och sett den - hon fick en liten chock, hon trodde först att jag skaffat en till tatuering. Men nej, så var inte fallet! (inte än iallafall..)

Här får ni i alla fall en bild på mors tatuering! :)



love,malin


meant to be

Hejsan, jag är tillbaka!

Har varit en rätt härlig dag i skolan, man gör knappt något på lektionerna - superbra! Vi bara hoppar omkring som småbarn och sjunger. Fullt allvarligt. Jag är inne i en sån happy-fas, och jag älskar det! Det måste vara våren som påverkar mig!

Idag på svenskan skulle vi redovisa om böcker vi läst, och så klart tog jag Twilight! Men nördstämpla mig inte än - 4 andra i min klass hade och twilightböcker så de så! Fast å andra sidan blev inte dem kåtstämplade som jag blev. Jag råkade gå in lite på Robert Pattinson/Edward under min redovisning. Ja, resten fattar ni - men hur pinsam ni än tror jag var så borde ni nog dubbla det! Men hallå, man måste bjuda på sig själv ibland! Och min lärare skrattade bara!

Ibland undrar jag om min mamma tappade mig som bebis..

love,malin

.....

Nej, jag är inte död jag är bara begravd i skolarbeten.
Jag återkommer när jag har ett liv..

Jag är för trött för att komma på en rubrik

Jag är hemma från Köpenhamn.
Hemfärden var läskig, jag trodde vi skulle flyga av bron.
Jag har extrem mensvärk som jag antagligen kommer dö av.
Jag orkar inte göra precis samma saker i skolan imorron.
Jag är så jävla trött.
Jag har inte pluggat ett skit.
Over and out.

love,malin


Let me sign

Nu är jag stressad! fast det stoppa mig inte från att sätta mig vid datan! haha så typsikt mig!

Efter en dag i kallköket fylld med olika sallader och plättar så är jag hemma - men inte så länge till. Ska byta om nu, bättra på sminket sen tar jag och *hemlis* taxi till centralen och åker över till min andra hemstad - Köpenhamn. Får nog ta skolböckerna med mig så jag får plugga i studion. Oj, vad hemlighetsfull jag är nu! Men så blir det om man är på hemliga uppdrag. Jag borde sååå bli en hemlig agent. Den nya 007. Zilverframe, Malin Zilverframe. Och nu har jag för mycket fantasi!

love,malin

Edward Cullen's girlfriend

Hade ännu en kort skoldag, och under en lång lunch tog vi Petras Entré oskuld. Thank God för att dom har Waynes där! Fast det kan även bli väldigt farligt för plånboken...
Jag har suttit i över 2 timmar med mitt psykologiarbete nu och jag är inte ens i närheten av klar. Snacka om smärta.

Nej, nu ska jag äta våfflor sen kommer Yvette hit och så ska vi snacka lite skit!

love,malin


 


You're such a slut

Ja, då var klockan 19:41 och vet ni vad det innebär? Att jag inte behöver plugga mer för idag! Nu ska jag ner och göra en fruktsallad sen blir det Rosing och Desperatan.. Förra veckan såg man ju att Rosing låg under täcket med Hugo, mamma kommer dampa ut totalt. Inte för hon är kär i Hugo utan för hon tycker att Rosing är en bimbo som går efter småpågar. (Hennes egna ord..) Go kväll på er!


love,malin

star as in moviestar

Okej, jag började faktiskt pluggandet så smått fast jag fastnade såklart. Jag funderar faktiskt starkt på att stänga av internet så jag bara kan göra läxan och inte gå in på facebook hela tiden. Nu har jag faktiskt släppt Rob, iallfall för nu, och gått vidare till FB.
Vill ni veta en sak? Jag vill skaffa en till tatuering! Det är sant det där dom säger att om man har skaffat en så vill man bara skaffa fler. Jag funderar lite på en stjärna vid handleden, eller tre stjärnor - eller kanske ett hjärta? Något som står för två människor som står väldigt nära mig och en för mig själv, hmm.. Får ta och tänka igenom detta ett tag. Fast något litet vid handleden eller foten skulle vara skitsnyggt!



