You make me love you

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig framför tvn och få lite skrivit, god natt älsklingar.♥


love,malin

why do these tears come at night?

Ännu en dag av målande. Jag har färg ÖVERALLT. Tillochmed under fötterna, i ansiktet och i håret. Jag är nog inte så bra på att måla som jag trodde. Haha

Nej, nu ska jag ta ett stort glass iskaffe och sätta mig och göra svenskan. Sen ska jag skriva i min bok. Fan vad jag känner mig vuxen när jag skriver så, haha. Men skenet bedrar!

love,malin

Bloggkoll



Följ min blogg med bloggkoll

Notice me

Nu har jag äntligen fått tillgång till datan, är inte alltid så lätt att dela data med sin syster ska jag säga er. Men pappa har lovat att fixa min laptop eller i värsta fall se om han kan få ett "nice price" på en ny. Vi får hoppas på en ny. Jag känner att jag börjar bli lite bortskämmd. Not good. Men jag är ju så duktig? Jag hjälper ju att måla om för fullt här hemma och har ju lagat mat varje dag i snart tre veckor? Ja, det kallar jag duktig iallafall!

Just nu sitter jag och har Britney marathon. Jag älskar Britney. Jag älskar Britneys låtar, speciellt från hennes "tid". Tänkte även börja skriva lite på min bok. Har ju även hänt lite nytt i helgen. Jag ska aldrig be om att mitt liv ska bli mer dramatiskt. Jag lever redan i en jävla såpa känner jag. Snart värre än Våra bästa år, eller vad säger du Jenny? Nu ångrar du väl allt att du gav dig in i vår släkt eller? Haha, nej, jag ska inte skrämma iväg dig också. Du kan nog hantera det. Du vet att jag älskar dig.

love,malin

nobody knows how she feels

Panik. Panik. Ännu mer panik. Herregud. Låt mig aldrig komma på något så dumt igen. Det känns väldigt dumt nu i efterhand. Tur att jag har min syster, annars skulle jag ligga och gömma mig under min säng nu. Jag kan inte leva så här. Jag har problem. Stora problem. Jag behöver psykhjälp. Haha, nej, nu känns allt så löjligt men ändå inte. Detta är fel. Nu är jag deprimerad igen. Nej, bort med all dålig energi - jag kan, jag vill. Jag borde satsa på en bok istället. Den skulle nog va väldigt bra. Seriöst. Det ska jag göra. Skriva en bok. Ingen som jag ska försöka ge ut eller så, barar en bok som skulle vara bra för mig. Där jag skulle få ner allt och som bara mina närmsta skulle få läsa - om dem nu skulle vilja det. Nu har jag något att göra så fort jag är uttråkad. Malin Zilverframe - Författare. Tack, Malin. Titlen får bli inläggets rubrik. Fan vad jag är bra. Fan vad min blogg är bra. Den är precis vad jag behöver. Verkligen. Ja, jag vet att inte många av er fattar men det är nog bäst så annars skulle ni få mig inlåst på ett sjukhus och aldrig låta mig gå fri igen..


love,malin

I'm such a geek

Hejsan, har precis kommit hem till den "Tropiska" delen av Malmö.
Kvällen spenderades med Malin, först at my place sen stack vi hem till henne och spelade wii, jag är skitbra på det! Eller inte skitbra men jag slog Adrian iallafall! Det är ju det som räknas? Det är så jävla kul att slå en kille på något för dem klarar verkligen inte av att bli slagen av en tjej, haha.

Jag har kommit på att jag blivit en nörd. En jävla nörd. Jag får en sån kick av att sätta mig ner med en kopp kaffe, mina glasögon, musiken på högsta volym och bara plugga till jag dör. En konstig känsla men jag längtar efter den. Hoppas den håller i sig så länge som möjligt. Det är skönt att faktiskt tycka om skolan och lektionerna. Det är så jävla härligt. Vi får hoppas på att få lite högre betyg den här terminen? Jag har en ny inställning och den gör mig jävligt glad. Men passa er..iblad kan en glad Malin vara jobbigare än en bitchig haha, nej jag bara skämtar med er. Nu ska jag lägga mig innan jag dör, imorron ska jag hjälpa sis att måla sitt rum, sen ska jag gräva ner mig i svenskläxan! Vilken härlig dag!

love,malin

Fredag

Dagen började med att mamma kom in till mig 5 över 7 - jag hade försovit mig! Så på en kvart fick jag göra mig klar innan mamma fick köra mig till skolan. Hatar att försova mig. Och det var jag inte ensam om, min partner Tulle hade också försovit sig så jag gick göra hela frukost buffen själv. Stress. Så mellan 7-11:30 idag hade jag en väldigt dålig tid. Sen blev det bättre. Sen, aj då hände det saker! Men inget att skriva ner på bloggen, dem som borde veta vet det redan. LALALA <3 Okej, ska sluta nu haha.

