NEW GIRL

 
Det bästa med hösten förutom alla mysiga halsdukar och boots; alla serier börjar igen! Och om det finns en serie som ni ska kolla på så är det new girl. Det är en av de bästa komediserierna  som går på tv just nu. Den och the big bang theroy. Ni kommer fastna direkt!
 

WORKING GIRL

 

Om jag är trött alltså. Har jobbat 10 dagar i sträck och aldrig igen. Nu är jag iallafall ledig i fyra dagar. Vilket jag för fan förtjänar.
Nu ska jag dricka oboy och kolla serier. Så många serier.


BECAUSE A NEEDED A LAUGH

 

NÅNDAG

 
Att uppdateringen suger just nu behöver vi inte ens nämna. Antar att jag inte riktigt är på humör.
Är dessutom upp i ett 10 arbetsdagarmarathon. Har jobbat fem dagar och har fem kvar. Fy fan. Men kommer bli glad när lönen kommer iallafall.  Så vi ses typ på torsdag haha. Nej, då sover jag förresten. Make it friday.
 
Tumblr_lzrepqvwji1rpzjwzo1_1280_large
 
 

DON'T YOU WORRY CHILD

 

TORSDAGSÖLEN

Blev en kväll på möllan igår sen vidare till Babel där Jessica dj:ade! Fanny drack öl och Lotta försökte behärska sitt dansande. Det gick inte så bra med det dock..


MINICOOPER

Min fina vän Adam skaffade sig sin första bil igår. En fin minicooper med engelska flaggan på. Killen är ju inte särskilt diskret haha.
Vet inte riktigt vad som är bäst med detta: att jag kommer ha en egen chaufför eller att jag kommer sno nycklarna? Hehe


VISSA SAKER FÖRÄNDRAS ALDRIG


VART JAG ÄN GÅR


NEW DRUG

 
Sen jag låg hemma i halsfluss i över en vecka och hade ingenting att göra så tyckte jag det var en bra idé att börja kolla på en ny serie (som jag behövde det..). Och som tur var så hittade jag en som jag fastnade i direkt: Sons of anarchy! Pappa kollar på den så jag har sett några avsnitt då och då och tyckt den verkar helt sjukt. Lite som True blood, samma råhet. Just the way i like it.
 
Nu ska jag börja på säsong tre!
 
 

LONG TIME AGO


JOBBHELG

Om en halvtimme börjar jag jobba, 14.30-23 på en fredagkväll. Hur kul? Men det spelar inte så stor roll eftersom jag sen jobbar helgen också. Har inte jobbat på över en vecka så det är lite extra jobbigt idag men det går över när jag får träffa mina söta små tanter!
 
Hoppas ni får en trevlig kväll! ♥

Mini-me!


SAKER JAG INTE GILLAR JUST NU:

♥ Att det inte har kommit upp de senaste avsnitten av varken 'Danne och Bleckan' eller 'Keeping up with the Kardashians' buhu.
 
♥ Att jag är frisk nu, vilket är bra, men det ger mig ingen ursäkt längre att inte packa upp resväskan från Stockholm.. Hatar allt som har med att packa att göra.
 
♥ Att mina naglar ser förjävliga ut men att jag inte orkar fixa dem.
 
Livet som lat är sjukt hårt.

WE FOUND LOVE

 
562878_4288665013371_1844358750_n_large

GAGA OHLALA

 
Så förra torsdagen var det äntligen dags för Lady Gaga. Igen. Den andra konserten jag ser med henne och denna var minst lika bra som den förra.
Jag kan tyvärr inte skryta om att jag sett många artister live - än iallfall, men jag har inga tvivel på att Gaga är en av de bästa liveartisterna där finns. Hon håller inte i en konsert utan i en show. I en show där det hela tiden händer något. Där hon pratar med fansen. Där hon hela tiden gör det spciellt och gör showen speciell för det land hon är i. Det var därför vi åkte till Stockholm och såg henne och inte bara över till Köpenhamn. Gaga vill man se i sitt hemland, det vill jag lova. Hon tar emot presenter. Hon underhåller publiken när det blir strömavbrott. Hon tar upp fans på scenen. Hon gör allt man ska göra. Vi får varenda person i publiken att vara med, var man är sitter eller står. Alla sjunger med, alla skrattar, alla gråter och alla håller uppe sina 'paws'.
 
Har inte orkat lägga upp det jag själv filmade med hittade detta på youtube ♥
 
 
 
 

DO YOU?


ON OUT WAY TO STOCKHOLM


MICHAELA 20!

Förra helgen firade vi fina Mickis som fyllde 20! Först blev det kräftskiva och sen utgång innan alla däckade hemma i Adams lilla lägenhet. Fint.


SICK GIRL

 
Hejsan svejsan!
Har varit igång rätt mycket de senaste två veckorna och nu ligger jag sjuk i halsfluss, hur kul? Att jag dessutom blev sjuk när vi var i Stockholm var ännu bättre. Jävla skit rent ut sagt.
 

RSS 2.0