love,malin

Happyface

Hallooooo! :)

Hade bara tre lektioner idag så jag slutade redan kl. 13! Det är så hemskt skönt med såna korta dagar! Jag tänkte sätta mig ner och plugga till bland annat provet imorron med istället fastnade framför en sida som har fullt med Robert och twilightvideos, videos som jag inte ens sett, jag visste inte ens att det fanns några såna, jag trodde jag sett alla som fanns! Men jag hade tydligen fel.. Fan, nu måste jag plugga svenska. Robert får vänta.

love,malin

I got it from my mama




Full moon

Hejsansvejsan mina grisar!
En ny vecka har börjat och jag hoppar omkring som en liten loppa, med andra ord så är jag glad, väldigt glad tillochmed. Det blev en snabb skoldag föjlt av en runda till entré. Fick köpt 2 toppar och en klänning, måste köpa sommar/vår kläder nu! Ska även ta och köpa ett par nya solbrillor har jag tänkt, en i klassen köpte ju ett par precis likadant som mina.
Har annars en rätt så lugn vecka framför mig, blir tvyärr en hel del pluggande, blir ännu en runda in till Köpenhamn, sen blir det nog tjejmiddag på lördag. Det blir en trevlig vecka.

Nu ringer det på dörren här - dags för rutinen med Lina! Ja, just det - rutinen är tillbaka!

love,malin

I mina hörlurar just nu


Let go

Ibland hatar jag verkligen söndagar. Söndagar går bara ut på att plugga och städa tycker jag, iallafall den här söndagen. Efter att lyssnat på twilight soundtracket två gånger, efter en bruten nagel, läst en massa tidningar från förra året och rensat min skolmapp (min mapp som innan vägde 2.8 kg som nu väger 0.4 kg, snacka om mycket papper) så är mitt rum faktiskt rent, något som det inte är allt för ofta. Och Lina, mitt fönster är upprullat så folk kan stirra in här också! De du! (internt skämt..)

Nästa sak på min 2-do-list är att göra massa läxa, tyvärr. Hoppas ni har det roligare än vad jag har.

love,malin

Hippiegirl

En kvart efter jag stigit upp ringde telefonen. Det var Sara som undra om jag ville med till vårmarknaden men eftersom jag precis vaknat tacka jag nej. 20 minuter senare ringde det på dörren.
"Heeeej, nu har du inget val - du ska med! Pappa kommer hem om 45 min så då har vi en bil, gör dig iordning!"
Ja, jag hade som sagt inget annat val att göra mig iordning och sticka till vårmarknaden, hitta faktiskt en söt väska där. Sen körde vi vidare till triageln och fikade. Dom har nog världens godaste morotskaka där. Jag måste erkänna att jag va lite nervös att åka med henne, detta var första gången jag åkte med Sara sen hon fick sitt körkort..

strike a pose, hippie!


Tyvärr vill inte alla posa..

love,malin

Bye my love

Okej, nu är jag low, jävligt low. Jag har läst ut twilight böckerna och nu känns det helt tomt. Detta kan inte vara normalt..? Jag blev ju verkligen kär i dom här böckerna och nu är dom bara slut. Känns helt fel, jag behöver något nytt som tar dess plats. Eller så börjar jag bara att läsa dom igen från början..? Fan nu måste jag och ta och se filmen - igen.

love,malin

Lets do it

Hejsan mina vænner. Som ni ser så har mina danska tangenter hoppat fram igen, hoppas ni fattar vad jag skriver ændå!

Anyway, det blev en runda till Entré, var dær først med mamma sen stack hon, sen kom Alex och Felix från skolan och roa mig en stund innan Linis kom.
Det blev ett par jeansleggings, en klænning, en væska och ett hippieband, ni fattar vad jag menar nær jag søger hippieband va? Jag vet inte vad det heter på riktigt..

Just nu har jag fått feber igen, dær fick jag før jag gick ut idag! Ska se vem som åker ut ur lets dance sen ska jag ta och sova faktiskt. Behøver bli frisk nu, kan inte missa en till dag i skolan, det ær så jævla massa skit som ska gøras nu, bajsskola.

love,malin

something is wrong with me

Hejhej!