Ska ta och ta en snabbstädning på mitt rum nu innan Malin kommer hit. Har inte träffat henne på över en vecka! Så det ska bli mysig. Hör sen!

love,malin

Ett "jag är inte full inlägg"

Detta inlägg är bara för mig, en chans för migg att skriva av mig, det kommer var klyddigt, jobbigt och allmänta konstig. Ni behöver alltså inte läsa :)


- Danska musik/radio. Pappa envisas alltid med att ha dansk radio i bilen. Tyvärr. Danska är skitkonstig - speciellt när det handlar om musik. I dag hörde jag en dansk låt där refrängen gick "det var sista gången du knullade mig". Pappa tyckte det bara var kul och skratta och jag undrade baar vafan det var på skit. men det sluta inte där. Dem spleade även en låt som gick "I wanna know where you did your nosejob". Danska har ingen musiksmak.

-Varför träffar man aldrig de personer man vill träffa? Träffa samma person som igår. Detta börjar bli skumt. Alltid, det slår aldrig fel. Nu är jag trött på att se människor jag inte vill se, jag vill se människor som jag vill se. Jag varnade er..

-Skolan. Vet inte om jag ens borde gå imorron eftersom det finns en stor chans att jag inte får vara där. och jag orkar inte klippa ner mina naglar och ta bort nagellack. Naglar är fula när dem är ofixade.

nej, nu ska jag duscha opch sen kolla på The secret life of the american teenager. hörs imorron.

love,malin

Besviken

Okej, nu blev jag besviken. Videon blev inte så bra som jag hoppades på. Dumma kamera. Men jag delar av mig av den iallfall. Den är ju fortfarande rätt så underhållande.


It's my life

Hejsan snokare.

Har varit en rätt så obitchig dag idag, vilket alltid är bra..tror jag, haha. Kom till skolan imorse kl. 10 för att upptäcka att vi inte hade nån lärare så vi kunde inte ha lektion. onödigt värre! Och nästa lektion började inte förrän 1! Bajskorvar! moget, jag vet.. Och den lektionen hade vi inte mer än 20 minuter. Visste att jag skulle ha skolkat idag haha.

Just det! testade min kamera idag, en ska ju vara så youtube-vänlig. Testet får vara när Adam försöker prata ungerska som Alex filmade iskolan. Nu ska jag bara försöka lära mig hur man lägger in videos också.. lägger in den på bloggen så fort jag hittar hur man gör, vilket kan ta en tid..

love,malin

look for the girl with the broken smile..

Hejsan bloggen!

Kom precis hem från Lina, blev såklart en p-film och glass med varma hallon. Gott och inte allt för onyttigt. Orkar verkligen inte gå till skolan imorron, men känns lite "för mycke" om man skolkar andra veckan? Nej, jag får iallafall klara en vecka till innan jag börjar med såna dumheter..

Ska lägga mig och skriva upp menyer och försöka fixa ner alla skolasakerna så jag har allt på ett ställe istället för överjävlaallt. Hoppas på en roligare blogg imorron. Hoppas på en gladare Malin imorron. Hoppas allt för mycke..

Nej, nu är det slut med sånt. Jag kan. Så nu ska det bli min nya inställning. Jag kan.

Jag är så jävla bra!

Detta är hopplöst..

love,malin

PMS varning!

Ah! Har haft en så sjukt fålig dag att det inte är sant! Vädret är skit, jag har varit på dåligt humör, jag är sjukt arg på en person efter ett bråk igår, busschaförerna i Malmö är helt jävla blåsta, jag slutar inte hosta och skolan har börjat på riktigt. Och inte nog med det har jag idag träffat två av dem personerna som jag har längst ner på mig "folk-jag-inte-vill-träffa." Så efter den här skitdagen orkar jag inte mer och har skjutit upp allt jag skulle göra idag till imorron, vilket inte är det västa menmen.. Så ikväll blir det på med myskläder och hem till Lina för att mysa tsm med en Pfilm :) Underbart! Och nej, inte porr. Va bara tvungen att skriva det så, internt skämt. men som sagt imorron blir det mycket att göra:
-fixa menyer
-handla
-sticka till mobilia
-fixa med mina jävla skor
-få ordning på mina mappar och skit jag fått av skolan
-läxa
- leta fram mina kock kläder som har begravt längst bak igardroben. Vilken tur jag har!


men jag har iallafall Psykologi idag, jävligt kul ämne måste jag säga, fast det har ju bara gått två lektioner - jag kan börja hata det..

love,malin

Så sant så..


