FINE.

1079179-7-1324064732081_large


DOCTORS OATH



Bland det finaste som finns.


SOMETHING BORROWED


Har varit så himla trött den senaste tiden så jag har spenderat hela dagen i soffan med massa filmer bara. Om jag ska vara helt ärlig har jag inte ens tagit av mig pjamasen eller borstat tänderna. Då är man rätt slut.
Imorgon blir det jobb igen, kvällspasset. Har inte jobbat kväll på fyra veckor så det kommer bli lite jobbigt.

Den här filmen såg jag precis, supersöt!


TRUE STORY #11


MIDDAG, FIKA & BIO


Igår var jag och Adam och åt Vapiano, det var gott. Michaela och Danne joinade och dem lyckades övertala oss att gå på bio (läs: jag surade lite och då hjälper tydligen bio.) Gissa vilken film? Jo, paranormal activity 3. Vilken jävla film. Tror jag med all rätt kan säga att alla skrek och höll för ögonen rätt mycket. Näsya gång ser vi simon och ekarna istället!


DEPP

Tumblr_lvhlmafyyd1qge106o1_500_large


MÅNDAG


Gillar att man har rätt lite pengar, i och med det är december, och att man får ett brev av sitt försäkringsbolag att man får en ersättning på nästan 4000 för "sveda och värk" eftersom jag bröt armen i somras. Inte helt fel, vsst det tog ett halvår men det kom precis i rätt tid. Nya fina skor till Malin? Jag tror nog det.

För övrigt ligger jag nerbäddad, jobbat ida och ska jobba imorron fast jag inte vill. Känner mig inte alls pepp på att jobba, känner mig sjukt trött och som om en förkylning är på g. Vill inte jobba men vill inte sjuka mig i heller. Fast å andra sidan så har jag bara sjukat mig en gång på sex månder så.. Om man bortser från min sjukskrivning dvs. hehe

Scaled_large


IT WILL RAIN


SÖNDAG

Idag är jag och vattenflaskan bästa vänner.
Har flyttat mig från sängen till soffan, mer än så blir det inte. Jo, kanske ett snabbt colainköp men that's it.

 

 


SKITVÄDER

Jag kan inte ens förklara hur mycket jag inte vill ut i det här vädret. Vill inte. Vill gråta. Och om någon jävel säger till mig att det inte finns några dåliga väder bara dåliga kläder kommer jag kräka på. Vill inte jobba. Hoppas jag har ett snällt schema. Typ är i samma trappa hela dagen så jag slipper gå ut. Det skulle vara väldigt okej.


BAKDAG

Jane är nere från Uddevalla och jag är ledig från jobb så vi har bakdag! Knäcken är klar och den mjuka pepparkakan är i ugnen, huset luktar jul!

 


JAG DRAR



hälsa alla där hemma
ja pallar ej vända
ja glider
det kallas för lämna
allt bakom mej
vad gör du,
ta ansvar
du har plikter
och dom finns i antal
ja tar tåg
flyr bort vartsomhelst
jag går, långt bort vartsomhelst
bort från inkassomannen
som skickar mej kraven
bort från gangsta mannen
som sticker mig i graven
bort från chefen
som förvandlar mej till slaven
bort från polisen
som behandlar mej med vapen
bort från tjejen
som skriker på mig hela dagen
bort ska jag navigera
över de sju haven
här, där, bort dit jag vill
och mot horisonten lite till
så jag tar mitt pick å pack o mina persedlar
det går så snabbt att det är knappt hinner med delar




WHAT'S GOIN ON? TAKE TWO.


WHAT'S GOIN ON?


-

Tumblr_lvhy0w0jvq1qmevz7o1_500_large


1 DECEMBER



Är rätt trött. Egentligen är det inte särskilt jobbigt att jobba sex dagar i streck. Det jobbiga är att stiga upp halv sex varje morgon.
Efter jobb hoppa jag direkt in i dschen och tog på mig pjamas. Jpp, hoppa i min pjamas vid femtiden. Trött tjej som inte tänker göra ett skit. Nu ska jag fortsätta mitt serietittande. Next up: nya glee!


RSS 2.0