Jag har varit hemma från skolan i två dagar nu, vi är i köket och det är inte precis trevligt att jobba i ett kök om man hostar och är allmänt ofräsh. Nej, mamma sjuka mig istället. Så hela gårdagen gick ut på att sova och läsa. Jag undrar hur jag kan vara så sjukt trött hela tiden, allt jag vill göra är att sova..Skit mysko.
Iallafall, idag har jag tänkt åka till entré en snabb runda. Jag vill ha ett par jeansleggings! Eftersom jag har en så hatfas mot jeans nu så borde de ju bli bra?
Ska se om Lina orkar dra sig dit, hon är helt inne på stan just nu men så mycket ork har jag inte.
Sålänge ska ni få njuta av lite bra musik.
 

love,malin

Bellas lullaby

Och solen har äntligen hittat sitt Sverige! Mina vänner och ovänner, det är vår. Nej, det är VÅR! Så jävla gött! Nej, jag vet jag borde inte skrivit "gött"..
Men va fan, det är 10+ ute, solen är framme, det är blå himmel. Detta firas med skinnjacka, solglasögon och vårskor. Yesyesyes, solen gör en så himla glad! Det kanske ni märker? Det är som ett litet lyckopiller!

Nog om solen och allt det där, herregud man skulle kunna tro att jag är kär! Haha Hade psykologin sista timmen där vi snackade om olika psykiska sjukdomar, ingen bra idé! När man sitter och hör alla olika symtomer och känner igen sig i dom så börjar man tror att man har dom! Inte bra, jag har tydligen lite ADHD, lite borderline och lite av något annat som jag inte kommer ihåg. Ja, då gick solen i moln kan man säga..

Nej, nu blir det thaimat med mooor! Det var ju öven en månad sen sist, och enligt Lina äter vi thaimat här hemma en gång i veckan.. haha

love,malin


y=kx+m ?

Så varför sitter jag vid datan just nu och inte pluggar matte till mitt matteprov imorron? Är det för..
a) Jag har pluggat hela dagen och behöver en paus?
b) Jag har glömt boken i skolan och kan inte plugga?
eller c) Plugga i matte? Snälla, jag får MVG i matte i sömnen.

Ja, faktiskt så är det a (men jag önskar att det var c). Jag har faktiskt varit väldigt duktig och pluggat matte hela dagen. Jag och mina kära hjälplärare har gått fram och tillbaka från våra hus för att kunna få in så mycket matte som möjligt i mitt huvud. Har jag nämt att jag hatar matte..?

MatteMatteMatteMatteMatteMatte....

Kill me.

love,malin


Low

Jag har kommit in i en sån fas igen där jag inte alls mår bra. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är men det känns inte bra. Jag tror det är allt med skolan nu.. Får bara mer skit hela tiden och tiden räcker inte till. Veckan borde ha fler helgdagar. Psykologiboken sitter och kallar på mig nu för sista gången, så jävla skönt. Fast psykologin är jävligt kul så krävs det väldigt mycke tid.
Jag klarar inte så mycket mer och kommer snart gå ner i en av mina faser igen. Ja, jag vet, jag klagar skitmycket..

love,malin


Love, Love, Love

Hejhej :)

Har faktiskt hunnit med rätt så mycket idag! Jag hann åka till Media Markt, de heter väl så? Sen till mobila, fika med päronen (då kan man beställa vad man vill utan att bry sig om vad det kostar, mohaha) sen övningskörde jag lite! Och det fick faktiskt bra (jag lever ju, haha) Pappa klagade dock att jag va lite slö på ratten vilken han har helt fel i, dock blev jag väldigt rädd när Ywe ringde när jag höll på att köra, nästa gångn är mobilen på ljudlös och pappa ska ha något för munnen. Då blir säkert allt jättebra!
Om 4 minuter börjar Gossip Girl så nu ska jag sticka, pusspuss



love,malin

Stay the night

Stay the night.
Won't you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.