Jag kommer inte på en rubrik..

Hejsan, jag har bloggtorka. Inget kul att skriva om känner jag och inget som jag vill skriva av mig om i heller. Återkommer när jag har varit och köpt mig ett liv.


love,malin

Walking away..

Hejsan lovers, förlåt för den dåliga updaten men jag har varit sjuk, orkar inte blogga då och det finns inte mycket att blogga om.
Ny vecka. Skolan börjar på allvar, inte kul. Och jag vet inte om klassen gör det bättre eller sämre faktiskt. Vi är helt fucked up måste jag säga. Gick till helt fel klassrum idag och började lektion där för att se bli hämtade av vår riktigta lärare en kvart senare. Vi är ett gäng genier? Eller så bry vi oss inte helt enkelt? Fast det var skönt att slippa den lektionen, vi hade den läskigaste läraren ever. Usch, blir rädd bara av att tänka på han. haha

Ska lägga mig och kolla på Fight club snart, Brad Pitt är ju överdrivet snygg i den har jag hört.

love,malin



Jag vet vad jag kan..

Lärare: och vad heter du då?
Jag: Malin Zilverframe
Lärare: Okej, och var bor du?
Jag: I Kvarnby.
Lärare:..och har du något som du är bra på?
Jag:eh...prata?:D

Festivalens läxa

Som alltid händer det konstiga saker när man är på festivalen så vad har hänt denna gången? Well, listan kommer här. Enjoy Lina :)


Folk är otrevliga.
Männsikor med plasthammare kommer slå dig på huvudet eller häcken. Fråga dem inte vad dem håller på med för dem kommer bara skratta.
Ifrågasätt inte människor om vad dem säger. "Hej bajshuvud" " Det var ju trevligt.." " Men vadå? Hon är ju ett bajshuvud?"
Åka inte med killarsom vill ha med dig i läskiga karuseller, säg nej från början - det finns en chans att dem ger upp.
Lämna aldrig din vän, det kan komma fram killar till dem om vill strippa. Killar är inte normala.
Du kan se äldra vänner som du en gång kännt som va jävligt pryda som numera klär sig som en 5kroners hora.
Om en kille står och raggar på din syster, då skrämmer du bort dem - det är rätt så lätt, säg bara att din pappa är i närheten.
Om du ska ta 5:an hem, hoppa på din davidshall - bussen stannar inte ens vid studentgatan eller Gustav.
Prata inte med danska killar, dem är väldigt underliga och mycket äldre än vad du tror. Ta heller inte emot öl från dem.
Bartendrar bryr sig inte om att du är 17 - dem ger dig öl ändå.
Ge inte killar slängkyssar - dem tänker bara på en sak.
Malmöfestivalen är numere till för fjortisar och känns inte längre värd att gå till.

Något jag glömt ?


love,malin


Fredagen

Orkar inte skriva ett långt inlägg så det får bli såhär:
-Skola, 8-10.30
-In till stan för att äta lunch
-Hem, sova en stund och kolla på Anastasia
-Åka ner till Ystad för att träffa min farbror
-Hem för att snabbt byta väska
-Till festivalen med mina bitches

Det var min dag, kul va ?

love,malin


Jag håller på att dö..

Näsan rinner, huvudet dunkar, halsen gör ont och jag kan knappt prata. Jag håller på att dö. Det är verkligen inte bra att bli sjuk precis när skolan börjar, jag måste bli frisk till måndag. Jag har redan druckit 6 koppar te, tagit 5 värktabletter 2 rinexin och ätit en hel påse halstabletter. Jag ska bli frisk.
love,malin

Pina Colada

Hejsan, ännu en dag i skolan som gick ut på att städa - inte kul, med det gick snabbt. Stack upp till stan för att äta lunch där jag se träffa Lina och tvinga med henne till min skola som hon är livrädd för, haha. Sen åkte vi till mobilia för att fika och handla bröd, haha. Känns väldigt moget att handla bröd, tycker ni inte? Fick iallafall köpt ett par nya skor, rosa ofc!

Sen när jag väl kom hem fick jag sjukt ont i halsen, väldigt bra att bli sjuk nu precis när skolan börjar ? Jag var iallafall duktig och laga mat till hela familjen, lax med pasta och mosarella, gott!

