hehehe

Eric-sookie-sookie-and-eric-22377344-500-277_large


YEEES!


Var på sjukhuset imorse. Gissa vem som blev av med sitt gips? Jodå! Så jävla skönt fast det gör ont som fan. Har ju inget som håller aren på "plats" så jag vill ju röra på den hela tiden så det gör ont men det är det faktiskt värt. Jag slipper det där svettiga och kliande gipset. woho!
Nu blir det sjukgymnast i några veckor. Rätt roligt att jag inte får bära något tungt osv på 16 veckor. Har ingen aning om hur jag ska jobba då..


SÅ HIMLA FINT


-


500 myggbett, mensvärk och en arm som börjar göra ont igen.
The man upstairs har sjuk humor eller så ogillar han mig bara..


MEGAN FOX


MUSEUM, TE OCH JENS LAPIDUS


Har haft en pensionärsdag. Har varit på malmöhus och lekt i fängelehålan med lillkusinen. Och hängt i u-båten på det tekniska museet.
Jag älskar museum. Det är sjukt coolt. Jag är nördig på det sättet.

Har inte gjort så mycket mer. Legat nerbäddad med en kopp te och Jens Lapidus sommarprat i SR från 2008. Säger bara wow. Sjukt cool kille, advokat OCH författare, typ de två coolaste jobben man kan ha. Blev helt fast i hans sommarprat, så fast att jag sparade det i iphonen. Kan lyssna på det när jag känner att jag behöver inspireras lite. Vill bjuda den killen på en kopp kaffe och bara snacka om häftiga saker och om böcker.


HARRY POTTER

 Snart kommer Lina och hämtar mig sen ska vi upp till stan och möta Ida för att se sista Harry Potter - äntligen! Är nästan omöjligt att få biljetter och jag är sjukt taggad! Kommer antagligen gråta en massa också...


KALASKUL. FAKTISKT.




FUN LIFE


Gillar att det regnar ute. Det är mysigt. Och jag slipper känna skuldkänslor för att jag ligger nerbäddad med serier.
Roligare än så är jag inte just nu.


CHOCKROSA


Kom precis hem från sjukhuset. Gipset hade flyttat sig en bit så det behövde läggas om så min arm inte läcker konstigt.
När den roliga läkare lagt på gipset så frågade han vilken färg jag vill ha. Då frågade jag vilka färger jag hade och välja mellan.

Läkaren: "Vi har grön, blå, rosa.."
Mamma: "Ja! Rosa! Det måste vi ju!"
Jag: "Jaja.." med en del ironi i rösten

Innan jag hinner säga emot är min arm chockrosa. Underbart. Skäms ihjäl ju. Ska klottra ner min arm nu så man inte ser hur rosa den är...


Snygg färg. Snygg bild.


IT GETS BETTER


IT'S TRUE BLOOD



Vet inte hur många gånger jag faktiskt har sagt frasen ovan haha.

Nu, senaste avsnittet av true blood innan Johan Falk börjar!


DAGENS PROBLEM


Dagens gipsproblem:
Mitt hår. Mitt hår är helt galet tjockt och sjukt jobbigt. Efter att mina föräldrar nu har tvättat det vars en gång är dem redo att ge upp. Och samma sak gäller mig. Håret blir tvättat men efteråt - då sa det fönas, plattas ovh sättas upp. (Nej, det är inte som jag är omständig utan av den enkla anledningen att mitt hår ser så idiotist ut annars. Uppsättningen är för jag redan har en sele i nacken som är varm nog och då behöver jag inte ha mitt tjocka hår där.)

Så. Nu ska jag ringa till frissan och se hur mycket hon tar för en tvättning och föning osv. Det blir fan värt pengarna.


TORTYR


Tror på fullaste allvar att jag håller på att tappa förståndet.
Det kliar något extremt under gipset ovh jag kommer inte åt att klia. Tortyr! Tårarna bara rinner och jag skriker som en femåring som inte får godis på lördagkvällen.


VAD MIN DAG BESTÅR AV:


1. En gipsad arm, ett skrabbat ben, saft och värktabletter. 2. En godispåse och ett krya på dig-kort från Jane och familj.


BRUTEN


Gissa vem som cyklar omkring på jobb, håller på att krocka med en bil och försöker cykla upp på trottoaren men i stället ramlar och bryter armen?
Jodå, min vanliga tur alltså. Ska ha gips i ett par veckor nu. Mitt i sommaren. Underbart. Där försvann min fedelön..


DREAM

Tumblr_lmfmq5wnh91qzkmfho1_500_large


RSS 2.0