Lust och gissa vilken låt jag höll på igår?
Gårdagen spenderades som sagt hos Sofia med mat och melodifestival. Lina höll så klart på Måns, jag och Karin höll på Alcazar (blev faktiskt lite förvånad att vi höll på samma låt!) och Mattias på Uggla..
Sen blev iallfall Lina galen, jag vet inte om det var som hon var arg för Måns inte vann eller om det var allt socker hon fått i sig under kvällen men galen blev hon. Och tro mig bildbevis finns, inte bara på hennes galna uppförande utan också på allt hon åt.. haha



 
love,malin


 


My life

Hej gullisar!

Jag blev helt plöstligt väldigt stressad här, jag blir hämtad om redan 2 timmar! Och ikväll är det Lina som ska köra, jag har aldrig åkt bil med henne när det är hon som kört så jag är lite nervös! Iallafall, vi ska till Karin först, har ingen aning om vad vi ska göra där sen ska vi till Sofia på middag. Trevligt. Undra om jag får se melodifestivalen där, hmm..?

Nu ska jag göra mig iordning men så länge ska ni få njuta av en bild på min heta pojkvän!



love,malin

Friend is a name you haven't earned yet..


Är hemma från skolan idag, vi skulle egentligen haft studiedag men den blev flyttad fast vi hade ingen lärare till köket idag så vi fick vara lediga ändå! Så iställer för vara ledig en dag så är vi lediga två dagar!

Så vad händer hemma hos fröken Zilverframe just nu? Jag sitter absolut inte fortfarande i PJ's, och jag har absolut inte legat och läst breaking dawn hela dagen. Absolut inte.
Det där Ida berätta om, att hon satt sig ner och läst i en väldigt dålig ställning och sen inte kunnat sluta läst och sen fått väldigt ont i ryggen, ja, det har hänt mig också. Men det går ju bara inte att sluta läsa. Men att ha en blandning av ryggont och ryggkli (tatueringen läker och det kliar som fan! Jag får gå omkring i tumvanar för att inte riskera att klia där) Så slutade jag faktiskt läsa, tänkte i stället utnyttja min lediga dag och göra lite psykologi.. ja, psykologi och lite gott te i min fina starbucksmugg, det är vad som står på schemat nu! Puss



love,malin

Breaking dawn

Efter en psykologilektion där tårarna nästan rann x antal gånger stack jag och Alex till EH, otroligt nog fanns det fortfarande saker jag undrade om - fastän det enda vi snacka om hela dagen var deras resa till NY.

När jag kom hem låg där ett paket på bordet till mig, har ni lust att gissa vad som fann i det? Jo, det var såklart breaking dawn som jag tryckte hem igår! Nu är det bara för mig att försvinna in i min twilightfas igen.
Psykologin kan kyssa sig någonstans, den gör jag på lunchen imorron, nu blir det bara att läsa resten av kvällen!

Ge mig lite sommar..!
love,malin


New York, New York

Just nu sitter vi i datasalen och Isak sitter här brevid oss. Han ska egentligen göra ett skolarbete men försöker istället smygläsa min roliga blogg. Och han och Alex sitter just nu och skrattar åt mitt "panik" inlägg som skrevs i söndagskväll. Och för er som undrade så fick jag ett sms där det stod "vi lever men vi har precis krockat, vi kommer missa vårt flyg" som ni kanske fattar så fick jag panik och trodde dem var döende. Så var inte fallet. De hade bara varit en mini olycka. Bajstollar! Så nu sitter dem och skrattar åt mig.
För övrigt är det snart dags för psykologi och jag har helöt glömt att läsa min psykologibok som ska vara klar till i dag. Bajs på det också.
Nu visar Isak och Alex mig bilder från New York! Eller på människorna som dem bodde hos iallfall..Och enligt Alex så ser dem ut som grodor..
Och by the way, den super snygga engelskläraren är här! Det gjorde ju min dag lite bättre..

love,malin


5 days later

Jag har vaknat upp ur min jag-går-inte-i-skolan-jag-jobbar-i-stället-och-vet-inte-vilken-veckodag-det-är fas. Imorron blir det skolan igen men först tänkte jag dela med mig av min mässdagar i bilder.