Just det, jag glömde och säga dagens höjdpunkt! Mamma och pappa kom hem med en underbar kamera till mig, även den rosa! Tjat lönar sig säger jag bara! haha. Nej, nu ska jag bädda ner mig med en kopp te och kolla på tv.


love,malin

Erased the past

Dunk dunk dunk. Det är vad som pågår i mitt huvud. Huvudvärk som aldrig förr. Trodde det skulle bli lite bättre om jag satt på lite lugn musik och skit men icke sa nicke. Tror att alla sommarstress har kommit ikapp mig nu när skolan börjat. Inte så bra.. Ändå har det ju börjat så lugnt. Jaja, får skylla mig själv om jag åker in till stan vid 22 tiden och dricker kaffe.


Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag tänker inte. Jag bryr mig inte. Hejdå.


love,malin

Good night

Kom precis hem efter dragit med mig Malin in till stan för en kvälls fika. Måste sluta med mina sommar rutiner nu som; sticka var jag när jag vill, dricka kaffe kl. 22.00 (kommer aldrig stiga upp i tid då..), skicka sms eller ringa till folk kl. 4 på morronen eller sova över hos folk bara för jag inte orkar ta mig hem. Nej, nu är det skola igen - fast helt ärligt så känns det inte som det..

Dagens:
..Citat: En klassiker dör aldrig "Över här"
..Bussresor: 6 st, 5 av dem var gratis, man kör ju bara med "jag har inte fått mitt kort än.."
..Dryck: iste från EH
..Köp: "Stålplånbok" med mitt namn på, " Till Malin the star" jo, man tackar.
..Person: Mor <3
..PMS-människa: Busschaffisen som kör förbi alla hållplatser oh sen kör mot rött. Det fanns mer än jag som ville ägga den bussen.

love,malin

Sluta drömma om det ljuva livet



Hans röst gör mig så otroligt glad :)

Back to school

Hejsan, har inte haft tid att blogga så ska försöka få ner det nu istället.


Igår började skolan, känns rätt så bra. Är bara 13 st i klassen nu. Louise kom tillbaka, vilket gjorde mig väldigt glad. Efterskolan träffade jag Lina och spenderade hela dagen hos henne tsm med SATC och P. Mysigt, speciellt om det regnar.

Idag var det ännu mer skola. Fast bara en timme, otroligt skönt med en sån mjukstart. Sen träffade jag Lina på bussen och följde med henne till sin skola för att hålla henne och Karin sällskap. Sen åkte jag in till stan igen och åt lunch med Malin och pratade en massa. Finns inget mysigare än att sitta på ett cafe istan med en vän och bara glo på människor och fika. Det slår det mesta faktiskt.



love,malin

BYE

Tänkte blogga men Lina ringde så jag ska ta bussen in till stan, bloggar sen

Bara två veckor kvar..

Kom precis på att det vara är två veckor kvar till en av mina absolut favoritserier börjar sändas i Usa igen. One tree hill <3


tonight I'll sleep on a bed of nails

God kväll kära läsare.


Nyduschad och ny klippt - iallafall när det gäller naglarna (och helt plötsligt var det inte lika kul längre..) Har iallafall klippt ner naglarna redan eftersom jag inte får ha långa naglar i skolan. Hatar det. Ibland känns det som jag valt helt fel linje och jag bara vill börja om men då måste jag ta studenten ett år senare som inte är lika kul. Nej, nu ska jag sluta vara så deppig och gå och hämta lite dricka i köket och sen bädda ner mig och kolla på ett avsnitt SATC innan jag lägger mig. Ska sticka upp 06:45 imorron. Jippie... Vill inte..



love,malin

Fredagen i bilder









Panik

Neej, vill inte, tänker inte.

La mig vid halv fyra igår och steg upp kl.8 idag. Inte det bästa. Är så in i trött. Känns som om jag kommer somna när som helst. Kaffet går inte ner i heller. Imorron får jag stiga upp en timme tidigare. Inte kul det heller. Kommer inte klara att ta mig till skolan ens, jag kommer somna i bilen - eller i aulan. Fast vi får se det från den ljusa sidan - bara 2 år kvar.