Face it

Jag sov inte till tre fast till 1 var lika bra. Jag är riktigt fel på dagarna nu, det är måndag men jag är helt inställd på att det är lördag. Och eftersom allt står så fel i huvudet blev skolan helt bortglömd, men jag hörde att jag bara hade en lektion idag så det va ju bra.
Jag var inne på cdon.com och skulle kolla på lite saker och så såg jag att dem ändrat datument på när breaking dawn skulle släppas! Den släpptes alltså i fredags, så jag kunde ha läst den i tre dagar utan veta om det. Jävla bajstollar. Fast nu har jag köpt den. Mamma kommer nog inte bli så glad när räkningen från cdon kommer, har köpt hem rätt så mycket därifrån den senaste månaden..
By the way, har ni sett reklamen för entré? Gynning är såklart med reklamen, lika konstig som alltid. Jag hoppas bara jag har fått min lön tills dem öppnar, dem öppnar ju om en och en halv vecka. Snacka om varje håltimme kommer spenderas där, det ligger ju bara ett stenkast från skolan!
Nu är kaffet klart, realia b here I come!

love,malin


PANIK!

Jävlar vilken jävla panik jag har just nu, jag fick ett, inte så precis trevligt sms som inte hade några bra nyheter i det! Jag varnade er att om något skulle hända skulle jag ta död på er! Haha Vet inte om jag borde berätta eftersom det antagligen inte är något men jag har riktigt panik. Och jag fatta precis hur jobbig jag är som skriver A men inte B men jag var tvungen att skriva av mig..!

För övrigt är jag helt död efter 5 fagar på mässan och ska lägga mig nu och sova två dygn. Helt jävla död. Jag tror dessutom Lina eller något av barnen har smittat mig med någon av deras många sjukdomar. Barn nyser och hostar ju precis var dem vill. Snorungar.

Nej, nu ska jag sova ända tills jag vaknar av mig själv. Mitt mål är runt tre imorron eftermiddag..

love,malin

T-T-T-TAGGAD

Yes, darlings jag har äntligen fått den! Min tatuering sitter som (nästan) gjort på ryggen.


Och eftersom mitt andra inlägg inte ville publiceras så får jag berätta om vad som stod där,och jag kom precis på att jag inte minns vad där stod..Fast! Poängen med inlägget var att berätta att jag har tatuerat mig!

Nu har jag skorpionens stjärntecken på övre ryggen. Och nej, det är inte heller en tatuering som jag skaffa "bara för att det är snyggt" utan tatueringen har så klart en mening och står för något som ligger ja, nära hjärtat är väl inte rätt ord men det står för något som betyder något.









 

love,malin


Come back

Jag blir hämtad om 13 minuter och istället för att borsta tänderna och skit sitter jag och läser/svarar på mail från Petra och Alex. Jag är så himla nördig. Men det är så jävla kul att höra allt dem gör där borta! Jag är inte alls grön av avund!

Jag skrev ett inlägg i fredagskväll men jag såg nu att det inte fanns på bloggen, skitmysko, får se om jag skriver om det när jag kommit hem ikväll. Jobbar till 6 ikväll. Sista dagen och tröttheten börjar verkligen komma nu. Efter ikväll kommer jag sova i två dygn kan jag lova er!

love,malin

Pile Snåpen

Så, då är jag hemma efter 11 timmar på mässan.
11 timmar med:
 x antal lekar
 x antal lager mascara, jag har just nu Linaögonfransar.
4 red bull
och två små barn.

Fast imorron jobbar jag inte lika länge eftersom jag ska ta tåget till Köpenhamn halv 5.
Men nu har jag inte tid med att blogga jag har kommit på att jag har rätt så mycket att göra innan jag lägger mig, jag måste googla Johnnie och Mattias och se vem som är vem, annars kommer Lina och Karin bara mobba mig imorron, jag måste rita klart min tatuering, jag måste hitta min kameraladdare, jag måste läsa realia b och duscha. Och förhoppningsvis lägga mig i tid. Good luck..

love,malin

Workin' 9 to 5, what a way to make a living

Som alltid när jag är trött men känner att jag måste blogga så ska ni få ett inlägg i punktform.