Faster och hennes familj åkte precis. Alltid kul att träffa dem, det händer ju inte så ofta. Jag måste bara säga att jag har världens sötaste kusin. Han är så sjukt söt att jag smälter. Han blå ögon är så fina. Jag ska sluta nu. Detta går snart över till incestvarning..



love,malin

Just so you know

Saker vi lärde oss igår:


- Ät inte hummer, det smakar inte gott.
- Tvätta dig med citron efter ätit skaldjur - annars luktar du som om du har varit och pillat på en tjej med dåligt pH-värde. Inte fräscht.
- Prata inte om att du luktar dåligt på bussen - folk blir tysta och försöker lyssna på dig.
- Låt inte din fulla faster hjälpa dig att blanda en drink. Hälften av alkoholen kommer ligge på golvet efteråt.
- Håll Lina borta från en viss person.
- Gå inte i närheter av killar med platsaker på festivelr. Dem kommer slå dig i huvudet eller på rumpan din.
- Shoota inte två gånger efter varandra. Inte om du heter Malin iallafall.
- Om en kille vill få upp din i en karusell, säg nej.
- Göm dig inte bakom Malin om du inte vill va med på foto. Det finns en chans att du ramlar.


Bilder från gårdagen kommer förhoppningsvis imorron.

love,malin

Malmöfestivalen

Så, musiken är på. Första rundan av cosmopolitans är slut. Andra rundan på börjas så fort Malin kommer hit sen åker vi in till festivalen med Lina. Kyss.







Try to forgive me

Vad händer i dag då? Jo, nu ska jag spendera ca 2 timmar med att göra mig iordning + lite annat smått "onödiga" saker som hårinpackning and stuff. Sen ska jag hjälpa mamma att göra allt i ordning till kräftskivan sen kommer Malin hit och senare åker vi upp till Malmöfestivalen. Och träffar Adrian och hans kompis. Och jag får inte att glömma att ta ut pengar innan jag åker upp till stan.. Mycket att göra. Vi hörs imorron :)

love,malin

Älskade 90-tal



angel from hell

Min pappa är snäll. Min pappa är dum. Ja, ni ska få en förklaring. Pappa kom hem från jobbet och hade stannat på metro och handlat. Han hade köpt 2 lite cosmopolitan mix, yummi. Men sen hade han även köpt hem 2 livs levande hummrar. Jävligt äckigt. Pappa försökte så klart så dem att "slåss" mot varandra (killar..) men det funka inte som tur det. Fast det kankse skulle varit bra om dem tog död på varandra.. Usch nej, riktigt äckligt..


love,malin

My head gets so confused

God morgon. Det där med att vända dygnet funkar inte så bra. Jag försökte, men det går inte. Mama väckte mig kl. 9 för jag skulle med henne och handla till kräftskivan imorron och lite saker till mig. Vilsna som mor och jag är hinner vi gå till kassan innan vi kommer på att vi ska köpa kräftor och räkor. Man ska inte handla på morgonarna helt enkelt. Och när vi väl kom hem vid 11 tiden lägger jag mig i soffan och sover till kl. är 14. Inte bra. Jag kommer inte kunna stiga upp på måndag..

Pappa fick sms innan om att vårt efternamn var med tidningen idag. Tuffigt ellerhur ? :) Jag hatar att man inte kan lägga in bilder som man print scr:at  ! AH!


love,malin

The notebook


Alla säger alltid hu bra "The notebook" är och att det är deras favoritfilm. Men saken är den att jag aldrig sett den. Så nästa gång jag hyr film blir det absolut den här :)

Är det på riktigt ?!


13 Augusti 2008

Today is the perfect day to change the rest of my life. I'm gonna make it. Because you know what? I finally believe in myself.



Mormor är min idol

Jag kom på idag att jag är lite avundsjuk på min mormor. Vi sitter och fikar på Nova och så kommer på in på gayisar. Jag vet att det inte heter så men det är så kul att säga. Iallafall så för er som känner mig vet att jag gärna vill ha en bögkompis men att dem är väldigt svåra att hitta. Speciellt i vår ålder eftersom det inte är så många som kommit ut än. Men iallafall tillbaka till ämnet. Jag frågar iallafall mormor om inte hon skulle vilja ha en bögkompis och så svarar hon " Men det har jag ju redan." Sen slog avundsjukan på. Dumma mormor. Om du inte va 62 skulle jag lätt vara bästa kompis med henne. Min mormor är cool.


love,malin

Stellan

Jag precis suttit och tittat på Malou möter Stellan Skarsgård. Ett program som jag inte brukar kolla på men eftersom det var Stellan så var jag tvungen. Eftersom jag själv är så "kändiskåt" och tycker det är extremt coolt med svenskar som är kända i Hollywood var jag tvungen att kolla på det. Jag vet inte vad det är. Det är väl det att dem svenskarna som är där och är kända just nu gör det möjligt eller iallafall gör så andra svenskar iallafall tror att vi har chansen att bli kända i Hollywood.
I drömmar kan allt hända..


Header

Så nu har jag äntligen skaffat en header med hjälp av Bofsan . Tack så mycket! Men när headern kom in hände något med resten av bloggen. Får se om det kan fixas..


love,malin

Ännu en..

Har köpt ännu en pocketbok, The Dirt. Fiock en liten chock att den var på 568 sidor.. Men den ska ju vara bra :)



Hell yeah!

Fan va glad jag blev, pappa kom hem med SATC skolådan, nu kommer jag sitta framför tvn fram till skolan börjar. SES!


Nova

Hejsan lovers, dagen har spenderats på Nova Luns i Lund (Varför kände jag mig otroligt korkad när jag precis skrev det ?) Det blev såklart köpt ännu ett par skor, som alltid. Börjar få ont om plats här hemma. Fast dem här skorna har jag haft en gång förrut.Det var så här, jag köpte skorna i våras för 349 kr men bestämde mig för att lämna tillbaka dem och idag såg jag dem igen - denna gången för halva reapriste, vilket bara var 90 kr (!!!). Snacka om kap! Fast nu kallar pappa så jag får väl fortsätta mitt inlägg senare!



love,malin

Bo-Bo-Bo

Hejsan snokare, ännu en "sen" morgon. Jag måste skärpa mig. Att stiga upp kl. 2 när det är mindre än en vecka kvar till skolan börjar är inte bra, måste komma in i min "rutiner" igen - tyvärr. Fast nu ska jag in i duchen (om ca. 10 minuter - skjuter upp det så mycket som möjligt, hatar att duscha, det är så jävla tråkigt. Får väl ta Abba skivan med mig in i badrummet.) Sen ska jag iallafall cykla till Malin och försöka fixa bloggen.


 

love,malin


ex 1



Kolla den här tjejen, hon sitter och sjunger och sen börjar hon bara prata om sitt kärleksliv and stuff bara så där. Lite så där småkonstigt.. Fast konstigt nog tycker jag att hon är lite lik mig med allt det där babblandet

Youtube geeks

Jag har fått en helt ny syn på youtube. Efter kollat runt på lite olika människor som har lagt in olika videos som sina bloggar där dem bland annat sjunger har jag ärligt talat blivit lite freaked out. Människor är pinsamma, jävligt pinsamma. Dem lägger ut dem konstigaste sakerna. Och folk som själv tror att dem kan sjunga lägger ut videos där dem sjunger. Sånt skrämmer mig.

Underhållning


A cup of tea

Pratar med Malin
Musiken är på
Har en filt om mig
Och en stor, varm mugg med te i handen

En perfekt söndag kväll.



 


Look what I found!

Bild på mig och Lina i Danmark förra sommaren.



Listen to your heart

Slapp dag i högsta grad. Myskläder och OC för hela slanten. Me like.

På fredag börjar Malmöfestivalen, härligt. Och första kvällen såg jag att det är "the music of Abba" på stora scenen, gissa om det är där jag kommer vara! Jag är helt såld på Abba just nu, det börjar på lite överstyr känner jag..

Rätt så mycket som ska göra i veckans faktiskt, får passa på nu innan skolan börjar. Vill inte till skolan..
Jag ska till Nova, ska hjälpa Malin att färga håret, boka tid till frisören, övertala Karin, på kräftskiva, till MF, till Köpenhamn och fixa pengar från Mamma. Och jag frå ju inte glömma att dampa otroligt mycke på SATC nu när jag har skolådan!

Har btw även inköpt boken "The dirt", jag har för fan blivit stammis på cdon.com. Tycker jag borde få rabatt, eller vad säger ni?

love,malin


It was only a kiss..


Playing with you

Godmorgon/God eftermiddag/ God dag - ja, god något helt enkelt. Detta inlägget kommer bli lite så konstigt eftersom jag är så jävla trött att jag snart dör. Efter jag och Lina plockat undan allt igår gick vi upp på övervåningen men varsen kopp kaffe - kl halv 5 på morronen. Inte det smartaste vilket du innebär att jag har varit (nästan) vaken i över 24 timmar. Kollade på kl. kvart över 10 sen somnade jag men vaknade bara en stund efteråt. Så gissa om jag är trött?

Jag har bara tänkt vänta till middagen är klar sen tror jag nog att jag ska lägga mig. Men först måste jag lägga in alla jävla bilder på datan, läsa lite bloggar (annars blir det så många att läsa sen..) och duscha.

BTW så har jag upptäckt att jag antagligen är allergisk mot katt. Igår när jag va hemma hos Lina blev jag helt konstig och nu upptäckte jag att jag har utslag överallt. Bajs. Fast jag har fått en allergitablett av pappa så det kommer väl snart sluta klia iallafall.