- Att stå på centralen själv hatar jag! Det kommer alltid fram folk från andra ställen än Malmö och frågar saker som jag inte kan svaret på. Dumma 08!
- Mozarella/parma macka, mums.
- Hem och villa mässan med min blondiner, snacka om upplevelse.
- 100tals påsar fyllda med tre bananer, två kexchoklad och 2 reeeeeed buuuuull (Karin dialekt)
- En konstig resa hem
- Ett gulligt MMS från New York
- Edward Cullen, my love.


love,malin

Eyes on fire

07:58 Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)
-Maaaaaaaaaaaaalin!
-Ja?
-Nu åker viiiiiiiiiii!
-Ert mål är att få mig att gråta ellerhur?


19 minuter fyllda med skratt, ångest och några tårar lägg vi på luren. Jag somnar om. Om tio minuter stiger dem jävlarna på planet till NY och jag sitter och gör min psykologi. Livet är allt lustigt.

Fast även jag har några konstiga dagar framför mig, idag börjar jobbet på malmö mässan, ska bli intressant, och vad som ska bli ännu roligare är att se hur det blir mig och mina två darlings och en hel jävla massa barn. Vad gör man inte för pengar?

love,malin

Midnight sun

Okej, just nu är jag så extremt glad. Jag hitta precis hela, eller ja, allt som finns av boken Midnight sun. Så nu kan jag läsa den till nästa torsdag när breaking dawn kommer ut. Jag måste verkligen skaffa mig ett jävla liv, fast till mitt försvar så dampar Petra ut eftersom hon redan börjat läsa fyran och blir arg för hon inte kan prata om den. Jag får hoppas min besatthet går över när jag läst ut böckerna.. Jag gissar på att ni börjar bli rätt så trötta på att höra allt mitt jävla tjat..? Men synd för er så är det min blogg!
Blev ingen skolan för mig idag, hade bara en lektion, idrott, och det kändes inte precis som det var lönt att sticka till gymmet en timme och sen bara sticka hem igen..? nej, jag stannar hemma och läser och gör min psykologi.
Imorron börjar jag jobba tillsammans med mina darling på Hem och villa mässan, känns mycket bättre att jobba några dagar och än sitta i skolan. Och sen när det är dags för skolan igen nästa vecka har Alex och Petra kommit hem från New York med presenter till mig! Hoppas jag iallfall.. haha



love,malin

Hot stuff

Om man har sovit hela dagen och inte kan somna när man faktiskt borde sova så är det tur att man har youtube, någon som kan gissa vad jag kollar på och har kollat på de senaste tre timmarna..?


Free

Söndag kväll och jag har ingen söndags ångest! Kanske beror på att det inte blir någon skolan för min del den här veckan? Jag har ingen feber längre men tänker ändå ta det jävligt lugnt så jag inte blir sjuk. Jag ska jobba på onsdag, jag behöver pengarna haha. Imorron sticker jag bara en snabb runda till skolan för göra mina prov sen sticker jag hem igen. Och på tisdag har jag bara en lektion, idrott, så de känns jävligt onödigt att sticka dit för en lektion.

Godnatt, nu ska jag lägga mig med Edward Cullen, mums.

love,malin


Sicko

Som att jag inte är tillräckligt stressad så har jag gått och blivit sjuk, ligger med feber och hostar som om jag vore en 80åring som rökt hela sitt liv. Det blir nog ingen skola alls för mig denna veckan.. Imorron är det vanlig skoldag men jag sticker nog bara dit och gör mina två prov sen sticker hem så jag blir frisk till onsdagkväll när jag börjar jobba. På tisdag har jag endå bara gympa och eftersom jag inte mår bra så kan jag inte vara med på det heller..

Nu får jag ta och bädda ner mig igen och plugga samhälle och servering.

love,malin

RSS 2.0