P.S Mitt beroende av SATC har gått så långt att jag hu har beställt alla säsonger från cdon.

love,malin

RajRaj

Lina står och diskar, jag sitter och kollar på världens sjukaste program - Rajraj. Det är typ nån tjej som springer runt på stan och är allmänt störd. Helt sjukt som sagt. Just nu går hon runt och frågar olika killar om hon kan få deras sperma så hon kan få barn. Helt sinnes. Får väl gå och ta bort sminket and stuff innan vi går och lägger oss. Det börjar fan bli ljust ute..

love,malin

Jerry!Jerry!Jerry!

Klockan är halvtvå och jag mår sjukt illa. Det blir jag alltid efter jag ätit hallo och glass. Måste nog sluta med det. Lina sitter 3 meter i från mig med en laptop. Jag sitter med en vanlig data. Vi är för lata för att prata med varandra så vi tränar fingrarna genom att snacka på msn. Detta är nog höjden av lathet, eller vad säger ni? Lina har börjat blogga igen. Men hon kan inte slå mig - jag är bäst! Fast det vet ni redan :) Nu ska vi kolla på Jerry, vi kankse hörs senare :)


 


love,malin

Jag ska sno Whisky från Lina..

okej, så länge Lina sitter brevid mig och försöker komma på en rubrik till inlägget så får väl jag blogga helt enkelt. Fast hon hjälper inte så mycket utan bara snokar igenom min mobil... Bitch!

Som ni säkert fattat så sitter jag hemma hos LinaPina med Sixten och Whisky - Linas lite underliga husdjur om ni undrar. Jag ska iallafall snart göra min supergoda och lite mindre kända kyckling sallad som är rätt så god om jag får säga det själv. Eller vad säger jag? Ni har inte smkat den - den är skitgod faktiskt!

BTW va precis inne på bloggkoll och kollade så såg jag att jag har 4 prem. Har faktiskt inte ens tänkt på att göra reklam för min blogg där så jag får väl göra det då ;) Ni som läser kan väl lägga till mig på bloggkoll och om ni inte har bloggkoll så är det bara att fixa det ;).

Nej, nu sitter Lina och lyssnar på när vi ringde til stackars Jenny. Känns som jag måste stoppa henne innan hon ligger på golvet av skratt. Och jag måste dessutom laga mat till ätar-Lina.

love,malin

080808

God morgon!

Jag älskar min cykel.

Igår kväll blev det Malin - igen, fast det är ju så trevlig så.. :) Just det! Måste berätta en sjuk sak som hände! När jag och Lina var på väg till Malin, cyklandes såklart så kommer där ett helt gäng killar cyklandes i bara stringkalsonger och rätt så fulla och börjar skrikca och hålla på. Kan ni fatta vilken rolig syn att se ungefär 15 killar, fulla och dana, cykla omkring i bara string? Jävligt underhållande.

Nu tänkte jag kolla en avsnitt av OC och prova saken jag fått av pappa igår sen ska jag göra mig i ordning och sticka till Lina där jag ska vara över natten :) Vi hörs :)

love,malin

"Lina, den är rosa?"

Hejsan lovers.

Så nu är jag hemma igen, har spenderat kvällen hos Malin med henne och Lina. Kvällen bestod av, cykeltur till et tomt coop, kladdkaka och SATC. Jag och Malin har fått Lina att se på  det, visst är vi duktiga? Och Lina fick reda på en hel del genom att se SATC, bla va JOHNTOMAS är ;)

Nej, nu ska jag se The secret life of the american teenager. Bye

love,malin

Sure dad, sure..

Hejsan darlings!


I'm back.

Idag är det mina fötter som gör ont. Jag, smart som jag är, fick en ide att ha klackar på mig när jag tog en runda istan, inte det smartaste kan jag säger er. Ficka iallafall köpt en söt väska på H&M, inte en svart men ändå.

Brolle <3  (Förlåt.)

Och just det, rubriken. Ni vet väl att Paris Hilton är i Köpenhamn för tillfället? Ja, och eftersom min pappa jobbar i Köpenhamn var han tvungen att skryta om att han träffat Miss Hilton. Lite så där lagom skrytsam, precis som jag just nu..? Ja, jag måste ju även fått den där egenskapen från nån..

love,malin

Pinkie

Herrejävlar, jag börjar få lite smått ont i benen. Men jag har mig själv och skylla.. Och Lina så klart. Man kan alltid skylla saker på Lina, haha.


Så, vad har hänt idag då? Jo, det ska ni såklart få höra! :)
Åkte så klart och hämtade Pinkie, min nya underbara rosa cykel. Jag oftade faktiskt min höger sko istället för att cykla igenom en lerklump. Helt sjuk ellerhur?
Sen åkte vi och åt på restaurang där mamma och pappa träffade en kompis som vi sen åkte hem till. Måste bara nämna att dem hade världens sötaste valp där! :)
Sen stack jag hem till Lina på min nya cykel och sen cyklade vi typ runt halva Malmö.

nu ska jag fortsätta skvallra;)


Malin hör av dig imorron?

love,malin



Ghost do exist

Jävla fucking piss! Jag får panik! Jag dör! Hjärtat slår som fan och jag vågar inte vända mig om.

Jag sitter på övervåningen och har toaletten bakom mig. Toadörren står på glänt så man kan se in där genom en 2cm springa. Helt plötsligt känner jag en konstig känsla. En känsla av att jag inte är ensam längre. Och som en reflex vänder jag mig om. Lampan på toaletten tänds. Bara så där. Mitt framför ögonen på mig. Hela familjen sover. Jag är uppe själv, det är mörkt och jag vill bara springa in till mamma men då måste jag gå förbi toan och det vägrar jag. Jag säger bara såhär: spöken finns. Till 100%. Det är jag säker på. Kanske inte helt hundra på att det precis spöka, det kunde ju ha varit stormen där ute. Men någonting är det...

love,malin

Remember

Don't regret anything
 that ever made you
smile.


love,malin

Troubles wait for us now..

Hösten kom tidigt. Otroligt tidigt. Jävligt deprimerande. Vill ha sommar. Och det är bara 2 veckor till skolan börjar, ännu mer deprimerande. Förlåt för detta otroligt tråkiga inlägg men det är så jag känner just nu.

Btw varför gå det inte att lägga in bilder som man kopierat eller gjort om? Eller är det bara jag som är datahandikappad?

love,malin

I'm in love


Sunday night

Bilder från igår.

Jag är skitcool. Jag vet.

Österlen.

Gyllebosjön.

Far och moi i vattnet. Pappa flörtar med kameran..tror jag..

Pappa, jag och Johnny.

Sis och jag tar foto på varanda samtidigt.

När det kommer ett brudpar som ska fotas på bryggan blir man sjukt sugen på att göra bomben.. haha

Grönlund.

Our last summer

Lina är kär i sig själv.

Lina är även kär i PB. Sorry Lina, men du borde inte dumpa mig för telefonsex med Pottis.

Så, nu kommer ett "normalt" inlägg.

Varit hela dagen på Österlen. Först var vi och badade i Gyllebosjön, väldigt varmt i vattnet vilket innebär att jag badade. Poäng till mig alltså. Sen åkte vi till Kivik och köpte good cider och by the way träffade en av världens snyggaste killar. Iallafall som jag någonsin sett...

På kvällen stack jag och träffade Lina! Har inte setts på två veckor så det va kul.. eller är kul, jag är ju fortfarande kvar där. Vågar inte gå hem när det är mörkt så jag kommer nog inte gå hem från solen gått upp eller så sover jag här..

Bilder kommer så fort jag är hemma.


love,malin

Movietime

Nu ska jag lässa mig och se Dukes of Hazzard: The beginning, sen lägga mig. Ska upp tidigt imorron, ska till Österlen nästan hela dagen så det blir väl inte så mycket bloggande..



love,malin

All summer long


It's so over

17 dagar kvar. 17! Sen är sommarlovet över. Känns deprimerande. Sommaren har ju precis börjat? Bajs. Vill ha mer sommar, vill har värme, vill bada, sova länge, vill vara ute så länge jag vill. Jag vill bara ta det lungt helt enkelt. Vill inte tillbaka till skolan. Usch nej, nu ska jag sluta vara deppig.

Ikväll kommer Lina hem :D Det är på tiden för gud vad jag har saker att berätta.. ;) Och om du läser detta innan vi hinner träffa så ska du veta att jag laddat ner Mamma Mia soundtracket till dig :D

Jag skulle blogga igår kväll/natt men då funkade inte publishme.se sjuktkonstig. Fast jag skulle mest blogga för att jag var så rädd för filmen jag såg (House of wax). Det är inte precis det smartaste att sitta och se såna film när man är ensam. Men som tur kom Marcus och höll mig sällskap. Annars skulle jag inte överlevt. Fick iallafall se Sex and the city efteråt så jag inte skulle ha alla mördarscener i huvudet när jag skulle lägga mig.. bara sexscener av satc?

love,malin



 


RSS 2.0